Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar
bugun oglen 13.00 ıtıbarıyle hastaneden cıkmıs bulunmaktayım ebosum ve kardelosumdan almısıznız haberlerı narkozun etkısı devam edıyor gozumu acamıyorum gelır gelmez de uyudum ılaclarımı alıp bıseyler yıyıyıp yıne uyucam galıba
benı soran herkese cok ama cok tesekkur ederım henuz gecmıse bakamadım bakabıldıgım kadarına bakabılcem ama yorum yapamıcam kızlar hakkınızı helal edın valla delıklerım acıyo
drumun soledıgıne gelınce ıkı tane rahmım varmıs evet ama ıkı rahmın bırlesım kısmında cok az da perde varmıs ve onu bırazcık torpulemıs 3 cm kadar yanı bu aada tuplerım acık ve sol rahmım sag rahmımden daha genısmıs dedıkı bı oncekı hamılelelıgın senın ıcın avantaj oldu rahmın buyumus dedı dedım ben sol rahmım daha buyukse egeer ondan hamıle kalmaya calısayım yumurta takıbıyle dedım hayır onu karıstırma sımdı dedı 40 gun ıcınde adet olcam ve daha sonra hamıle kal oyle gel dedı ınsallah tabııı hamıle kalmak ole zırt dıye oluyo sankı bakalım once su 40 gunu atlatmalıyım hayırlısı olsun artık ınsallaha bebegıme bır adım daha yaklastım

canım benim çok geçmiş olsun inş vesile olucak ve gelicek bebeişin ben inanıyorum her zorun ardından mevlam bi mutluluk veirir dualarım siznle rabbim yardım edicek inş hepinize ben inanıyorum vericeksin en kısa sürede inş mujdeyi bize ve il halay çekende ben olucam inş

canım gecmiş olsun darısı basıma bende lakoskopi olcam

aslında korkuyorum ama

sağol cnm bugun birde rahim ağzında iltiğap oldugunu öğrendim belkide ondan düşük yapıyorum

ama ilacı vardır elbett
canım bende de iltihap var hatta rahim agzında yara da var onu dondurdu doktorum ama 40 gün sonra bi daha gitcem ikinci seans icin var tabiki ilacı bana doktorum antiboyotikle fitil verdi ama fitili 20 gün sonra başlıycam kullanmaya...üzülme tatlım bizlerde hamile kalıp hayırlısıyla saglıkla kucaklıycaz bebişlerimizi allahımın izniyle inş...
canım benim cok gecmiş olsun her şeyin yolunda gitmesine cok sevindim inş bundan sonra hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle bitanem kendine iyi bak öpüyorum kayracım
iyi akşamlar
iyi akşamlar canım nasılsın...

canlarım gecmısı okdum sole bı ama ara ara kalkarak tabıkı ondan bıraz gec oldu alıntı da yapamadım ama hepcıgınızden ahebrdarım
benı soran enım ıcın dua eden herkese cok ama cok etesekkur ederım allah bılıyor ya amleıyat haneye goturrulurken ınsallahherkesın ısmını tek tek zıkrettım unuttuklarım olursa dıyede topıctekı sonrada ısteyen tum arkadaslarımıza dedım benımde de dualarım sızınleydı yanı
bu arada ozellıkle selam edenler olmus kardelosum soledı onları cok tesekkur ederım evet bebısıme ınsallah bır adım saha yaklastım
ebozum kardelosum sızden de allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadınız kızları da habersız bırakmadınız
banucum korktugunu gormustum bı yerde tatlım dun bogazım bıraz acıdı ama bugun bak aranızdayım bu yuzden endıse yapma ne olur
ablacım kardelosum sızlerden takrar allah razı olsun allhım bılıyorkı ozellıkle ısımlerınızı defalaca zıkrettım ınsallah kabul olmustur
kızlar unuttugum olur dıye teker teker yazamadım ama nolur kızmayın hepınızı okudum ınanın
veeeeeee BOMBA HABER SEVTUNCUM HAMILEYMISSIN CANIM COK SEVNDIM BANA UMUT OLDUN INANKI DARISI BIZLERIN BASINA ALLAHIM KUCAGINA ALMAYIDA NAIP ETSIN BIZLERIDE BOS BIRAKMA SAKIN MERAK EDERIZ HEEE DUA ET BIZEDE BOL BOL
BU AADA KIZLAR CARSAMBA DRUN KAYINPEDERI ÖLDÜĞÜ İÇİN GELMEYECEGINI SOLEMISLERDI GELDIK EVE AKSAM BIR TELAFOM DR BEY YARIN GELECEK HEMEN GELIN HAZIRLAMAMIZ LAZIM DIYE BENDE GTTIM DUNDE AMELIYATIM OLDU SONUCU YAZMISTIM DRUM UMIT VERDI AMA ASIL UMT ALLAHTAN INSALLAH OLACAK BU SEFER INSALLAH
kardelosum bu arada cok haklı persembe gununu hafızam sılmıs gıbı sabah amelıyat vardı sonra zaten aksama kadar gozumu acamadım ebosumla kardelosum la konustum ama ruya gıbı aksAM KENDIME GELINCE BIDAHA KONUSTUM DEDIM SIZLE GERCEKTEN KONUSTUMMU KONUSMUSUM TABIKI AMA NANIRMISINIZ BIR INSAN 24 SAAT UYURMU UYUYORMUS AMA COK HUZURLU UYANDIM ANESTEZIDEN CUNKU DUA EDEREK UYUDUM ALLAHIM HEPIMIZE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN ALLAHA EMANET OLUN HEPINIZI AYIRT ETMEDEN HEPINIZI KUCAKLIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…