Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıyamamm sana ben bitanem canım benim rabbim yardımcımız olsun ama kararlıyım yarında adet olmazsam çarşamba doktora gidicem

ay canım ya çoooooooooooook sevindim darısı başımıza ya ne güzel bebişine kavuşuyosun valla inan çok mutlu oldum allah tamamını erdirsin rabbim bizede nasip etsin

Ya ben radyoloji teknikeriyim bide ama bu hsg kliniklerde nasıl yapılıyor bilmiyorum drlar randevu felan alınıyomu
hiçbir bilgim yok ama hastanelerde randevusuz hiçbirşey yapmıyolar telefon edipte öğrene bilirsin canım

nedemek kız derdimizde aynı derman verenimizde şükür bu günümüze kişiye göre değişiyor canım bende oğluma hamile kaldığımda nerdeyse ikinci ayı dolacaktı çok şaşırmıştım iki üç defa doktorda test yaptırmıştım hep yok çıktı eşimdedi birkere daha yaptır bazı belirtiler vardı özellikle baş dönmesi tansiyon düşüklüğü üçüncüde çıkmıştı hııııııııı bide birincide çıkmadı ikincide silik çıktı üçüncüde net çıktı inşallah çok beklemeyiz canım

canım tebrikler inşallah kesindir.Arkadaşınla gebeliğinizde aynı ay olmuş olacak ne kadar iyi dostmuşsunuz bak

canım çooooookkk tebrik ederimmmmm darısı başımızaa (( adetinden kaçgün geçti yaptın test ???

tatlım bugündü adet günüm ben bikaç gün önce test yapmıştım ve negatif çıkmıştı aslında hiç umudum yoktu ve şuanda kesin değil biliyosun yarın kantestinde anlaşılacak sabah erkenden gidicem hastaneye canım Amin inşallah darısı hepinizin başına
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kıyamamm sana ben bitanem canım benim rabbim yardımcımız olsun ama kararlıyım yarında adet olmazsam çarşamba doktora gidicem

valla canım keşke yakın olsam gelip seninle dertleşmek isterdim.canım benim ya sanki kendimi sende görüyorum.üzülme arkadaşım yakında bizde sevinicez.benim de çok belim ağrıyo aynı bende çok sık idrara çıkıyorum

nedemek kız derdimizde aynı derman verenimizde şükür bu günümüze kişiye göre değişiyor canım bende oğluma hamile kaldığımda nerdeyse ikinci ayı dolacaktı çok şaşırmıştım iki üç defa doktorda test yaptırmıştım hep yok çıktı eşimdedi birkere daha yaptır bazı belirtiler vardı özellikle baş dönmesi tansiyon düşüklüğü üçüncüde çıkmıştı hııııııııı bide birincide çıkmadı ikincide silik çıktı üçüncüde net çıktı inşallah çok beklemeyiz canım [/QUOTE]
canım senin adetinden kaçgün geçmişti offff bilmiorumkafamkazan gibi oldu ya Rabbimden umut kesilmez (((

inşallah doğrudur ve inşallahh bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım dualarında bii unutma gebe duası reddedilmezmiş :))

inşallah canım ya inşallaaaaah Rabbim bizedeburda müjdeler vermeyinasipetsin canımmm benimm

[]bence hamilesin sen ben buna inanyorum lütfen panik yapma sakin ol canım çünkü testlerde hata oranı düşüktür

canım senin adetinden kaçgün geçmişti offff bilmiorumkafamkazan gibi oldu ya Rabbimden umut kesilmez (((

vallahi üzerinden yedi buçuk sene geçti ama yanlış hatırlamıyorsam bir gün gelmişti ben hamile olduğumu bilmediğim için ağır kaldırmıştım hemen ardından ağrıyla gelmişti

anladım canım napalmhayırlısı Rabbim can sağlığı versin(((

canım ne gibi belirtiler vardı merat ettim de

Arkadaşım senin adına çook sevindim allah bizede nasip eder inşallah

bende bu sitenin uğuruna inanıyorum inşallah hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
CANIIIM saol inşallah

canlarım benim benimde belim çok çok ağrıdı ve çok sık idrara çıktım benim test buakşam pozitif çıktı yarın sabahtan dr gidiyorum fazla ümitlendirmek istemem ama içime öle doğuyo senda hamişsin

inşallah doğrudur ve inşallahh bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım dualarında bii unutma gebe duası reddedilmezmiş :))[/QUOTE]
UNUTURMUYUM HİÇ BEN SİZİNLE DERTLEŞEBİLDİM SİZİNLE YENİDEN ÜMİTLENİP GÜLDÜM AĞLADIM KISA ZAMAN OLMASINA RAĞMEN SİZDEN BAŞKA KİMSE OLMADI SON ZAMANLARDA YANIMDA HEPİNİZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM EN KISA ZAMANDA ÖĞRENELİM İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN HAMİŞ KALALIM SAĞLIKLA MUTLULUKLA....

[]bence hamilesin sen ben buna inanyorum lütfen panik yapma sakin ol canım çünkü testlerde hata oranı düşüktür
İNŞALLAH CANLARIM YA ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIMIZ KABUL OLSUN

amin kuzum Rabbim seninde bebişinle birömür mutlu etsin inşallhhh

UNUTURMUYUM HİÇ BEN SİZİNLE DERTLEŞEBİLDİM SİZİNLE YENİDEN ÜMİTLENİP GÜLDÜM AĞLADIM KISA ZAMAN OLMASINA RAĞMEN SİZDEN BAŞKA KİMSE OLMADI SON ZAMANLARDA YANIMDA HEPİNİZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM EN KISA ZAMANDA ÖĞRENELİM İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN HAMİŞ KALALIM SAĞLIKLA MUTLULUKLA....

İNŞALLAH CANLARIM YA ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIMIZ KABUL OLSUN[/QUOTE]

ay canım ağzından bal damlıyo inşallah yarabbim bende böyle güzel haberi veririm en kısa zaman da

canım ne gibi belirtiler vardı merat ettim de

Tatlım kendimi çok dinleme şansım olmadı bu ara arkadaşım için refakatçi kaldım hastanede sonrada benim evdeydi hep koşturdum yani ama en belirgin kendini hissettiren bel ağrım oldu bide çok akıntım oldu son 15 gündür göğüslerim 3-4 gündür sızladı ben regl olcam sandım bide normal regl sancım oldu alt karnımda haaaaaaaa bide unutuyodum çook gazım vardı 3 gündür bomba gibiydim
ama dediğim gibi tatlım ben yarın sabah gidicem druma hatta önce evime yakın sağlık ocağı var kan testi yaptırıcam druma daha sonra gidiyim çok uğraştırdım çünkü onu aylardır bide yoksa bebik utanırım yine:26:

ne kadar zaman dır istiyorsun ilk bebeğinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…