Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin ebrarcım sağol...her cuma sırayla mı dua ediyosunuz yani isim belirleyip o kişiler için mi dua ediliyo
canım listemiz var bebek bekleme süresi listesi
onda uzun zamandır bekliyenlerden başlıyoruz sırayla her hafta 2 kişiye okunuyor
evet isime niyet edip isime dua ediyoruz canım

canım yazdım ben umarım görmüşsündür derin ve kardelen49a 10 ar tane okuyabilirsin
buarada inşallah gelmez kırmızılar canım

canım bnm inş Rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatlı bı evlat nasıp eder en kısa zamanda sanada dua ediyorum ıns bu duayı haftayada sana yapalım neye göre dua sırası bılmıyorum ama çok hoş bı ınsan oldugunu tahmın edebılıyorum Allah bı an önce gonlundekı muradını versın ıns cnm. aminn..

amin durucum .. valla bana kalsa uğraşmam o kadar ama kayınvalidemin arkadaşları gelecekler bana temizlik bu yüzden yani napalım allah yardım ediyo işte gurbette gelin olmak zor bazen geliyolar bana oturup ağlıyorum dün gece de ağladım sarıldım kocama yazık o da üzülüyo özür diledi bi de benden ben getirdim seni diye hayat böyle gidiyo işte

canım çok saol allah razı olsun biönceki hafta bana yapıldı dua allahım yüce katında kabul eder inşallah
ayrıca düşüncelerin için çok teşekkür ederim senin güzel bakan gözlerindendir tatlım .eğer sende devam etmek istiyorsan listeye ekliyim senide canım

Hayırlara vesile olsun inşallah..Bacım benim sayımı arttırabilirsin seve seve okurum Allah'ın izniyle

durucum saol güzel kalplim maşallah dua okuyan baya çok oyüzden duruma göre yazarım kuzum
allahım sayımızı dahada çoğaltsın inşallah

hadi ben kaçtım görüşmek üzere

kızlar ben çalısıyorm yetişemiyorm ama benide unutmayın lütfennnn dilegim annaaaa olmakkkkk

Ama ama kendini yalnız mutsuz hissetme seni seven bir eşin var,sonra kayınvaliden var,ee bizler varız
Kendi adıma şunu söyleyebilirim tatlım,benim kardeşlerim,annem valide sultan kısacası tüm sülalem yanımda Allah hiçbirinin acısını göstermesin..Ama inan bura da yeri geliyor annemle kardeşlerimle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum kendimi yalnız hissetmiyorum..Bir sürü güzel yürek arkadaşım var daha ne isteyeyim Rabbim den.Hepinizi seviyor sevgiyle kucaklıyorum...Sen de bizim kardeşimizsin yalnız değilsin şeker

hep birbirimizin niyetine ismini söyleyerek dua edelım mesala ben duruya o bana etkılı olur bence

durucum saol güzel kalplim maşallah dua okuyan baya çok oyüzden duruma göre yazarım kuzum
allahım sayımızı dahada çoğaltsın inşallah

hadi ben kaçtım görüşmek üzere

Tamam tatlım gerektiğinde mutlaka yaz.Sağlıcakla kal kocamannn öptüm

kızlar ben çalısıyorm yetişemiyorm ama benide unutmayın lütfennnn dilegim annaaaa olmakkkkk
Hakkında inşallah hayırlısını nasip etsin yaradan canım

ben boşuna demiyorum senden her eve lazım diye
Allah cümlenizden razı olsun çok doğru diyosun durucum burda yazılanları okuyupta aynı sorunları yaşayanları görüp nasıl çözüm bulduklarını yani paylaştıkları herşey insana güç ve moral oluyo..başkalarının tecrübelerinden faydalarıyorum kendi adıma..sizi SEVİYORUM

Mende Siziiiii

amin ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
AMİN ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
tarioronar,greendreams,kardelen5233+,garip,aleyna84+,egal,bitospatsi,
kızlar hoşgeldınızzz aleynam kardelenım nasılsınnnzzz...
SAGOL CANIM AKŞAM TEL. YAZIYODUM GÖREMEDİ YAZINI SEN NASILSIN EVİNİZ HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM

sevtun nasıl sevindim anlatamam canımya ALLAHIM tamamına erdirsin cok mutlu oldum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…