Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inş
canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...
kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...
canım inş senin kırmızılarda dokuz ay gelmez hayırlısıyla...
canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocaman
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inş
canım bizde seni özledik iyisindir inş...
canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...
buralar sensiz olmaz boncugum...
kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...
amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıyla
tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...
canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak
durucum gecmişe bakıyodum kusura bakma gec yazdım ben gelene kadar da sen cıkmışsın canım sonra görüşürüz inş...![]()
sağol canım sen sanılsınn[/B
durucum cuma günü naipse göstericem sonuclarımı
kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızz
ebrar ablacım denk gelemedik bugun misafirim vardı ara ara baktım ama
Canım ben elevit kullanıyorum dr. lar gebelere ve gebe kalmak isteyenlere veriyorlarmış..Kendimi de dinç hissettiriyor vücut direncimi arttırıyor aynı zamanda ben memnunum tavsiye ederimallah hayırlı ugurlu etsın cnm cok sevındım
kız sen kendıne dıkkatette yeter bana ben bakarım basımın cagresıne çok sağol düşünmen yeterlı
durucum cok sagol cnm senı tebrık edıyorum herkesede yazmıssın masallahbuarada cnm nasıl bı vıtamınkı bu ben su ıcsem boğazım agrıyor malesef
pelınım cok sagol cnm bu hayat bı sınavmıs bızde öğrencılerı sınıf gecmeye calısıyoruz gecıcez ınsallah
kayram ugramamıs ıyıdır umarım
ben bgn esım bana bakar dıyodum o benden kötü hasta olmus
karsılıklı hapsuruyoruz:2:neysekı ben bgn bıraz ıyıyımde ılgılenıyorum yoksa halımız perısan
ebusum sekerım bende senı sevıyorum tatlım![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız_?
canım soğan suyuna dikkat et bende rahim incelmesi yaptıı
bamlandım hatalı davranırsan bamlanıyorsun ama ben sadece actıgım konular silinsin istedim öle hatalı davrannmadımbamı yedim deşifree olmimmm
![]()
canım adetine 15 gün kala başlıcaksın ben öyle yapmıştım bunu unutma bebekim
ah canım gelde bakem sana çorba yaparım san birde terletirim hiç bir şeyin kalmaz bebekim
ah canım nerelerdesin sen bakıyımbak şimdi merak ettim kız dün benim panika atak gene azdı ne yapıcam bu hastalıla ya korkuyorum bebegime bir şey olucak diye ne olur dua edin bana
allah razı olsun canım benim işşallah sizlerede yaradanım tez zmanda veriri işşallah ebrarım haberi yok zaten kaynanamın sadece benim aile nin var ben kaçtım bay![]()
evet canım,menagon kalçadan vurulan bi iğne,içlerinde en ucuzu ve yumurta yapıyo ama en kalitelisi gonal f galiba.
senin tek yumurtanın oluşması,muhtemelen verilen dozlada alakalı.
bende okudum kocişe,çok güldük,çok tatlıydı,20,günde biye bitirdiler bende anlamadım.
kanka benim belim çok kötü yaaa,yatmaktan oldu hep.
ben benical diye bi hap kullanınca çok rahatlıyorum banu cum,dr una sor istersen.
teşekkür ederim tatlım
sende iyiki varsın garip cim,birbirimizle ilgilenmek hoş oluyo,tamam kafa dağıtmaya giriyoruz ama,biz birileriyle,birileride bizle ilgilenince,helede dertler bizr olduğundan,herkez birbirini çok iyi anladığından dolayı daha bi rahatlıyoruz.
herkeze hayırlı pazarlarrrrrr
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim.Evliliğimin 2.ayında ağustosta hamile olduğumu öğrendim.Malesef öğrendiğimde düşük yapıyodum..Bebek çok isitiyorumm.Bebek çok küçükmüş daha 10 günlük bile değil dedi doktor.Düşükten hemen sonra hamile olursun dedıler.Ama tam 6 ay geçtii.Eylülde düşük yaptım.Şubatta bitti...İşte böyleee arkadaşlarrrrr bende artık aranızdayımmmm.....
![]()
Güzel bacım kardelen ve derin için ben de okudum Rabbim i kabul eder şeker kızlarımız bebişlerine kavuşurlar bir an önce inşallah...
Valla bacım aynı şeyleri hemen hapimiz yaşadık gibi..Zaten çokta normal olmayan psikilojimiz bu gözlerini para bürümüş hekimler yüzünden daha da anormalleşiyor...Çok şükür ki içlerinde hala insan kalmayı başarmış olanlarıda var..Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın ne diyelimSperm attırıcı iğne mi verdi nasıl bir iğneymiş o canım merak ettim ?:44:
Bacım sen niye kapsama alanı dışında görünüyorsun nickinde anlamadım :44:
katılıyorum canım çok haklısın
selam kizlarr nasilsin kac yere ulastim burayi unuttum :)
haberimi almisinizdir belki ama bende soyleyim
tup bebek denememizde sonucumuz pozitif cikti
insallah darisi size ve isteyen herkese olsun
ebrar canim slm :) ozelden yaziyordum buraya gelim dedim
tekrardan cok tesekur ettim insallah darisi sana
canım sıkıldı bugün yaaaaa,evde yalnızım,tv de bişey yok,hoffffff![]()
banucum ALLAH kabul etsin canım mekanı cennet olsun kayınpederinin
canım inanki bende öyleydim hatta enson doktora gittiğimde dedim galiba bende kötü bir hastalık var doktor gülmüştü .bana da ilaçların hiç faydası olmdı diyebilirimki 3 aya yakın boğazlarım ağrıdı .birde bişey diycem psikolojikde olabiliyo odönem ben bebeğimi kaybetmiştim .nezamanki benim birşeyim yok geçicek bu dedim geçti canım bak iyi düşün takma bişeyi kafana ben inanıyorumki geçicek
saol kuzum valla bazen kafa dinlemeye ihtiyac duyuyo insan
garibim yeterki kırılma bitanem burda hepimiz kader ortağıyız canciğer olduk bizi bizden başkası anlamıyo malesef
buarada soğanı adetine 10 gün kala başla istersen aslında saraçoğlu zaman belirtmiyo sitesindede şifa olsun canım .ilaç olayını sorma 33 yaşındayım ama ömür boyu kullanmam gereken 3 ilacım var ama nedir beterin beteri var çok şükür diyorum
kuzu kesin yatmakdan ağrıyo ne okadar çok yatarsın tembel teneke seni
özledim seni
durucum saol canım arkadaşım ağzına yüreğine sağlık
canım zaten yazdığın için anladım no problem çok saol güzel kalplim benim
buarada nasılsın dün yoktun?
selam hanımlar alıntıları aldım telefon geldi geciktim biraz hepiniz iyisinizdir inşallah .ben bugün başağrısıyla uyandım şuandada fenayım ilaç aldım bakalım nolcak
Yetercim eşin daha iyidir inşallah?
Canım sürekli kullandığınız bir vitamin yok mu ben yaklaşık iki aydır multivitamin kullanıyorum çok şükür bu kışı gripsiz bacemciksiz geçireceğim inşallah..
Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin canım
Herkesin alınganlığı üstünde mi ne yerim sizi ben kızlarr nasılsınzzz
Deli kız çok şekersin
fıstık yasak yasak bizi terkedemezsinnnnnnnn bak öperim seniii heee
yok yok ciddi anlamda öpülmek istiyorsunuz hepimiz birbirimizi seviyoruz kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
off yok tatlımhayırlısıyla inşallah rabbimin uygun gördüğü zamanda anne olacağız hayırlsını iste
Birsenim hormonlarını yerim senin valla aklım sizde ama vakit olmuyor yeminle oldukça girip bir okuyorum sizleri seviyorum kız![]()
ebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inş
canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...
kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...
canım inş senin kırmızılarda dokuz ay gelmez hayırlısıyla...
canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocaman
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inş
canım bizde seni özledik iyisindir inş...
canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...
buralar sensiz olmaz boncugum...
kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...
amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıyla
tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...
canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak
durucum gecmişe bakıyodum kusura bakma gec yazdım ben gelene kadar da sen cıkmışsın canım sonra görüşürüz inş...![]()
garip gördüm seniiii bacım nasılsın![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız_?
öylemiiirahim incelmesi yaptigini bilmiyordum,ama ben ilk defa yapicam canim,nedense icimden bir ses hep icmem gerektiginden yana:44:kizzz daha fazla kendini desifre etme istersen,tekrar geri bamlamasinlar seniii
![]()
öylemi,benim daha adetim biteli 10 gun oldu,o zaman baslayabilirim..yarin basliyim bariii,ben burlardayim da sen nerdesin kiz sevtunallah sifa versin canim benim,iyi dusun canim,iyi olsun.allahin izni ile birsey olmaz sen merak etme
cok duygulandirdin beni kardelencim yaa,gel bir sarilayim sanahaklisin hepimizin derdi,istegi bir olunca birbirimizi daha iyi anliyor ve rahatliyoruz
![]()
canim rabbim birdaha yasatmasin,daha cok yenisin..hem hamile kalabiliyorsun yaniii,bu bile senin icin bir avantaj..ayrica aramiza hosgledin
haklisin canim,gözunu para burumus doktorlar yuzunden psikolojimiz dahada bozuluyor,ama yine de umit verenleride yok degilcanim bende cok bilmiyorum,ilac ismi yazman dogru olmayabilir sanirim,istersen özeline gönderebilirim??haftada 1 kez igne vuruluyor,sperm artirdigini söyledi doktor..bende horman dengeleyici damla iciyorum gunde 3 defa,ama tadi cok kötu
![]()
canim hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina lamak nasip eylesin![]()
pazar gunu hic tv de birsey olmuyor,haklisin kardelencim..hele esler calisiyor ise daha bir sIKIci oluyor pazalar![]()
yok canim kirilmam ben sizebenim adetim geceli 10 gun oldu,saracoglunun sitesini hic okumadim,burda duymustum adetimden sonra 7.gunu icmem gerektigini,o zaman ben yarin basliyayim insallah
canim benim yaa,rabbim sifa versin ilac icmeye gerek kalmasin insallah tatlim
yok kiz ne alinganligi,ben saka yapmistim sadece
insallah pelincim insallah,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin tatlim![]()
NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
hatunlar nerdesınız bakım subat bıtıyor yazdınızda benmı görmedım yoksa![]()
gecmiste idim canim, kusura bakma..iyiyim cok sukur canim,ya sen nasilsin:26::26::26::26:
hosgeldin selinacim,iyiyiz cok sukur,ya sen nasilsin:26::26::26:
9 ay gelemez olur inşallah bacım,hakkında hayırlısı olsuncanım benim de 27 mart ama inş gelmez artık ya hayırlısı![]()
iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz eşim maç seyrediyo.iyi akşamlar canım sağol sen nasılsın ?
gecmiste idim canim, kusura bakma..iyiyim cok sukur canim,ya sen nasilsin:26::26::26::26:
hosgeldin selinacim,iyiyiz cok sukur,ya sen nasilsin:26::26::26:
9 ay gelemez olur inşallah bacım,hakkında hayırlısı olsun![]()
Anladım tatlım şifa olsun inşallahşaka maka ben uyarayımda denemeye bile kalkma
![]()
Sağlık olsun tatlımAllah şükrünü arttırsın,ben de iyiyim çok şükür
![]()
iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz eşim maç seyrediyo.
iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz işte aynen devam hayata.![]()
kızlar ben geçen salı günü rahim filmi çektirdim :18::18:ve çook şükür temiz çıktı içim o kadar çok rahatladı ki.çektircek olan varsa hiç beklemesinler bi an önce çektirsinler hiç olmazsa soru işaretleri netleşir.çekim sırasında çok az bi ağrı oluyo ama sonuç iyi çıkınca değer diyosunuz bilginizeee![]()
amin canim,tamam kizzz denemeye bile kalkmam merak etme
amiin canim,rabbim seninde sukrunu ve sihhatini artirsin canim
allah iyilik versin selinacim,![]()
Ben 1.5 yıl önce denemiştim canım..Faydası olmuduğunu düşünüyorum yalnız ay arasında lekelenmeler yapmıştı bendekizlar,sogan kurunu denemis varmi aranizdaa:26::26::26::26::26::26:
Ben anestezi altında çektirmiştim yıllar öncekızlar ben geçen salı günü rahim filmi çektirdim :18::18:ve çook şükür temiz çıktı içim o kadar çok rahatladı ki.çektircek olan varsa hiç beklemesinler bi an önce çektirsinler hiç olmazsa soru işaretleri netleşir.çekim sırasında çok az bi ağrı oluyo ama sonuç iyi çıkınca değer diyosunuz bilginizeee![]()
Arkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmişama ben yinede bi göz attım sayfalara
banucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böle
öptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım
![]()