Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

teşekkür ederim ablacım saol nasılsın nasıl gidio hastane işleri

hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok

canım bu gün has yok
eşim istb da bir has tekrar edeck kan talilini
bakalım cuma günde mr var

Merhabalar,
Sitede biraz geziniyim hem birazda bilgi ediniyim derken bu başlıkla karşılaştım.
Daha evleneli 73 gün oldu
Ama eşim bi bebeğimiz olsa diye tutturdu. Yaklaşık 8-9 aydır yasmin kullanıyorum.
Gebe kalmadan önce bazı testler uygulanıyo anne adayına.
Özelliklede folik asit. Bunun gibi bir kaç test daha var bildiğim.
Hamileliğe hazırlanmak adına yaptırdığınız testler var mı ?

uzulme sevtuncum,insallah birdaha ki ay gelir bebisin.allah hepimizi sevindirsin insallah

ayy yerim ben onu ebrarcim yaaane guldum inan,demek bebeklere bakmayacak öylemi

Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.

banucum ne diyecegimi bilemiyorum,sözlerim kifayesiz kaliyor.dilerim rabbim en yakin zamanda seni sevindirsin

sağol haticecim ilahiyat okuyorum ben dışardan onun sınavlarıydı.Kalabalığız normaldir unutman.Testler madem iyiymiş niye bi daha istiyo dr.Bayılıyolar şu süreci uzatmaya biz acele ettikçe

masallah kardelencim demek illahiyat okuyorsunaramizda böyle bilincli kardeslerimizin olmasi beni sevindirdi.allah tamamlamak nasip etsin canim

allah razi olsun canim,hassasiyetin icin cok tesekkur ederim..rabbim hepimize bir an önce hayirli evlatlar versin insallah

masallah sevtuncum,allah tamamlamak nasip eylsin..tabi banada borclarimi ödemek nasip etsin

estagfirullah canim,icimden gelenleri yazdim.insallah canim rabbim iki dunyadada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin hepimize.daha öncede 3,4 tup kan tahlilerim alinmisti doktorda,sonuc olarak hep guzel dediler..benim doktorum uzak oldugu icin,genelde telefonda söyluyor sonuclari.elimde yazili belge olmuyor yanii..sanirim hormon tahlilinde pko varsa belli olur dimi?kanda belli oluyormus ya,ondan dedim.insallah yoktur da,cok sagol canim sonuclarim belli oldugunda haber veririm insallah

hoş geldin doğum kontrol hapı kulandıktan sonra hemen ertsi ay hamiş kalanlar olduğu gibi bu süre 6.7 aya kadarda çıka biliyor
folik asit sağlıklı gebelik yaşamak için kunılanbir ilaçtır gebelikten bir kaç ay önce başlanır
bebek için bazı tetsler vardır
ama bence bebk istiyorsanız adetin 2.3 günü bir kadın doğumcuya gidip oarda yatırın testlerinizi
bide çok yenisiniz en az 1 yıl geçmeli evlikte bebek için tedaviye başlamka için (tabi yaşınız ilerlememişse )

hosbulduk kizlar,kusura bakmayin gecmiste idimben iyiyim sukur,sizler nasilsiniz:26::26:

canım çok şükür benim karnım ağrıyor yaa
adet olcakmışımgibi sanki hemen bu gün aslında ayın 4 de adetim ama anlamadım yine

gecmis olsun canim,usutmus olmayasin:26:insallah ayin 4 unde gelmez de sevinirsin yetercim

merhaba arkadaslar nasıolsınız bakalım
3.iğnelerımı yapıcam bugun haftasonuda opu olacak
allahın ıznıyle duygusuzum cok duyguluyum
karısığım umutluyum sanırım dualarınızı beklıorum arkadaslar

hayırlısı olsun cnm dualarım sizlerle benim rabbim gönlündeki en çok istenileni nasip etsin

#
# umutbizimolsun
# sevtun2
# sumelaa

slmlar hanımlar nasılsınız sevtun ablacım nasılsın

moral,im biraz bozuk ama iyiyim seni sormalı bebem bu arada ben geldim pas veren yok aşk olsun bugün bu hatunlara ne oldu yaw kimsecikler yok kalabalık nerde ben geliyom siz yoksunuz ben yokum hepiniz buırdasınız ya ben saatleri tuıturamıyorum ya siz anlamadım getti he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…