Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

şifa olsun garibim inşallah bebişinin gelmesine vesile olur
ezgim çok güzel düşünüyosun eniyisi canım ömrümüzü bebek yoluna heba ediyoruz azcık rahat olsak aslında herşey çok güzel olcak .ya bu bizim elimizde değil gerçektende rabbim ol diycek olucak .allahım doğru zamanda hayırlısından versin inşallah
dimek öyle,şu anatolıa yı bende arıcam bi,bakalım bakalım nasılmış?

tamam canım,söylicem mutlaka.

ara bakalım kuzu
sorumu cevaplamadın yaptınmı işlerini ?

dimek öyle,şu anatolıa yı bende arıcam bi,bakalım bakalım nasılmış?

tamam canım,söylicem mutlaka.

tesekkurler canim

tarioronar,greendreams,kardelen5233+,garip,aleyna84+,egal,bitospatsi,
kızlar hoşgeldınızzz aleynam kardelenım nasılsınnnzzz...

sende hosgeldin canim,iyiyiz canim cok sukur,ya sen nasilsin??:26::26::26:

insallah ebrarim insallah

tarioronar,greendreams,kardelen5233+,garip,aleyna84+,egal,bitospatsi,
kızlar hoşgeldınızzz aleynam kardelenım nasılsınnnzzz...
selam ezgicim,hayırlı olsun evinizben iyiyim,dualarınıza ihtiyacım var,bu ay gelsin bu bebiş artık.

ne işi ki?
yemekse yaptım,yedik,şimdi çay faslındayız,başka bi iş yapmadım,ne sordun ki?

garip cim,söyledim canım,hepinizdende,özellikle sendende söyledim,ama daha narkozu atamamış galiba,sesi kötüydü,boğazı acıyomuş,genel olarak çok iyiymiş maşallah.

kizlar bende cikiyim biraz,esim gelicek az sonra..cay falan yapmam gerekiyorda

hepinize hayirli geceler,allaha emanet olasiniz

kardelen sagol canım Allah Razı olsun ve inşallah hayrlısyla bebişingelsinn Rabbim gönlüne göre versin
garip sagol hoşbulduk ,
ebrarcm kızlar öpüyrm hepinizi ıyı akşamlar.......

selam ezgicim,hayırlı olsun evinizben iyiyim,dualarınıza ihtiyacım var,bu ay gelsin bu bebiş artık.

ne işi ki?
yemekse yaptım,yedik,şimdi çay faslındayız,başka bi iş yapmadım,ne sordun ki?
evet yemek işini sormuştum neyse afiyet olsun canım
başka ne sorcam anam
kızlar ben çıkıyorum müsadenizle kendinize ıyı bakın
ezgim iyi bak kendine çok öpüyorum seni allaha emanetsin canım
kizlar bende cikiyim biraz,esim gelicek az sonra..cay falan yapmam gerekiyorda

hepinize hayirli geceler,allaha emanet olasiniz

garibim sende güle güle git öpüyorum iyi geceler yarın duaya gelmeye çalış olurmu

ankara hastanesi cebecidekimi?peki doktor iyimi? ben bir tane doktorum olsun hep ona gidiyim istiyorum... bay bayan farketmez...
canım dr lar hep aynı 5-6 dr var ama her ay poliklinikleri değiştiği için bu ay 1 poliklinikse bidahaki ay 2 veya infertilite polikliniğinde oluyolar ama hepside çok iyiler
hoşgeldin kuzu nasılsın?gittimi misafirlerin

sorma canım ya misafir ekti bizi kandırdı gelmedi aslında ben hacamat yapıyorum onun için gelecekti ama işi çıkmış

yaa hacamat yapıyosun demek kız şaşırdım maşallah nerden öğrendin

yaa hacamat yapıyosun demek kız şaşırdım maşallah nerden öğrendin

kayınbabam öğretti canım birazda aidin salih diye bi bayan var tv dede çıkmıştı onun kitabını ve pc den bilgileri okudum ama çok faydalıymış ve peygamberimizin emiriymiş

# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdik benide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah

hosbulduk cnm.

garipcim yok daha yaptiramadik malesef hem maddi acidan hemde esim biraz daha bekleyelim dedi bende ustelemedimm öyle isteee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…