tabi ki canım doktora gitmek en doğrusu.hiç olmazsa sana bi yol gösterir.ah bitanem ya hiç üzülme üzme kendini.ben hamile kaldım da ne oldu ne acılar çektim bu 5 ayda bi tek ben bilirim.o gün bebeğimin kalp atışlarını duydumve ertesi günü aldılar .hem de sezaryenle ne sağ yumurtalığımı da tabi.ya offffffffff bu ay benim de olmayacak hiç ümitlenmiyorum bile üzülme kuzu
çok umutsuzdum arkadaşlar çok ilk kez çift çizgi çıktı ben nasıl sabahı beklicem şimdi yaf dualarınıza ihtiyacım var
çok ağladım banyoda görür görmez yalan bile olsa sahte bile çıksa o kadar güzel bi duyguyduki Allahım inşallah doğrudur inşallah en kısa zamanda hepimiz müjde vericez birbirimize
hiçbir bilgim yok ama hastanelerde randevusuz hiçbirşey yapmıyolar telefon edipte öğrene bilirsin canımYa ben radyoloji teknikeriyim bide ama bu hsg kliniklerde nasıl yapılıyor bilmiyorum drlar randevu felan alınıyomu
canımmmmsağol bitanemmoral verdiğin için ama elimde değil işteee (( ya yerleşme kanaması olduğunda testte hemen çıkmazmı (( bide sanırım adetimdüzensizmiş ya öncden yani bekarken hiç dikkat etmedimcahillik işte (( 13 ekim 13 kasım ve 21 aralıkta oldum bu ay halen olmaımdüzensiz değil mi ???
çok umutsuzdum arkadaşlar çok ilk kez çift çizgi çıktı ben nasıl sabahı beklicem şimdi yaf dualarınıza ihtiyacım var
çok ağladım banyoda görür görmez yalan bile olsa sahte bile çıksa o kadar güzel bi duyguyduki Allahım inşallah doğrudur inşallah en kısa zamanda hepimiz müjde vericez birbirimize
canım çooooookkk tebrik ederimmmmmdarısı başımızaa (( adetinden kaçgün geçti yaptın test ???
ahahahaha saol canım benim saol eğer doğruysa vallahi siz uğurlu geldiniz bana inşallah bende size
kıyamamm sana ben bitanemcanım benim rabbim yardımcımız olsun ama kararlıyım yarında adet olmazsam çarşamba doktora gidicem
tatlım bugündü adet günüm ben bikaç gün önce test yapmıştım ve negatif çıkmıştı aslında hiç umudum yoktu ve şuanda kesin değil biliyosun yarın kantestinde anlaşılacak sabah erkenden gidicem hastaneye canım Amin inşallah darısı hepinizin başına
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
valla canım keşke yakın olsam gelip seninle dertleşmek isterdim.canım benim ya sanki kendimi sende görüyorum.üzülme arkadaşım yakında bizde sevinicez.benim de çok belim ağrıyo aynı bende çok sık idrara çıkıyorum
canım senin adetinden kaçgün geçmişti offff bilmiorumkafamkazan gibi oldu ya Rabbimden umut kesilmeznedemek kız derdimizde aynı derman verenimizde şükür bu günümüze kişiye göre değişiyor canım bende oğluma hamile kaldığımda nerdeyse ikinci ayı dolacaktı çok şaşırmıştım iki üç defa doktorda test yaptırmıştım hep yok çıktı eşimdedi birkere daha yaptır bazı belirtiler vardı özellikle baş dönmesi tansiyon düşüklüğü üçüncüde çıkmıştı hııııııııı bide birincide çıkmadı ikincide silik çıktı üçüncüde net çıktı inşallah çok beklemeyiz canım
canım senin adetinden kaçgün geçmişti offff bilmiorumkafamkazan gibi oldu ya Rabbimden umut kesilmez(((
vallahi üzerinden yedi buçuk sene geçti ama yanlış hatırlamıyorsam bir gün gelmişti ben hamile olduğumu bilmediğim için ağır kaldırmıştım hemen ardından ağrıyla gelmişti
tatlım bugündü adet günüm ben bikaç gün önce test yapmıştım ve negatif çıkmıştı aslında hiç umudum yoktu ve şuanda kesin değil biliyosun yarın kantestinde anlaşılacak sabah erkenden gidicem hastaneye canım Amin inşallah darısı hepinizin başına
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
anladım canım napalmhayırlısı Rabbim can sağlığı versin(((
Arkadaşım senin adına çook sevindim allah bizede nasip eder inşallah
CANIIIM saol inşallahbende bu sitenin uğuruna inanıyorum inşallah hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla canım keşke yakın olsam gelip seninle dertleşmek isterdim.canım benim ya sanki kendimi sende görüyorum.üzülme arkadaşım yakında bizde sevinicez.benim de çok belim ağrıyo aynı bende çok sık idrara çıkıyorum
canım senin adetinden kaçgün geçmişti offff bilmiorumkafamkazan gibi oldu ya Rabbimden umut kesilmeznedemek kız derdimizde aynı derman verenimizde şükür bu günümüze kişiye göre değişiyor canım bende oğluma hamile kaldığımda nerdeyse ikinci ayı dolacaktı çok şaşırmıştım iki üç defa doktorda test yaptırmıştım hep yok çıktı eşimdedi birkere daha yaptır bazı belirtiler vardı özellikle baş dönmesi tansiyon düşüklüğü üçüncüde çıkmıştı hııııııııı bide birincide çıkmadı ikincide silik çıktı üçüncüde net çıktı inşallah çok beklemeyiz canım
İNŞALLAH CANLARIM YA ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIMIZ KABUL OLSUN[]bence hamilesin sen ben buna inanyorum lütfen panik yapma sakin ol canım çünkü testlerde hata oranı düşüktür
CANIIIM saol inşallah
canlarım benim benimde belim çok çok ağrıdı ve çok sık idrara çıktım benim test buakşam pozitif çıktı yarın sabahtan dr gidiyorum fazla ümitlendirmek istemem ama içime öle doğuyo senda hamişsin
UNUTURMUYUM HİÇ BEN SİZİNLE DERTLEŞEBİLDİM SİZİNLE YENİDEN ÜMİTLENİP GÜLDÜM AĞLADIM KISA ZAMAN OLMASINA RAĞMEN SİZDEN BAŞKA KİMSE OLMADI SON ZAMANLARDA YANIMDA HEPİNİZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM EN KISA ZAMANDA ÖĞRENELİM İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN HAMİŞ KALALIM SAĞLIKLA MUTLULUKLA....
İNŞALLAH CANLARIM YA ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIMIZ KABUL OLSUN
UNUTURMUYUM HİÇ BEN SİZİNLE DERTLEŞEBİLDİM SİZİNLE YENİDEN ÜMİTLENİP GÜLDÜM AĞLADIM KISA ZAMAN OLMASINA RAĞMEN SİZDEN BAŞKA KİMSE OLMADI SON ZAMANLARDA YANIMDA HEPİNİZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM EN KISA ZAMANDA ÖĞRENELİM İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN HAMİŞ KALALIM SAĞLIKLA MUTLULUKLA....CANIIIM saol inşallah
canlarım benim benimde belim çok çok ağrıdı ve çok sık idrara çıktım benim test buakşam pozitif çıktı yarın sabahtan dr gidiyorum fazla ümitlendirmek istemem ama içime öle doğuyo senda hamişsin
canım senin adetinden kaçgün geçmişti offff bilmiorumkafamkazan gibi oldu ya Rabbimden umut kesilmez(((
inşallah doğrudur ve inşallahh bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım dualarında bii unutma gebe duası reddedilmezmiş :))
canım ne gibi belirtiler vardı merat ettim de
Tatlım kendimi çok dinleme şansım olmadı bu ara arkadaşım için refakatçi kaldım hastanede sonrada benim evdeydi hep koşturdum yani ama en belirgin kendini hissettiren bel ağrım oldu bide çok akıntım oldu son 15 gündür göğüslerim 3-4 gündür sızladı ben regl olcam sandım bide normal regl sancım oldu alt karnımda haaaaaaaa bide unutuyodum çook gazım vardı 3 gündür bomba gibiydim
ama dediğim gibi tatlım ben yarın sabah gidicem druma hatta önce evime yakın sağlık ocağı var kan testi yaptırıcam druma daha sonra gidiyim çok uğraştırdım çünkü onu aylardır bide yoksa bebik utanırım yine:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?