Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar gecen hafta hormon testi yaptirmistim hersey normal fakat biraz DEMIR fazla cikti doktor dusurucu verdi gunde 2 tane iciyorum 2 ay icecegim gebe kalmaya biraz engel olabilir dedi...
boyle birsey yasayan varmi?? bu baslikta bir topikde goremedim((

Son düzenleme:

günaydınn gününüz aydın olsun ALLAHIN SELAMI üzerinize olsun

bu günün şerrinden ALLAHA sığınalım
aminnnnnnn kuzum aminnnnnnnn
allah dua eden dostlarımızı eksik etmesin
inşşşşşşşş

sonra yine görüşürüz ben kaçıyom kızımın kahvaltısını yaptırmalıyım herkezin günü aydın olsun inşallah

sonra yine görüşürüz ben kaçıyom kızımın kahvaltısını yaptırmalıyım herkezin günü aydın olsun inşallah

sağol kuzu
kahvalıtısını yaptır meleğin

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

elixsir emarın temiz çıkmış çok şükür sevindim canım.kist için laparoskopi yapılarak kurtulup hamile kalanlar varmı araştırdınmı canım.inş bu son tedavin olurda bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.rabbim daha fazla hasretle aratmasın yavrumuzu hiçbirimize,yardımcımız olsun.

boncuğum liste kalbin kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık.bebek çalışmaları başladımı canım eşin tamamen iyileşmiştir sanırım.

kardelenbhr bir ay çok güzel yumurtaların vardı aşılamadan vazgeçtin,diğer ay yumurtalar gelişmemiş diye aşılamadan vazgeçtin,bu 3.cü ay inş kendiliğinden olmuştur herşeyde bi hayır var derler ya inş öyledir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sevtuncum bitsin artık evin sefasını sür artık canım ya.kendine iyi bak yeni yapılan eve yeni bir müjdeyle girersin inş.

kardelencim inş bu gerginliğinin sebebi hamileliktendir canım.gerginlik alınganlık belirtiler arasında olduğu için aklıma o geldi.yanlış anlama belkide öyle bi haber almak istiyoruz da o yüzden o tarafa çekiyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

pelincim regl olana kadar negatife takılma bence.varsada yoksada hayırlısı olsun canım.

mirandacım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız canım,rabbim gebeliğin sonuna kadar sağlık nasip etsin.

birsen,yeter,sunger,kardelen49,semra,hiranur,kayra,gökçerana,derin,gül,aleyna kızlar hepiniz iyisiniz inş.ve yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

Son düzenleme:
çok şükür sen nasılsın

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın selinacım güzel dileklerin için sağol canım benim ALLAH evine önce sağlık sonrada huzur ve bebekler versin inşallah hep mutlu ol eşinle ailenle inşallah

günaydın güzellerr
selinacım sagol canım bende iyiyim kızımla ugraşıp duruyorum sen nasılsın?
eliksircim sagol canım kızım biraz daha iyi şimdi senden naber?
süngercim teşekkür ederim rabbim şifa versin kızıma inş

kızlar hepinize günaydın selinacım güzel dileklerin için sağol canım benim ALLAH evine önce sağlık sonrada huzur ve bebekler versin inşallah hep mutlu ol eşinle ailenle inşallah

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
nşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

akşam ben sana yazcaktım dün,sanki sana patlamışım gibi oldu çünkü,ama eşim oturmuş ben mutfağa gidince,sonrada kapattı pc yi,izin vermedi bana,tv izledik beraber,gel öpemde barışak
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sakın hasta olma
napalım kaderimiz ya gelen giden bitmez bizde bi kafa dinliyemiyoruzki
geldi mi yoksa?
selina cım,inşallah dediğin sebeptendir canım,hep öyle yormak istiyoz da 38 aydır olmayınca,pekte umutlanamıyorum artık,olursa sürpriz olsun inşallah.
senlede aynı sayılır günlerimiz,bakalım,inşallah pozitif sonuç görürüz hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…