kızar iyi akşamar ben duaarı okudum 20 tane
ben rüyamı anlatmak istiyorum ama kötü yorum yapmayınrüyalar yorumlandığı gibi olur derler... gece rüyamda teyzeme gitmişiz ailemle teyzemde ciğerli börekmi kalpli yürekmi ne yapmış ama yemedim... neyse sonra arabayla cıktık eve doğru giderken yolda 100 150 den fazla adam üzerlerinde simsiyah giysiler pelerinler şamkalar var işte ellerinde de kıp kırmızı bir gül..dayım çarpıyodu ama durdu bir anda bende dedim aa kutlu doğum haftası diye camiye gidiyor bunlar falan diyorum konusuyoruz neyse sabah olmuş yanımda birileri var ellerinde bir kağıt bakıyolar biri hamileymiş onun tahlilleri diyorki çocugu 6 parmaklı olcak aaa diyorum verin bi bakıyorum yazıyorum çiziyorum diyorum ki bak 5 parmaklı uyanıyorum sonra.. ne anlama geliyor...
saol kuzum ağzına sağlık sen nasılsın gittinmi doktora[
Okudum canımmmmmm
kuzum hemen kötü düşünme kardeloşun dediği gibi olabilir belkide allahım hayırlısını nasip etsin inşallahsagol canım sen nasılsın dün cıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın kızlar
sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
bende iyiyim hamd olsun içime bi sıkıntı cöktü hayırdır İNŞALLAH
gözün aydın pelin cok sevindim sonucların temiz cıkmış İNŞALLAH yakında hamile kalırsın tüm isteyenlerde İNŞALLAH
cok şükür cok sevindim amaliyatın güzel gecmesine
sen nasılsın bagnu
abla bende iyim hamd olsun kırmızı lekelerim var olmadı galiba bu ayda ALLAHımdan umudumu kesmiyorum tabi ALLAH ol dedimi olur İNŞALLAH banada ol der
hayırlı olsun garip tedavin
cok sevindim arkadaş ugruyodu arada buraya gercekten cok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN
capaya nereye gidiyosun ela bulant beye gitmiyomusun daha gözün aydın sonucların temiz cıkmış
AMİN AMİN AMİN
ALLAHIM kabul et YARABBİM
hayrolsun kuzum neyin var yaa ?ay kızlar içime bi sıkıntı düştü hayırdır İNŞALLAH
ABLA ANATOLYA AŞILAMAMI YAPTIRCAKTI BU AY YOKSA TAKİP Mİ AKLIMA GELDİ SENİN HABERİN VARDIR NASIL İYİMİ SON DURUMU NE MERAK ETTİM
kuzum çok saol allah razı olsun umutbizim olsundan habr alamadım mesaj atmıştım ama dönmedi şuanlık o ve aleyna var .aleyna okur kesinde diğerinide ben okurum kuzum çok saol düşünceli kardeşim benimablacım banu okumuş ekleyiverdim.eksik varsa ben okuyabilirim abla sen yazarsın ben bi ara bakarım okurum canım haberin olsun.şansa bırakmayalım haber veremeyenler giremeyenler vardır.dua yarım kalmasın.
evet kuzu bende konuştum iyiydi morali çok şükür yaa allahım daha iyi edicek hiçbişey korktuğu gibi olmuycak .kuzu,sağlıklı hamilelikte öyle olurmuş,maşallah diyelim,isorunların giderek daha rahat geçir inşallah hamileliğini
demin gene konuştuk canım,sabah aradığımda,narkozun etkisindeymiş,rüya mı gördüm diye aradı beni
rahimdeki perdeymiş ve kesilmiş şükür,şimdi iyi maşallah,neşeside yernde gibi
amin amin amin
aleyna cım,bu kadar erken leke gelmesi tutmadığını göstermez canım,acaba senin miniş çok hızlı çıkıp,yerine mi yerleşiyo?
hemen neden kötü şeyler düşünürsün bilmem ki?
semroş nasılsın canım oğluşuda senide öpüyorumşimdilik çıkıyorum oğluşumla ilgilenmem gerekiyor tekrar dönmeye çalışacam bayyyyyyyyyyyyyyyyyy
canımcım hiç sorun değil geç olsunda güç olmasın güzel yürekli arkadaşım okundu diye yazdım bileBacıcım ben dün banyo yaptım ama damla damla gelince bu gün'e bıraktım misafirlerimi de az önce yolcu ettim..1.2 saat içinde abdest alıp okuyacağım bilgin olsun okundu yazabilirsin dilersen
kuzum öncelikle çok geçmiş olsun acı olmamış negüzel çok sevindim tatlımben ayetel kürsileri bugun okuycaktım ama yarayı dondurduktan sonra benden akıntı gelmeye başladı okuyamıycam canım cok üzgünüm kusura bakma hatta 15 gün beni mazur görün cok istiyodum ayetel kürsilere katılmak... böyle olcanı bilsem onceden okurdum inanki mesajda attım sana ama görmemiş olabilirin diye burayada yazayım dedim benim yüzümden aksaklık olmasını istemem öpüyorum seni tatlım kendine iyi bak
tostim çok sevindim canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallahiyi akşamlar kızlar bir selam verip kaçıçam
pelincim tşk tatlım ben cok iyiyim bebekte iyidir inş. keseyi gördük sadece cok küçük daha 5 haftamız bitti bugün kalp atışı için 10 martı beklıyorum hayırlısıyla duyarız inş. darısı tüm isteyen kardeşlerimin basına pelincim üzülme sende bak bende bir tane kaybettim ve 5 ay denedik ve 5. ayda geldi bebişim yine senınde olacak allahın izniyle takma kafana cok öpüyorum herkesi fırsat bulursam yıne gelirim
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin özletme kendiniben bir mudedet giremeyecem sanirim grip oldum bugun ogleden sonra eve geldim izin alip allahdan esimde ikihaftalik izindede bakiyor bana allah razi olsun...hepinizi cok ama cok opuyorum saglicakla kalin iylesir iylesmez hemen burdayim...beni ozleyen emi....
yetercim çok geçmiş olsun allahım iyilik versin eşinekız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
drameliyat başarılı geçti dedi
inşşşşşşş güzel olcak her şey bundan sonra
canım çok saol ağzına yüreğine sağlıkben dualarımı mevlam izizn veririse bu akşam okuycam bitti yazasın canım rabbim kabul eder inş
hepinize iyigeceler ben kaçar eşimi bakkala gönderdim öğle kaçtım gelir birazdan benim herüf muzur biraz bu akşam hem pc y, aldı hem de tv yi kurtlar vadisi varya
bende napıyım elişi yapcam artık
iyi bakın kendinize duaya gelmeye çalışıcam gelemezsem şimdidden amin diyorum
canım inşallah gelebilirsin yinede düşünmen yeteranlaşıldı bu gün kimsenin konuşası yok yarın duaya inşallah yetişirim ama şimdiden amin amin amin diyorummmmmmmmmmmm
kuzummm ay yetiştim inşallah çıkmadın canım nasılsın özledim seni herşey yolundamı canımooo cıkmıssın bileee neyse sana ıyı aksamlar
EBRAR nerelerdesınnn kuzm ya denk gelmıyrzzz...
garibim hiç duymadım öyle bir ilaç keşke olsa kuzum ne iyi olurdualeykum selam sungercim,iyiyiz ne olsun,gecmiste idim anca ciktim vallasen neler yapiyorsun canim
saol ağzına sağlık canım buarada hemen çıkmışsın hayırdır iyisin inşallahkızar iyi akşamar ben duaarı okudum 20 tane
hoşbuldum güzellik nasılsınebrarim,lagmiracim,hosgeldiniz
ben rüyamı anlatmak istiyorum ama kötü yorum yapmayınrüyalar yorumlandığı gibi olur derler... gece rüyamda teyzeme gitmişiz ailemle teyzemde ciğerli börekmi kalpli yürekmi ne yapmış ama yemedim... neyse sonra arabayla cıktık eve doğru giderken yolda 100 150 den fazla adam üzerlerinde simsiyah giysiler pelerinler şamkalar var işte ellerinde de kıp kırmızı bir gül..dayım çarpıyodu ama durdu bir anda bende dedim aa kutlu doğum haftası diye camiye gidiyor bunlar falan diyorum konusuyoruz neyse sabah olmuş yanımda birileri var ellerinde bir kağıt bakıyolar biri hamileymiş onun tahlilleri diyorki çocugu 6 parmaklı olcak aaa diyorum verin bi bakıyorum yazıyorum çiziyorum diyorum ki bak 5 parmaklı uyanıyorum sonra.. ne anlama geliyor...
saol kuzum ağzına sağlık sen nasılsın gittinmi doktora
kuzum hemen kötü düşünme kardeloşun dediği gibi olabilir belkide allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
hayrolsun kuzum neyin var yaa ?
canım anatoliayla konuşamadım birkaç gündür haberim yok olursa yazarım size
kuzum çok saol allah razı olsun umutbizim olsundan habr alamadım mesaj atmıştım ama dönmedi şuanlık o ve aleyna var .aleyna okur kesinde diğerinide ben okurum kuzum çok saol düşünceli kardeşim benim
evet kuzu bende konuştum iyiydi morali çok şükür yaa allahım daha iyi edicek hiçbişey korktuğu gibi olmuycak .
semroş nasılsın canım oğluşuda senide öpüyorum
canımcım hiç sorun değil geç olsunda güç olmasın güzel yürekli arkadaşım okundu diye yazdım bile
galiba sen pelininkileride okuyacaksın eğer okumazsan haber verirsin tatlışım
kuzum öncelikle çok geçmiş olsun acı olmamış negüzel çok sevindim tatlım
duaları düşünme halledilir o .mesaj attın ama dönemedim sana kusura bakma canım
tostim çok sevindim canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallah
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin özletme kendini
yetercim çok geçmiş olsun allahım iyilik versin eşine
tez vakitte şifa bulsun inşallah
canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
sanada kolaylıklar işlerinde
canım inşallah gelebilirsin yinede düşünmen yeter
kuzummm ay yetiştim inşallah çıkmadın canım nasılsın özledim seni herşey yolundamı canım
garibim hiç duymadım öyle bir ilaç keşke olsa kuzum ne iyi olurdu
buarada sen bana msn varsa yollasana özelden canım
saol ağzına sağlık canım buarada hemen çıkmışsın hayırdır iyisin inşallah
hoşbuldum güzellik nasılsın
rüyan hayrolsun canım bence güzel hayıra yoralım öyle olsun yakında gelir inşallah bebiş
iyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin??msj yolladim ayrica özeline
burdayım ebrarcım ya mutfak modelı bakıym kuzum ama delı etti benı net cok yavasladı yaa nasılsın kusum nasıl gıdıyo neler yapyosun bızım durumlar aynı sen sormadan ben soylım bı dgısıklık yok kuzum beklıyrz simdilk askıya aldık yaza kadar ev işiyle ugrasıyrz yenı ev aldık onunla ılgılenıyrm bu hafta içinde mutfak renlerıne karar vermem lazım ve duvar rengıne ne yapacam bılmıyrm cok zormus ya secım yapmak püfffff
saolun kizlarr yorumlariniz icinn.. garip canm saoll senle uzun zamandir görüsemiyoruzz demi ne var ne yok nasilsin görüsmeyeli.........
çok geçmiş olsun evanur cum,güzelce dinlenben bir mudedet giremeyecem sanirim grip oldum bugun ogleden sonra eve geldim izin alip allahdan esimde ikihaftalik izindede bakiyor bana allah razi olsun...hepinizi cok ama cok opuyorum saglicakla kalin iylesir iylesmez hemen burdayim...beni ozleyen emi....
canın yanmamasına sevindim pelincim,hayırlı geceler şimdiden.iyi akşamlar canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...
nasılsın bitanem sesin çıkmıyo hayırdır
çok geçmiş olsun evanur cum,güzelce dinlen
canın yanmamasına sevindim pelincim,hayırlı geceler şimdiden.
garip cim,kayra ameliyat oldu tatlım,durumuda iyi şükür,tez zamanda iyileşir inşallah.
bende iyiyim çok şükür canım dünakşamdan beri başımağrıyodu şimdi biraz hafifledi
sen neler yaptın başladınmı ilaçlara canım
saolun kizlarr yorumlariniz icinn.. garip canm saoll senle uzun zamandir görüsemiyoruzz demi ne var ne yok nasilsin görüsmeyeli.........
çok geçmiş olsun evanur cum,güzelce dinlen
canın yanmamasına sevindim pelincim,hayırlı geceler şimdiden.
garip cim,kayra ameliyat oldu tatlım,durumuda iyi şükür,tez zamanda iyileşir inşallah.
ezgimmm canım hayırlı olsun güle güle oturun sağlıkla huzurla ve tabi bebişlerle inşallah buyoğunlukta bibakmışsınki gelivermiş miniş allahım gönlüne göre versin
o işler biraz zor insan karar veremiyo yaa herşey gönlünce olsun canım
bende aynıyım böyle bekliyoruz işte
dimek öyle,şu anatolıa yı bende arıcam bi,bakalım bakalım nasılmış?hoşgeldin delüşümmm yaptınmı işlerini hızlı hatunsun maşallah
senden sonra gökceyi aradım ,anatoliayı aradım uzunca bisüre tel görüşmesi yaptım
gerçi anatolia hanımın teli kapalıydı
tamam canım,söylicem mutlaka.gecmis olsun ebrarcim,basladim canim ama tati cok kötuuu yaa
evet görusemedik uzun zamandir canim yaa,iyiyim canim ne olsun bildigin gibi,test yaptiracaktiniz esine yaptirabildinizmi:26::26::26::26:
iyi olmasina cok sevindim canim,cok selam söyle görusurseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?