Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haklisin canim,ama benim konusanlar akrabalarim,esimin akrabalari,ve ailesi maleseffonlarla görusmemek gibi bir alternatifim yokkk

canım seni çok ii anlıyorum benim kaynana da öyle yapıyordu sanki olmadığını anlıyor gibi herkesin oldu sizde yok gibi konuşuyordu çok üzülüyordum allah yardımcın olsun tatlım

canim ben zaten yurt disinda yasiyorum.aile ve karablarimiz turkiyede...ama laflarini duyuyorum istee..ben de kiloluyum,benim hakkimdada kilolu oldugu icin bebegi olmuyordur diye laf ediyorlarmisama rabbim dilerse hersey olur...benim arkadasim da kilolu idi hamile kaldii ve hamileliginde sadece 5 kilo aldiii...rabbim hepimize nasip etsin canim

canım seni çok ii anlıyorum benim kaynana da öyle yapıyordu sanki olmadığını anlıyor gibi herkesin oldu sizde yok gibi konuşuyordu çok üzülüyordum allah yardımcın olsun tatlım

ahhhh o kaynanalar benim kayinvalidemde,herkesin bebegi oldu biz daha torun sevcez diyip laf carptirirallah buyuktur ne diyeyim

aminnnnnnn canımmm .......................

canım üzülme takma kafana kilolu ama hamile kalan çok sen kafanı yorma bunlarla

aaa bende kiloluyum ne olmusss ah bu konusanlar yokmu
sağol canım evet emar çekilicem 2 defaa
amaninnnn bende elixsire ceklecek sandim,ve duzeltim hemen yazimiiiibir kalimda tutma isini beceremedim heeeecanim esine de cok gecmis olsun yetercim
yokkk kıss doğru bende cekilicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…