Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım tekrar gecmiş olsun eşinin iyi olmasına sevindim inş seninde dedigin gibi bundan sonra her şey güzel olcak sizin icin... kendine iyi bak sana yazmadan cıkmıyım dedim...

Canım inşallah ordanda çıcak evinizde huzurla bebeğinizle oturcaksınız.

Eh artık korkcakk bişey yok inşallah.

Uzan tabi canım acımasada bir işlem oldu.....

sağolun canlarr inşşş kızlar güzel günler görelim hepimizde
duru allah kabul etsin canım

canım çok geçmiş olsun herşey çok güzle olur inş senin için mevlam yar ve yardımvınız olsun inş

ben dualarımı mevlam izizn veririse bu akşam okuycam bitti yazasın canım rabbim kabul eder inş
hepinize iyigeceler ben kaçar eşimi bakkala gönderdim öğle kaçtım gelir birazdan benim herüf muzur biraz bu akşam hem pc y, aldı hem de tv yi kurtlar vadisi varya
bende napıyım elişi yapcam artık
iyi bakın kendinize duaya gelmeye çalışıcam gelemezsem şimdidden amin diyorum

ezgim_ez garip
selam kızlar ne yaptınız nası gidiyo perşembe akşamlarınızzzzzz

anlaşıldı bu gün kimsenin konuşası yok yarın duaya inşallah yetişirim ama şimdiden amin amin amin diyorummmmmmmmmmmm

gel dünürüm buyurrr çayı koydum ben

garibiim geçmiş olsun canım evet ilaç cok pahalıymıs ALLAH yardımcın olsun

allah razi olsun canim,evet cok pahali yaa,neyse saglik ve sihhatle gelsin bebislerimizde paranin önemi yok

kayra ameliyat oldumuertelendigini söylemisti.su an iyi olmasina cok sevindim..rabbim sifa versin insallah..bebisin gelmesine vesile olsun ameliyati..haber verdigin icin cok sagolasin kerdelencim

evet canim cok pahali,allah hepimizin yardimcisi olsun banucum

estagfirullah ebrarcim,ben öylesine yazdim..evet haklisin parasini önemli degil,insallah sipalarin gelmesine vesile olur..ilac noktasinda bilgim cok yok canim yaa,belki turkiyedede vardir..ismini yazmam dogru olmaz belki,diye yazmadim..istersen msj gönderirim canim..allah hepimizin yardimcisi olsun..

tanimiyorum arkadasimizi ama,onun adina cok sevindim..rabbim bebegini kucagina almak nasip etsin insallah

insallah hepimiz faydasini göruruz canim,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..seninki daha pahali imis canim ya,neyse gelsin bizim sipalarda herseye deger dimi

bu kadar kendini yipratma egalcim,daha yeni evlisin ve yasin kucuk..herseyin hayirlisi..zor bir durum ama dunyanin sonu degil..yeni isin hayirli olsun canim

canim testlerinin guzel cikmasina sevindim,birkac doktora gitmekle iyi etmissin..hakkinda hayirlisi olsun

allah yardimcin olsun daisy'cim,mide bulantilarin gecer insallah,yeni oldugu icin hamilelik olabilir..

amiiiiiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sagolasin canim,allah razi olsun

iyiyim ablamm sağol.. misafirleri kışkışladın ev toparlıyon ohh işin zor...
lagrima canım merhaba sen nasılsın yaramaz bir durum yoktur iyisindir inşallah..ben bir yandan ortalık topluyor bir yandan arada f5 yapıp gelene gidene bakıyorum henüz geçmişe giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…