Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnmbnm devam etmek isterim bende Rabbım bu içten karşılıksız dualarınıza benımde katılmamı nasıp ediyor ıns hakkımızda hayırlısı olsun
canım sen istersen seve seve tabiki
allahım gönlüne göre versin
canım görmüştüm ve yazmıştım gördüm diye ama neyse inşallah gelmez canımya gelmezde inşallah mutlu olurum inşallah arkadaslar banada dua edin bu hafta adet haftam inşallah adet olmam canım benim ya
canım çıktığım için görememiştim şimdi gördüm sorun yok tatlım
sungerim memlekete giiyomuşsun güle güle gidip gel canım
duaya yazarım seni merak etme iyi bak kendine canım
aminnnn negüzel bir dua böyle yüreğine sağlık canım
canım dikkat et kendine allahım şifa versin
korkma bendede olmuştu tatlım antibiyotik ve fitille hallettik sorunu
canım nedemek ben seve seve yapıyorum bunları yeterki bizlere vesile olsun
saol canım seninde herşey gönlünce olsun dilerim beklemeden gelir minişin
beş yıldır evliyim eşim yeni varikosel amelyatı oldu bebiş istiyorummmmm dua edin
inşallah enkısa zamanda hamile kalırsın canım
amin amin amin durucum ağzına yüreğine sağlık kuzum
oraya girince burayada selam ver olurmu tatlışım
bebişe ve kendine iyi bak
boncuğum inşallah enkısa zamanda hayırlısıyla keninide yazıcan o listeye
allahım hepimize nasip edecek inanıyorum
KIZLAR UGURBÖCEKLI LISTE UGURMU GETIRDI NEMASALLAH NE COK HAMIS CIKARDIK BU LISTEDENINSALLAH BIZEDE UGUR GETIRIREBUSUM SEVTUNUN KARSISI BOS KALDI SANA AYIRDIM BAK ORAYI INSALLAH SIRADAKI SANSLI SENSINDIR CNM
bi tuhaf oldum yaa inşallah bitanem nasipde nevarsa o olcak hayırlısı güzel düşüncen için
ayrıca gerçekten liste uğurlu geldi böyle devammı etsek
boncuğum nasılsın canım,gözün aydın bu ay sahalara çıkıyorsun hayırlısıyla çok bekletmeden gelsin inş bebişin.
allah iyiliğini versin koptum
rüyan hayrolsun canım inşallah 7 değilde ikizlerin olsun
gıt gıt gıdak,yumurtan sıcak,git kocanı bul dedi,arada süslen dedidedei:82:

sende bugun sahalardasın o zaman çalış çalış allahta boş duranı sevmez,bak sevtuna hangi arada ne zaman ne oldu maşallah gebişşş

saol canım inşallah ya sende hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişini
kızlar,ben çıkıyorum şimdi,görüşürüz
ebroşum teşekkürler balım
nidemek kuzum rica ederim sende saol bu yorgunlukla gelip teşekkür ediyosun
# yesim1548
# elixsir+
# sevtun2
# kardelen5233
# lagrima... selam kızlar nasılsınız...
peloşum diğer alıntı çok karışıktı iyce karışmasın istedim
canım hayırlısı olsun geç olsund güç olmasın naapcan 2 ay daha beklersin aslında korun dedimiki doktor?kalsan nolurki acep sadece ikinci sefer uygulanamaz heralde .valla sen karar ver tatlışım ben tedavini yaptırmandan yanayım
buarada ben iyiyim peloşum sen nasılsın?yarın dönüyomusun evine

oyyy kuzucuk gelmiş canım nasılsın?kıyamam sana bak geçti gitti çok şükür
hem korktuğun gibi değilmiş durum ben inanıyorumki enkısa zamanda müjde vericeksin bize
öyle hamile kalamam düşüncesi filan yok şimdilik iyi olmaya bak sonrada bolca mesayi
özlemiştim seni yerin belli oluyodu kuzum

kayracım tekrardan geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin meleğine yaklaştığını hissediyorum rabbim herkeze anneliği tattırsın canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

canımsın kuzum yaa allahım şifa versin hep iyi ol canım
narkozun etkisiyle öyle oluyo bende öyle olmuştum ama gerçektende iyi geliyo sanki herşeyi unutuyosun .doktor umutlu bizde umutluyuz sende umutlu ol tamam bitanem inşallah olucak .
buarada rica ederim kuzum elimden geldiği kadar dua ettim iyi haberlerini duymada sevindirdi beni .

kusura bakmayın yemek yiycem şimdi çıkmam gerek listeyide hazırlayıp gelirim inşallah
sonra görüşürüz öpüyorum sizi

canım benım bende senı nasıl osledım anlatamam ya tekrar dıyorum allhım razı olsun senden kardelosumdan da tek tek aradınız srdunuz ve merak eden tum arkadaslarımdan ınsallah deddıgın gıbı olur ablacım ve ınsallah hepımız hamılelık haberlerımızı verırırız bı ara msn acarsan sana detayları verıcem
kayracım tekrardan geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin meleğine yaklaştığını hissediyorum rabbim herkeze anneliği tattırsın canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
gercekten olemı hıssedıyorsun tatlım allah razı olsun herkes ıcın ınsallah allahım herkese versın bu duyguyu

kusura bakmayın yemek yiycem şimdi çıkmam gerek listeyide hazırlayıp gelirim inşallah

tamam bebısım bı ara msnde gruselım bende cıkmalıyım bıraz uzanayım bu arada abla kanama var bende yenıden bu hafta da yazma olurmu bana ınsallah bıdahakı haftaya

bu arada kardelosumun ve yeterın dualarına canı gonulden amin dıyorum gercı ben duamı ayrı yaptım ama hehehehehehe
kızlar bende cıkayım uzanayım bıraz

anammmmmmmmm:30sevtun hamişmiymiş
yaaaaaaaaaa çok sevindim çok duygulanımdım rabbim sağlıcakla kucaklasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş66::::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:64::

pelıncım saol canım allah senınde yuzunu guldurur ınsallah sıfalar verırı
cok sagol bitanem amin inş...şimdi daha iyisin dimi canım...
eboşum hoşgeldin canım...ya bilmiyorumki korun demedi ama 20 gün ilişki yasak dedi bende onu anlamadım canım ne yapsam bilmiyorum ama sende haklısın tedaviden sonra hamile kalsam hayırlısıyla daha saglıklı olabilir....canım bilmiyorumki eşimde istanbulda işleri var bugun gelcektı ama işlerini bitirememiş yarın gelcek inş pazar günü evde olurum ama ondan sonra bol bol görüşürüz inş bende iyiyim ama biraz karamsarlıgım var bu aralar rabbim hepimize sabir versin bitanem...

kızlar dualara bende yürektan gönülden amin diyorum rabbim kabul etsinben yokum biliyorsunuz eşimin yanına gidiyorum mazur görün kızlar

afiyet olsun canım görüşmek üzre öpüyorum
görüşmek üzre canım sen yat dinlen tatlım kendine iyi bak öpüyorum senide...
herkese slmm nasilsiniz arkadaslar....

selam canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...

bugun doktora gittim esimin sperm testi normail cikmis yani sorun onda degilmis bende hersey iymis ama adetlerim duzensiz oldugu icin dediki yumurtlama olamayabilir yada olupta catlamayabilir o yuzden bana clomifene tablet bide catlatma ignesi verdi adetimin 2. gunu baslayip 6 gun icicekmisim igneyide 12.gunumde bakicakmislar scandan oyle yapicakmislar ne diyosunuz bu duruma bu tablet ve catlatma ignesi ise yararmi 6 ay boyle devam edicekmisiz eger yine gebelik olmazsa baska seyler denicekmisiz bu durumda bende pkomu var anlamadim.....

canım elbette yarar yani sonuç alanlar var
ama bence 6 ay uzun bir süre normalde 3 ay yeterli buluyor dr yani sonuç alamsanız yeni tedaviye geçmek için
inşşşşş bebiş süpriz yapar sana

Son düzenleme:
canım elbette yarar yani sonuç alanlar var
ama bence 6 ay uzun bir süre normalde 3 ay yeterli buluyor dr yani sonuç alamsanız yeni tedaviye geçmek için
inşşşşş bebiş süpriz yapar sana

ins dedigin gibi supriz yapar bilmiyorumki 6 ay dedi offff ins iyi bi sonuc aliriz ovulasyon testi yapmistim cift cizgi cikmisti bu catladigi anlamina gelmiyomu birde ben 25.gunumde ovu.testinde gordum cift cizgiyi 12. gun erken olmuyomu

ins dedigin gibi supriz yapar bilmiyorumki 6 ay dedi offff ins iyi bi sonuc aliriz ovulasyon testi yapmistim cift cizgi cikmisti bu catladigi anlamina gelmiyomu birde ben 25.gunumde ovu.testinde gordum cift cizgiyi 12. gun erken olmuyomu

canım sen buna takılma 12.günmü yoksa 25 günmü diye yumurta takibini bunun için yapıyor dr sana söyleyecekti mesela yarın çatlatma iğneni yap diye
ama dr konuş 3 ayın sonunda eğer gebelik oluşmassa bir üst tedaviye geçsin 6 ay bekleme

benim elimde olacagini sanmiyorum cunku devlet hastanesine gidiyorum aman onlarin umrundami sanki sen beklemissin istiyosun dogru duzgun sonuclari bile gostermiyo ingilizce bilmiyorum o yuzden ben hic konusamiyorum esim konusuyo onunda anlamadigi cogu sey var inanirmisin doktorun yaninda kilitlendim bir suru sorduracagim sey vardi hic biri aklima gelmedi o siraa((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…