Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 kardelen49+ birsen29+
tatlışlarım nasılsınız
adet günüidrarda çıkması lazım ama değişebilir güzel haberler bekliyoruzkızlar günaydın bişey sorucam idrarda hamilelik nezaman belli olur
yafu sende habire geziyon haa azcık evde oturselam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem
gitmeden bakıyım sizlere dedim gerçi kimsecikler yok hepinizi öpüyorum :80:
geçmiş olsun umarım rahat geçerKızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
yok canım bizimki alerjik ondan oldu astım ama genede dikkat et canımbirsencim sagol canım dikkat ediyom sıcaklıgına sizede çok gecmiş olsun kızım inş astım olmaz
inşallah geç döllenme olur hayırlısı olsunKızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...
ya ben ilgileniyom ama benle ilgilenen yok valla o kadar işin ardında bide burda gelip uğraşıyom severek yapıyorum sizi seviyorum çünküboncukcum,listeyi çok beğpendim,ilkönce onu söylim sana.
diğerini ise boşverelim,dedim ya,akşam modumda değildim,birde şu sinir olmaktan kurtulamadım,bazıları var,topicte birileri dertlerini yazmış oldukları halde,onlarla hiç ilgilenmeyip,sadece kendilerinin ne yaptıklarını,ne ettiklerini yazıyolar ya,deli oluyorum nedense?
tamam,onların dertlerinede üzülüyoruz,ama accıkta diğerleriyle ilgilenin canım,sade kendiniz,sade kendiniz,bu kadarda olmaz ki?
he he he,çokkk komik:76
aslında çok önemli bir sıkıntım yoktu kanka,can sıkıntısı,enerji düşüklüğü,her ay sonu olduğu gibi,bide tutiş öyle yazmış olunca canım sıkıldı.
bu arada derin nerde yanlışlık yaptı merak ettimifşa mı etti seni
sağol canım,testin negatif çıkmış ama,belkide daha belli olmamıştır,hemen bozma moralini sakın.
banu cum,şimdiden çok çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
kuzeninin bebişi hayırlı olsun,analı babalı,sağlıklı büyüsün inşallah.
inşallah hemen tutar canım,rabbim hayırlı eylesin
ayyy ayyy geçde kalmış yazık neyse yetiştimi bariben geldim hemen geçmişe bakıp dönücem gerçi pilav yapmam gerek amabugün geç kaldım gezmelerdeydimde
bende ankaradayım özel çok var ama ben ankara hastanesine gidiyorum ilgileniyolar ifertilite polikliniktehangi ildesiniz? gittiğiniz doktorlardan en iyisi son gittiğin mi? ankaradayım ben iyiyse bende gideyim
boncuğum nasılsın çalışmaya ne zaman başlıyon bakımmsağol semram ınsallah en kısa zamanda hepımız verırız müjdelerı
kızlar ben kactım hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
merhaba canım iyiyim çok şükür ben sen nasılsın bende anca vakit buldum geçmişe bakıyodum.Bu aralar yazamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama okumaya ve son durumlardan haberdar olmaya çalışıyorum.
Miranda hamileymişsin tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah canım
valla hasta oluyom heralde yorgunluk bitmiyoki dinlenekToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 kardelen49+ birsen29+
tatlışlarım nasılsınız
darısı sana kardelen49merhaba canım iyiyim çok şükür ben sen nasılsın bende anca vakit buldum geçmişe bakıyodum.Bu aralar yazamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama okumaya ve son durumlardan haberdar olmaya çalışıyorum.
Miranda hamileymişsin tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah canım
valla hasta oluyom heralde yorgunluk bitmiyoki dinlenek
darısı sana kardelen49
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sakın hasta olma
napalım kaderimiz ya gelen giden bitmez bizde bi kafa dinliyemiyoruzki
kızlar ben kaçar kendimi iyi hissetmiyorum iyigeceler
oldum bile canım kaynımı hast yatırdık perşembe onun şeylerine koşturmadan terledim yoruldım grip oluyorum neyse kaçıyom bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?