Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Bismillahir-Rahmanir-Rahiim

Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

Tüm dünyada geçmiş gelecek ilk insandan en son insana dek cümlesinin alıp verdigi nefes adedince,geçmiş gelecek tüm yaratılmış varlıkların yaşama sebebi olarak yaptıkları fiiler adedince ki Rabbim hepsinden ziyadesiyle haberdardır,bunların ve bunların sonsuzlarca kez misliyle Efendimize (aleyhissalatu ves-selam) ve al ve ashabına salat ve selam olsun

Ya Rabbi ve ya rabbs-semavati vel_Ard Ya hayyu Ya Kayyum.Ya Hannan Ya Mennan Ya Semi' Ya Basir Ya Rezzak Ya Halim Ya Alim Ya Selim Ya kadir Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir Ya Hafiiz Ya Haafiz Ya Vehhab Ya Ğaniy Ya MuğniyYa Cemil Ya Zel-Celali Vel-İkram Ya Habir Ya Berr.Ya Hak Ya Aziim Ya A'laa

Lailahe İllallah hürmetine ve İsm-i Azam ın ve bildigimiz ve bilmeyip senin katında olan en güzel isimlerin hürmetine diliyor ve istiyoruz

Alim,Halim,Selim,Hayalı,Takvalı;Edepli,Çalışkan,zeki,Hafızası kuvvetli,Temiz-Düzenli,Tertipli,Becerikli,Sağlık ve Sıhatli,Akıllı-Mantıklı İman ve İtaat üzere olan,İslam temsilcisi;ve örneği,En Razı olduğun Şekilde yaşama çabası olan,Tüm dünyaya madden ve Manen faydalı ve güzel örnek teşkil eden,Eli-Yüzü-Gönlü baştan aşağı içi ve dışı El-Nur ve El-Cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,Mütevazi,Yumuşak sesli,Yumuşak ve Güzel hitabetli,Diksiyonu düzgün ve anlaşılır,Tanıdığı herkese Dünya ve Ahirette faydalı olan,NAMAZlarına ve Tüm EMİRLEre dikkat eden,Güzel Kuran okuyan ve Kuran okumaya ve dinlemeye özen gösteren ve bu durumdan ihlas kazanan,Çevresine tebbessüm ve tevazu ile yumuşak huylulukla davranan,KURAN ve SÜNNET üzere yaşayan,Dünya ve AHİRET nimetlerinin en güzelini verdiğin,Devamlı Şükür içerisinde olan,Melekleri yanına yoldaş ettiğin,SANA kul ,habibine Ümmet,Risale-i Nur ve Üstadlarımıza sadık talebe,Her işnde ve ve her bakışında Seni arayan ve gören,Seni ve Rasulünü ve yarattığın güzelliklerin güzelliklerini ve hikmetlerini ,senin varlığının isbatını anlatan,İnsanların hidayet ve ihlas kazanmalarına vesile olan,hal ve hareketleriyle engüzel fayda veren örnekler teşkil eden ,güzel ahlaklı ihlas sahibi ,sünneti seniyyeye uygun yaşayan,farzlara,helal ve harama dikkat eden özen gösteren,hafız, zikir ehli,Hep senin güzelliğini düşünüp güzelleşen ,aklı başında,,hayırlı zürriyetlerinde gelmesinde vesile olan,doktor,eczacı, yada en güzel ve ibret verecek şeyleri anlatmaya vesile olacak meslekler nasib ettiğin kız-erkek evlatlar nasib eyle.

Bizim isteklerimiz Acizce.Dilimiz anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.Bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.

Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

ayyy sorma sırtımda ağrı koluma vuruyor hiç birşey gecirmiyoo

kıss içimi rahattlattın yaaa cok korkmustum:18:

garip cim,söyledim canım,hepinizdende,özellikle sendende söyledim,ama daha narkozu atamamış galiba,sesi kötüydü,boğazı acıyomuş,genel olarak çok iyiymiş maşallah.

allah razi olsun canim,allah daha iyi etsin insallah kayramizi

kayınbabam öğretti canım birazda aidin salih diye bi bayan var tv dede çıkmıştı onun kitabını ve pc den bilgileri okudum ama çok faydalıymış ve peygamberimizin emiriymiş

canim benim yaa,kusuruma bakmayin cumalari pek evde olamayabiliyorum,ama aklim ve dualarim sizlerde,gönulden amiiiin diyorum dualariniza

sevtuncum ne kadar cok sevindim canim benim yaaa,rabbim kucagina allamk nasip etsin

hosbulduk cnm.

garipcim yok daha yaptiramadik malesef hem maddi acidan hemde esim biraz daha bekleyelim dedi bende ustelemedimm öyle isteee..

hayirlisi olsun insallah canim,ama maddiyat gerekmiyor canim,sadece 10 euro öduyorsun giriste o kadar,

hosgeldin aramiza,rabbim hayirli evlatlar versin canim,yuzunu guldursun

hosglemissin canim,bende hamdolsun iyiyim cok sukur,grip beni cok seviyorda gitmiyor ustumden bir turlugunahlarima keffarettir insallah

gönulden amiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum,rabbim yuzunuzu guldursun kizlar

haklisin canim,birbirimize dua edelim hep insallah

ahh canim neden uzuluyorsun bu kadar,bak seni seven bir esin var,cok sukur..sanirim yenisin..bende gurbetteyim ama alistim buralara,sahip oldugun guzel seyleri dusun tatlim

canim moralini bozma,duydugum kadari ile iltihap antibiyotik ile tedavi edilebiliyor

ayyy sorma sırtımda ağrı koluma vuruyor hiç birşey gecirmiyoo

kıss içimi rahattlattın yaaa cok korkmustum:18:

Canım çok geçmiş olsun ağrıyan bölgeni mümkün mertebe sıcak tutmaya çalış havalardan olabilir.Dr.a gitmedin sanırım bu ağrıların için...Acil şifalar diliyorum..bir kutu antibiyotikle enfeksiyonun falan kalmaz korkulacak birşey yok Allah başka keder vermesin tatlım...

Bu senenin gribi de başka bir çeşit canım ya etrafımda herkes uzun zamandır hasta geçmekde bilmiyor gribin bu seneki şekli...acil şifalar diliyorum tatlım..

Selammm hatuunnlaarrrrr nasılsıınızzz öpüooruumm sizzziiiii öslediimm ekim annelerii bölümünee giriyoruum arada ama sizide takip ediyoruum yanee yazamasamda okuyorum geneldeeee öptüüm sizi sevtunuda kutluyoruumm darııısıı bütüünn bebiişş isteyen arkadaşlarımızınn başınaa olsuunnnnnnnn allahımmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
sevvttuuuuuuuuuuunnnnnnnn ggööözüüünnn aaayyyddııınnn ccaaanııımm allah tamamına erdirsiiinnnn çok seviiinnndim sende ekim annesiii oliiceksiiinn :))))

burnuma hamiş kokusu geldıebusum haber verdı bende hemen gırım dedımcok mutlu oldum sevtunum allah analı babalı büyütsün cnm ınsallah hayırlısıyla kucagınada alırsın bızede dua et
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ayrıca dularınıza can gönülden amın dıyorum kızlar yeterım ve kardelosum rabbım en kısa zamanda bebislerınızı yollar ınsallah
bende bgnlerde pek gıremıyorum canlarım gelen gıden derken fırsat olmuyor aklım sızde bazen gırıyorum tam yazıcakken bısıy cıkıyor hemen cıkıyorumadet oldum 2.günüm artık calısmalara baslıcaz daha fazla beklemek ıstemıyorumlısteye bende adımı yazıcam ınsallah hepımız hamıs cıkarız o lısteden ınsallah

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
[/B]
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

Son düzenleme:
sağol garibiim inş öle olur
gitiim cnm doktora kac emar cekildim birşey yok diyorlar

ama arada ağrıyor böle işte

doktora göstereyim sonucları o verir heralde antibiyotkk

KIZLAR UGURBÖCEKLI LISTE UGURMU GETIRDI NEMASALLAH NE COK HAMIS CIKARDIK BU LISTEDENINSALLAH BIZEDE UGUR GETIRIREBUSUM SEVTUNUN KARSISI BOS KALDI SANA AYIRDIM BAK ORAYI INSALLAH SIRADAKI SANSLI SENSINDIR CNM

aminn aminn aminn Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün müjdelerinizi vermeyi nasip etsin inş.allahım dualarımızı kabul etsin.

boncuğum nasılsın canım,gözün aydın bu ay sahalara çıkıyorsun hayırlısıyla çok bekletmeden gelsin inş bebişin.

allah senı sagol cnm
ıyıyım cnm ya ders calısıyorum cok yogunum 3 kılo vermısım bu yoğunlukta sen nasılsın bakalım

bende iyiyim canım ya çok şükür yuvarlanıp gidiyoz,çok uyumaya başladım bende.hiç bişey yapmak istemiyom halsizim.o kadar uyuyunca bol bol rüyalar görüyom kalkınca etkisinde kalıyom,akşamı ediyom işte böyle.

kıss aynen bende cok uyuyorum bu ara yaa güsell rüyalar görüyom die uyanmak istemiyom

yengemin kıs karrdeşi gebeydi bugun yengem sen bilirsin die aradı beni dıs gebelik ne diyee meğer kıss dış gebelikmiş cok üzüldüm ona yaaa
kardeloşum nirelerdesin kıss sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…