Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet pelinin cok haklisin,insan ister istemez etkileniyor,mesala ben bir tel de konussam akrabalarla o gun moralim sifir ruh gibi geziyorumama hergun öyle olsam kendime zulm etmis olurum,tabiki bazen uzulecegiz,aglayacagiz,ama umitsizlik yok emi tatlim
biz ümit edip bekleyecegiz,rabbimde nasip edecek insallah

,SeLiNa23,garip,guneycanan,son_ece,kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz işlerimi yapıyım akşama anca bitiririm

gule gule canim,kolay gelsin

kizlar bende cikiyorum,benimde islerim var,temizlik yapicam da,hicte sevmem kendilerini

hepiniz allaha emanet olasiniz

gule gule canim,kolay gelsin

kizlar bende cikiyorum,benimde islerim var,temizlik yapicam da,hicte sevmem kendilerini

hepiniz allaha emanet olasiniz

kolay gelsin canım,bizde pek bayılmayız o temzilik denen şeyee kendine iyi bak öptümm

sabahı şerifleriniz hayırlı olsun canlar....
sağol canım senin de
,SeLiNa23,garip,guneycanan,son_ece,kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz işlerimi yapıyım akşama anca bitiririm

görüşürüz Allah'a emanet ol tatlım

herkese günaydın kızlar.ben bugün adet oldum yaaaa mutsuzum anlıycanız.bu ay da bişey yok.neyse Allah'ım ne zaman isterse o zaman olcak.
kardelen merak etmiş beni canım iyiyim çok şükür.doktora gitmeye devam.doktorum ii aslında ama acele etme diyip duruyo işte ona sinir oluyorum biraz daha erken diyo,bekliycez diyo yıldır bekliyoruz daha neyi bekliycez anlamadım.aşılama yapsak dedim daha değil dedi
ebrarcım da merak etmiş canım işlerim yoğun ara ara girdim ama hemen çıktım.iş yerinde böyle sabahtan biraz vaktim oluyo ama o da herzaman değil tabi.eğer haftaya dua yazarsan okurum Rabbimin izniyle.
kız sevtun naptıki acaba merak ettim,inşaallah herşey yolundadır

ay yazık yaa,,rabbim yardımcısı olsun.
sende fazla yorma ama kendini,bebecik rahatsız olmasın sonra.
iyiyim sünger cim,inşallah sende iyisindir.
maşallah,rabbim kızını sana,seni kızına bağışlasın inşallah.
kız dur,amma pişkin asistansın,ayın biri bugün,akşama kadar bekle bi,aaaaaaaaaaaaa
inşallah listede hepimiz sıra sıra,dizi dizi olaım kuzu
evet canım,baya merak ettim,iyisin ya,gerisi önemli değil,inşallah bu ay hamiş olursun.
sagolasin canim benimayy hakikaten yaa,kim sever kii dimi,keske temizledigimiz yerler hic kirlenmese,hep temiz kalsahayali bile guzel
ha ha ha,keşke kalsa kıııııızzzzzzzz:82:

kızlar ben çıkmak zorundayım hepinizi kucak dolusu öpüyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah :80:

selam kızlar dr yeni geldim sorum var size yumurtalarıma baktı 9santim dedi perşembe günü tekrar gidecem acaba niye büyümeniştirki o kadarda ilaç içtim yumurtam tembel mi çalışıyo acaba

temızlıge baslamadan bakım dedım cok gec uyuduk dün sabah 5 e gelıyordutam böyleyım suandaıslerım bıtsın gelcem yıne
gecmısı okucam dünde okuyamadım su hastalıkta gecse kecı ınadı var mübarekte

Son düzenleme:
selam kızlar dr yeni geldim sorum var size yumurtalarıma baktı 9santim dedi perşembe günü tekrar gidecem acaba niye büyümeniştirki o kadarda ilaç içtim yumurtam tembel mi çalışıyo acaba

kız 9 cm değil,9 mm dir o,zaten toplamda 2 cantim olunca,patlatıyolar o mımırtayı.

ınsallah canım ınsallah gelır hayırlısıyla bebısın bende gun sayıyorum valla kanama bıtsede ıcım rahatlasa bıraz az az gelıyo her gun cevız buyuklugunde falan ama olsun yınede huzursuz edıyor benııııı
onamlı degıl bebeısıım grusuruz ınsallah pzt gunu donuyorum kıbrısa allahtan manı cıkmassa eger daha uzun grusuruz ama aksamları degıl orda da malum koca bı bebek varrrr
canım esın nereye ne ıcın okadar gdıyor bılemıyorum ama allah kavustursun mınısın de senınledır ınsallah
ben geldım de sen yoksun karsılasamadık bı su kkyı acınca msnyı de acsan ya kusum yaaaa osledımmmmmm
inşallah canım öyledir yarını ve yarından sonrayı bi kazasız geçirsem bi
boncuğum ebrarcım öz den yazıyorum canım 1 dkk ok
neden bebısım yarın ve yarından sonra
saol guselım gusel dıleklerın ıcın allahım aynısını sananda yazsın
ıyıyım bebısım ben kendı adıma bugun dahaıyıyım ve kararlıyım hareket etmıcem cok agrım olmasın bugun yaaaaa bu arada yumurtan belkı daha buyuyecektır yada ılacın dozunu artırır tatlım okadar uzulme
canım kuzucuga cok gecmıs olsun kurtulamadı gıttı yavrucak yaaaa allahım sıfa versın
olacaksın kuzu ınsallah olacaksın hamıle bu ay ben bogurtlen kokunun ıse yaradıgını dusunuyorum acıkcası

pelincim ve guneycanan altta gördum kizlar sizi:82::82:

gunaydin,nasilsiniz
canımcım sen de sogan suyuna baslamıssın ınsallah sıfa olur ama ben korkuyorum baslamaya yaaaa zorla duzene gırmıs olan adetımı bozarmıkı

inş cnm kıss anlatsana biraz aynı operasyonu bende geçiricem korkuyoruuum:18:
aksam dertlendik ablacıım sende yoktuun
bekledikk sende gelmez olduunn

selam dünürüüm nerelerdesin kısss yumoşun büyümemişmi büyür inş cnmm
kolay gelsin boncukuum
kız 9 cm değil,9 mm dir o,zaten toplamda 2 cantim olunca,patlatıyolar o mımırtayı.

kardeloşuum nasılsın bebikiiim

kızlar herkese gunaydınnnve ve bana gule gule bıraz uzanıcam bugun eımın bana gonderdıgı gecmıs olsun hedıyesıyle uyandım cok muluyum ınsallah gunumde bole bıter epınızı opuyorum grusuruz

Sevtun kız nerdesin kızlar sevtundan haberi olan varmı?Çok merak ettim ya inşallah güzel sonuçlarla gel canım.

canım hatırladıgım kadarını anlatayım once karndan ıkı kucuk delık acmıslar dha sonra ortada kucuk bır perde gruncede hıstereskopıye gecmısler daha sonra kanamayı kontrol altına alıp tekrar karından bakmıslar zaten karından bakma ıslemı laparoskopı sonrasında anestezıden dolayı mıden cok bulanıyor ve kusman gerek kusarsan rahatlarsın sonrakı uc dort gun de bıraz anama olabılır ama bısey kesmıs yada hıstereskopı uygulamıslarsa adetın erken yada gec gelebılıyormus delık yerlerınde gun gectıkce sızlamalar oluyor bıde rahım kasılmasıyla agrılarım agrı kesıcı verıyorlar ama ben kestım cuku mıdeme ıyı gelmedı korkma yanı ama benım ıkıncı amelıyatım ondan bıraz zor toparlandım alıba bu arada hıc yatmıcakın ne kadar yurursen okadar cabuk ıyılesırsın

Naber kızlar ben bugün çok gelemem yiğenim bende 4 yaşında aam bilgisayar kurdu.Elinden zor aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…