Aaaamiiiiiiiiiiiin canım amin inşallah nasıl mutlu nasıl şaşkındı anlatamam isteyen herkese bu duyguyu tattırsın diye diye ağladı hep
#
# aleyna84
# ebrar_53+
# mickymouse
# daisy4489
# ugurboncugum
# beyazpembe07
nasılsınız hanımlarrrrrrrrr ben geldiiimmm
gezentiki ne gezenti evde durmuyoki hep geziyo hep geziyo kaynanası yanında olsada sorsa ona niye bu kadar geziyon diye
anammmm kardelenin arkasından atım tutım nasılsa yokgwlince sorar nasılsa
canım ya nasıl mutludur şimdi
hoşgeldinnnnnnnn
ağzından bal damlıyo kuzum inşallah yaa ALLAHIM hepimize nasip etsin müjde vermeyi sonuna kadar devam etmesini
valla fırsat bulunca giriyo yazdıklarını okur bak sonra karışmamama çok haklısın kadın hiç yerinde durmuyoki bide bana derler çok gezeyon diye
canım bugün gidecekler dr ben aramadım daha rahatsız etmiyim diye onun aramasını bekliyorum.bende öyle düşünüyorum ya çok yeni olduğu için bi zararı olmamıştır herhalde aslına bakarsan korkuyorum tabii de yinede güzel düşünmek istiyorum öyle inanıyorum işte :) canım benim evet hepimize umut oldu düldülüm ben ona düldül derim decanım doktorla konuştumu nediyolar ?aslında hamileliğini bilmiyoya hiç bişey olmuyomuş yani ilk zamanlar etkilenmiyomuş bebiş hiçbişeyden inşallah öyle olucak .arkadaşın çok inançlıymış herşeyin RABBİMDEN geldiini bilir içini ferah tutsun .ALLAHIM korumuştur mucizesini
canım bugün gidecekler dr ben aramadım daha rahatsız etmiyim diye onun aramasını bekliyorum.bende öyle düşünüyorum ya çok yeni olduğu için bi zararı olmamıştır herhalde aslına bakarsan korkuyorum tabii de yinede güzel düşünmek istiyorum öyle inanıyorum işte :) canım benim evet hepimize umut oldu düldülüm ben ona düldül derim de
amin canım
hepimizin derdi aynı anne olmak ALLAHIM en kısa zamnda bize hayırlısıyla tattırır anne olmayı İNŞALLAH
hayırlısı neyse o olsun canım üzülme lütfen.Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
hoşgeldin canım gayet iyiyim bugün sende iyisindir inşallah
gezentiki ne gezenti evde durmuyoki hep geziyo hep geziyo kaynanası yanında olsada sorsa ona niye bu kadar geziyon diye
anammmm kardelenin arkasından atım tutım nasılsa yokgwlince sorar nasılsa
canım ya nasıl mutludur şimdi
allah daha iyi etsin cnm iiyiim bende aynı sabah arkadaşı hastaneye götürdüm hamile 7 aylık suyu azalmış nst ye bağladılar kalp atışına bakmak için kalp atışlarını dinledim ayyyy okadar güzel bi duygu ki rabbim bizede nasip etsin inşş
hoşgeldinnnnnnnn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH
HATİCE hoşgeldin canım
hanımlar ben kaçtım çocuk bakıyorumyabenim kereta gelir 3de okuldan işlerimi bitirip annemlere gitmeliyim babam evde ama beni görmezse çıldırır .neyse annem geliyo inşalah son 2 gün .sıpayı sevmesem çekemezdimde bizim elimizde büyüdü 1,5 yaşından beri tüpbebek yaptığım dönem ben yatıyodum oda annemle geliyodu bize bana su getirirdi meyve getirirdi küçücük bacağıyla bide derdiki şimdi senin bebeklerin olcakya abla bak dolapları karıştırırlarsa ben bakmam onlara diyodu çok sıpadır oo .neyse çok uzattım hadi ben kaçtım
tırstın demi seni gidi nasılda hemen udönüşü yaptınyaaaaa giriyomu kız arada internete bende attım arkasından görüyonmu
kardelencim hepsi şakaydıhiç gezmez bizim kız hep evde bi annesine gidiyo nereye gidiyo kız iiyi eylen canım
canım bugün gidecekler dr ben aramadım daha rahatsız etmiyim diye onun aramasını bekliyorum.bende öyle düşünüyorum ya çok yeni olduğu için bi zararı olmamıştır herhalde aslına bakarsan korkuyorum tabii de yinede güzel düşünmek istiyorum öyle inanıyorum işte :) canım benim evet hepimize umut oldu düldülüm ben ona düldül derim de
hoşbulduk ablacım nasılsın
canım yeni hamilelikte dr bişe ol az diyolar
amcamın gelini hamile oldugunu bilmeden diş cektirdi filim cektirdi dr erken dönemlerde bişe olmaz demiş
Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
çok üzüldüm canım ya nediyeceğimi bilmiyorum nolur yıpratma kendini önümüzdeki ay kendi gelsin minişin inşallah biliyosun çok var öyle .ALLAHIM sabır versin bitanemKızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
bende varım ama çıkmıyomu aşağıda benim adım.hoşgeldin abla nasılsın ?
çok üzüldüm canım ya nediyeceğimi bilmiyorum nolur yıpratma kendini önümüzdeki ay kendi gelsin minişin inşallah biliyosun çok var öyle .ALLAHIM sabır versin bitanem
canım hoşgeldin nasılsın kuzum?ben iyiyim şükür ama şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?