ahcanımya hakikaten verilmiş sadakanız varmış çok gecmiş olsuncanım benim kocişim motordan düştü köpek saldırmış allaha şükür bişey olmadı verilmiş sadakamız varmış...
hadi inş ccnm
ay arkadaş aradı mubarek bir çene:90::90::90:
daha yeni kapattı:90:
bugece öyle gözüküyo kuzumcanım hayırlısı olsun inş bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyoruz...
valla eboşum bu k.k bizi agız tadıyla konuşturmıycak heralde...
kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee şekerler
buarada kusura bakma sana cevap yazıcaktım bian çıkmış aklımdan
canım doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplıyolar ama niye öyle hesaplanıyo onu bilmiyorum canım yani adet olmazsan beek direk 4 haftalık sayılıyor
inşallah olmassın ama hamiş olduğun için olmassın canım yarın güzel haberler verirsin umarım
bende ağrılar hariç iyiyim canım sgl
canım ıyıyım bende ara ara grıyorum cok duramıyorum basındabitane kayracım iyiyim sen nasılsın ara ara bakıyom sayfam açık ama evde misafir var ara ara bakıyom size
canım ya ne bıleyım bazen gecıkme yapıyormus falan falan artık gozunun ıcıne bakar olduk gelsın dıyecanim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin
sagolasin kayracim,ama bugunde baslayamadim malesef,bugunlerde yogunum,bir turlu musait olupta yapamiyorum..adeti duzenledigini biliyorum,öyle diyorlar,ama duzensizlestirdigini bilmiyordum kayracim:26:
canim rabbim hayirli evlatlar versin,yuzunu guldursun
amin canim,ay temizligi seviyormusun gercekten canim,genel itibari ile sevilmezde..yok canim musait olupta baslayamadim sagon suyuna,evde olamiyorum bir turlu,sanirim bir dahaki aya kaldi
ahh canim benim yaa,kusuruba bakma olurmuislerim vardi sabah cikmak zorunda olunca nasil alinti aldigimida farkedemedim...hadi gel barisalim
canim gecmis olsun
ohh ohh,masallah cigköfteler meyva sulari afiyet olsun canim,sifa olsun selinacim
ahh canim sende benim gibi diyettemisin
insallah pelincim insallah
canim iyi olmana cok sevindim,insallah en yakin zamanda bebeginide görursun sevtuncum
insallah durucum sagolasin
canim sende cok sIk yanliz oluyorsun evde ,esin gecelerimi calisiyor:26:gel biz sana yoldaslik ederiz canim
canim benim yasadigin benzer sorunlari bizde yasiyoruz inan,kolay degil biliyorum ama uzulme,allah buyuk,bizimde bebegimiz oldugu gunler gelecek allahin izni ilee
canım ya su luzumsuz mısafırlerın de bı garıp yanı hamıle kadına ole sureklı yuk olunurmu yaaaa bu arada ozel degıl bıtanem kalp seklınde bı kutu ıcınde kırmızı gul seklınde kucuk kucuk kekler vardıteşeküür ederim kayram dün lüzumsuz bi misafir gelince aniden gelemedim ama okudum geçmişi zaten sağlsun bebişte yoruyo anca iş güç okula yetişiyoz
sagol canım gelip sohbet etmeyince kendimi tuhaf hisediyom malum alıştık artık
elacım biliyorum yazdıklarımı okuyup alıntı yaptığını teşşekkürler canım hayırlı zamanda gelsin bebişin
üzme canım kendini bende eşimden çok ayrı kaldığım zamanlar oldu bazen iyi oluyo sevginin değerini anlıyo arada özlmek iyi
ooo sen şimdiden istifa edersen biz napcaz canım gene bebekken iyiler hele bi emekleyip yürüsün heryeri dağıtsın dediğini yapmayınca zırlayıp durursa dahası okula başlayıp harfleri öğrenene kadr ömrünün yarısı gidiyo düşüp biyerini yaralarsa daha anlatmayım sen daha şimdiden pes ettin sen boşver istifa etmeyi hele bide 2. olursa sil baştan başla herşeye evet zor geliyo ama çok güzel böyle şeyler yaşamak Allah hayırlısını versin canım sen gönlünü ferah tut herşeyi gidişine bırak 3-5 sene sonra nasıl büyümüş onu bile anlamayacaksın ne güzel şeyler yaşamışım dersin
yata yata şişko olacan kız hem yatarak iş yapılmaz kardeloş haklı maaş vermemekle hemde arkasından atıyonuz kardeloşun arkasında ben varım karışmam ha
hadi bakalım sünger bekletmeden gelsin bebişin yumoşlar biran önce büyüsün
kız ne yollamış merak ettim özel değilse söyle bakıyım çabucak toparlanmanada sevindim inşallah bebişinde çabucak gelir canım
elacım ben genelde her akşam uğruyorum ama demekki karşılaşamadık sagol canım aklına geldiğim için
ya hem arkasından atın hemde mahvedecek diye konuşup kaçın vay be
aman ebrarcım yatağı düzeltip napacam zaten akşam geri yatacan
kız canınmı çekti yoksa alıp yollayalım bari
bencede okumaktan canım çıktı sndalyede oturacam diye dötüm acıdı belim ağrıdı cezalısınız
canım inşallah hayırlısıyla doğurup büyüdüğünü görürsün bende sigortaya gidiyorum hep demişimdir ilgileniyolar diye
zaten pelincim sadece doğana kadar ondan sonra bütün acılarını unutuyosun
hoşgeldin kaçak bizi unuttun sanmıştık neyseki geldin
kızlar 1 saattir alıntı yapıyorum anca oldu
canım geldım bende zaten su an kavustuk sozu bıttıgı yer yanı balımallah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle
kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor
kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah
evet eskilerin bankası oraydı yaa
canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah
kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla
dimek 4e kadar valla helal size
aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım
anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah
garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana
hoşbuldum canım saol nasılsın?
kuzu senlede msn de grustuk gecmıs olsun tekrarevet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo
canım allah kavustursun bızde cok ayrı kaldık esımle sag olsunlarda elbet bır araya gelınıyo bu arada kırmızılar gelmemsı ınsallah 9 ay gelmez canımcanım bide kan testi yaptır o daha kesin bi sonuç verir
amin canım gecmiş olsun
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun pek girmiyorsun artık
aaaa canım çok gecmiş olsun şimdi nasıl kızın
canımsağol zaten örmeyi düşünüyorum güzel bi hırka ama hangi renk öreceğime karar veremiyorum zaten sizde olmasanız burda kafayı yerim heralde
canım bende zaten size güveniyorum çok sağolun hepinize çok teşekkürler
inşallah canım valla ben bugün adet olurum diye baktım ama olmadım yarında olmazsam çok sevineceğim
canım inşallah bir an önce büyürlerde hamiş olursun
yaaa canım sen benden sonra daha oturdun mu ???????
canım çalışmak için gitti 4 aylığına sağol inşallah bebişim benimledirde güzel haberler veririm eşime
inşallah canım halısı olur
inşallah canım çok çok sağol
canım inşallah keseçiğide görürsün allahım sana yardımcı olsun inşallah
evet canım ii oluyo sevgi artıyo ama zorbe güzelim ayrı olmak
slm canım nasılsın
iyi canım sen nasılsın
canım ne olursa olsun adetıne bır gun kala da dollense drlar son adet tarıhı baslangıcını baz alıyorlarya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işteşimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr
dün ewet doktorun verdiği fiyattan ötürü keyfim yoktu.. bugünde hafiften ateşim var bedenim sıcak ama ben üşüyorum..sıcak su torbasıyla oturuyorum kasığımın sağ tarafına arada hafiften ağrı giriyor.. neler oluyor anlamıyorum yaaa.neyse sen naslsın ebrarcım?
hayat mı zor yoksa biz insanlar mı hayatın zor olmasını sağlıyoruz...
inşallahhh... Rabbim sesini duyuyor.... aminnn hepimiz kavuşalım bebeklerimize... hayırlısıyla..
valla öyle kim kaybetmişki ben bulcam :) azcık şansım olsaydı sanırım erkek doğardım anamdan :) fethiye cok uzak ben ankaradayım... git gel yol paraları zaten belimizi büktü.. ama teşk ederim.. zaten estetiğe girmiyor burun ameliyatım kbb ye...
geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.
biraz geç bir cevap oldu ama ben iyiyim hafif ateş dısında sizler nasılsınız??? keyfiniz yerindemi arkadaşlar.. çok okuyamadım geçmşi gözlerim karısıyor kusurabakmayın artık..
sevtun 21 de seviş demişti senin ovulasyonun demişti bende bir gün durup bir gün seviş yaptım.. acaba onunla bir alakası varmıdır bu ateşimin? hanii hamile kalmış olabilirmiyim? yoksa dısarı cıktım bugün ondan mıki? 1 hafta içinde kırmızılanmam gerekiyor bakalım.. inşallah olmazzzz.... hayırlısı...pufff ne zor işler bunlar...
inşallah olmassın ama hamiş olduğun için olmassın canım yarın güzel haberler verirsin umarım
bende ağrılar hariç iyiyim canım sgl
çok saol ebrarcım ya anlayamıyorum nası oluyo ,,,ben 7 aydır korunuyorum en son 11 ağustosta kürtaj oldumkorunmayı daha 26 şubatta bıraktım bebeğim bana gelirse bu tarihte veya ondan sonraki tarihlerde gelebilir adet olmazsam daha korunmayı bıraktığıma 15 gün olacak bebek nasıl 4 haftalık olacak anlamadım,,,,hemen açıklama getireyim arkadaşlarım bu kadar üstünde neden duruyorum bebeklerimin kalp atışları duyulmuyo diye mecburen kürtaj yapıyolar yoksa geç döllenme falanmı oluyo diye düşünmeye başladım ne bilem kendi kendime kuruyom işte
cok teşekkür ederim canım...ahcanımya hakikaten verilmiş sadakanız varmış çok gecmiş olsun
inşallah canım inşallah
çok saol ebrarcım ya anlayamıyorum nası oluyo ,,,ben 7 aydır korunuyorum en son 11 ağustosta kürtaj oldumkorunmayı daha 26 şubatta bıraktım bebeğim bana gelirse bu tarihte veya ondan sonraki tarihlerde gelebilir adet olmazsam daha korunmayı bıraktığıma 15 gün olacak bebek nasıl 4 haftalık olacak anlamadım,,,,hemen açıklama getireyim arkadaşlarım bu kadar üstünde neden duruyorum bebeklerimin kalp atışları duyulmuyo diye mecburen kürtaj yapıyolar yoksa geç döllenme falanmı oluyo diye düşünmeye başladım ne bilem kendi kendime kuruyom işte
canım gecmıse yazıyodum cıkıyormusun allaha emanet ol tatlım
inşallah canım allah yardımcım olsun artıkcanım hayırlısı olsun inş bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyoruz...
valla eboşum bu k.k bizi agız tadıyla konuşturmıycak heralde...
iyi geceler canım allah rahatlık versinkızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee şekerler
nerdeeeeeeeeee canım nerdeinşallah tatlışım inşallah
anladım kuzum bende sandımki uyuyosun
canım ıyıyım bende ara ara grıyorum cok duramıyorum basında
canım ya ne bıleyım bazen gecıkme yapıyormus falan falan artık gozunun ıcıne bakar olduk gelsın dıye
canım ya su luzumsuz mısafırlerın de bı garıp yanı hamıle kadına ole sureklı yuk olunurmu yaaaa bu arada ozel degıl bıtanem kalp seklınde bı kutu ıcınde kırmızı gul seklınde kucuk kucuk kekler vardı
canım geldım bende zaten su an kavustuk sozu bıttıgı yer yanı balım
kuzu senlede msn de grustuk gecmıs olsun tekrar
canım allah kavustursun bızde cok ayrı kaldık esımle sag olsunlarda elbet bır araya gelınıyo bu arada kırmızılar gelmemsı ınsallah 9 ay gelmez canım
canım ne olursa olsun adetıne bır gun kala da dollense drlar son adet tarıhı baslangıcını baz alıyorlar
canım ınsallah hamıleleıktendır usumen ve tıtremen hayırlısı bakalım
hoşgeldin canım napalım laflıyoruz işte sen napıyosun tatlım...selam gece kuşları napıyonuzz.?
selam gece kuşları napıyonuzz.?
selam gece kuşları napıyonuzz.?
hosbuldum balım ne yapayım ıste yarın dıyetısyene gıdıcem asıl sen gusellık sen ne yaptın bakıyımmmmm
hoşgeldin güzellik naaptın bakıyım
gece kusları ne yapar kuzu ötüşüp duruyoruzselam gece kuşları napıyonuzz.?
ınsallah canım ınsallah gelmez kırmızılarıninşallah canım allah yardımcım olsun artık
iyi geceler canım allah rahatlık versin
nerdeeeeeeeeee canım nerde
evet canım bi araya geliniyo ama işte bana çok zor geliyo ayrı kalmak........ evet canım gelmedi ben hep birgün fazladan hesaplarım aslında bu gün olacağım diye düşünüyorum ama tarihi yarımn olarak yazdırdım 1 gün fazladan bakalım yarın bi süprüz yapmazlarsa kırmızılar çok sevineceğim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?