hoşgeldin selinabende varım ama çıkmıyomu aşağıda benim adım.hoşgeldin abla nasılsın ?
aleykümselam hasretselammllaaaaarrrr nasılsınıssss
tırstın demi seni gidi nasılda hemen udönüşü yaptınya net var annesinde okuycak şimdi hepsini .seviyoz biz onu yaa
demek düldül ALLAHIM dostluğunuzu daim etsin budevirde çok zorböyle dostluklar
dualarımız onunla inşallah sağlıkla alıcak kucağına
hadi ben kaçtım görüşürüz :80:
bende öyle okumuştum öyle biliyorum canım inşallah olmamıştır minnoşa bişiy
bu arada size yaşadığı belirtileri anlatıyım karnı çok kaşınıyodu onun ben hergece yanındaydım ya hiç uyumadım sabahlara kadar inceleyip durdum onu tabii ameliyatlı diye bilmiyoski böbeeeher 12 dk bi tuvalete götürdüm onu karnı çok kaşındı dediğim gibi karnını sildik durmadan ıslak mendille ıslak havlularla belimin ortası çok sancıyo dedi durmadan regl olcam dedi regl ağrım var dedi hep yumurtalıklarım sancıyo offf bi olamadım falan diyip durdu ben testi yapıp müjdeyi verdikten sonraki günde inceledim kirpikleri hakkaten yapış yapıştı hani öyle derler ya hamişlerin gözbebekleri büyüyüp kirpikleri yapışırmış ya
hoşgeldin canım gayet iyiyim bugün sende iyisindir inşallah
Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
ne amaliyatı olmuştu arkadaşın canım
allah daha iyi etsin cnm iiyiim bende aynı sabah arkadaşı hastaneye götürdüm hamile 7 aylık suyu azalmış nst ye bağladılar kalp atışına bakmak için kalp atışlarını dinledim ayyyy okadar güzel bi duygu ki rabbim bizede nasip etsin inşş
Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
ŞŞTTTTTT HATİÇ NEDEN SLM VERMİYORSUNNablacım inanki ne denir bilemiorum ama hakkında hayırlısı bölemiş demekki kendini yıpratma ne olur yaaaa rabbimyardımcın olsun
sağl canım sen nasılsınnasılsınızz kızlar herkese selamlar
canlar ben kaçıyorum çooooooooook acıktım bi yemek molası bide dularımıokuyayım gelirim tabii bu arada kırmızılar gelmese öpüyorum hepinizi çoooooooook
canım üzülme işşallah tedavisiz hamile kalırsın ben öyle çok biliyorum hamile kalanKızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
canım evet eşimle sorunları çözdük azıcık kavga evliligin tuzu biberi demigünaydın cnm güle güle,kolay gelsin sana Allah'a emanet ol
face açıkmı ablam mesaj attımda :)))
ŞŞTTTTTT HATİÇ NEDEN SLM VERMİYORSUNN
sağl canım sen nasılsın
afiyet olsun
canım üzülme işşallah tedavisiz hamile kalırsın ben öyle çok biliyorum hamile kalan
canım evet eşimle sorunları çözdük azıcık kavga evliligin tuzu biberi demi
ah canım benim bu aya seni malesef mutlu edemicam ben hastalandım ya hemde günümdeçok kötüyüm anlıcagın moralim sıfır
# han0144
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# nihanca
# ademilehatice
# aysegul21072008
# hasretim_baby
# naneliseker
herkeze iyi günler beni sorarsanınz ben çok kötüyüm yawadetim 24 şubat haberin olsun
sağol canım iyiym şidiye kadar kuran okuyup dua ettim allah isteyipte olmaya herkese versin bebişlerini
canım üzülme işşallah tedavisiz hamile kalırsın ben öyle çok biliyorum hamile kalan
canım evet eşimle sorunları çözdük azıcık kavga evliligin tuzu biberi demi
ah canım benim bu aya seni malesef mutlu edemicam ben hastalandım ya hemde günümdeçok kötüyüm anlıcagın moralim sıfır
# han0144
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# nihanca
# ademilehatice
# aysegul21072008
# hasretim_baby
# naneliseker
herkeze iyi günler beni sorarsanınz ben çok kötüyüm yawadetim 24 şubat haberin olsun
canım ya üzülme allahım en kısa zaman da bebişini veriir.herşey allahtan.bizinm en güzeli sabretmek ve beklemek
allah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?