Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende varım ama çıkmıyomu aşağıda benim adım.hoşgeldin abla nasılsın ?
hoşgeldin selina
selammllaaaaarrrr nasılsınıssss
aleykümselam hasret
kardeelene talıkmak hoşuma gidiyo ya bazen kıssamda bende seviyorum onu

ne amaliyatı olmuştu arkadaşın canım

hoşgeldin canım gayet iyiyim bugün sende iyisindir inşallah

allah daha iyi etsin cnm iiyiim bende aynı sabah arkadaşı hastaneye götürdüm hamile 7 aylık suyu azalmış nst ye bağladılar kalp atışına bakmak için kalp atışlarını dinledim ayyyy okadar güzel bi duygu ki rabbim bizede nasip etsin inşş

hayirlisi banu arkadasim allah insallah nasip etsin butun istiyen kardeslerime bu arada bende ayet el kursi okumak istiyorum arkadaslarim icin benide eklerseniz ben yarina kadar 20 tane okuyabilirim allahin izniyle

Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.

güzelcim yıpratma kendini bak sabahtan beri neler yazdım ben arkadaşımdan ve mucizesinden bahsettim ne olursun inan bizimde mucizemiz en kısa zamanda girecek hayatlarımıza biz ne kadar yıpranırsak o kadar uzaklaşıyo bizden lütfen sabırlı ol kuzum Allah yardımcımız olsun hepimizin sabretmek beklemek dualar etmek ve inançlarımızı yitirmemek zorundayız toparlan kuzum lütfeen

kızlar sllmmm nasılsnız
bakalım
bende oğlanı annesine teslim ettim eve geldim

ne amaliyatı olmuştu arkadaşın canım

burnundan ameliyat oldu canım ama 3 ameliyat beraber oldu yüzünde burnu yüzünden ödemlar vardı ve beyne sıçramak üzereydi ameliyat esnasındada mukuslarda kistlerde yırtılmalar olmuştu çok zor ameliyatlardı ölümden döndü resmen bide bebiş haberi bonusumuz oldu yaaaa

Amin kuzum inşallah bizde en kısa zamanda duycaz bebişlerimizin kalp atışlarını bu ardada arkadaşınında Allah yardımcısı olsun kuzum sağlıkla alsın bebişini kucağsına inşallah

canlar ben kaçıyorum çooooooooook acıktım bi yemek molası bide dularımıokuyayım gelirim tabii bu arada kırmızılar gelmese öpüyorum hepinizi çoooooooook

ablacım inanki ne denir bilemiorum ama hakkında hayırlısı bölemiş demekki kendini yıpratma ne olur yaaaa rabbimyardımcın olsun
ŞŞTTTTTT HATİÇ NEDEN SLM VERMİYORSUNN
nasılsınızz kızlar herkese selamlar
sağl canım sen nasılsın
canlar ben kaçıyorum çooooooooook acıktım bi yemek molası bide dularımıokuyayım gelirim tabii bu arada kırmızılar gelmese öpüyorum hepinizi çoooooooook

afiyet olsun

Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
canım üzülme işşallah tedavisiz hamile kalırsın ben öyle çok biliyorum hamile kalan
günaydın cnm güle güle,kolay gelsin sana Allah'a emanet ol
canım evet eşimle sorunları çözdük azıcık kavga evliligin tuzu biberi demi
face açıkmı ablam mesaj attımda :)))

ah canım benim bu aya seni malesef mutlu edemicam ben hastalandım ya hemde günümde çok kötüyüm anlıcagın moralim sıfır

# han0144
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# nihanca
# ademilehatice
# aysegul21072008
# hasretim_baby
# naneliseker
herkeze iyi günler beni sorarsanınz ben çok kötüyüm yawadetim 24 şubat haberin olsun

canım ya üzülme allahım en kısa zaman da bebişini veriir.herşey allahtan.bizinm en güzeli sabretmek ve beklemek

bebiş üzülme yaaaa

canım ya üzülme allahım en kısa zaman da bebişini veriir.herşey allahtan.bizinm en güzeli sabretmek ve beklemek

ah canım benim 2 kayıbım var bu ay bebege vesile olduk ama hamile kalamamışım yaw ben hamile kalamazsam ben ne yaparım kasıklarımda çok agrıyo birde kanamam çok nidem acaba amanın çok kötüyüm yaw bwn orucum 7 gün kaldıydı bittikten sonra adet olsaydım iyi olucaktı ama olmadı yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…