Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canımcım gecen ay bende aynısını yaşamıştım başlarda koyu ve damla damla lekelenme oldu sonraki günlerde de rengi açııldı normale döndü...bende çok heveslenmiştim ama artık önümüzdeki aylara bakacağız:)))

canım hemen negatif çıkmıya biliyor istersen bir kan testi yaptır inşallah hamişsindir lekelenme dışında bişi gelmedimi ay çok heycanlandım şimcik

yok semracım ilk gün sadece bi ik i damla kırmızı leke vardı ikinci gün sabah kahverengi akşama doğru pembeleşti bugünde hep pembeydi ama sonuç negetif (( vehiçbir gebelik belirtisi yok (((

canım zaten test negetif çıktı moralimçok bozuldu (8

nihalim ya elimde değilki üzülmemek pufffffffffffff

yok semracım ilk gün sadece bi ik i damla kırmızı leke vardı ikinci gün sabah kahverengi akşama doğru pembeleşti bugünde hep pembeydi ama sonuç negetif (( vehiçbir gebelik belirtisi yok (((

üzme sen kendini rabbim büyük inşallah vardır demek istiyorum gönül öyle istiyor

canım zaten test negetif çıktı moralimçok bozuldu (8

nihalim ya elimde değilki üzülmemek pufffffffffffff

anlıyorum canım ya o tek çizgiyi görmenin ne kadar üzücü bişey olduğunu.ama zaten 3 gün geçmesi biraz erken canım biraz daha bekleyip bidaha yaparsın en az 1 hafta geçmesi gerekiyomuş

anlıyorum canım ya o tek çizgiyi görmenin ne kadar üzücü bişey olduğunu.ama zaten 3 gün geçmesi biraz erken canım biraz daha bekleyip bidaha yaparsın en az 1 hafta geçmesi gerekiyomuş

haklısın canım biraz daha bekliyim bakalımyakesin bi hastalık var bebekten umudum yok artık napm ya çarşamba falan doktora gidicem karar verdim

Ya ben radyoloji teknikeriyim bide ama bu hsg kliniklerde nasıl yapılıyor bilmiyorum drlar randevu felan alınıyomu

her duruma hazırlıklı ol ama umdunu yitirme : kız ağlama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay kıyamam sana

canımmmm sağol bitanemmoral verdiğin için ama elimde değil işteee (( ya yerleşme kanaması olduğunda testte hemen çıkmazmı (( bide sanırım adetimdüzensizmiş ya öncden yani bekarken hiç dikkat etmedimcahillik işte (( 13 ekim 13 kasım ve 21 aralıkta oldum bu ay halen olmaımdüzensiz değil mi ???

:
öptüm şekerim seni inşallah bu nazar boncukları hepimize uğur getirir
inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm

ay negüzel çok sevindimmmmmmmmmmm şimdi halay zamanı hadiyin kızlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok umutsuzdum arkadaşlar çok ilk kez çift çizgi çıktı ben nasıl sabahı beklicem şimdi yaf dualarınıza ihtiyacım var
çok ağladım banyoda görür görmez yalan bile olsa sahte bile çıksa o kadar güzel bi duyguyduki Allahım inşallah doğrudur inşallah en kısa zamanda hepimiz müjde vericez birbirimize

haklısın canım biraz daha bekliyim bakalımyakesin bi hastalık var bebekten umudum yok artık napm ya çarşamba falan doktora gidicem karar verdim

tabi ki canım doktora gitmek en doğrusu.hiç olmazsa sana bi yol gösterir.ah bitanem ya hiç üzülme üzme kendini.ben hamile kaldım da ne oldu ne acılar çektim bu 5 ayda bi tek ben bilirim.o gün bebeğimin kalp atışlarını duydum ve ertesi günü aldılar .hem de sezaryenle ne sağ yumurtalığımı da tabi.ya offffffffff bu ay benim de olmayacak hiç ümitlenmiyorum bile üzülme kuzu

canım çooooookkk tebrik ederimmmmm darısı başımızaa (( adetinden kaçgün geçti yaptın test ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…