Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm ben geldim gecmişe bakamadım bana yazan vardıysa beni affetsin fazla vaktim yok çıkacağım

kız bi beş dakika dursaydın bari yaaaaaa,ne dimmmm vazife kutsaldır.:97:

ben ankarada doğdum büyüdüm memleketim olarakda hep orayı görüyorum babam mersinli cano
ya aleyna kışkırttı napıyım bende devamını getirdim eccük :82:
neyse ben kaçtım sonra görüşürük:80:

kızlar bende dualara katılmak istiyorum bundan sonraki dualara benide katarmısınız?????????????????????

kardeloşum adam bu saate kadar bekledi zati oyüzden gitmem gerek cano .özledim seniama dediğin gibi görev kutsaldır
WAYCIM selam canım tamam eklerim senide yanlız devamlılık şartımız var .kabul edersen seveseve tatlım .yani okuyamıyacağın zaman haber verirsin onun haricinde listeyi takip edip sana düşen sayıyı okursan sorun yok kuzum
YETERCİM sanada selam nasılsın?

ben kaçtım hanımlar gece burda olurum nasipse
deriniminde pc yapılsa ne olurdu yaa

sen ne zaman geldin buraya
ben her geçişte tarsus a uğramak zorunda kalıyorum,çünkü otobüs uğruyo mecburen,ama daha öncedende demiştim,benim eşim mersin li,ama ben mersin i ondan daha iyi bilirim,ayrıca bi kere eshabı kehfe geldim ben başkalarıyla,ikincide eşime yolu ben tarif etmiştim
hatta yıllardır orda olan komşularımız da gelmişler,ama onlar yolu kaybetmişler,bize,daha doğrusu bana şaşırmışlardı baya bi,e tabiki onlarda gezenti dediydiler.

iyi geceler

canım bende devamlı olarak diyorum zaten kabul

kendi pcm değilde,bende bi huzursuz yazıyorum ki,anlatamam.
bende çıkıyorum ama,gelememde gece habern olsun.
derincim pc sine okutsun bi ara,amma bozuldu bu sene
hadi görüşürükkkkk:79::79::79::79:

herkeze selam kısslar ben cok kalamıcam sıcak su torbası koyucam sırtıma ağrıdan duramıyorum görüşürüz hayırlı aksamlarr

kız örmezsem namerdim yeterki olsun allahım duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yeğenimde aynı şeyi söylüyor bende ona gerdeğe girerken namazkılınıyor ya ozaman kıl kaldır oda gülüyor teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor haklı değilmiyim ama
kurdele işi yapıyorum canım bitince resmini çekip sizede gösterecem sözzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…