canım tekrar gecmiş olsun eşinin iyi olmasına sevindim inş seninde dedigin gibi bundan sonra her şey güzel olcak sizin icin... kendine iyi bak sana yazmadan cıkmıyım dedim...
Canım inşallah ordanda çıcak evinizde huzurla bebeğinizle oturcaksınız.
Eh artık korkcakk bişey yok inşallah.
Uzan tabi canım acımasada bir işlem oldu.....
kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
drameliyat başarılı geçti dedi
inşşşşşşş güzel olcak her şey bundan sonra
canım çok geçmiş olsun herşey çok güzle olur inş senin için mevlam yar ve yardımvınız olsun inş
hoşbuldumm yeteerr bu arada geçmiş olsun nasıl şimdi eşin...
sağol canımyoğun bakımda eşim şimdi
gel dünürüm buyurrrçayı koydum ben
garibiim geçmiş olsun canım evet ilaç cok pahalıymıs ALLAH yardımcın olsun
derda cım,iki dakika msn gelebilir misin?
iksircim,bende sana çaya gelebilir miyim,belki uykum açılır
kızlar,az önce kayra ile görüştüm,yarın ameliyat olcakmış,dr geliyomuş,yatışını yapmışlar,dualarımızı bekliyo,rabbim şifasını versin inşallah.
Kronik faranjit için test yapıcak o zaman bana dimi
Kız olurmu öyle şey doktor ayarlıyor sen merak etme.
İnşallah canım kolaylıkla bitsin gitsin.
Geçmiş olsun canım kız o ne fiyat öyle ilaç yüzdesi 500 lira Allah hepimize yardım etsin.
Canım ben yaptım ama yanlış olmuş ben pişirdim tülbente sardım soğuyumca çıkardım tabi.Gene yapıyım bari.
tedavide olduğun için affettim seni yoksa halin dumandı haberin ola
aminnnn inşallah kuzu
canım ilaçlar şifa olur inşallah ben ilk defa duydum hormon düzenleyici keşkem burdada olsada bizde alsak galiba yurt dışında imkan daha fazla
parası insanın gözüne gelmiyo yeterki gelsin küçük sıpalar
ayrıca canım kusura bakma komşunun oğlu askere gidiyomuş kadın uğrayıp söyledi mecburen çıkmak zorunda kaldım
tostiş biz iyiyiz sen nasılsın?doktora gidecektin naaptın canım
derdam biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz iyimi ?
evet benide aradı kanka çok endişeliydi dualarımız onunla kızlar sizde kayrama bolca dua edin
bebek bekliyen hamişlerin yanındaymış bide çok zor onun için içim bi tuhaf oldu rabbim birdahaki sefer bebeğini dünyaya getirmek için gitmeyi nasip etsin
canım kolay gelsin dikkat et kendine yorulma fazla
selam hasret nerelerdesin sen bakıyım herşey yolundamı canım
canım valla onun içinmi yapar bilemiyorum ama zaten boğaz ağrısı geçmediği için bana kronik faranjit teşhisi koydu yani onu anlıyo doktorlar
banucum sen merak etme ben bugece görevini devraldım ışıkları söndürüp yatarım
hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda
canım benim tedaviye başlamanıza sevindim inş faydasını görürsünüz.sizinkiler sigorta karşıladığı halde 500 tutmuş burda sigorta karşılamıyo benim eşimin ilaçlarını özel alıyoruz.6 kutu kullanması gereken ilaç 600 tuttu.1 kutu da 15 gün gidiyo zaten 3 aylık tedavi.ama ilaçlar hazımsızlık ve kilo yaptı bu durumdan şikayetçi olsada kullanıyo.çok şükür 15 günümüz kaldı merakla test verip sonucunu bekliyorum.yoksa bize aşılama yolu görünecek.
lagrıma canım 15 gün ara veip ilişki olursa canın yanar ve bildiğim kadarıyla bu kuruluk durumu senin gebe kalmana engel olabilir.çünkü sende oluşan sıvı spermleri gideceği yere götürüyo.preseed jel araştır senin için şart olan bişey çünkü.sperme zarar vermeyen bi jel.canın yandığı içinde ilişkiden soğursun tabi.dr a da ben 7 ay korunmasız ilşkiden sonra gittim dr a dedim ben bekleyemem 1 yıl belki bi problem var onun tedavisiyle zaten 1 yılı geçeriz demiştim,oda saolsun haklısın dedi tahlilleri isterken yazdı 1 yıldır korunmuyolar diye.eşimde sperm eksik çıktı bide kalitelisi yokmuş fln bak ilaç fln derken 10 ay oldu şimdi.hayırlısı allahtan hepimiz için yardımcımız olsun rabbim inş.
canm DUAYI okudum bitti insalllah kabul olurrr. siz beni merak etmeyin ben yazmasamda hep burdayimm gecmisi okumakta bulunuyorumm aksamlari pek giremiyorumda ise basladimm .. bu ayy umudum yokk onun icin cok cocuk üstüne düsüp konus umutlnmak istemiyordummm .duayida untmamistim tatlim bugün söyliyecektimm... yeni arkadaslar katilmis gecmiste gördüm hepsi hos gelmis sefa getirmiss
kizlarr yaaa hakkkaten bu ay hic umudum yok niye bilmiyorum ama bu ayda olmamis gibi geliyor artik her ay beklemekten piskolejim bozulmustu herseye durduk yere agliyordum.. en son adet oldugumda hic birseyin asli yok bosu bosuna huzurum bozuluyor diye bos ver dedim kendi kendime allahim bi gün banada verir üstüne düsüp kendimi yipratmanin anlami ne dedim kendi kendime...
ayrica cok saollun yoklugumu farkettiginiz icinn
Arkadaşlarım ben dün çapa hast gittim prolaktin testi ve brucella testi vermiştim onların sonucunu aldım çok şükür prolaktin normal,brucellada negatif yani şu anda hiç bi sorun yok diyo dr,çapadaki dr hamileliğini ögrenir ögrenmez gel dedi sıkı gözlem altına alcaklarmış:26:bi tane daha dr gittim özel muayenehanesine oda aynı şeyi söledi iğne falan önermedi şu ana kadar gittiğim 3 dr,,,,ama benim içimden neden hep iğne iyi gelecekmiş gibi geliyor bilmiyorum yarın bi dr daha gitcem ona göre karar verecem,,,karar aşamam çok uzun sürdü ama bu 4. gebeliğim olacak bundan önceki gebeliklerim beni çok üzdü yasadıklarımı yasayan arkadaşlarım çok iyi bilir onun için iyi ve doğru vede çok sakin karar vermek istiyorum acele iş yapmak istemiyorum haaa bu arada bu günden itibaren korunmayı bırakıyorum daha erken bırakıcaktım ama şu son 2 test benibiraz bekletti artık kısmet,,,bu akşamda duayı bitiririm ebrarcım,,,geçmişe 2 gündür bakamadım bu akşam onada bakarım çünkü arkadaşlarım ne yaptılar merak ediyorum umarım arkadaşlarımda benimerak etmiştir
merhaba canım gebelik fenaaa...çok aşırı mide bulantıları yaşıyorum sadece peynir ve ekmekle besleniyorum haliyle çok halsizim ve sinirlerim çok bozuksürekli uyuyorum gece gündüz.evet herşeye değer bir bebişimin olması ama çok zorlanıyorum ne yalan söyliyim
neyse geçicek inşallah doktorum herşeyin normal ve doğal ilerlediğini söylüyor hiç bir şekilde ilaç vermiyor midem için bebişe gelince o halinden memnunhızl büyüyo hoplaya zıplaya içerde eşek bi doğsun heryerini ısırıcam onun Allahım benden çok daha sağlıklı hamilelikleri sizlere nasip etsin..bende sağlıkla geçiririm inşallah..
YARABBİ YARABİ YARABBİ!deyince iste kulum diyensin sen.sen herşeye gücü yeten zorlukları kolaylaştıransın benm ve bütün müslüman kardeşlermin zorlarını kolaylaştır.elhamdülillahirabbilalemin.
Ey yuce Allah�im. Sen rahman ve rahimsin. Senden baska bir rab yok. Kapina geldim hatalarimla, kusurlarimla. Beni kapindan bos dondurme. Cok sikintadayim. Vesvese, gam ve keder beni bogmakta. Aksamlari uyuyamiyorum. Her seferinde korkuyla uyaniyorum. Ne olur allah�im beni rahatlat. Bana yardim et. Muhakkak herseyde bir hayir vardir. Bu yasadiklarimdada insallah. Sen herseyi bizden daha iyi bilensin. Bizlere ne hayirli ise onlari nasip eyle. Bizlere sabir, iman nasip eyle. Bizlere hidayet eyle. Bizim hicbirseye gucumuz yetmez, ama senin herseye gucun yeter. Sen diledigine verir, diledinden alan, dilediginide yok edensin. Bizlerede yuru dedigin kullarindan eyle. Hepimizin duasin kabul eyle. Amin
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi sahbihi ve sellim. Habibin askina, Ya rasul Allah. Bana yardim et. Amin
sagol canım sen nasılsın dün cıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın kızlar
sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
bende iyiyim hamd olsun içime bi sıkıntı cöktü hayırdır İNŞALLAH
gözün aydın pelin cok sevindim sonucların temiz cıkmış İNŞALLAH yakında hamile kalırsın tüm isteyenlerde İNŞALLAH
cok şükür cok sevindim amaliyatın güzel gecmesine
sen nasılsın bagnu
abla bende iyim hamd olsun kırmızı lekelerim var olmadı galiba bu ayda ALLAHımdan umudumu kesmiyorum tabi ALLAH ol dedimi olur İNŞALLAH banada ol der
hayırlı olsun garip tedavin
cok sevindim arkadaş ugruyodu arada buraya gercekten cok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN
capaya nereye gidiyosun ela bulant beye gitmiyomusun daha gözün aydın sonucların temiz cıkmış
AMİN AMİN AMİN
ALLAHIM kabul et YARABBİM
herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
sagol canim allah razi olsun
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba:1
evet canım bence öyle çünkü topiğimiz çok gözde bir topik şekerimmmmmmmmmmmmm
bilgin için teşekkürler canım çok sevindim rabbim şifasını versin inaşallah
bence o büyük bir problem aynı sorunu ablamda yaşamıştı bence bir kadın doğuma göründerim
ettik gitti canım
allah şifa versin canım inşallah faydasını görürsün
inşallah ameliyatı iyi geçer rabbim şifa bersin
halaya geç kaldım ama geç olsun güç olmasın sağ salim kucağına alsın inşallah meleğini
etmezmiyiz kız aşk olsun tahlillerini iyi çıkmasına sevindim
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bu günlerini hemencik unutacaksın
amin canım amin
selam canım geçmişten anca çıka bildim
insallah canim insallah
evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım
canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş
dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...
canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....
cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...
amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...
canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...
amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...
cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...
insallah pelincim,seninde guzel gecmis ilk seansin.hayirli olsun canim hakkinda
herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
cok sagol canım benim amin inş...
selam canım nasılsın gecmişteydim biraz gec oldu kusura bakma tatlım...
insallah canim insallah
kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
drameliyat başarılı geçti dedi
inşşşşşşş güzel olcak her şey bundan sonra
cok gecmis olsun yetercim,rabbim esine sifa versin insallah
ezgim_ez garip
selam kızlar ne yaptınız nası gidiyo perşembe akşamlarınızzzzzz
anlaşıldı bu gün kimsenin konuşası yok yarın duaya inşallah yetişirim ama şimdiden amin amin amin diyorummmmmmmmmmmm
lagrima canım merhaba sen nasılsın yaramaz bir durum yoktur iyisindir inşallah..ben bir yandan ortalık topluyor bir yandan arada f5 yapıp gelene gidene bakıyorum henüz geçmişe giremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?