Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# SeLiNa23
# banu145145
# elixsirr+
# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# way
# lagrima+
# pelin67
kızlar iyi akşamlar sizlere kusura bakmayın geçmişe gittim ama alıntı yapamadım kardeşim arkamda yatıyo kılevye çok ses yapıyo malesef birazdan kalkarsa sesine şaşmam yani tırsıyorum kızıyo zaten hem diyo benden hızlı yazıyosun sanki kılevyeden hırsını çıkarıyosun diyo beni merak edn arkadaşlaradn allah razı olsun keseyi neden göremedi anlamadım gerçekten ikiz olma şansı varmı eşimin ve benim sülalemde ikiz çok ablamda kaybetti ikizlerini amanın ne yaparım ben ozaman 1 taneyi taşıyamayan rahim ikisini nasıl taşır :18::18::18:bu arada gelip gidiyo benimkiler kendisiyle anlaştım ben kafayı takmıcam oda gelmicek çünkü çok sıkıldım ya evimi özledim birde hamile kaldımki annem üstüme titriyo aman iş yapma bebege bir şey olur zaten yaralısın diyo ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bu arada başına ne geldi hayatta aklınıza gelmez bugün sigortaya gittim eşime dedimki şimdi şansa tanıdıklar çıkmıyuomu dedim hay agzımdaymımı ne sen 2 tanıdık soruya tutular bende dedim ilaç yazdırmaya geldim dedim annemde yanımdaydı onu getirdim dedim aslında yalna millet onu bildi kan vermeye gittim kadın orda sonuçları almaya gittik kadın orda doktora gittim sonuşlaı göstericem şansıma tüküreyim kadın orda annımın diregi çatladı vallahi pok kırmıyım diye allahtan başka bir şey isteseymişim keske bu arada karşı aparmanda komsum onun kulagına giderse herkezinkine gider daha kaynanamın haberi yok eşim demicekmiş

bilmiom ki bu arala beni uykuda tutmuyor geceleri uyyuyamiyorummm yaa... allah devamini attirsin sohbetinizi arttirsinn...
Canım ya bende uyuyamıyorum 3 4 oluyo valla.

Sevtun canım değer süper gözükür inşallah haftaya Bütün gün merak ettim valla evde yoktum kardeşimi aradım dedim gir bak bakalım haber varmı diye Ayy çok sevindim.

baksen kandırıyosun demek valla bizimki birkaç kez denedi ama beceremedi öf pöf dinlemektense ben asıyorum
Aynen valla benimki hele sanki bilerek berbat asıyor birdaha yaptırmıyım diye.

Canım çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

Son adet tarihini baz alıyor doktorlar canım.

Kız inşallah yarın gelmez kırmızılarda halay çekeriz.

"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"

AMİNNNN

kız ınsallah cok heyecanlandım sımdı
inş canımm bende heycanlıyım.
hadi inşallah canım belirtinmi var canım
uyku ve kasıklarımda ara ara ağrı dışında bişey yok aslında.bide ateş basıyo arada öyle işte.şimdide canım bişeyler istiyo.kocişe diyom hııı ne zaman erittin yediğini diyo.

sevtunn hoşgeldin canemm.tickerını beğendin mi.istersen yazıyı yada resimleri deiştirebiliriz beğenmediysen.

hergün busaatlerde çoktann yatmış olan adamın bugün yatası gelmedi alla alla .. oda diğer pc de ne haltlar karıştırıyor acaba
iyi bakalım canım

hoşgeldin canm.. aman işyapma yat dur sen sadece... ağlarsa anam ağlar kesinlikle doğru vallahi .. kaınvalideye söyleyin yaa yazık oda sevinsin ama söylmiyorsanızda vardır bir bildiğiniz..

geçmişten çıkamadın sanırsam kuzum bugün topic kaynadı yaa işin çok zor
Valla sorma çok konuşmuşsunuz kızlar gözlerim çıktı valla.Naber ebrarcım benim bugünüm çok yoğundu.

Sevtuncum ne şans be gelmezler gelmezler böyle üşüşürler ohhh söylemesin tabi kaynana şöyle biraz büyüsün inşallah şok olsunlarrrr

sevtunum hoşgeldin kuzum
valla olabilir kuzum hayırlısı olsun allahım büyük
buarada dimek yakalandın valla neyden korkarsan o oluyo denedim bende neyse inşallah duyulmaz
buarada çok güzel olmuş tıkerın hayırlı olsun canım

işlerini biliyorlar banum
buarada naaptın bugün ufaklıkla

haydin Allah rahatlık versin hepinize.. öpüyorum Allah a emanet olun.. hepimizin yüzünü güldürsün Rabbimmmmmmmm.......aminn

sevtuncum ıkızı tasıyabılecekse ıkız olsun yok tasıyamayacaksa tek olsun saglıklı olsun cnım haftaya grecekmıssın zaten hayırlısı allahtan
kızlar ben cıkıyorum ıyı geceler herkse

anladım ben bu kk neden yavaş.ilk defa gece girdim.tonajım ağır geldi herhalde.

allah iyiliğini versin senin
ay özür kuzum ya gerçekten coştuk bugün şimdi listeyi arıycam bende işim zor
ben iyiyim canım gördüğün gibi işte hayıttohumuna başladım sen içiyomusun canım

sevtunn hoşgeldin canemm.tickerını beğendin mi.istersen yazıyı yada resimleri deiştirebiliriz beğenmediysen.
yok canım ellerine saglık yüregine saglık çok güzel omuş yarın bol bol görürşürüz işşllah hepiciginizle inanın yavaş yazıyorum ses gitesim diye yoksam kardeşim ahanda böle yapar sabah 6 gidiyo işe adam haklı
# ebrar_53+
# SeLiNa23
# banu145145
# lagrima+
# way
# elixsirr+
# KAYRAM29+
sizleri önce rabbime sonra kendinize emanet ediyorum inanın sizin için kendimi teylikeye attım merak etmişinizdşr diye ben çıkmam lazım yoksa halim perişan bebekim dogumun 28 ekine gelicekmiş işin garibi sigortay gidiyorumya oruya kaydettiler adet tarihimi sordular 28 ekimde dogum dediler canım gidiyo teker teker yazmaya ama alıntılar uzun oldugundan yazamadım yoksa yazmazmıyım size öpüyorum sizi nanaktan rabbim tez zamanda gönlünüzdeki muratları versin işşallah ebrarım hade bakalım bu ay olmazsa birdahaki ay alahım işşallah yalancı çıkarmaz benide ilk halayını ben çekerim

haydin Allah rahatlık versin hepinize.. öpüyorum Allah a emanet olun.. hepimizin yüzünü güldürsün Rabbimmmmmmmm.......aminn
saol tatlım sanada iyi geceler
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallh
sevtuncum ıkızı tasıyabılecekse ıkız olsun yok tasıyamayacaksa tek olsun saglıklı olsun cnım haftaya grecekmıssın zaten hayırlısı allahtan
kızlar ben cıkıyorum ıyı geceler herkse

canım iyi uykular çok çok öptümmmm:80:

Kızlar nasılsınız bugün yiğenim bendeydi onunla eğlendik öğleden sonrada annem rahatsızlandı çok kötü grip olmuş bir gittik perişan canım annem birde şekeri var oda daha fena yapıyor eve yeni geldik bir giriyim dedim başım ağrıyor boğazlarımda berbat doktoru aradım yarın gel yüzyüze konuşalım dedi o öyle söyleyincede tırstım ne konuşcakki benimle off birde ona sıkıldım.Bugün çapayı aradım rapor için artık erkek faktörü değilsiniz rapor alamazsınız dediler.yol biz 40 milyonkende olmadı 1 milyonkende olmadı şimdi 15 milyon nasıl olucak anlamadım bakalım haftaya çarşambaya randevu aldım ordaki doktor ne diyecek.

abla sen listeyi sayfa sayfa mı arıyorsun??

buyur abla sen yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…