Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam canım adet bıtınce okurum ben yaz sen bana bu arada kolay gelsın kuzum bende cıkıyorum allaha emanet ol
ınsallah ıcınıze sınen bır ısım bulursunuz canım

kızlar ben de cıkıyorum allaha emanet olun hepınıze guzel gunler dılıyorum

tabiki ertelemeyelim abla,sen uygun zamanı ayarlarsın o zaman okuruz.
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş bir gün pozitifte çıkacak ama regl olmadığın için bence kendini yıpratma.allah büyük hiç belli olmaz böyle şeyler.
abla benim reglim bitti bu hafta yazabilirsin duayı.hadi kolay gelsin sanada.inş kendi çocuğun da olurda ona bakarsın.

walla benim de var tanısığım süt korur diye kendileri korunmamış doğumdan 2 ay sonra hamile kalmasın mı bide ilk bebeği yıl başında olmuştu ikincisinide aynı yılın sonuna doğurdu... dr u demiş meslek hayatımda ilk kez aynı kadını aynı yıl içinde iki kez doğurttum diye

Son düzenleme:

hoşçakal canım kendine iyi bak:80:

kız ikisini bir büyütürsün işte fena mı????:86:
öle demiii canım kiz gibi oyyyy

anammmm ne diyosunnn yaaaa kıss suss gökçeme yazugg akşama aldıram test bakam ne çıkcak:18:inş benden önce sizhamilesinizdir

ayyy kızlar ne güzel moral oldunuzzz akşam alacam testt yapam bari

oyy kayram hamile olmayamm yaa bebegime yazık siz hamiş olun inşşşşş
ay evet kuzum ya azcık korun sende tabıkı guvenme sut korur dıye bak benım arkadssım da ole hamıle akldı test yap haber de ver bıze lutfen
hoşçakal canım kendine iyi bak:80:
sende bıtanem
ben kactım kızlar aksam grusuruz esım olmıcak nasılsa

oyy yerim ben onu mert çok güzel ahmette aslında efede güzelde tam efe oluyo efe ismi verilen çocuklar .hayırlısı olsun tuğçem
valla bu ebroş delü haa yüregime inecek daha kız minicikkkk yaaa
ebroşş gebertürüm senii haaa benden önce hamilekallllllllllllllllllllll
kıyamam ben kuzuya olmaz inşallah cano takılıyorum sana ama bellide olmaz
dua etde kalıyım cano yoksa halin harap
saol kuzum tamam liste hazırlanınca yazarım had sanada kolaylık diliyorum
tamam selinam çok saol canım yazarım sanada hadi çok öptüm inşallah ogünlerde gelir canım

valla çok böyle olaylar enyakınımda gördüğüm için

BİRSENİMDE doktora gidecekti hayırlı haberler alır inşallah
hepinizi çok öptüm ve kaçtım :79:

tamam ablam ben seni akşam eşimin cebinden arıyım9buçuk 10gibi olar mı?

,banu145145,ebrar_53+,kardelen49,samyeli26,turkuaz,KAYRAM29+,tugcal,way,

kızlar ben cıkyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
güle güle peloşumm

gökçemm hayr olsun kızz şimdi kafana da takılmıyor ya olacak mı olmayacak mı diye olur mu olur valla:)
arkadaşlar bende gidiyim görüşürüz inşallah Allah'a emanet olun.
görüşürüz cnm sende Allah'a emanet ol
canım bende regliyi bekliyorum, gelsin 2.günü doktora gitcem.
sen naptın geldimi regl?
aşılama bu ay mı şubat ayında mı samyelim?anlamadım ben

kızlar bende çıkıyorum hoşçakalın.çok üşüyorum ya kat kat giyindim ama elim ayağım vücudum buz kesti sanki.inş hasta fln olmam kendinize iyi bakın:79:

güle güle tatlım kendine dikkat et....

ayyy kızlar ne güzel moral oldunuzzz akşam alacam testt yapam bari

Rabbim hayırlısı versin tatlım üzülme yaaa tabi bebeğin çok küçük insan kıyamaz ama Allah verirse de verir tatlım gönlünü ferah tut hakkınızda nasıl hayırlısı olacaksa öyle olsun... ama sizde dikkat edin bından sonra yoksa böyle atraksiyon yaşarsınızı

valla kızlar atraksiyon matraksiyon acaip feci durumda oluruz haa kocişe dedim test al gel die adam dio hamilesen seni atarım dışarı die şaka tabikide o benim gadalarımı almışşşş umarım hamile degilimdir
ebroşum rica ederim ilk sen hamile ol bacım lütfennnn
kızlar şaka biyana benimki uykusuzluktan olabilir gece çok kalkıyom gökceyi emzirmeye uykusuzluk yapıyo olabilir bulantıyı ama yinede test yapıcam kafam karıştı:44:
ya bide millet göbegin kalmış ne iş deyince ikinciiçerde deyip duruyodum ben
kızlar bide bak bebegi olucak olsa istemiyo die kızmayın gökce çok küçük die korkuyom ben emziriyom ya daha yoksa rabbim göndersin inş zorlukla oldu gökce çünkü :)

kızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Şu mübarek günde duamızı kabul et RABBİM.
amin canım allah hepimizin sesini duysun inşallah
ii canım ne olsun bildiğiniz gibi sen nasılsın
ben çıkıyorum kızlar, kendinize ii bakın.
güle güle canım k.i.b aeo
selammmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizin cuması hayırlı olsun inşallah geçmişe bakıp geliyorum :79:
as hg hayırlı cumalar
kızlar bende çıkıyorum hoşçakalın.çok üşüyorum ya kat kat giyindim ama elim ayağım vücudum buz kesti sanki.inş hasta fln olmam kendinize iyi bakın:79:
güle güle canım k.i.b aeo

banu canım üzülme belki daha belli olmamiştir arkadaşların dediği gibi birazdaha bekle kendini üzme inşallah güzel haberlerle gelirsin

ebrarcım nasılsın canım seni bugün yaladım neler yapıyorsun

kardelen sen nasılsın seninlede konusamadık

kızlar sizler nasılsınız

kızlar ben de kaçar... biraz yürüyüşe çıkıcam hava çok güzel bugün... hepinizi öpüyorum çokkendinize dikkat edin....

amin amin amin en içten kalbimde amin diyorum allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…