kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz müsafiri yolladım geldim
iii ettin cnm hoşgeldinnnnnnn
hoşbuldum canım ben gelene kadar herkez kaçmışşşşşşşşşşşş sen nasılsın
bende ne olsun aynı işte takılıorum öle kociş dışarı gtti pc bana kaldı
hayatım bende 1,5 yıl oldu artık evleneli hiç korunmadıkta deyince istediler 1 yıl dolmadan dr lar test tahlil ,stemiyorlar pekBu rahim filmi ne zamn isterki dr
canım benim çok çok teşekkür ederim hala regl olmadım eğer hamişsem kızlar bu ay dua ettiğim bütün arkadaşlarıma hamiş hamiş dua etmiş olcam hamişlerin duası kabul olur derler ya...bugün topic kaynamış maşallah birazbaktım ama tamöamını okuyamadım
daisy duayı bitirmişsin ağzına sağlık buarada gelmemiş kırmızılar hadi inşallah 9 ay gelmez dostunla koca göbüşlü gezersiniz bol bol .
ben ufaklığı yolladım şimdi yemek vakti babacım bekliyo beni ayrıca ezelde var gitmeliyim
kardeloşum seni gördüm altta öpüyorum seni bana kızma babam yemek bekliyo görüşürüz canom
hoşbulduk semracım nasılsın :))
hayatım bende 1,5 yıl oldu artık evleneli hiç korunmadıkta deyince istediler 1 yıl dolmadan dr lar test tahlil ,stemiyorlar pek
canım benim çok çok teşekkür ederim hala regl olmadım eğer hamişsem kızlar bu ay dua ettiğim bütün arkadaşlarıma hamiş hamiş dua etmiş olcam hamişlerin duası kabul olur derler ya...
Allahım tez zamanda müjde vermek müjdelerinizi duymak nasip etsin inşallah
BUARADA kızlar rahim filmi istenen arkadaşlar ne olursunuz çektirin bir an önce korkulacak bişey yok bende çektirdim ve çok korktuğumdan anesteziyle yaptırmıştım çok çok korkarsanız öle yaptırın ama mutlaka yaptırın çok önemli o.
ben hiç iyi değilim semracım(((( moralimsıfırın altında
hayır olsun canım neyin var:26:
ben hiç iyi değilim semracım(((( moralimsıfırın altında
iyi geceler kızlar ya ben yine yalnızım kocişim yok bide hava da çok kötü az önce elektrik yoktu şimdi geldi vala ödüm pörtledi ya offffffffffffffffffffffffffffff
canım merhaba kaç gündür yoksun merak ettim ben de hayırdır niye bu kadar morelin bozuk paylaşmak istersen seve seve dinlerim bitanem ama üzülme hiç bişey için
iyi akşamlar kızlar bende anne olmak isteyenlerdenimm o hasreti çekenlerdenimmm
semracım adetim geçti 3 gündürde pembe bi lekelenme yaşıodum önce adet sandım ama olmadım leklenme yaşayınca yerleşme kanamasımı diie ümitlendim ama test negetif çıktı çok üzüldüm((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?