Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok saol ebrarcım ya anlayamıyorum nası oluyo ,,,ben 7 aydır korunuyorum en son 11 ağustosta kürtaj oldumkorunmayı daha 26 şubatta bıraktım bebeğim bana gelirse bu tarihte veya ondan sonraki tarihlerde gelebilir adet olmazsam daha korunmayı bıraktığıma 15 gün olacak bebek nasıl 4 haftalık olacak anlamadım,,,,hemen açıklama getireyim arkadaşlarım bu kadar üstünde neden duruyorum bebeklerimin kalp atışları duyulmuyo diye mecburen kürtaj yapıyolar yoksa geç döllenme falanmı oluyo diye düşünmeye başladım ne bilem kendi kendime kuruyom işte

inşallah olmassın ama hamiş olduğun için olmassın canım yarın güzel haberler verirsin umarım

bende ağrılar hariç iyiyim canım sgl

kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee şekerler

gecmiş olsun canım inş cabuk gecer agrıların...güle güle tatlım sanada iyi geceler görüşmek üzre

bitane kayracım iyiyim sen nasılsın ara ara bakıyom sayfam açık ama evde misafir var ara ara bakıyom size
canım ıyıyım bende ara ara grıyorum cok duramıyorum basında
canım ya ne bıleyım bazen gecıkme yapıyormus falan falan artık gozunun ıcıne bakar olduk gelsın dıye
canım ya su luzumsuz mısafırlerın de bı garıp yanı hamıle kadına ole sureklı yuk olunurmu yaaaa bu arada ozel degıl bıtanem kalp seklınde bı kutu ıcınde kırmızı gul seklınde kucuk kucuk kekler vardı
canım geldım bende zaten su an kavustuk sozu bıttıgı yer yanı balım
kuzu senlede msn de grustuk gecmıs olsun tekrar
canım allah kavustursun bızde cok ayrı kaldık esımle sag olsunlarda elbet bır araya gelınıyo bu arada kırmızılar gelmemsı ınsallah 9 ay gelmez canım
canım ne olursa olsun adetıne bır gun kala da dollense drlar son adet tarıhı baslangıcını baz alıyorlar

canım ınsallah hamıleleıktendır usumen ve tıtremen hayırlısı bakalım

inşallah olmassın ama hamiş olduğun için olmassın canım yarın güzel haberler verirsin umarım

bende ağrılar hariç iyiyim canım sgl

inşallah canım 9 ay boyunca olmaz yarını kazasız geçiririm inşallah sen nasılsın bu arda ağrıların hafifledimi

canım 8. haftaya kadar beklemeliler kürtaj yapmak için belli olmuyo aklında olsun hemen kürtaj olma canım
geç döllenmede olabiliyo bazı kadın adetten öncede yumurtluyomuş ozaman geç oluyo ve geç gözüküyo canım

ahcanımya hakikaten verilmiş sadakanız varmış çok gecmiş olsun

inşallah canım inşallah
cok teşekkür ederim canım...

canım benim bu konular hakkında bilgim yok oyüzen bişey yazamadım...ama kötü düşünme inş bu sfer hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırın...

canım hayırlısı olsun inş bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyoruz...

valla eboşum bu k.k bizi agız tadıyla konuşturmıycak heralde...
inşallah canım allah yardımcım olsun artık
kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee şekerler
iyi geceler canım allah rahatlık versin
inşallah tatlışım inşallah

anladım kuzum bende sandımki uyuyosun
nerdeeeeeeeeee canım nerde

evet canım bi araya geliniyo ama işte bana çok zor geliyo ayrı kalmak........ evet canım gelmedi ben hep birgün fazladan hesaplarım aslında bu gün olacağım diye düşünüyorum ama tarihi yarımn olarak yazdırdım 1 gün fazladan bakalım yarın bi süprüz yapmazlarsa kırmızılar çok sevineceğim valla

hoşgeldin güzellik naaptın bakıyım
hosbuldum balım ne yapayım ıste yarın dıyetısyene gıdıcem asıl sen gusellık sen ne yaptın bakıyımmmmm
selam gece kuşları napıyonuzz.?
gece kusları ne yapar kuzu ötüşüp duruyoruz
ınsallah canım ınsallah gelmez kırmızıların

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

way,pelin67,lagrima,sevtun2,elixsirr+,KAYRAM29,banu145145,ebrar_53+,SeLiNa23,birsen29,elaezel,

slm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…