Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART**************************

[/B]
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum yatıyım sabah minişim kahvaltıya gelicek.Çok işimiz var hanfendiyle hepinizi öptüm kızlar.

boncuğum ebuşa attım sana versin yada sen bana at ben seni ekleyeyim 10 dakika gecmeden öz msj atamıyorum ok

Selam adetim gecikti.şu anda 5.güne giriyorum.adet olacağım her an gibi.dün test sonucum negatifti.olmadı sanki ama neden adet olamıyorum ben yaaaaaaaaaa yardım edin.

herkeze günaydın kızlar nasılsınız
ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
geçmişe baktım azcık ama çıkmama lazım alıntı yapamadım inş herşey güzeldir
hepinize çok çok slm iyi bakın kendinize mevlama emnaet olun
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin

Son düzenleme:

herkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm

slm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu orda herkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi inş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş

ayyy ne güzel haber yaa sevtuncum canım çok sevindim salgıkla dünyayada gelir yavrucun inşallahh canım darısı isteyenlere olsun inşallahhhhhh geçmişe çok bakamıyorum yeni hamiş varsa onuda tebrik ederim:)

sorma cnm benimde ağrılarım var bir gelirrr bir güderr gitsin selmesin birdaha

selinacımmmm inş vardır bebişşşi
inş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.
geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.

inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa
ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.
canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen var üzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???

Son düzenleme:
Kızlar beni kocişim çağırıyor gidip bakıyım adamcaza burası yüzünden bıraktım valla adamı.Oda merak ediyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye bende bari erkekler klübü açıyım diyor ::)))

ayy bu erkekler cok merakli banucum,aynen bizimkide öyle,size yazarken 1 gözu hep bende

canim gecmis gecmiste kaldi uzulme,hem ayni seyleri yasayacagimizin garantisi yok kii,canim bu yol zor bir yol,bize dusen yolun zorluklarina sabretmek,cok zor biliyorum,cogu defa bu zorluklara sabredemiyoruz,ama inan pelincim sabirsizlik uzuntu ile sadece kendi psikolojimizi bozuyoruz,hersey olacagina variyor..rabbim neyler neylerse guzel eyler..dilerim en yakin zamanda rabbim yuzunu guldursun

canim baslayamadim yaa,dun evi temizlerken unutmusum insallah bugun baslayacagim,nasip olursa.evet denk gelemedik bu aralar,insallah bugun denk geliriz tatlim

iyiyim canım saol sen nasılsın?boğazın nasıl
şırnağa düştü canım allahım hepsini korusun inşallah

canim allah kavustursun,rabbim sag salim yapip gelmek nasi etsin yiyenine,uzulme sayili gun cabuk gecer,birde bakmissin geri gelmis

yok canım ya yaptığım hiç bir seyden zevk almıyorum

canim benim yaa,uzulme bizler variz,tabi esinin yerini tutamayiz ama,yoldas oluruz sana onun yoklugunda

Selam adetim gecikti.şu anda 5.güne giriyorum.adet olacağım her an gibi.dün test sonucum negatifti.olmadı sanki ama neden adet olamıyorum ben yaaaaaaaaaa yardım edin.

insallah adet olmazsin tatlim,rabbim hayirli evlatlar versin

sanda gunaydin derdanurcum,gecmis olsun canim grip olmussun,daha iyisindir insallah simdi??bu arada ne guzel sevaba giriyorsun,arkadasina yardim etmekle

iyiyiz sungercim,sende iyisin insallah?yeterin esi ameliyat oldu canim,sanirim yogum bakimdan da cikmis,arkadaslar öyle demisti..

aleykum selam canim,insallah gece uykularida duzene girer kucuk gökcenin..allah daha iyi etsin canim

cok sagol canım haklısın günler cabuk geciyo zaten ömrümüz varsa o günleride görürüm inş bazen moralim bozuk oluyo işte ama sizlerle konuşunca rahatlayırum...sende korunmayı bırakıyomuşsun inş en kısa zamanda hamile kalıp haırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...
eboşum ya haklısın ama bazen geliyo işte napıyım canım inş rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...canım ben seni bekledim ama gec olmuştu kocişte yatalım diyince daha fazla kalamadım inş bugun görüşürüz...
bugun daha iyiyim canım aglıyınca insan rahatlıyo napalım sabredecez dua edecez allahım ol dedigi zamanda olcak inş....
canım allah kavuştursun üzülme inş bebişin seninledir senin icinde halay cekeriz bu topikte inş...
amin canım amin hamişlerin duaları kabul olurmuş allah razı olsun derdacım bu arada gecmiş olsun bebişe ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol

selam canım dün moralım bozuktu ama bugun daha iyiyim... ne güzel prensesin tamamen iyileşmiş cok sevindim rabbim korusun güzel kızını... gece uykularıda düzene girer biraz daha büyüsün rahat edersin tatlım...amin

günaydın kızlar nasılsınız benim cok işim var bugun... şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi

selinam cok sagol canım haklısın aslında ama insan bazen kendini kötü hissediyo...amin canım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda...seninde adetine az kalmış okuduguma göre belirtilerde var inş bebişin seninledir güzle haberler alınca insan moral buluyo inş sende bizlere mujdeli haberi verirsin

canım benim yazdıkların o kadar dogruku gercekten stres yaparak kendimizi yıpratoyoruz bundan sonra daha iyi olmaya calışcam sabredecem tabi insan bazen kendini kötü hissediyo ne yaparsa yapsın... rabbim hepimizin sabrını versin amin tatlım inş hepimizin yüzünü güldürsün allahım hayırlısıyla en kısa zamanda

,SeLiNa23,garip,guneycanan,son_ece,kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz işlerimi yapıyım akşama anca bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…