Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Bu rahim filmi ne zamn isterki dr
hayatım bende 1,5 yıl oldu artık evleneli hiç korunmadıkta deyince istediler 1 yıl dolmadan dr lar test tahlil ,stemiyorlar pek

canım benim çok çok teşekkür ederim hala regl olmadım eğer hamişsem kızlar bu ay dua ettiğim bütün arkadaşlarıma hamiş hamiş dua etmiş olcam hamişlerin duası kabul olur derler ya...
Allahım tez zamanda müjde vermek müjdelerinizi duymak nasip etsin inşallah

BUARADA kızlar rahim filmi istenen arkadaşlar ne olursunuz çektirin bir an önce korkulacak bişey yok bende çektirdim ve çok korktuğumdan anesteziyle yaptırmıştım çok çok korkarsanız öle yaptırın ama mutlaka yaptırın çok önemli o.

inşallah hamişsindir canım test yapmadınmı

iyi geceler kızlar ya ben yine yalnızım kocişim yok bide hava da çok kötü az önce elektrik yoktu şimdi geldi vala ödüm pörtledi ya offffffffffffffffffffffffffffff

iyi akşamlar kızlar bende anne olmak isteyenlerdenimm o hasreti çekenlerdenimmm

canım merhaba kaç gündür yoksun merak ettim ben de hayırdır niye bu kadar morelin bozuk paylaşmak istersen seve seve dinlerim bitanem ama üzülme hiç bişey için

nihancım çok kötüyüm ya hep hayal kırıklığı puffff ve adet olamamanın verdiği sıkıntı ((((

semracım adetim geçti 3 gündürde pembe bi lekelenme yaşıodum önce adet sandım ama olmadım leklenme yaşayınca yerleşme kanamasımı diie ümitlendim ama test negetif çıktı çok üzüldüm ((((

canım hemen negatif çıkmıya biliyor istersen bir kan testi yaptır inşallah hamişsindir lekelenme dışında bişi gelmedimi ay çok heycanlandım şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…