Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

başınız sağ olsun allahım mekanını cennet eylesin korduğundan kurtarsın sizde sabır versin

anaam sevtun hoşgeldin kız ilk defa denk geldim uzun zamandır.napıyon kız ablanla hasret gideriyondur kesin başka napıyon yani.

allahım sana kolaylık versin bebem bebeşede şifa işşallah ösleniyo demi topik ah ben ne özledim bilemzesin be

başın sag olsun bebem allahım mekanını cennet yapar işşallah benimde babacım vefat etti oda hiç sevmezdi soguku defnettigimiz akşam bir yagmur yagdı anacım dediki rahmetli babacıgıma canım yagmuru çok severdin bak yaradan seni okadar seviyoki üstüne yagmur yagdırıyo hem dedi hem agladı anlarım acısını allahım sabır versin sonrada tekrardan başımız sagolsun arkadaşım

kayracım güle güle git güle güle gel bebem allahım tez zamanda şifa versin herşey gönlünce olur işşallah canım benim garipcim ablam geldi ama burdaki ablama kalmaya gitti sonra görüşücez artık yavruyla bende kalmaya gidicem allahım bütün kavuşamayanları kavuştursın işşallah bebemallahıma emanet olun canlarım ben çıkıyorum benim yavru gene çıldırdı:18::18::18::18: malesef bagırıyo içerden beni ösleyin anacım

anaam sevtun hoşgeldin kız ilk defa denk geldim uzun zamandır.napıyon kız ablanla hasret gideriyondur kesin başka napıyon yani.

canım iyiyim seni sormalı ama malesef benimki içerde fena bagırıyo yanına çagırıyo kusura bakma çıkmak zorundayım annem kızıyo ne olur kusura bakmayaın canım benim sabah sabah gene azarını yiyemicem az kaldı işallah hafta sonuna kadar evdeyim yarın işçiler eve gelicek herşey hazır bir evin temizligi var insanın evi gibisi varmı yaw evimi çok ösledim yav

kızlarrrrrrrrrrr
bu hafta dua yokmuuuuuuuuuu yoksa ben bulamadımmı yaaaaaaaaaaa
adet olcağım olmadan okumak istiyordummmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

mrb ebrar.bende bebk isteynlerdenim .hayırlıysa kucama alırm inşlhh bu özlemle yaşıyrm.

inşşşşşşşşşşşşşşşş canım
rabbim en kısa zamanda anneolmayı nasip etsin
SANA VE BEKLEYEN HERKESE

canım başın sağolsun,, rabbim geride kalanlara sabır versin.... senin de onu nekadar sevdiğini biliyodur, emin ol canım.. Allah yerinde dinlendirsin...

başınız sağ olsun allahım mekanını cennet eylesin korduğundan kurtarsın sizde sabır versin

okuyan ve beni anlayıp baş sağlığı dileyen herkezden allah razı olsun allah her kezin sevdiği ni korusun inşallah

Merhaba kızlar ne zamandır doğru dürüst sohbet edemedim sizlerle çko özledim ama fırsatım olmadı malesef...
Eboşum annen rahatsızmış çok geçmiş olsun,he birde küçük yavru hastalanmış Rabbim şifa versin ikisinede inş,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:)
Deryam cnm büyük ihtimal yazdıgımı görmezsin ama olsun,özenipte bnm içinde yazdıgına çok sevindim umarım Türkiye'den güzel hbrlerle dönersin inşaallah,geçmişe bakamadıgım i.çin eboşla kardeloşa ne dedin bilemiyorum ama öğrenirim kuzum Aeo
Derinm cnm yaa o tunişi bnm yerime yanaklarından ısırırmısın lütfen ablanın facesinde gördüm yapay çiçeklerle bi resmi var yeşil bayılıyorum o fotosuna yanımda olsa heryerinden ısırıcam :):)sende iyisin umarım görüşürüz inş...
Sungercim başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah,bizimde geçen gün bayilerimizden biri vefat etti 28yaşında yeni evliydi Allah sabır versin
Aleynam cnm rapor işi ne oldu ben seni ne zamandır göremiyorum iyisin inş
Pelinim sen nasılsın cnm bnm kendine çok iyi bak
Kardeloşummm cnm sen nasılsın var mı gelişme :)inş şubat ayında müjdeyi alırızda başka tedaviye gerk kalmaz bana hbr ver mutlaka ne olurrr
Boncugumm bitanem nasılsın kuzum,sende yoğun musun bu araa Allah kolaylık versin cnm eşinde iyiymiş çok sevindim,biran önce gelsin bebişlerr inşaallah

Elixsir,hiranur,selina,kardelenbhr,kardelen49,halem,tugbacım,semracım,tugcem,birsenim,derdam,miranda,daisy,yeter,banu sizlerde iyisiniz inşaallahh

Ben sanırım uzun bi süre giremicem kızlar,hepiniz Allah'a emanet olun,inş güzel hbrlerinizi alırım...

Son düzenleme:
sağol canım sen nasılsın

kıslar geçmişe pek bakamadım eve yeni geldim sabahtan beri hastanedeydim sırtım için gittim yine ALLAHTAN iyi bir doktordu cok şükür ama emar istedi ağrılarımın nedeni için aslında emar cekilmiştm ama asıl yerim çeklmemis sol kaburgam

ve sol drseğmin emarını istedi ayyy ne zor cekiliyor cok fena sıkılıyorum daralıyorum emarda

ama olsun yeterki ne oldugu cıksın bana hep dsk ezlmesi dend ama doktor anlattıgın ağrılar ona benzemiyor kasında ciddi ezilme olabilir dedi iğneyle ağrını hafifletirim ama önce emar dedi

kıslar cıkmamm lazım daha yemek yapıcam hepinizi öpüyoruuum

geçmişte bana yazmıs olan arkadaşım varsa kusura bakmasın zaten pc basında eskisi gibi oturamıyorum ağrılarımda

ara ara bakarım yine selametle kalın

basın sağolsun canım

Son düzenleme:

bebişim geçmş olsun
inşşşş sana faydası olcak bir yol bulunur
canım evet ya cuma gün eşimde çekildi ya adam çıktı mr dan yarım saat oturdu alakbulak oldum dedi
allahım dermansız dert vermesin

selam kızlar.
pelincim,annene mi gidiyosun,ne güselllll,çok mu kalcan gene yoksa?
eboşum yaaa,nerdesin,özledim datlum yaaaa,hoffffffff.
tutişim,sen gelemicekmişin ama ben yazim merakın gitsin canım,incir kürünü uygulamaya devam etmemi,bırakmamamı ve de ay sonunda hamile olmamı tembihledi kayra komutanım.

hoş geldin kardelen

kıslar benım bugun yumurtalarım toplandı
allahım asukurler olsun
ama bayağı agrım var cok kalamıcam haber vereyım dedım
duarınıızı esırmegemeyın ınsallh gusel gusel bolunurler
kalıtelı kalıtelı olurlar amınn

nerdesiniz yaaaaaaa nie kaç gündür kimsecikler yok burda herkes bi yerlere gttiiiiiiii
hoffff canım sıkıldı heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…