oturuyorum boş boş uykum geldi halsizim ama herifimin hadi yatalım demesini bekliyorum :)
Canım ya bende uyuyamıyorum 3 4 oluyo valla.bilmiom ki bu arala beni uykuda tutmuyor geceleri uyyuyamiyorummm yaa... allah devamini attirsin sohbetinizi arttirsinn...
Sevtun canım değer süper gözükür inşallah haftayacanlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa a
Aynen valla benimki hele sanki bilerek berbat asıyor birdaha yaptırmıyım diye.baksen kandırıyosun demek valla bizimki birkaç kez denedi ama beceremedi öf pöf dinlemektense ben asıyorum
Canım çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo
Son adet tarihini baz alıyor doktorlar canım.ya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işteşimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr
Kız inşallah yarın gelmez kırmızılarda halay çekeriz.inşallah canım allah yardımcım olsun artık
iyi geceler canım allah rahatlık versin
nerdeeeeeeeeee canım nerde
evet canım bi araya geliniyo ama işte bana çok zor geliyo ayrı kalmak........ evet canım gelmedi ben hep birgün fazladan hesaplarım aslında bu gün olacağım diye düşünüyorum ama tarihi yarımn olarak yazdırdım 1 gün fazladan bakalım yarın bi süprüz yapmazlarsa kırmızılar çok sevineceğim valla
"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"
inş canımm bende heycanlıyım.kız ınsallah cok heyecanlandım sımdı
uyku ve kasıklarımda ara ara ağrı dışında bişey yok aslında.bide ateş basıyo arada öyle işte.şimdide canım bişeyler istiyo.kocişe diyom hııı ne zaman erittin yediğini diyo.hadi inşallah canım belirtinmi var canım
amin abla inş.kk çok yavaş msjı zor zahmet iletiyo bi bakıyom 1.5 sayfa geçmiş.
iyi bakalım canım
# SeLiNa23
# banu145145
# elixsirr+
# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# way
# lagrima+
# pelin67
kızlar iyi akşamlar sizlere kusura bakmayın geçmişe gittim ama alıntı yapamadım kardeşim arkamda yatıyo kılevye çok ses yapıyo malesef birazdan kalkarsa sesine şaşmam yani tırsıyorum kızıyo zaten hem diyo benden hızlı yazıyosun sanki kılevyeden hırsını çıkarıyosun diyo beni merak edn arkadaşlaradn allah razı olsun keseyi neden göremedi anlamadım gerçekten ikiz olma şansı varmı eşimin ve benim sülalemde ikiz çok ablamda kaybetti ikizlerini amanın ne yaparım ben ozaman 1 taneyi taşıyamayan rahim ikisini nasıl taşır :18::18::18:bu arada gelip gidiyo benimkiler kendisiyle anlaştım ben kafayı takmıcam oda gelmicek çünkü çok sıkıldım ya evimi özledim birde hamile kaldımki annem üstüme titriyo aman iş yapma bebege bir şey olur zaten yaralısın diyo ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bu arada başına ne geldi hayatta aklınıza gelmez bugün sigortaya gittim eşime dedimki şimdi şansa tanıdıklar çıkmıyuomu dedim hay agzımdaymımı ne sen 2 tanıdık soruya tutular bende dedim ilaç yazdırmaya geldim dedim annemde yanımdaydı onu getirdim dedim aslında yalna millet onu bildi kan vermeye gittim kadın orda sonuçları almaya gittik kadın orda doktora gittim sonuşlaı göstericem şansıma tüküreyim kadın orda annımın diregi çatladı vallahi pok kırmıyım diye allahtan başka bir şey isteseymişim keske bu arada karşı aparmanda komsum onun kulagına giderse herkezinkine giderdaha kaynanamın haberi yok eşim demicekmiş
sorma kuzu ya bugün hep zor yolladı nedense
Valla sorma çok konuşmuşsunuz kızlar gözlerim çıktı valla.Naber ebrarcım benim bugünüm çok yoğundu.geçmişten çıkamadın sanırsam kuzum bugün topic kaynadı yaa işin çok zor
# SeLiNa23
# banu145145
# elixsirr+
# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# way
# lagrima+
# pelin67
kızlar iyi akşamlar sizlere kusura bakmayın geçmişe gittim ama alıntı yapamadım kardeşim arkamda yatıyo kılevye çok ses yapıyo malesef birazdan kalkarsa sesine şaşmam yani tırsıyorum kızıyo zaten hem diyo benden hızlı yazıyosun sanki kılevyeden hırsını çıkarıyosun diyo beni merak edn arkadaşlaradn allah razı olsun keseyi neden göremedi anlamadım gerçekten ikiz olma şansı varmı eşimin ve benim sülalemde ikiz çok ablamda kaybetti ikizlerini amanın ne yaparım ben ozaman 1 taneyi taşıyamayan rahim ikisini nasıl taşır :18::18::18:bu arada gelip gidiyo benimkiler kendisiyle anlaştım ben kafayı takmıcam oda gelmicek çünkü çok sıkıldım ya evimi özledim birde hamile kaldımki annem üstüme titriyo aman iş yapma bebege bir şey olur zaten yaralısın diyo ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bu arada başına ne geldi hayatta aklınıza gelmez bugün sigortaya gittim eşime dedimki şimdi şansa tanıdıklar çıkmıyuomu dedim hay agzımdaymımı ne sen 2 tanıdık soruya tutular bende dedim ilaç yazdırmaya geldim dedim annemde yanımdaydı onu getirdim dedim aslında yalna millet onu bildi kan vermeye gittim kadın orda sonuçları almaya gittik kadın orda doktora gittim sonuşlaı göstericem şansıma tüküreyim kadın orda annımın diregi çatladı vallahi pok kırmıyım diye allahtan başka bir şey isteseymişim keske bu arada karşı aparmanda komsum onun kulagına giderse herkezinkine giderdaha kaynanamın haberi yok eşim demicekmiş
sevtunum hoşgeldin kuzum# SeLiNa23
# banu145145
# elixsirr+
# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# way
# lagrima+
# pelin67
Canım ya bende uyuyamıyorum 3 4 oluyo valla.
Sevtun canım değer süper gözükür inşallah haftayaBütün gün merak ettim valla evde yoktum kardeşimi aradım dedim gir bak bakalım haber varmı diye Ayy çok sevindim.
Aynen valla benimki hele sanki bilerek berbat asıyor birdaha yaptırmıyım diye.
Canım çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
Son adet tarihini baz alıyor doktorlar canım.
Kız inşallah yarın gelmez kırmızılarda halay çekeriz.
AMİNNNN
anladım ben bu kk neden yavaş.ilk defa gece girdim.tonajım ağır geldi herhalde.
ay özür kuzum ya gerçekten coştuk bugün şimdi listeyi arıycam bende işim zorValla sorma çok konuşmuşsunuz kızlar gözlerim çıktı valla.Naber ebrarcım benim bugünüm çok yoğundu.
Sevtuncum ne şans be gelmezler gelmezler böyle üşüşürler ohhh söylemesin tabi kaynana şöyle biraz büyüsün inşallah şok olsunlarrrr
yok canım ellerine saglık yüregine saglık çok güzel omuş yarın bol bol görürşürüz işşllah hepiciginizle inanın yavaş yazıyorum ses gitesim diye yoksam kardeşim ahanda böle yapar sabah 6 gidiyo işe adam haklısevtunn hoşgeldin canemm.tickerını beğendin mi.istersen yazıyı yada resimleri deiştirebiliriz beğenmediysen.
saol tatlım sanada iyi gecelerhaydin Allah rahatlık versin hepinize.. öpüyorum Allah a emanet olun.. hepimizin yüzünü güldürsün Rabbimmmmmmmm.......aminn
sevtuncum ıkızı tasıyabılecekse ıkız olsun yok tasıyamayacaksa tek olsun saglıklı olsun cnım haftaya grecekmıssın zaten hayırlısı allahtan
kızlar ben cıkıyorum ıyı geceler herkse
allah iyiliğini versin senin
ay özür kuzum ya gerçekten coştuk bugün şimdi listeyi arıycam bende işim zor
ben iyiyim canım gördüğün gibi işte hayıttohumuna başladım sen içiyomusun canım
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1Obitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?