Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aynen canım sana katılıyorum bizim komsular sürekli sorudu ensonunda şunu dedim benim çocuğuma sizmi bakacaksınız dedim

bana varmı yokmu die soranlarada olsa ya karnımda yada kollarımda görürsünüz sormayın bidaha die kızıyorum bidahada soramıolar cnm ben üzülceme bana soranlar üzülsün

ii işte canım ya merakla bekliyorum ya sen

bende öle kuzum ya heyecan doruktaaa umarım çifte mutlulukyaşarızz :))
,
çoooook haklısın hepimiz öleyizzzz yapıcak tek şey var umursamıycazzzz konuşsun dursunlar biliosun stres bizim için hiç iiii değillll

fıstığım valla pek takmıorum ama insana dokunuo ya Allahın vermediğine biz ne yapabiliriz ki amaaaannn

aynen öle sanki biz istemioruz bi bebeğimiz olsun biz bunu anlıyoruz ama bunu onlar neden anlamak istemiolar bilmiorum yaaaa

aynen öle sanki biz istemioruz bi bebeğimiz olsun biz bunu anlıyoruz ama bunu onlar neden anlamak istemiolar bilmiorum yaaaa

canım onlar tek bir şeye odaklanmışlar evlenecekler 1 2 ayına hamile kalacaklar 1 yıllk evliyken kucakta bebiş olcak bundan başka birsey düşünmüyorlar

GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÇOK GÜZEL BİR HABERRRRRRRRRRRRRRR
SAĞLICAKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ayy gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.çok sevindim

çok güzel bi haber bu tatlım sağlıcakla gelir bebişin inşşşşşş
darısıda bizlerin başına:122::122::122::122::122::122::122::122::126::126::126::124::124::124::124::124::124::124:

canim tebrik ederim,ne guzel bir haber bu böylemasallah hamislerimiz cogaldi,topigimiz senleniyorrabbim tum topik arkadaslarimiza ve isteyen herkese nasip etsin insallah

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah darısıda biz isteyenlere inşallah

arkadaşlar hepiniz çok sağolun..şubat ayı topiğimize uğurlu gelsin.. tez zamanda hepinizin yüzü güler inş..
bu arada ayetel kürsi ekibine hamiş olarak yardımcı olmak istiyorum işe sıkıca başlamadan..
içimden geçtii ..hamilelerin duası kabul olurmuş belkim iyi dileklerim dileklerinize yardımcı olur..
bana da rakam verin.. zaten gün boyu o duayı küçüklüğümden beri okurum ,sizin için de okuyayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…