şifa olsun garibim inşallah bebişinin gelmesine vesile olurgecmis olsun ebrarcim,basladim canim ama tati cok kötuuu yaa
evet görusemedik uzun zamandir canim yaa,iyiyim canim ne olsun bildigin gibi,test yaptiracaktiniz esine yaptirabildinizmi:26::26::26::26:
iyi olmasina cok sevindim canim,cok selam söyle görusurseniz
ezgim çok güzel düşünüyosun eniyisi canım ömrümüzü bebek yoluna heba ediyoruz azcık rahat olsak aslında herşey çok güzel olcak .ya bu bizim elimizde değil gerçektende rabbim ol diycek olucak .allahım doğru zamanda hayırlısından versin inşallahsagolasın canınm Rabbım herkesın gönlüne göre versın ben artık bebek le kafa mı yormuyrm tabıkı çok ıstıyrm hemen olsun dıyrm ama gercekten yeter artık dedım kendı kendımı üzüyrm eşimi üzüyrm olacagı varsa elbet olur bırgun Rabbım verecek bız olustrmicaz bebeği.. bızım elimiz de olan bişey degıl bu Rabbım ol der olur ne zaman gelecegı belli olmaz bakarsın beklemedıgın bı anda olur oyuzden kafama takmıycm Rabbım buyuk ebrarcım vardır bi bildği öyle değimi canım...
dimek öyle,şu anatolıa yı bende arıcam bi,bakalım bakalım nasılmış?
tamam canım,söylicem mutlaka.
dimek öyle,şu anatolıa yı bende arıcam bi,bakalım bakalım nasılmış?
tamam canım,söylicem mutlaka.
tarioronar,greendreams,kardelen5233+,garip,aleyna84+,egal,bitospatsi,
kızlar hoşgeldınızzz aleynam kardelenım nasılsınnnzzz...
şifa olsun garibim inşallah bebişinin gelmesine vesile olur
ezgim çok güzel düşünüyosun eniyisi canım ömrümüzü bebek yoluna heba ediyoruz azcık rahat olsak aslında herşey çok güzel olcak .ya bu bizim elimizde değil gerçektende rabbim ol diycek olucak .allahım doğru zamanda hayırlısından versin inşallah
ara bakalım kuzu
sorumu cevaplamadın yaptınmı işlerini ?
selam ezgicim,hayırlı olsun eviniztarioronar,greendreams,kardelen5233+,garip,aleyna84+,egal,bitospatsi,
kızlar hoşgeldınızzz aleynam kardelenım nasılsınnnzzz...
şifa olsun garibim inşallah bebişinin gelmesine vesile olur
ezgim çok güzel düşünüyosun eniyisi canım ömrümüzü bebek yoluna heba ediyoruz azcık rahat olsak aslında herşey çok güzel olcak .ya bu bizim elimizde değil gerçektende rabbim ol diycek olucak .allahım doğru zamanda hayırlısından versin inşallah
ara bakalım kuzu
sorumu cevaplamadın yaptınmı işlerini ?
kızlar ben çıkıyorum müsadenizle kendinize ıyı bakın
kizlar bende cikiyim biraz,esim gelicek az sonra..cay falan yapmam gerekiyorda
hepinize hayirli geceler,allaha emanet olasiniz
evet yemek işini sormuştum neyse afiyet olsun canımselam ezgicim,hayırlı olsun evinizben iyiyim,dualarınıza ihtiyacım var,bu ay gelsin bu bebiş artık.
ne işi ki?
yemekse yaptım,yedik,şimdi çay faslındayız,başka bi iş yapmadım,ne sordun ki?
ezgim iyi bak kendine çok öpüyorum seni allaha emanetsin canımkızlar ben çıkıyorum müsadenizle kendinize ıyı bakın
kizlar bende cikiyim biraz,esim gelicek az sonra..cay falan yapmam gerekiyorda
hepinize hayirli geceler,allaha emanet olasiniz
slm ben geldimm arayan soran varmı
canım dr lar hep aynı 5-6 dr var ama her ay poliklinikleri değiştiği için bu ay 1 poliklinikse bidahaki ay 2 veya infertilite polikliniğinde oluyolar ama hepside çok iyilerankara hastanesi cebecidekimi?peki doktor iyimi? ben bir tane doktorum olsun hep ona gidiyim istiyorum... bay bayan farketmez...
hoşgeldin kuzu nasılsın?gittimi misafirlerin
canım dr lar hep aynı 5-6 dr var ama her ay poliklinikleri değiştiği için bu ay 1 poliklinikse bidahaki ay 2 veya infertilite polikliniğinde oluyolar ama hepside çok iyiler
sorma canım ya misafir ekti bizi kandırdı gelmedi aslında ben hacamat yapıyorum onun için gelecekti ama işi çıkmış
var var,gel bakalım şöyleslm ben geldimm arayan soran varmı
yaa hacamat yapıyosun demek kız şaşırdım maşallah nerden öğrendin
yaa hacamat yapıyosun demek kız şaşırdım maşallah nerden öğrendin
var var,gel bakalım şöyle
anam,o ne kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?