- 11 Kasım 2010
- 65
- 1
- 86
balkaymak35 canim sordugun soru ile ilgili bilgi sahibi degilim malesef...ama bilgisi olan arkadaslar yardim edecektir...hosgeldin aramiza bu arada
insallah esinin sonuclari guzel cikar canim..rabbim cok bekletmesin insallah en yakin zamanda hayirli evlatlar versin hepimize
kizlar benim cikmam gerekesim gelecek birazdan,pilav yapacagim,yemek yicez allaha emanet olun
haklisin canim,ama benim konusanlar akrabalarim,esimin akrabalari,ve ailesi maleseffonlarla görusmemek gibi bir alternatifim yokkk
kizlar benim cikmam gerekesim gelecek birazdan,pilav yapacagim,yemek yicez allaha emanet olun
benimde öle var eşimin tarafımda bile ben kayınvalideme oğlunda da sorun var dedğimde bana eğer sende sorun olmasaydı oğlumun bi damlası yeterdi dedi ama ben takmıorum mesela görümcem senin işin yok gücün yok evde oturuosun akşama kadar dedi ben napıorum gtmiorum istersen kimseyle görüşmezsin aramazsın sormazsın neden kendimi yıpratımki eşim mesela annesiyle konuşur der anne tedaviye başladık senin karın kilo vermezse hamile flan kalamaz der ben takmıorum ve cvp vermiorum allah istedikten sonra ben kiloluyum zayıfım önemi yok örnek öok kilolu olupta hamile kalan ve zayıf olupta hamile kalamayan ben böle düşünüorum en azından
yani herşey senin elinde cnm
canım seni çok ii anlıyorum benim kaynana da öyle yapıyordu sanki olmadığını anlıyor gibi herkesin oldu sizde yok gibi konuşuyordu çok üzülüyordum allah yardımcın olsun tatlım
canim ben zaten yurt disinda yasiyorum.aile ve karablarimiz turkiyede...ama laflarini duyuyorum istee..ben de kiloluyum,benim hakkimdada kilolu oldugu icin bebegi olmuyordur diye laf ediyorlarmisama rabbim dilerse hersey olur...benim arkadasim da kilolu idi hamile kaldii ve hamileliginde sadece 5 kilo aldiii...rabbim hepimize nasip etsin canim
canim ben zaten yurt disinda yasiyorum.aile ve karablarimiz turkiyede...ama laflarini duyuyorum istee..ben de kiloluyum,benim hakkimdada kilolu oldugu icin bebegi olmuyordur diye laf ediyorlarmisama rabbim dilerse hersey olur...benim arkadasim da kilolu idi hamile kaldii ve hamileliginde sadece 5 kilo aldiii...rabbim hepimize nasip etsin canim
ahhhh o kaynanalar benim kayinvalidemde,herkesin bebegi oldu biz daha torun sevcez diyip laf carptirirallah buyuktur ne diyeyim
hatıce canım inşallah eşinin tahlılleri ii çıkar canım dualarım sizinle
kızlar,ben çıkıyorum,görüşürüz
aaa bende kiloluyum ne olmussscanim ben zaten yurt disinda yasiyorum.aile ve karablarimiz turkiyede...ama laflarini duyuyorum istee..ben de kiloluyum,benim hakkimdada kilolu oldugu icin bebegi olmuyordur diye laf ediyorlarmisama rabbim dilerse hersey olur...benim arkadasim da kilolu idi hamile kaldii ve hamileliginde sadece 5 kilo aldiii...rabbim hepimize nasip etsin canim
sağol canım evet emar çekilicem 2 defaaselam kizlar ben geldim nasilsiniz?????dun aksam gelemedim erkenden uyumusum
ebrarim,misafirin gitmedi sanirim.allah yardimcin olsun.ufakliga sifa versin insallah
sevtuncum,ablan gelmis cok sevindim canim..ablaciginla gönlunce gecirecegin guzel gunlerin olsun insallah
yetercim,sen nasilsin canim,nasil gecti picama partisiiii.?????
kayracim,simdi turkiyedesin,guzel haberlerle gel insallah
derincim.hala bilgisarayin yapilmadi sanirim,insallah cabuk olurda aramiza dönersin canim
kardelencim,demek sen ticket yapma profusun haaaa,masallah canimkabiliyet gercekten,ben bilmiyorum sahsen
sungercim,basin sagolsun tatlim.rabbim kayinbabaciginin mekanini cennet eylesin..dua et canim,kuran oku kayinbaban icin artik sizden istegi sadece buuu
pelincim,sen neler yapiyorsun canim..atlattin mi giribi:26::26::26:
daisy,canim hamilelik nasil gidiyor,bulantilarin oluyormu:26::26:sanirim hala bebisini görmedin..en yakin zamanda görursun insallah
derdacim,seninde guzel gidiyordur insallah hamilelik
hiranurcum,seninle tanismadik hic sende iyisin insallah
anotonia,insallah nickini yanlis yazmamisimdirseninlede tanisamadik canim,insallah sende iyisindir..
semracim,sen nasilsin oglan annesiii
elixsircim sen nasilsin?neler yapiyorsun canim:26::26:emar cekilecekmissin,insallah sonuclarin guzel cikar canim.rabbim sifa versin...
ugurboncugum,sen neler yapiyorsun canim..valla cok ugrasiyorsun bizim icin allah razi olsun canim
kizlar unuttugum kalmamistir insallah:26::26:aklimda olanlari yazdim.varsa sayet kusuruma bakmayin olurmuu
yokkk kıss doğru bende cekilicemmmamaninnnn bende elixsire ceklecek sandim,ve duzeltim hemen yazimiiiibir kalimda tutma isini beceremedim heeee canim esine de cok gecmis olsun yetercim
canım inşş bir daha gerek kalmasın
inş yeteriiimmmm
kıslar adetime 6 gün var test yaptım bierşey cıkmadı olsa cıkardı yinede emar için adeti beklicem
ahhhh o kaynanalar benim kayinvalidemde,herkesin bebegi oldu biz daha torun sevcez diyip laf carptirirallah buyuktur ne diyeyim
kızlar,ben çıkıyorum,görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?