selinam cok sagol canım haklısın aslında ama insan bazen kendini kötü hissediyo...amin canım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda...seninde adetine az kalmış okuduguma göre belirtilerde var inş bebişin seninledir güzle haberler alınca insan moral buluyo inş sende bizlere mujdeli haberi verirsin
canım benim yazdıkların o kadar dogruku gercekten stres yaparak kendimizi yıpratoyoruz bundan sonra daha iyi olmaya calışcam sabredecem tabi insan bazen kendini kötü hissediyo ne yaparsa yapsın... rabbim hepimizin sabrını versin amin tatlım inş hepimizin yüzünü güldürsün allahım hayırlısıyla en kısa zamanda
,SeLiNa23,garip,guneycanan,son_ece,kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz işlerimi yapıyım akşama anca bitiririm
gule gule canim,kolay gelsin
kizlar bende cikiyorum,benimde islerim var,temizlik yapicam da,hicte sevmem kendilerini
hepiniz allaha emanet olasiniz
sağol canım senin desabahı şerifleriniz hayırlı olsun canlar....
,SeLiNa23,garip,guneycanan,son_ece,kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz işlerimi yapıyım akşama anca bitiririm
kolay gelsin canım,bizde pek bayılmayız o temzilik denen şeyeekendine iyi bak öptümm
ay yazık yaa,,rabbim yardımcısı olsun.
herkeze günaydın kızlar nasılsınız
ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
geçmişe baktım azcık ama çıkmama lazım alıntı yapamadım inş herşey güzeldir
hepinize çok çok slm iyi bakın kendinize mevlama emnaet olun
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin
iyiyim sünger cim,inşallah sende iyisindir.herkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm
maşallah,rabbim kızını sana,seni kızına bağışlasın inşallah.slm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu ordaherkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmediinş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş
kız dur,amma pişkin asistansın,ayın biri bugün,akşama kadar bekle bi,aaaaaaaaaaaaainş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.
geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.
inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa
ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.
canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen varüzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???
evet canım,baya merak ettim,iyisin ya,gerisi önemli değil,inşallah bu ay hamiş olursun.sağol canım senin de
görüşürüz Allah'a emanet ol tatlım
herkese günaydın kızlar.ben bugün adet oldum yaaaa mutsuzum anlıycanız.bu ay da bişey yok.neyse Allah'ım ne zaman isterse o zaman olcak.
kardelen merak etmiş beni canım iyiyim çok şükür.doktora gitmeye devam.doktorum ii aslında ama acele etme diyip duruyo işte ona sinir oluyorum biraz daha erken diyo,bekliycez diyo yıldır bekliyoruz daha neyi bekliycez anlamadım.aşılama yapsak dedim daha değil dedi
ebrarcım da merak etmiş canım işlerim yoğun ara ara girdim ama hemen çıktım.iş yerinde böyle sabahtan biraz vaktim oluyo ama o da herzaman değil tabi.eğer haftaya dua yazarsan okurum Rabbimin izniyle.
kız sevtun naptıki acaba merak ettim,inşaallah herşey yolundadır
ha ha ha,keşke kalsa kıııııızzzzzzzz:82:sagolasin canim benimayy hakikaten yaa,kim sever kii dimi,keske temizledigimiz yerler hic kirlenmese,hep temiz kalsa hayali bile guzel
selam kızlar dr yeni geldim sorum var size yumurtalarıma baktı 9santim dedi perşembe günü tekrar gidecem acaba niye büyümeniştirki o kadarda ilaç içtim yumurtam tembel mi çalışıyo acaba
selam kızlar dr yeni geldim sorum var size yumurtalarıma baktı 9santim dedi perşembe günü tekrar gidecem acaba niye büyümeniştirki o kadarda ilaç içtim yumurtam tembel mi çalışıyo acaba
pekı kacıncı günün bgn cnm kacgünde bır oluyosun adet
belkıde geç gelısıyordur canını sıkma her ay aynı olucak dıye bırsey yok ınsallah ıstenılen boyuta gelırde mınısın sıkı sıkı tutunur cnm27 günde bir oluyorum herhelde 12 15 arası bi gündeyim mart 16 adet tarihimmmmmm
ınsallah canım ınsallah gelır hayırlısıyla bebısın bende gun sayıyorum valla kanama bıtsede ıcım rahatlasa bıraz az az gelıyo her gun cevız buyuklugunde falan ama olsun yınede huzursuz edıyor benıııııne olsun kayram bende iyiyim,,,,korunmayı bıraktım beklemedeyim anlıycan,,,,hamile kalmak nasip olursa işallah yavrum bu defa beni bırakıp gitme tek düşüncem bu,,,,,sende kendine iyi bak canım bol bol dinlen agrıların işallah tez vakitte gecer
ebrarcım hoşgeldin canım nasılsın
onamlı degıl bebeısıım grusuruz ınsallah pzt gunu donuyorum kıbrısa allahtan manı cıkmassa eger daha uzun grusuruz ama aksamları degıl orda da malum koca bı bebek varrrrpeloşum yetişemedim kuzum pc yavaş bide geçmiş uzun olunca bitiremedim malesef iyi uykular sanada
geldim ama sen gidiyosun galiba öpüyorum seni
birsoşum iyi geceler canım yat dinlen sen gelip selam vermen bile yeter
ay çok beklettim kusura bakmayın kuzular ama pc çok fena benim ya bigün atıcam camdan aşağıya
canım esın nereye ne ıcın okadar gdıyor bılemıyorum ama allah kavustursun mınısın de senınledır ınsallahslm kızlar nasılsınız gecmişi okumadım kusura bakmayın okumadım diye bugün canım birsey yapmak istemiyo daha hala bakbu moddayım canım hiç yatağa gidipyatmak canım istemiyo bugün bol bol msjlajtık 4 ay kalacakmıs ya kızlar nasıl gececek hiç bilmiyorum ben artık kendimi örgüye veririm artık
ben geldım de sen yoksun karsılasamadık bı su kkyı acınca msnyı de acsan ya kusum yaaaa osledımmmmmmkımse yokmuuuu
neden bebısım yarın ve yarından sonrainşallah canım öyledir yarını ve yarından sonrayı bi kazasız geçirsem bi
boncuğum ebrarcım öz den yazıyorum canım 1 dkk ok
saol guselım gusel dıleklerın ıcın allahım aynısını sananda yazsın
herkeze günaydın kızlar nasılsınız
ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
geçmişe baktım azcık ama çıkmama lazım alıntı yapamadım inş herşey güzeldir
hepinize çok çok slm iyi bakın kendinize mevlama emnaet olun
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin
ıyıyım bebısım ben kendı adıma bugun dahaıyıyım ve kararlıyım hareket etmıcem cok agrım olmasın bugun yaaaaa bu arada yumurtan belkı daha buyuyecektır yada ılacın dozunu artırır tatlım okadar uzulmeherkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm
canım kuzucuga cok gecmıs olsun kurtulamadı gıttı yavrucak yaaaa allahım sıfa versınslm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu ordaherkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmediinş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş
olacaksın kuzu ınsallah olacaksın hamıle bu ay ben bogurtlen kokunun ıse yaradıgını dusunuyorum acıkcasıinş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.
geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.
inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa
ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.
canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen varüzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???
canımcım sen de sogan suyuna baslamıssın ınsallah sıfa olur ama ben korkuyorum baslamaya yaaaa zorla duzene gırmıs olan adetımı bozarmıkıpelincim ve guneycanan altta gördum kizlar sizi:82::82:
gunaydin,nasilsiniz
inş cnm kıss anlatsana biraz aynı operasyonu bende geçiricem korkuyoruuum:18:kız alındnmı alınma beeeee saka yaptım ınsallah gecer fecı agrım var benımde bugun valla bazen dusunuyorum bır velet ıcın bukadar bıcak altına yat falan dgeermı dıye ama kendı saglıgımı kaybetmeden yavruma kavusursam degecek ınsallajh
aksam dertlendik ablacıım sende yoktuungaribim başladınmı kuzum soğana şifa olur umarım
kuzum merak ettim gerçektende neyseki kardeloş ulaştı rahatladım canım
ya senin mazeretin var nedemek bitince devam edersin dualara hiç sorun değil kuzum
saol başağrım geçti şükür iki gün sabahları özellikleçok ağrıdı
sen nasılsın ?ağrın sızın yok inşallah
sevtunum yarın gidiyomuşsun doktora hayırlı haberler al canım inşallah görürsün keseyi
bak bak kaçak aramıza dönmüş nerelerdesin canım sen listeden çıkmanın nedeni uğramıyo olman canım biliyosunki yazınca ve okunmayınca dua günü sorun oluyo .yoksa seni niye çıkarıyım buzamana kadar kimseye öyle bir yanlış yapmadım yapmamda tatlım .özür dilemene gerek yok ama boşuna alınganlık yapmışsın .ben sürekli senin profiline baktım giriyosun ama uğramıyosun iyce merak ettim açıkcası neyse bundan sonra biyere gitmek yok tamammı canım
canım ceza yok sana merak etme geldin haber ettinya yeter bize
kuzum hayırdır ya inşallahbölesindir bebik olduğundan uyuyosundur bende ilk hamileliğimde kafamı kaldıramazdım hadi hayırlısı inşallah
canım sen nasılsın ?keyfin yokmuş
nasıl biliyon değilmi seni gidi çakalllllllllllllllll neyse tek tek asmışsın affettim seni
canım çok geçmiş olsun burun sorunu bendede var ameliyat olmam gerekde korkudan olamıyorum
inşallah doğru bir doktora düşersinde sorunun biter
ah semroş ah merak ettim kuzum neyse misafir varmış kötü bişey olmasında
buarada geçmiş olsun çok dikkat et canım görünmez kaza işte
peloşum ya kıyamam sana yapma böyle sorunlar bitiyo işte ben inanıyorumki enkısa zamanda yeniden gelicek meleğin yok öyle moral bozmak tamammı kuzum
noldu sizeya kıyamam ben oyyy dertlenmeyin herşey güzel olcak kuzum
ah ah içimi dağladın benim şarkım buyaa gelmez oldu sıpalar bee
garibim buara olmuyo bitürlü denk gelemedik newyse telafi ederim yarın nasipse burdayım hep
evet onlarada şart kesinlikle ama erkeklere güven olmaz
canım evet ya bugün burda değildim kuzenim asker dağıtım oldu eve geldi bizde onu görmeye gittik kuzum çok kötü yerlere düştü
hoşbuldum geçde olsa kuzum kusura bakmayın girmeyince geçmiş çok birikiyoya
hoşbuldum peloşum inşallah kaçırmadım senide yaa
kızlar ayrıca nolur şu smılleri az kullanın ya alıntı yapınca silmek gerekiyo kabul etmiyo
selam dünürüüm nerelerdesin kısss yumoşun büyümemişmi büyür inş cnmmherkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm
kolay gelsin boncukuumtemızlıge baslamadan bakım dedım cok gec uyuduk dün sabah 5 e gelıyordutam böyleyım suanda ıslerım bıtsın gelcem yıne
gecmısı okucam dünde okuyamadım su hastalıkta gecse kecı ınadı var mübarekte
kız 9 cm değil,9 mm dir o,zaten toplamda 2 cantim olunca,patlatıyolar o mımırtayı.
temızlıge baslamadan bakım dedım cok gec uyuduk dün sabah 5 e gelıyordutam böyleyım suanda ıslerım bıtsın gelcem yıne
gecmısı okucam dünde okuyamadım su hastalıkta gecse kecı ınadı var mübarekte
canım hatırladıgım kadarını anlatayım once karndan ıkı kucuk delık acmıslar dha sonra ortada kucuk bır perde gruncede hıstereskopıye gecmısler daha sonra kanamayı kontrol altına alıp tekrar karından bakmıslar zaten karından bakma ıslemı laparoskopı sonrasında anestezıden dolayı mıden cok bulanıyor ve kusman gerek kusarsan rahatlarsın sonrakı uc dort gun de bıraz anama olabılır ama bısey kesmıs yada hıstereskopı uygulamıslarsa adetın erken yada gec gelebılıyormus delık yerlerınde gun gectıkce sızlamalar oluyor bıde rahım kasılmasıyla agrılarım agrı kesıcı verıyorlar ama ben kestım cuku mıdeme ıyı gelmedı korkma yanı ama benım ıkıncı amelıyatım ondan bıraz zor toparlandım alıba bu arada hıc yatmıcakın ne kadar yurursen okadar cabuk ıyılesırsıninş cnm kıss anlatsana biraz aynı operasyonu bende geçiricem korkuyoruuum:18:
aksam dertlendik ablacıım sende yoktuun
bekledikksende gelmez olduunn
selam dünürüüm nerelerdesin kısss yumoşun büyümemişmi büyür inş cnmm
kolay gelsin boncukuum
kardeloşuum nasılsın bebikiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?