oy oy oy içim bir hoş oldu rabbim gönlüne göre versin bacım
Hoşbuldum akide şekerimBu günümüze şükürler olsun diyelim canım bacım..Sen de iyisin inşallah???
hayırlı cumalar canım nasılsın
ebrarcım valla sorma çarşamba koçış işe gitmedi aksam misafirr geldi gece 1 e doğru gitti sonra giremedim koçiş kızıyo azıcık demiştim ya ondan dün işlerim vardı bi ara baktım ama yazmaya fırsantım olmadı aksam gene misafır vardı yanı hiç boş kalamadım canım ondan bide dün pc bozuldu format filan derken anca düzeldi canım
iyiyim bacım ya nolsun işte yeni birgün yeni umutlarla dolu allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah .
bu herüfler hep aynı benim kocişde çok kızardı önceden şimdi alıştı orda mutlusun diyor
hoşgeldin kuzum nasılsın?tüm kalbimle amin diyorum bütün dualrım seninle canım dilerim mevalm kabul eder
amin amin amin inş mevlam tez vakitte kabul eder
canım yılmak yok ben tam 10 yıldır mücadele veriyorum son 2 yılır bıraktım tedaviyi filan olursa olur olmazsa rabbimin bildiği vardır diye .sen daha yolun başındasın inşallah çok uğraştırmadan gelir meleğin .burdaki arkadaşların çoğu normal oldu tedaviyle olanda var tabi .bak şimdi hamiş olan arkadaşda 10 yıllık evli 2 tane melei var cennette şimdi inşallah sağlıkla alıcak kucağınaRabbim yıllardır bekleyen arkadaşlarımızı biran önce müjdelesin inş bizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız inşbizde yaklaşık 1 yıl oluyo karar verelı istediğimiz zamandan beri doktora gıdıyoruz ama Rabbim nasip etmedi artık gıtmek ıstemıyorum ama bir yandanda ya gitmeden olmazsa diyorum Rabbim ne yapmam gerekiyorsa onu yaptırsın inş buradakı arkadaşlar genelde tedavıylemı kaldılar hamıle yoksa başka bişeymi Rabbım neyı vesile kıldı acaba merak ettım
Sağol bacım şükür iyiyim.Sen nasılsın ?hayırlı cumalar canım nasılsın
ebrarcım valla sorma çarşamba koçış işe gitmedi aksam misafirr geldi gece 1 e doğru gitti sonra giremedim koçiş kızıyo azıcık demiştim ya ondan dün işlerim vardı bi ara baktım ama yazmaya fırsantım olmadı aksam gene misafır vardı yanı hiç boş kalamadım canım ondan bide dün pc bozuldu format filan derken anca düzeldi canım
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...Rabbim yıllardır bekleyen arkadaşlarımızı biran önce müjdelesin inş bizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız inşbizde yaklaşık 1 yıl oluyo karar verelı istediğimiz zamandan beri doktora gıdıyoruz ama Rabbim nasip etmedi artık gıtmek ıstemıyorum ama bir yandanda ya gitmeden olmazsa diyorum Rabbim ne yapmam gerekiyorsa onu yaptırsın inş buradakı arkadaşlar genelde tedavıylemı kaldılar hamıle yoksa başka bişeymi Rabbım neyı vesile kıldı acaba merak ettım
Sağol bacım şükür iyiyim.Sen nasılsın ?
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...
iyiyim bacım ya nolsun işte yeni birgün yeni umutlarla dolu allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah .
bu herüfler hep aynı benim kocişde çok kızardı önceden şimdi alıştı orda mutlusun diyor
evet canım azıcık kıskançlık oluyo galiba onlarda
ii canım aynı işte neler yaptınız ben yokken bi yaramazlık yok demiiiii
merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize
dualarınıza bende ortak olmak isterim...Allah hepinizin dularını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen cümlesine...
durucum çoktandır görüşemedik nasılsın canım
sorma be bacım hemde ne muzdariplerAmin bacıcım aminn...kocişlere bakmayın hepsi aynı dertten muzdarip,biraz nazlı oluyorlar..Benim ki de öyle :) genel olarak karışmaz ama arada bir cinsliği tutuyor şekerimin
merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize
dualarınıza bende ortak olmak isterim...Allah hepinizin dularını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen cümlesine...
durucum çoktandır görüşemedik nasılsın canım
ben kactım işlerim var yemek yapacağım işim bitince gene gelirim kib aeo byyyy
selam hoşgeldin canım
bundan sonra burda olusan tabiki katılırsın dualara canım
bende kuran okuyorum tesbih falan derken anca geliyorum aranıza duanın souna yetişiyorum yani...bzi 7 aylık evliyiz eşim çok istiyo baba olmayı bende istiyorum tabi hayırlısıyla inşallah
hoşbuldum canım benim hamdolsun iyim işler beni bekliyo ama ben tembellik yapıyorum burda azcık karnım ağrıyo da.. temizlik yapıyorum tek başıma onu kaldır bunu çek derken yoruldum heralde :44:
selam hoşgeldin canım
bundan sonra burda olusan tabiki katılırsın dualara canım
ben kactım işlerim var yemek yapacağım işim bitince gene gelirim kib aeo byyyy
waycım görüşmek üzere canım ayrıca duayı kime yapıcağımızı netleştiriyim yazıcam olurmu bitanesi derinde diğeride kardelen49 var sırada ama o burda olmadığı için ondan haber bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?