tamam canım adet bıtınce okurum ben yaz sen bana bu arada kolay gelsın kuzum bende cıkıyorum allaha emanet oltoplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 samyeli26+ tugcal+ selina23+ kayram29+ gokcerana23+ kardelen49+ turkuaz+ pelin67+ banu145145 picassoo
bende kaçar çok işim var bugün çocuk bakıcılığı yapıcam gerçi küçük değil ama yinede saolsun yoruyo
annemler burda değil kuzenin oğluna bakıcam bende .işlerimi halledip çıkmalıyım .öpüyorum sizi hanımlar .
Dua elixsir ve sungere olucak
listeyi bugün hazırlamaya çalışıcam
ınsallah ıcınıze sınen bır ısım bulursunuz canımefe, mert, yada mete üzerinde duruyoruz canım ama iki isim istiyoruz daha başına bişey bulamadık ahmet olabilir başında yada bahadır kombinasyonlar üretip soyadımızla deneme yapıyoruz hangisi daha çok uyacak diye....
tabiki ertelemeyelim abla,sen uygun zamanı ayarlarsın o zaman okuruz.
napıyım kuzum hoşuma gitti yav hayatımız renklensin azcuk
hoşgeldin kanka nasılsın gökcem nasıl özledim nerelerdesin bakıyım
SELİNAM dua bu hafta elixsir ve sungere onu ertelemek olmaz şimdi canım daha sonraki hafta düşünebiliriz güzel bir fikir
rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş bir gün pozitifte çıkacak ama regl olmadığın için bence kendini yıpratma.allah büyük hiç belli olmaz böyle şeyler.Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
abla benim reglim bitti bu hafta yazabilirsin duayı.hadi kolay gelsin sanada.inş kendi çocuğun da olurda ona bakarsın.Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 samyeli26+ tugcal+ SeLiNa23+ KAYRAM29+ GokceRana23+ kardelen49+ turkuaz+ pelin67+ banu145145 picassoo
bende kaçar çok işim var bugün çocuk bakıcılığı yapıcam gerçi küçük değil ama yinede saolsun yoruyo
annemler burda değil kuzenin oğluna bakıcam bende .işlerimi halledip çıkmalıyım .öpüyorum sizi hanımlar .
dua ELİXSİR VE SUNGERE olucak
listeyi bugün hazırlamaya çalışıcam
tamam canım adet bıtınce okurum ben yaz sen bana bu arada kolay gelsın kuzum bende cıkıyorum allaha emanet ol
ınsallah ıcınıze sınen bır ısım bulursunuz canım
kızlar ben de cıkıyorum allaha emanet olun hepınıze guzel gunler dılıyorum
öle demiii canım kiz gibi oyyyykız ikisini bir büyütürsün işte fena mı????:86:
ivet aynen öyle kanka idare et inşallah hamilesindir diycem
ya şaka biyana hayırlısı olsun gökceme üzülürüm gerçektende azcuk dikkat etsapukkk
görümcemde görmedi aralarında 11 ay var cano
sen testi aldır bakalım müjde vermeyide unutma
gelsin azcuk ya korunsaydı oda
walla benim de var tanısığım süt korur diye kendileri korunmamış doğumdan 2 ay sonra hamile kalmasın mı bide ilk bebeği yıl başında olmuştu ikincisinide aynı yılın sonuna doğurdu... dr u demiş meslek hayatımda ilk kez aynı kadını aynı yıl içinde iki kez doğurttum diye
ay evet kuzum ya azcık korun sende tabıkı guvenme sut korur dıye bak benım arkadssım da ole hamıle akldı test yap haber de ver bıze lutfenoyy kayram hamile olmayamm yaa bebegime yazık siz hamiş olun inşşşşş
sende bıtanemhoşçakal canım kendine iyi bak:80:
oyy yerim ben onu mert çok güzel ahmette aslında efede güzelde tam efe oluyo efe ismi verilen çocuklar .hayırlısı olsun tuğçemefe, mert, yada mete üzerinde duruyoruz canım ama iki isim istiyoruz daha başına bişey bulamadık ahmet olabilir başında yada bahadır kombinasyonlar üretip soyadımızla deneme yapıyoruz hangisi daha çok uyacak diye....
kıyamam ben kuzuya olmaz inşallah cano takılıyorum sana ama bellide olmazvalla bu ebroş delü haa yüregime inecek daha kız minicikkkk yaaa
ebroşş gebertürüm senii haaa benden önce hamilekallllllllllllllllllllll
saol kuzum tamam liste hazırlanınca yazarım had sanada kolaylık diliyorumtamam canım adet bıtınce okurum ben yaz sen bana bu arada kolay gelsın kuzum bende cıkıyorum allaha emanet ol
ınsallah ıcınıze sınen bır ısım bulursunuz canım
kızlar ben de cıkıyorum allaha emanet olun hepınıze guzel gunler dılıyorum
tamam selinam çok saol canım yazarım sanada hadi çok öptüm inşallah ogünlerde gelir canımtabiki ertelemeyelim abla,sen uygun zamanı ayarlarsın o zaman okuruz.
rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş bir gün pozitifte çıkacak ama regl olmadığın için bence kendini yıpratma.allah büyük hiç belli olmaz böyle şeyler.
abla benim reglim bitti bu hafta yazabilirsin duayı.hadi kolay gelsin sanada.inş kendi çocuğun da olurda ona bakarsın.
walla benim de var tanısığım süt korur diye kendileri korunmamış doğumdan 2 ay sonra hamile kalmasın mı bide ilk bebeği yıl başında olmuştu ikincisinide aynı yılın sonuna doğurdu... dr u demiş meslek hayatımda ilk kez aynı kadını aynı yıl içinde iki kez doğurttum diye
tamam ablam ben seni akşam eşimin cebinden arıyım9buçuk 10gibi olar mı?BANUCUM gerçektende erken yaptırdınya hata ediyosun üzülmekle sakin ol bitanem
DERYAM inşallah kuzum
PELOŞUM sesin çıkmıyo kuzum?
TUTİŞ seninle biara konuşmalıyız ama telde dakika yok arıyamıyom
güle güle peloşumm,banu145145,ebrar_53+,kardelen49,samyeli26,turkuaz,KAYRAM29+,tugcal,way,
kızlar ben cıkyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
gökçemm hayr olsun kızz şimdi kafana da takılmıyor ya olacak mı olmayacak mı diye olur mu olur valla:)yaf dur hele ne hamilesi bacım yaa henüz adette görmedim dogumdan beri ama geçen gün eski komşulara gittim adet göemedende hamile kalınır dediler şimdi kızıcan bana ama moralim bozuldu sonra bebiş emiyo napar o minnoş bizde öyle rahat rahat yapıyodukkaç gündür yapmıyoz bişeler anca öpüş alıyoz
görüşürüz cnm sende Allah'a emanet olarkadaşlar bende gidiyim görüşürüz inşallah Allah'a emanet olun.
aşılama bu ay mı şubat ayında mı samyelim?anlamadım bencanım bende regliyi bekliyorum, gelsin 2.günü doktora gitcem.
sen naptın geldimi regl?
oyy yerim ben onu mert çok güzel ahmette aslında efede güzelde tam efe oluyo efe ismi verilen çocuklar .hayırlısı olsun tuğçem
kıyamam ben kuzuya olmaz inşallah cano takılıyorum sana ama bellide olmaz
dua etde kalıyım cano yoksa halin harap
saol kuzum tamam liste hazırlanınca yazarım had sanada kolaylık diliyorum
tamam selinam çok saol canım yazarım sanada hadi çok öptüm inşallah ogünlerde gelir canım
valla çok böyle olaylar enyakınımda gördüğüm için
BİRSENİMDE doktora gidecekti hayırlı haberler alır inşallah
hepinizi çok öptüm ve kaçtım :79:
ayyy kızlar ne güzel moral oldunuzzz akşam alacam testt yapam bari
amin canım allah hepimizin sesini duysun inşallahkızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Şu mübarek günde duamızı kabul et RABBİM.
ii canım ne olsun bildiğiniz gibi sen nasılsıniyiyim bitanem cok sagol sen nasılsın canım
hoşgeldin canım evet kalabalık oldu duamız inş kabul olur nasılsın bu arada tatlım...
bitanem üzülme lütfen hayırlısı olsun inş ummadıgın bi zamanda gelir bebişin hayırlısıyla
cok sagol tatlım sordugun icin iyiyim allaha şükür bu arada tickerine bayıldım cok güzel olmuş canım
güle güle canım k.i.b aeoben çıkıyorum kızlar, kendinize ii bakın.
as hg hayırlı cumalarselammmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizin cuması hayırlı olsun inşallah geçmişe bakıp geliyorum :79:
güle güle canım k.i.b aeokızlar bende çıkıyorum hoşçakalın.çok üşüyorum ya kat kat giyindim ama elim ayağım vücudum buz kesti sanki.inş hasta fln olmam kendinize iyi bakın:79:
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
kızlar ben de kaçar... biraz yürüyüşe çıkıcam hava çok güzel bugün... hepinizi öpüyorum çokkendinize dikkat edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?