Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırdır kız neden uyuyosunkıbıara bende öyleydım uyuyunca o günü yasamamıs gıbı oluyor alıstırdım kendımı sabah erken kalkıyorum uyuyalım bakalım bebişler olunca fırsat olmucak

kıss aynen bende cok uyuyorum bu ara yaa güsell rüyalar görüyom die uyanmak istemiyom

evt ya rüyalarımda güzel akşama kadar film gibi geliyo hayır olsun en son gördüğüm rüyada samimi arkadaşımı gördüm yakında buraya gelecek;rüyamda gelmiş ve 7iz çocuğu vardı şaşırıyorum,neden söylemedin diyorum bizde anlamadık dr da söylemedi diyo şaşkınlıkla uyandım.7iz çocuk yeni doğmuşlar ama hepsi 3-4 aylık kadar tombişler,cinsiyetleri hatırlamıyorum.annesi babası ve ben anca yetişiyoduk çocuklara.allahım hayırlara çıkarsın.arkadaşımın 1 çocuğu var.

hayırdır kız neden uyuyosunkıbıara bende öyleydım uyuyunca o günü yasamamıs gıbı oluyor alıstırdım kendımı sabah erken kalkıyorum uyuyalım bakalım bebişler olunca fırsat olmucak

hiç bilmiyorum canım ya babamın bi lafı var ondan herhalde(kavun karpuz yata yata büyürmüş) daha büyüyom herhalde ben evlendiğimden beri her gün 7de kalkıyorum sonrasında yatıp uyumam,o yüzden öğleden sora pilim bitiyo sanırım şarj oluyorum

allah senı sen büyüdün kız yeter artık

hayır olsun canım bende değişik güsel şeyler görüyorum bugun saat 2 de kakltım ama birazda ağrım var diye uyudum

ben kactım canlarım yemek yapcam öptüm sızlerı
kolay gelsin cnm

amin amin amin,yapılan bütün dualara canı yürekten amin,hepinize teşekkürler güzel diklekjleriniz için,tek tek yazabilcek vaktim yok,kusura bakmayın
kardelencim hoşgeldin haberler sende anlat hele ?
iyidir canım,dr daydım bugün,herşeye devam işte,bakalım ay sonundaki sonuca,inşallah istediğimiz sonucu alırız.
yengemin kıs karrdeşi gebeydi bugun yengem sen bilirsin die aradı beni dıs gebelik ne diyee meğer kıss dış gebelikmiş cok üzüldüm ona yaaa
kardeloşum nirelerdesin kıss sen

çok geçmiş olsun iksir cim,rabbim sabır versin.
işte geldim burdayım ama fazla kalamıcam amlesef,işlerim var.

sağol canımm
cööö öö demeyemei geldin kıss

doktor ne dedi anlat helee

Son düzenleme:
amin.......Rabbim birimizin duasını kabul eder inşallah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada bi topikde gördüm BEZELYE HAMİLE KALMAYI ENGELLEYEN BİR BESİNMİŞ.BELLİ BİR DÖNMEDE DOĞUM KONTROL İÇİN KADINLAR BOL BOL BUNU YERMİŞ...
bilğiniz olsun istedim. ama ne kadar doğru bilmiyorum....

canlarım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dilerm rabbim benim yüzümü güldürdü yaradanımda sizlerin yüzünü güldürsün işşallah her namazda dualarım sizerle szeri çok seviyorum hemde çok beni düşünümde tebrik eden aradaşlara teşekkür ederim tekrardan allah nasip eders dogum ekim 31 ama umutlanmak içim ok erken ebrarcım karşıma se geçicek içimdeki ses işşalah beni yalancı çıkarmaz işşallah kayra ne yaptı acaaazı kızlarda girmiyo kardelenlerin bazıları kızlar bu arada merhabalar bebikler komşudayım her an çıkabilirim sizlere ulaşmak için bakın neler yapıyorum deliyim ben deli

maşşalahın var canım sen zaten hep iki arada bi derede herşeyi hallediyon

kız gülmeeeee

heee yaaa,maşallah sevtunumuza,iki arada,bir derede oldu bu iş,ev di,iş ti derken,bebiş geldi maşallah.

canlarım sormayın birseferde oldu daha olmamıştı yaradan nelere kadir eşime dedim kzdı yradan istedikten sonra verir demişt kızlar yemeklik sogan ve sumak yapıp çok yedim salatasıı haberinz olsun

canlarım sormayın birseferde oldu daha olmamıştı yaradan nelere kadir eşime dedim kzdı yradan istedikten sonra verir demişt kızlar yemeklik sogan ve sumak yapıp çok yedim salatasıı haberinz olsun
aman ben hergün yiğiyom kuzuum
kızlar,ben çıkıyorum şimdi,görüşürüz
ebroşum teşekkürler balım

görüşrüüüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…