bende iyiyim canım ya çok şükür yuvarlanıp gidiyoz,çok uyumaya başladım bende.hiç bişey yapmak istemiyom halsizim.o kadar uyuyunca bol bol rüyalar görüyom kalkınca etkisinde kalıyom,akşamı ediyom işte böyle.
kıss aynen bende cok uyuyorum bu ara yaa güsell rüyalar görüyom die uyanmak istemiyom
hayırdır kız neden uyuyosunkıbıara bende öyleydım uyuyunca o günü yasamamıs gıbı oluyor alıstırdım kendımı sabah erken kalkıyorum uyuyalım bakalım bebişler olunca fırsat olmucak
hiç bilmiyorum canım ya babamın bi lafı var ondan herhalde(kavun karpuz yata yata büyürmüş) daha büyüyom herhaldeben evlendiğimden beri her gün 7de kalkıyorum sonrasında yatıp uyumam,o yüzden öğleden sora pilim bitiyo sanırım şarj oluyorum
allah senı sen büyüdün kız yeter artık
hayır olsun canım bende değişik güsel şeyler görüyorumevt ya rüyalarımda güzel akşama kadar film gibi geliyohayır olsun en son gördüğüm rüyada samimi arkadaşımı gördüm yakında buraya gelecek;rüyamda gelmiş ve 7iz çocuğu vardı şaşırıyorum,neden söylemedin diyorum bizde anlamadık dr da söylemedi diyo şaşkınlıkla uyandım.7iz çocuk yeni doğmuşlar ama hepsi 3-4 aylık kadar tombişler,cinsiyetleri hatırlamıyorum.annesi babası ve ben anca yetişiyoduk çocuklara.allahım hayırlara çıkarsın.arkadaşımın 1 çocuğu var.
ben kactım canlarım yemek yapcam öptüm sızlerı
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
amin amin amin,yapılan bütün dualara canı yürekten amin,hepinize teşekkürler güzel diklekjleriniz için,tek tek yazabilcek vaktim yok,kusura bakmayınBismillahir-Rahmanir-Rahiim
Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah
Tüm dünyada geçmiş gelecek ilk insandan en son insana dek cümlesinin alıp verdigi nefes adedince,geçmiş gelecek tüm yaratılmış varlıkların yaşama sebebi olarak yaptıkları fiiler adedince ki Rabbim hepsinden ziyadesiyle haberdardır,bunların ve bunların sonsuzlarca kez misliyle Efendimize (aleyhissalatu ves-selam) ve al ve ashabına salat ve selam olsun
Ya Rabbi ve ya rabbs-semavati vel_Ard Ya hayyu Ya Kayyum.Ya Hannan Ya Mennan Ya Semi' Ya Basir Ya Rezzak Ya Halim Ya Alim Ya Selim Ya kadir Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir Ya Hafiiz Ya Haafiz Ya Vehhab Ya Ğaniy Ya MuğniyYa Cemil Ya Zel-Celali Vel-İkram Ya Habir Ya Berr.Ya Hak Ya Aziim Ya A'laa
Lailahe İllallah hürmetine ve İsm-i Azam ın ve bildigimiz ve bilmeyip senin katında olan en güzel isimlerin hürmetine diliyor ve istiyoruz
Alim,Halim,Selim,Hayalı,Takvalı;Edepli,Çalışkan,zeki,Hafızası kuvvetli,Temiz-Düzenli,Tertipli,Becerikli,Sağlık ve Sıhatli,Akıllı-Mantıklı İman ve İtaat üzere olan,İslam temsilcisi;ve örneği,En Razı olduğun Şekilde yaşama çabası olan,Tüm dünyaya madden ve Manen faydalı ve güzel örnek teşkil eden,Eli-Yüzü-Gönlü baştan aşağı içi ve dışı El-Nur ve El-Cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,Mütevazi,Yumuşak sesli,Yumuşak ve Güzel hitabetli,Diksiyonu düzgün ve anlaşılır,Tanıdığı herkese Dünya ve Ahirette faydalı olan,NAMAZlarına ve Tüm EMİRLEre dikkat eden,Güzel Kuran okuyan ve Kuran okumaya ve dinlemeye özen gösteren ve bu durumdan ihlas kazanan,Çevresine tebbessüm ve tevazu ile yumuşak huylulukla davranan,KURAN ve SÜNNET üzere yaşayan,Dünya ve AHİRET nimetlerinin en güzelini verdiğin,Devamlı Şükür içerisinde olan,Melekleri yanına yoldaş ettiğin,SANA kul ,habibine Ümmet,Risale-i Nur ve Üstadlarımıza sadık talebe,Her işnde ve ve her bakışında Seni arayan ve gören,Seni ve Rasulünü ve yarattığın güzelliklerin güzelliklerini ve hikmetlerini ,senin varlığının isbatını anlatan,İnsanların hidayet ve ihlas kazanmalarına vesile olan,hal ve hareketleriyle engüzel fayda veren örnekler teşkil eden ,güzel ahlaklı ihlas sahibi ,sünneti seniyyeye uygun yaşayan,farzlara,helal ve harama dikkat eden özen gösteren,hafız, zikir ehli,Hep senin güzelliğini düşünüp güzelleşen ,aklı başında,,hayırlı zürriyetlerinde gelmesinde vesile olan,doktor,eczacı, yada en güzel ve ibret verecek şeyleri anlatmaya vesile olacak meslekler nasib ettiğin kız-erkek evlatlar nasib eyle.
Bizim isteklerimiz Acizce.Dilimiz anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.Bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
iyidir canım,dr daydım bugün,herşeye devam işte,bakalım ay sonundaki sonuca,inşallah istediğimiz sonucu alırız.kardelencim hoşgeldin haberler sende anlat hele ?
yengemin kıs karrdeşi gebeydi bugun yengem sen bilirsin die aradı beni dıs gebelik ne diyee meğer kıss dış gebelikmiş cok üzüldüm ona yaaa
kardeloşum nirelerdesin kıss sen
sağol canımmamin amin amin,yapılan bütün dualara canı yürekten amin,hepinize teşekkürler güzel diklekjleriniz için,tek tek yazabilcek vaktim yok,kusura bakmayın
iyidir canım,dr daydım bugün,herşeye devam işte,bakalım ay sonundaki sonuca,inşallah istediğimiz sonucu alırız.
çok geçmiş olsun iksir cim,rabbim sabır versin.
işte geldim burdayım ama fazla kalamıcam amlesef,işlerim var.
sağol canımm
cööö öö demeyemei geldin kıss
doktor ne dedi anlat helee
gıt gıt gıdak,yumurtan sıcak,git kocanı bul dedi,arada süslen dedidedei :82:
gıt gıt gıdak,yumurtan sıcak,git kocanı bul dedi,arada süslen dedidedei :82:
İnşallah 9 ay boyunca görmezsin kırmızıları canım benim
Selam canım hayırdır gezmeklere mi gidiyorsunHayırlısıyla git gel canım hayırlı yolculuklar
Aminnnn tüm yüreğimle Aminnn
Hayırlı cumalar bacım,burada herkes kardeşlerini umursar şeker belki pc başında değillerdir yüreğini ferah tut
yüreğine sağlık bacım.Ben birşey mi kaçırdım sırtında ki ağrıların sebebi nedir canım? :44: Simir testinde iltahaplanma bende de çıkmıştı antibiyotikle geçti canım üzülme
Bismillahir-Rahmanir-Rahiim
Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah
Tüm dünyada geçmiş gelecek ilk insandan en son insana dek cümlesinin alıp verdigi nefes adedince,geçmiş gelecek tüm yaratılmış varlıkların yaşama sebebi olarak yaptıkları fiiler adedince ki Rabbim hepsinden ziyadesiyle haberdardır,bunların ve bunların sonsuzlarca kez misliyle Efendimize (aleyhissalatu ves-selam) ve al ve ashabına salat ve selam olsun
Ya Rabbi ve ya rabbs-semavati vel_Ard Ya hayyu Ya Kayyum.Ya Hannan Ya Mennan Ya Semi' Ya Basir Ya Rezzak Ya Halim Ya Alim Ya Selim Ya kadir Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir Ya Hafiiz Ya Haafiz Ya Vehhab Ya Ğaniy Ya MuğniyYa Cemil Ya Zel-Celali Vel-İkram Ya Habir Ya Berr.Ya Hak Ya Aziim Ya A'laa
Lailahe İllallah hürmetine ve İsm-i Azam ın ve bildigimiz ve bilmeyip senin katında olan en güzel isimlerin hürmetine diliyor ve istiyoruz
Alim,Halim,Selim,Hayalı,Takvalı;Edepli,Çalışkan,zeki,Hafızası kuvvetli,Temiz-Düzenli,Tertipli,Becerikli,Sağlık ve Sıhatli,Akıllı-Mantıklı İman ve İtaat üzere olan,İslam temsilcisi;ve örneği,En Razı olduğun Şekilde yaşama çabası olan,Tüm dünyaya madden ve Manen faydalı ve güzel örnek teşkil eden,Eli-Yüzü-Gönlü baştan aşağı içi ve dışı El-Nur ve El-Cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,Mütevazi,Yumuşak sesli,Yumuşak ve Güzel hitabetli,Diksiyonu düzgün ve anlaşılır,Tanıdığı herkese Dünya ve Ahirette faydalı olan,NAMAZlarına ve Tüm EMİRLEre dikkat eden,Güzel Kuran okuyan ve Kuran okumaya ve dinlemeye özen gösteren ve bu durumdan ihlas kazanan,Çevresine tebbessüm ve tevazu ile yumuşak huylulukla davranan,KURAN ve SÜNNET üzere yaşayan,Dünya ve AHİRET nimetlerinin en güzelini verdiğin,Devamlı Şükür içerisinde olan,Melekleri yanına yoldaş ettiğin,SANA kul ,habibine Ümmet,Risale-i Nur ve Üstadlarımıza sadık talebe,Her işnde ve ve her bakışında Seni arayan ve gören,Seni ve Rasulünü ve yarattığın güzelliklerin güzelliklerini ve hikmetlerini ,senin varlığının isbatını anlatan,İnsanların hidayet ve ihlas kazanmalarına vesile olan,hal ve hareketleriyle engüzel fayda veren örnekler teşkil eden ,güzel ahlaklı ihlas sahibi ,sünneti seniyyeye uygun yaşayan,farzlara,helal ve harama dikkat eden özen gösteren,hafız, zikir ehli,Hep senin güzelliğini düşünüp güzelleşen ,aklı başında,,hayırlı zürriyetlerinde gelmesinde vesile olan,doktor,eczacı, yada en güzel ve ibret verecek şeyleri anlatmaya vesile olacak meslekler nasib ettiğin kız-erkek evlatlar nasib eyle.
Bizim isteklerimiz Acizce.Dilimiz anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.Bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
kız gülmeeeee
öleme sen emiii
sende bugun sahalardasın o zamançalış çalış allahta boş duranı sevmez,bak sevtuna hangi arada ne zaman ne oldu maşallah gebişşş
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
canlarım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dilerm rabbim benim yüzümü güldürdü yaradanımda sizlerin yüzünü güldürsün işşallah her namazda dualarım sizerle szeri çok seviyorum hemde çok beni düşünümde tebrik eden aradaşlara teşekkür ederim tekrardan allah nasip eders dogum ekim 31ama umutlanmak içim ok erken ebrarcım karşıma se geçicek içimdeki ses işşalah beni yalancı çıkarmaz işşallah kayra ne yaptı acaa azı kızlarda girmiyo kardelenlerin bazıları kızlar bu arada merhabalar bebikler komşudayım her an çıkabilirim sizlere ulaşmak için bakın neler yapıyorum deliyim ben deli
kız gülmeeeee
heee yaaa,maşallah sevtunumuza,iki arada,bir derede oldu bu iş,ev di,iş ti derken,bebiş geldi maşallah.
aman ben hergün yiğiyom kuzuumcanlarım sormayın birseferde oldu daha olmamıştı yaradan nelere kadir eşime dedim kzdı yradan istedikten sonra verir demişt kızlar yemeklik sogan ve sumak yapıp çok yedim salatasıı haberinz olsun
kızlar,ben çıkıyorum şimdi,görüşürüz
ebroşum teşekkürler balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?