iyi geceler canım allah gönlüne göre versinaminnnn sağoll.inşallah..
canlar ben çıkıyorum iyi geceler allah rahatlık versin kendinize dikkat edin. öpüyorum sizii...
sanada iyi uykular tatlışımkızlar ben kaçtım,görüşürüz.
canımya inşallah tez vakitte şifa bulursun dikkat et kendine üşütme sakın olurmuevet canım ama yınede kendımı kotu hıswedıyorum agrı sızı her gecen gun artıyo narkoz etkısını kestıkce herhalde daha da hıssedılır oluyor tatlım
gec de olsa geldın ya gordum ya senı onemlı olan bu yarın ıyı olursam bende buralarda olmayı dusunuyorum balım
ben cıkıyorum kızlar allaha emanet olun
ne olsun kayram bende iyiyim,,,,korunmayı bıraktım beklemedeyim anlıycan,,,,hamile kalmak nasip olursa işallah yavrum bu defa beni bırakıp gitme tek düşüncem bu,,,,,sende kendine iyi bak canım bol bol dinlen agrıların işallah tez vakitte gecer
ebrarcım hoşgeldin canım nasılsın
ebrarcım canım hoşgeldin Nasılsın dediğin gibi valal güven olmaz onlara bu arada nereye düştü yiğenin.Allah hayırlısıyla gelmesini nasip etsin.
saol ebrarım işallah bu defa bebeğim gelirse beni bırakıp bi daha gitmez işallahhhhhhhhhh,,,hepimiz tez zamnda bebeklerimize kavusuruz canım,,,ebosum uykum geldi iyi geceler çok öptüm bacım seni
hoşgeldin canım nasılsın?moralin daha iyidir inşallah
canım ya kıyamam sana lütfen üzülme canı saolsun inşallah gelicek belkide önceki seferki gibi süpriz yapar allahım kavuştursun sizi canımslm kızlar nasılsınız gecmişi okumadım kusura bakmayın okumadım diye bugün canım birsey yapmak istemiyo daha hala bakbu moddayım canım hiç yatağa gidipyatmak canım istemiyo bugün bol bol msjlajtık 4 ay kalacakmıs ya kızlar nasıl gececek hiç bilmiyorum ben artık kendimi örgüye veririm artık
yok canım ya yaptığım hiç bir seyden zevk almıyorum
canım ya kıyamam sana lütfen üzülme canı saolsun inşallah gelicek belkide önceki seferki gibi süpriz yapar allahım kavuştursun sizi canım
hayırlısı kuzum üzme tatlı canını inşallah buay bebişin gelirde teselli olur sana
canım ya hayırlısı inşallah içine doğuyordur bellimi olur yaainşallah canım biliyormusun eşim giderken bana dediki senin karnın anormal bir şekilde şişmeye baslamış bebekmi var yoksa yediklerine içtiklerine dikkat et filan dedi bende merak etme 1 2 gün sonra anlarız dedim ama dünden beri aynı kelimeyi söylüyo ama bilmiyorum inşallah vardırda mutlu olurum bide hiç adet bilirtim yok şu an normalde 2 3 gün önceden belim felaket ağrırdı bilemiyorum canım ya
kımse yokmuuuu
slm kızlar nasılsınız gecmişi okumadım kusura bakmayın okumadım diye bugün canım birsey yapmak istemiyo daha hala bakbu moddayım canım hiç yatağa gidipyatmak canım istemiyo bugün bol bol msjlajtık 4 ay kalacakmıs ya kızlar nasıl gececek hiç bilmiyorum ben artık kendimi örgüye veririm artık
hoşbuldum cnmcanım ya hayırlısı inşallah içine doğuyordur bellimi olur yaa
allahım güldürsün yüzünü senin halayınıda çekelim inşallah
ben varım kuzum hoşgeldin
inşalah canım içine doğuyordurda hamişimdir o zaman bol bol halay çekeceğim inşallahcanım ya hayırlısı inşallah içine doğuyordur bellimi olur yaa
allahım güldürsün yüzünü senin halayınıda çekelim inşallah
ben varım kuzum hoşgeldin
canı sagolsun ayrılık zordur ama sen güçlü ol bende cok yasadım ayrılık hem ben sana arkadaslık ederım bak sabahcıyım bgn laflarız
Kız geçmedi bu boğaz ağrısı çarşamba günü gene gidicem.iyiyim canım saol sen nasılsın?boğazın nasıl
şırnağa düştü canım allahım hepsini korusun inşallah
Örgü örmekte bir terapi canım.slm kızlar nasılsınız gecmişi okumadım kusura bakmayın okumadım diye bugün canım birsey yapmak istemiyo daha hala bakbu moddayım canım hiç yatağa gidipyatmak canım istemiyo bugün bol bol msjlajtık 4 ay kalacakmıs ya kızlar nasıl gececek hiç bilmiyorum ben artık kendimi örgüye veririm artık
inşallah canım biliyormusun eşim giderken bana dediki senin karnın anormal bir şekilde şişmeye baslamış bebekmi var yoksa yediklerine içtiklerine dikkat et filan dedi bende merak etme 1 2 gün sonra anlarız dedim ama dünden beri aynı kelimeyi söylüyo ama bilmiyorum inşallah vardırda mutlu olurum bide hiç adet bilirtim yok şu an normalde 2 3 gün önceden belim felaket ağrırdı bilemiyorum canım ya
tatlım hadı msneye gecelım senın ıcın sakıncası yoksa bız ebusla ordayız hem daha hızlı konusuruz özelden atarsan eklerım tabı ısterseninşalah canım içine doğuyordurda hamişimdir o zaman bol bol halay çekeceğim inşallah
olur canım zaten canım hiç yatmak istemiyor eeee sen neler yapıyorsun anlatsana
inşalah canım içine doğuyordurda hamişimdir o zaman bol bol halay çekeceğim inşallah
olur canım zaten canım hiç yatmak istemiyor eeee sen neler yapıyorsun anlatsana
Kız geçmedi bu boğaz ağrısı çarşamba günü gene gidicem.
Örgü örmekte bir terapi canım.
İnşallah canım nellimi olur inşallahhh...
Kız geçmedi bu boğaz ağrısı çarşamba günü gene gidicem.
Örgü örmekte bir terapi canım.
İnşallah canım nellimi olur inşallahhh...
inşallah canım inşallah düşüğün bi ayağı içerde olurmuş dilerim minişin seninledir
buarada msn yokmu senin canım varsa özelden atsana benim pc çok yavaş ordanda konuşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?