zamanı gelince vericektir inşallah [/QUOTinşallahhh
slm bayanlar. ben daha yeni katıldım. bazen okuyodum. pko lularda burda mı konuşuyo acaba...
sağol semramsenınkı daha tatlı ama ınsallah bızde yavrularımızın resmını koyarız
sağ olasın canım durumlar kötü galiba üşüttüm çok mu gezdim neahhh canım yaaa geçmişolsun dikkat et kendineee üşüttünmü naptınn((
geçmiş olsun kuşum ne oldu kıssss
Elixsirciğim ekledım cnm hayırlısı olsun son olur ınsallah
inşallah canım rabbim büyük o kullarını zorda darda bırakmaz sadece zamanı değil inşallah çok beklemeyiz senin meleğininde resmini göreceğizrabim anne olmayı tatırsın inşallah
sağ olasın canım durumlar kötü galiba üşüttüm çok mu gezdim ne
sağ olasın canım vallahi benede anlamadım sadece karın ağrısıydı şimdi miğde bulantısı ishal hepsi var işin kötüsü oğlumda benimle aynı durumda çok üzücü
bende bir pkoluyuum
HAYIRLI OLSUN
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ
*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART**************************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/
bende bir pkoluyuum
amın cnm amıninşallah canım ama sorunlarım epeyce var ALLAHIM bu sınavı gecmemizi nasip etsin
hepimizin inşallah doktor hem pko hem rahimde incelme hemde kistimi söledi
kistimin alınması lazımmıs lakaskopi ile
ALLAHIM hepimize nasip etsin karnımızı yuvamızı bebeksiz bırakmasın
peki o zaman.
klomen falan kullandın mı. yani hamile kalmak için. yada iğne
inşallah canım iyi geceler allah emanet ol bayyyyyyyyyyyyysağol semram ınsallah en kısa zamanda hepımız verırız müjdelerı
kızlar ben kactım hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
semracım geçmiş our inşallah tez zamanda kuzum(((
elixircim pko tamolarak ne ve belirtileri ne oluyo canım((???
beni yanlış anlamazsan piko ne gibi bir sorun canım ben ilk defa burda duydum
ben sadece bir ilaçla kalıyorum ama düşük oluyor sonra
meher o ilçta rahmimi kalınlastırıyormus öle kalabiliyormusum yani bugun dok. söledi
klomen kullandım iki ay ama iğne olmadım maleseff kalamadım
neyse kısslar ben yatıyorum kocişimde yok yalnız yalnız yatıcam:84::84::84::84:
hepinize iyi gecelerr
yumurtanı kaplayan küçük kistler canım bende pkolu değilken burda duymustum sonrada geldi buldu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?