ASLAAAAAAAAA ASLA TERK ETMEM SİZİ hep yanınızda olacağım söz benim için çok anlamınız var hepiniz çok özel ve değerlisiniz benim dert ortağım oldunuz Allahım hepinizden razı olsun en kısa zamanda hep beraber alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
ya dur be tatlım başka neyimiz varki elimizde tabiki umut edicez dua edicez başka yok işte yok çaremiz ne olur kendine en kötüsünü yapma üzme kendini lütfen ben çok dua ediyorum hepinize hepimizeBEN EN İYİSİ HİÇ ÜMİTLENMEYEYİM ÇÜNKÜ OLSA BEN CEDE ÇIkardı AMA İNSAN HEP UMUTLU OLMAK İSTİYOR İŞTE
Amin canım inşallah unutulacak o acılar hepimiz için yarabbim inşallah.ay canım ya intihar da neyin nesi allah korusun bak sabrın sonu selamet oldu işte ne güzel o çektiklerin hemen unutulur inşalah.bi de canım benim göğüslerimim etrafın da minik kabarcıklar var sen de böyle bişey var mı canım benim
# semraozsoy
# hasretim_baby
# birsen29
# AYARPOLAT
# daisy4489
# nihanca
# kardelen49
slm kızlr nasılsınız ıyısınız ınsallah
hasretcım okadar abartma ya bıseycıgın yoktur ınsallah canım yaaaa onden mı acaba bundan mı acaba dıye dusundukce dengemız bozuluyo bebıslerın gelecegı varsa da gelmıyorlar canım gorunurde bır problemın yok cok sukur o zaman bıraz zamana bırak olmazmı 3 aylık evlıyın dımı sen?
bırsencım semosum nasılsınız baekkem yavrular napıyoooo
kardelenım sınavların ıyı gecmıs kuzum cok sevındım basarılarının devamını dılerım:76::76:
nıhancım bu arada neden sezeryan oldun acaba laparoskopıyle de alıyorlar dıs gebelık oldugunda yanı gercekten karnını yardılar mı bı de dıs gebelıgın sebeblerı neymıs tatlım
bu arada allahım bu guzel duyguyu hepımıze tattırsın amınnn
dımı kuzu ya hamılelık haberını alan tuyuyo bız de uzuluyozzzz
nasılsın balımmm yakısıklım nasıl
DAİSYCİM çok sevindim canım inanki acayip mutluyum şuanda çok tebrik ederim tatlım inşallah yarın kandada kesinleşicek hamileliğin ayy sonunda bi hamişimiz çıktı
hayden kızlar halaya gerçi ben biraz geç kaldımda ucundan tutuyorum halayın:119::119::119::119::119::119:
darısı tüm arkadaşlarıma ve bana inşallah
herkese selam hanımlar müjdeli haberi duyunca hemen yazmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah[/QUOT
ebrarcım hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm
canım bak dedım ya belkı normal adetındı ama sen kafaya taka taka metabolızmalarımız bızımle dalga gecıyo artık bıraz rahat bırak kendını guzelım cok kafana takılıyosa burada bız ne desek sımdı ıcın rahatlamaz daha cok meraklanırsın en ıyısı bı dr a gıtmen tatlımkayracımhg canımmmm :):)) canım ya pembe lekelenme yaşıyorum 3 gündür o kafamı karıştırıyo(8
evet yaa kesınlıkle bende cok mutlu oldum vallaiyiyim canım iyi haberleri alınca daha iyi oluyorum kuzumda iyi bebek isteyenlere duacı
DAİSYCİM çok sevindim canım inanki acayip mutluyum şuanda çok tebrik ederim tatlım inşallah yarın kandada kesinleşicek hamileliğin ayy sonunda bi hamişimiz çıktı
hayden kızlar halaya gerçi ben biraz geç kaldımda ucundan tutuyorum halayın:119::119::119::119::119::119:
herkese selam hanımlar müjdeli haberi duyunca hemen yazmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah
canım bak dedım ya belkı normal adetındı ama sen kafaya taka taka metabolızmalarımız bızımle dalga gecıyo artık bıraz rahat bırak kendını guzelım cok kafana takılıyosa burada bız ne desek sımdı ıcın rahatlamaz daha cok meraklanırsın en ıyısı bı dr a gıtmen tatlım
evet yaa kesınlıkle bende cok mutlu oldum valla
ay yesın onu teyzesı kız senın gelın pek sanslı olcek kaynana becerıklı el ıslerı falan oooooooooo
selam ablacım asılsın valla bende dramadım yazayım dedım duyunca ınsallah ablam darısı once senın sonra hepımızın basına ınsallah
öyle olması gerekiyodu da ben 2 aylık olana kadar anlayamadılıar canım ya bebek büyüdükçe sağ tüpüme zara vermiş .zaten hem laparoskopi hem de sezaryen oldum .feci bişey di canım ya allah kimseye göstermsin 5 ay oldu bile .geldi geçti ama çok yıprandık çok
valla canım en son 3 de oldum bakalım hayırlısı ne olcak.bide bitanem ya benim göğüslerimin etrafın da minik kabarcıklar oluştu bilen falan var mı acaba tatlım
aaaaaaaa orasını bilemiyecem oğlumu mutlu ederse herşey onun için
herkese selam hanımlar müjdeli haberi duyunca hemen yazmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah
Allah razı olsun kuzum Allahım en kısa zamanda sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin canım benim ben 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyodukcok saol bıtanem bızede dua et olurmu allahım tamamına erdırsın ve kolay bır hamılelık nasıp etsın sana da bu arada ben de yasını ve kac aydır bekledıgını ogrenebılırmıyım
öyle olması gerekiyodu da ben 2 aylık olana kadar anlayamadılıar canım ya bebek büyüdükçe sağ tüpüme zara vermiş .zaten hem laparoskopi hem de sezaryen oldum .feci bişey di canım ya allah kimseye göstermsin 5 ay oldu bile .geldi geçti ama çok yıprandık çok
kayracım haklısın bende öyle düşünüyorumgitceminşallah doktora :) ya bişiyi merak ediorum doktora muayeneye gittiğimizde eşimizde yanımızda gelebiliomu
olemı canım cok gecmıs olsun gecmıs zaten gercı allahım bır daha gostermesın o acıları benım de sol tupum tıkalıymıs da oradan dıs gebelık yasayabılırsın dıyorlar ama hastanede yattıgımda bırının de dıs gebelık yasamıstı onunkını alttan gırerek karından da cok mınık delıkler acarak aldılar senın buyuk oldugu ıcınmı ole oldu acaba neyse tatlım bu arada hamılelık belırtısı yasıyormussun ınsallah oledır
bencede mutlu etsın zaten kıyamam karne heyecanı nye onu sarıyo kız tembellerı sarsın askım benım yaaaa
kayracım haklısın bende öyle düşünüyorumgitceminşallah doktora :) ya bişiyi merak ediorum doktora muayeneye gittiğimizde eşimizde yanımızda gelebiliomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?