canım ınsallah hamıleleıktendır usumen ve tıtremen hayırlısı bakalım
selam gece kuşları napıyonuzz.?
hoşgeldin canım napalım laflıyoruz işte sen napıyosun tatlım...
as canım hsg nasılsın
hoşgeldin canım naber hayırdır sen burdasın bu vakitte?
valla napıyım kuzum aynı tas aynı hamam hee buarada unuttum bugün hayıttohumu kullanmaya başladım kardeloşun ısrarıyla tadı fena ama dayanıım ne otlar içtim ben bu vız gelirhosbuldum balım ne yapayım ıste yarın dıyetısyene gıdıcem asıl sen gusellık sen ne yaptın bakıyımmmmm
gece kusları ne yapar kuzu ötüşüp duruyoruz
ınsallah canım ınsallah gelmez kırmızıların
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
way,pelin67,lagrima,sevtun2,elixsirr+,KAYRAM29,banu145145,ebrar_53+,SeLiNa23,birsen29,elaezel,
slm kızlar
iyiyim canlarım çok şükür.yazık benim kociş seslenmiyo bende fırsattan istifade ediyom.hamile olabilirim diye bişey demiyo.
iyiyim canlarım çok şükür.yazık benim kociş seslenmiyo bende fırsattan istifade ediyom.hamile olabilirim diye bişey demiyo.
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
way,pelin67,lagrima,sevtun2,elixsirr+,KAYRAM29,banu145145,ebrar_53+,SeLiNa23,birsen29,elaezel,
slm kızlar
valla napıyım kuzum aynı tas aynı hamam hee buarada unuttum bugün hayıttohumu kullanmaya başladım kardeloşun ısrarıyla tadı fena ama dayanıım ne otlar içtim ben bu vız gelir
bukadar kalabalık kimsede ses yok noluyo yav
"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"
valla napıyım kuzum aynı tas aynı hamam hee buarada unuttum bugün hayıttohumu kullanmaya başladım kardeloşun ısrarıyla tadı fena ama dayanıım ne otlar içtim ben bu vız gelir
bukadar kalabalık kimsede ses yok noluyo yav
iyi canım sen nasılsın neler yapıyorsunselamm...nasılsın???
"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"
yaaaa valla o zaman bilemeyeceğim bana sacma geldi acıkcası sen yaramazlığa adet bitince baslamıyorsunki nasıl olacakmış aklım almadı valla
yok canım ya uyumak istedim ama uyutmadılar 10 kalkmıştım fırsant olmadı
canım hayırlı olsun tatlım ınsallah sıfa olur vesıle olur
seni gidi fırsatcı seni
inşallah öylesindir 9 ay ses etmez
iyi canım sen nasılsın neler yapıyorsun
aminnnnnnn
galiba canım çok zor gidiyo
galiba kuzum bide kk yavaş onunda etkisi var galiba
aynen canım bende anlayamıyorum:26:neyse işallah hakkımızda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?