Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..Bir an önce iyileş de gel sevgiyle kucaklıyorum

hatunlarrrrrrr eeeeeeeee topik neden sezi yaaaaaaaaa

Amin canım

kardeloşum bana hoşgeldin demek yokmu aşkolsun
Kız acımamasına çok sevindim.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Canım esas sen nasılsın eşin nasıl oldu o gün hep aklımdaydın tesadüf başka topikten iyi haberlerini aldım şimdi nasıl eşin.

Banucum hoş geldin akide şekerim nasılsın ?

İyiyim canım azıcık başım ağrıyor sen naptın bittimi işler.

Geçmiş olsun canım..Misafirlerim gittide benim işler bu akşam bitmez az az yapmaya çalışıyorum birazdan bırakıcam herşeyi olduğu gibi,duaları okuyacağım allahın izniyle. yarın amin günümüz yetiştirmek lazım inşallah canım.

kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
drameliyat başarılı geçti dedi
inşşşşşşş güzel olcak her şey bundan sonra

banucum sagol canım cok korkmuştum ama acılı bi işlem degilmiş şimdilik atlattım allaha şükür ama kırk gün sonra yine gitcem ikinci seans icin... sen nasılsın canım...

nasılsın ablacım? arkadaşlar selamhepinize siler nasılsınız??

hoşgeldinnn ablacımm.............[/QUOTE]

Hoşbuldum bebişim [/QUOTE]

Canım benim kızmadım ki sana kızarmıyım hiç latife olsun diye öyle yazdım..Ne senin için ne eşin için kolay değil tabi Allah yardımcınız olsün birtanem..Rabbim acil şifalarını göndersin inşallah...İyi olmasına çok sevindim çok daha iyi olacak inşallah dualarımız sizinle canım..

kızlar ben cıkıyorum daha fazla duramıycam karnıma agrı giriyo biraz uzanayım sonra görüşürüz inş...

bende şaka yaptık kızzzzzzz
canım sağolun dualrınızla bu kadar kolay oldu
inşş daha güzel olcak her şey

Birgün Hz. Mevlana (k.s) eve girer ve hanımı ona sorar;
bu kadar âşıksın Mevlaya
ş...ükürler olsun bu âşkı yaşayıp yaşatana
peki bana ne kadar âşıksın der;
...Hz. Mevlana hanımına şöyle der;
...Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,
Bir adım Gelene on adım gidişimsin…
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin…
Sen benim; bugünüme şükür ve…
Yarınıma duâ edişim,
azla yetinişim,
çoğa göz dikmeyişimsin,
Ve kapanmayan avuç içimsin

canım tekrar gecmiş olsun eşinin iyi olmasına sevindim inş seninde dedigin gibi bundan sonra her şey güzel olcak sizin icin... kendine iyi bak sana yazmadan cıkmıyım dedim...

pelin67 banu145145 son_ece,yeter

bacılarım ben çıkıp abdest alıp duaları okuyup geleyim canlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Canım inşallah ordanda çıcak evinizde huzurla bebeğinizle oturcaksınız.

banucum sagol canım cok korkmuştum ama acılı bi işlem degilmiş şimdilik atlattım allaha şükür ama kırk gün sonra yine gitcem ikinci seans icin... sen nasılsın canım...
Eh artık korkcakk bişey yok inşallah.

kızlar ben cıkıyorum daha fazla duramıycam karnıma agrı giriyo biraz uzanayım sonra görüşürüz inş...

Uzan tabi canım acımasada bir işlem oldu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…