Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsencim sen naıslın canım
kızlar ben kaçar bu kocişten bana huzur yok görüşürüz inş duaya inş gelicem iyi bakın kendinize
hepinize iyi geceler

birsencim sen naıslın canım
kızlar ben kaçar bu kocişten bana huzur yok görüşürüz inş duaya inş gelicem iyi bakın kendinize
hepinize iyi geceler

görüşürüz canım,gerçi yarın dua saati ben burda olmicam ama,gıyabımda siz dua edersiniz değil mi?
şimdiden herkezden özür diliyorum,kendi duamda olamayacağım için,dr kontrolüm olduğundan yokum,ayrıca okuyan ve amin diyen,dua eden bütün arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum,rabbim benim için dilenenlerin bin katını sizlere nasib etsin inşallah,hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılaraktan nasib etsin rabbim

Son düzenleme:

canım ya gerçektende öyle bende inanıyorum sevtunuma duayı çok yakında yapmıştık hatta tekrar başa dönünce daha sonra okuyalım demiştik ama şükür bebiş geldi .
allahım hepimize nasip etsin

canım sendende razı olsun mevlam allahım yaptığımız duaları vesile kılsın kabul etsin inşallah
dualarım seninle inşallah buay gelicek miniş hem sevtun demişti bak benle beraber 3 hamiş diye biri sen olucan haberin olosun

kızlar hoşgeldiniz durum semroşum süper bir haber var gelin halaya haydi

derdam iyi geceler canım çok öptüm

pelincim geçmiş olsun geç olsunda güç olmasın canım hayırlısı olsun
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
eşin için geçmiş olsun canım umarım çabucak ayağa kalkar
kızar iyi akşamar ben duaarı okudum 20 tane
kız kardelenbhr nasılsın işinmi var b aralar az uğruyosun özlettin canım kendini
canım kayrayı ararsan geçmiş olsun dediğimizi söyle kendine iyi baksın

ebroşum,inşallah bi diğeride sen olursun canım.
birsen cim,boğazından rahat konuşamıyodu,ama mesajla iletirim canım.

cmerhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum

hoş geldin,inşallah tez zamanada hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.

Allah kabul etsin canım bizler içinde dua et.
Hepimiz için ettim ayrıca dua ettim canım rabbim kabul eder inşallah
Yüreğine sağlık bacım Allah kabul etsin

selaaaaaaaaaaaaaam iyi akşamlar
Sana da selam olsun tatlım nasılsın umarım iyisindir

aleykum selam sungercim,iyiyiz ne olsun,gecmiste idim anca ciktim vallasen neler yapiyorsun canim
Bacım sen nasılsın ben yeni geldim geçmiiş çokkk uzun fazla vaktim yoktu bakamadım

kızar iyi akşamar ben duaarı okudum 20 tane

Allah kabul etsin canım yüreğine sağlık

iyiyim ablamm sağol.. misafirleri kışkışladın ev toparlıyon ohh işin zor...
Valla sorma ama olsun keyifle yapıyorum işimi sessizliği özlemişimbu arada ama gelen giden olması güzel arada bir şenlik oluyor Allah onlardan da razı olsun
Rabbim rüyanı hayırlı güzel haberlere çıkarsın inşallah tatlım

Bacıcım pelinin hissesini de okudum mevlam kabul eder inşallah...

Kayramıza da geçmiş olsun diliyorum bir vartayı atlattı Allahın izniyle..Herşey gönlünce olsun kayram

allah gönlüne göre versin canım dilerim daha fazla bekletmeden gelir meleğin
duamız yarın saat 12 civarı olcak 313 ayetel kürsi okuyoruz sonra cuma günü duamız oluyo
nasip olursa sende aramızda olursan katılırsın tabiki canım

çok geçmiş olsun canım

allah hayır etsin canım

bende oğluşum da çokn iyiyiz bizde seni öpüyoruz canım benim

sevtuncum şu an sevinçten çıldırmak üzereyim yatacak tım ama içimden birşey inatla pc aç dedi iyikide açmışım ay mutluluğumu nasıl anlatayım bilemedim rabbim tamamına erdirsin canım çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bu halay kaçmaz teyze oluyoruz teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:118

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok mutlu oldum ben yaaaaa darısı hepimize kızlar

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn
kızlar hoşgeldiniz durum semroşum süper bir haber var gelin halaya haydi

derdam iyi geceler canım çok öptüm

evet ya süperrrrrrrrr çok mutlu oldum çok mutluluğumu anlatacak kelime bile bulamamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…