Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsınız bakalım kac gündür gelemiyorum neler oldu 1 hamişimiz varmış çok mutlu oldum baska böyle güzel haber varmı gecmişi okumadım yaaaa çok biriktirmişim gözüm yemedi kusura bakmayın ok anlatın bakalım neler yaptınız :34::34::34:

sevtuncum haberini aldım çook sevindim çoook tebrikler inşallah sağsalim kucağınada alırsın rabbim yardım etsin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiriirsin:nazar::nazar::nazar:

hayırlı cumalar kızlar gününüz aydın olsun,dualarınız kabul olsun inş.
Selincim senin de hatırını sorayım şeker sen nasılsın iyisindir inşallah ? Sen geçmişten geliyorsun sanırım valla benimde cezam çok da eli işte gözü oynaşta derler ya o vaziyetteyim şu an da ev işi ve topic aynı anda :9:
canım ya çıkmıştım görmedim dün yazmışsın.iyiyim çok şükür canım sende iyisindir inş.
# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdik :40::40::40: benide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık :14::14::14::14::14:anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör :70::70::70::70::70: allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah:43::43::43::43::43:
sevtuunnn kız okuyunca elim ayağım birbirine girdi,Allahım bu sefer yüzünü güldürecek ben inanıyorum,sabrının mükafatını etrafındaki kötü insanlara rağmen rabbine sığınıp bekleyişini.öf konuşmayıda beceremedim sen anlıyon beni kalbimi canım benim yaa,bebişin sağlıkla kucağına gelsin öp kokla emzir sora gel topiğe bize anlat inşşş...dualarımda iki kat yerin var canım artık.hep dualarımda önce yıllardır bekleyenlere nasip et ya rabbim diyordum.çok şükür bu haber kendimden daha çok sevindiğim bi haber oldu.sıradaki ebrar ablam,yeterim ve elixsirim ben pek böyle tahminlerde bulunmam öylesine geçti aklımdan böyle.tutup tutmayacağı konusunda bilgim yok denemedim hiçç.belkide kalbim böyle istiyor.hayırlısını nasip etsin rabbim inş bu topicteki herkes için.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:SEVTUNUMA BUNLAR:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hanımlar kardeloş yazdığını öne çekmemi istemişti duada burda olamıyacağı için şuanda doktorda allahım inşallah busefer güldürür arkadaşımızın yüzünü .
]görüşürüz canım,gerçi yarın dua saati ben burda olmicam ama,gıyabımda siz dua edersiniz değil mi?
şimdiden herkezden özür diliyorum,kendi duamda olamayacağım için,dr kontrolüm olduğundan yokum,ayrıca okuyan ve amin diyen,dua eden bütün arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum,rabbim benim için dilenenlerin bin katını sizlere nasib etsin inşallah,hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılaraktan nasib etsin rabbim
[/B]Eki Görüntüle 146876

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15bitti
DURU..........................15bitti
ALEYNA.......................15bitti
ELAEZEL......................15bitti
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................25bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10bitti
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10bitti
BANU.........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10bitti
EGAL..........................10bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15bitti
ALEYNA.......................15bitti
ELAEZEL......................15bitti
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................25bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10bitti
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10bitti
BANU..........................10bitti
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10bitti
EGAL...........................1Obitti
DERDA.........................10bitti
BİRSEN........................8bitti

listemiz tamam çok şükür
allahım tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin işşallah yaradanım yüzünüzü güldürsün işşallah rabbim beni mutlu etti sizleride mutlu etsin işşalah :70::70::70:
hayırlı cumalar kızlar gününüz aydın olsun,dualarınız kabul olsun inş.

canım ya çıkmıştım görmedim dün yazmışsın.iyiyim çok şükür canım sende iyisindir inş.

sevtuunnn kız okuyunca elim ayağım birbirine girdi,Allahım bu sefer yüzünü güldürecek ben inanıyorum,sabrının mükafatını etrafındaki kötü insanlara rağmen rabbine sığınıp bekleyişini.öf konuşmayıda beceremedim sen anlıyon beni kalbimi canım benim yaa,bebişin sağlıkla kucağına gelsin öp kokla emzir sora gel topiğe bize anlat inşşş...dualarımda iki kat yerin var canım artık.hep dualarımda önce yıllardır bekleyenlere nasip et ya rabbim diyordum.çok şükür bu haber kendimden daha çok sevindiğim bi haber oldu.sıradaki ebrar ablam,yeterim ve elixsirim ben pek böyle tahminlerde bulunmam öylesine geçti aklımdan böyle.tutup tutmayacağı konusunda bilgim yok denemedim hiçç.belkide kalbim böyle istiyor.hayırlısını nasip etsin rabbim inş bu topicteki herkes için.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:SEVTUNUMA BUNLAR:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım hediyelerin için sagolasın darısı sizlerin başına işşallah
hoşgeldin canım nasılsın cuman hayırlı olsun :71:

ebrarcım bebikim allah razı olsun hepinizden inanın sizlerin yazılarını okuyunca gözlerim doldu çok mutlu ettiniz yaradanım sizleride mutlu etsin işşallah benim yüzümü güldürdü sizlerinde yüzünü güldürsün işşallah duaya katlamıcam kusura bakmayın kardeşim evde çıkmam lazım işşallah fırsat bulunca burdayım artık herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim salı günü randevu alabilisem gidicem benim doktor salı ordaymış düşürebilirsem randevuyu bakalım hakkımızda hayırlısı :69::69::69:

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

her iki arkadaşımızında duasına canı gönülden amin diyorum
allahım inşallah tez vakitte yüzlerini güldürsün
dünyada yüzlerinin akı olcak evlatlar versin

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
YETER.............7 YILokundu
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5,5 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YIL
KARDELENBHR.......3 YIL
NANELİŞKR.........3 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
UMUTBİZİMOLSUN....2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
EMEL5.............8 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ):nazar:
BİRSEN............(HAMİŞ):nazar:
DERDA.............(HAMİŞ):nazar:
SAMYELİ...........(HAMİŞ):nazar:
DAİSY............(HAMİŞ):nazar:
TUĞÇE............(HAMİŞ):nazar:
TOSTİ............(HAMİŞ):nazar:
SEVTUN...........(HAMİŞ):nazar:

Son düzenleme:
ebrarcım canım daha gidemedim doktora inşallah bu sabah gidicem.kız hala boğazım ağrıyor ameliyat olsam daha çok ağrıycak bak kayraya boğzazı acıyo böyle duyuncada tırsıyorum valla şu bebek işi olmasa valla olmam ama napıyım.
canım inşallah güzel haberler alırsın doktorundan
kayranın boğazı narkozdan ağrıyordur tatlım benimde öyle olmuştu çünkü
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar allahım şu mübarek günde herkesin dilegini duasını kabul eyler inş
amin inşallah cümlemizin
:71::71::71:merhaba kızlar hepimizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah...
bersum saol kuzum allah razı olsun hala beklemedesin galiba prensimiz rahatki gelmiyo annesi
teşekkür ederim ebrarcığım biraz karamsarlık bıraz umutsuzluk olsada iyiym çok şukur rabbım hakkımızda hayırlısını versın ıns:)
karamsarlık yok canım inşallah herşey çok güzel olur allahım hayırlısını nasip etsin
allahım tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin işşallah yaradanım yüzünüzü güldürsün işşallah rabbim beni mutlu etti sizleride mutlu etsin işşalah :70::70::70:

Canım hediyelerin için sagolasın darısı sizlerin başına işşallah

ebrarcım bebikim allah razı olsun hepinizden inanın sizlerin yazılarını okuyunca gözlerim doldu çok mutlu ettiniz yaradanım sizleride mutlu etsin işşallah benim yüzümü güldürdü sizlerinde yüzünü güldürsün işşallah duaya katlamıcam kusura bakmayın kardeşim evde çıkmam lazım işşallah fırsat bulunca burdayım artık herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim salı günü randevu alabilisem gidicem benim doktor salı ordaymış düşürebilirsem randevuyu bakalım hakkımızda hayırlısı :69::69::69:

canım gerçektende sende bizi çok mutlu ettin busefer inanıyorumki sağlıkla kucağınada alıcaksın .hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum

Back
X