Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtuncum ıkızı tasıyabılecekse ıkız olsun yok tasıyamayacaksa tek olsun saglıklı olsun cnım haftaya grecekmıssın zaten hayırlısı allahtan
kızlar ben cıkıyorum ıyı geceler herkse
allah razı olsun canlarım hepinizden bu kerez kaçtım ben bu arada eşim istemiyo şidi söylemek gözümün yaşına bakmayan ebegi duyunca hiç bakmasın diyo kızdı dedim ara sevinsin ama nerde sen işime karılma dedi işşallah kabak benim başıma patlamz ya allah rahatlık versin bebekler

canım inşalla ya allahım nasip eder inşallah
çok öpüyorum seni allaha emanetsin

Napalım valal buraya gelince coşuyor zaten ne yatak odası ne salon ne odalar her yeri karıştırdı arkamı döndüm duvarda yapışkanlı kelebekler vardı al onları öteki odaya yapıştır birde gelmiş bana süprizim var kapat gözünü diyor koptum valla kız çocuk bakmak çokzor Allahtan evde bir alarm buldukta onun sesinden tırsıyor yoksa aman tanrımmmmmmmmmmmmmmm.

Yok kız ne işe yarıyorki merak ettim.

banucum inşlah halay çekeriz

İnşallah canım çekeriz tektek hepimizin halaylarını.

Ay valal çok haklısın ortalığı karıştırıyorlar sonra bize patlıyo ne yazıkki o kabakk.

canım bazen mesajlarımdan bazen sayfa sayfa belli olmuyo benim işim
buarada saol yayınladığın için

ben kaçtım hanımlar eşim geldi hepinize iyi geceler allaha emanet olun :80::80:

Canım iyi geceler sohpet edemedik anca geçmişte kalakaldımmmmm.

canım hormonları dengede tutuyormuş bide adeti düzenliyor fshı düşürüyormuş biçok etkisi var bakalım başladım ben hayırlısı
buarada doktordan hayırlı haberler alırsın inşallah canım
demek rapor işi olmuycak üzülme lütfen herşeyde vardır birhayır
Ay valal çok haklısın ortalığı karıştırıyorlar sonra bize patlıyo ne yazıkki o kabakk.

Canım iyi geceler sohpet edemedik anca geçmişte kalakaldımmmmm.

evet canım bugün konuşamadık neyse yarın inşallah bende uyuyamadım tekrar açtım

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1Obitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

Ebrarcım dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahh AMİN
Ben yine uğrayamıyorum bu seferde grip oldum yatıyorum :2: kalbim dualarım sizlerle sevtuna çok sevindim rabbm sağlıklan bağışlasın inşallahhh hamile kalmakla dert bitmiyo heran kaybedeceksin korkusuyla yaşamak daha zormuş bebeğim 8,5 haftalık oldu maşallah ama bulantılar hala devam ediyor.Dualarınızı istiyorum bebeğime birşey olmasın hepiniz Allaha emanet olun.

sağol canım bende iyiyim

kızlar bugün adet olmadımmmmmmmmmm inşallah hamişimdir yarında olmam inşallah
inşallah hamişsinsir ece cim.
kız,bebeğin başlangıcı olan folikül,adet döneminde ortaya çıkıyo,bazen yavaş gelişiyo,bazen hızlı ama neticede başlangıç adet döneminde olduğundan,dr laro dönemi baz alıyolar,sebep bu,umarım yardımcı olmuşumdur,ama 9,bazen 10, haftaya kadar bekliyolar kalp atışı için,hemen kürtaj olmamalı,rabbim o duruma düşürmesin bi daha.
sende mi brütüsss
"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
banu cum,lazım olan tek bi sperm olduğu için,bu kadar endişelenme,neticede tüpte olsa,doğalda olsa,rabbim ol dicekte olcak.
rabbim bağışlasın bebeğini.
günaydın kızlar
günaydııııııııın

canım benim rabbim gönlünden geceni versin inş haftaa keseyide görürsün canını sıkma sakın kendine ve bebişine cok iyi bak sevtunum

canım cok sagol...anneciginide cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...sanada gecmiş olsun kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun doktordan güzel haberlerle dönersin inş...
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı haberler olsun inş.
günaydın canım hayırlı haberleri senden bekliyoruz inş...
hayırlı sabahlar.........
günaydın canım hayırlı sabahlar nasılsın...

canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin... kendine ve bebişine iyi bak...maşallah bebişine dualarım seninle hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini canım...

günaydın kızlar... gece bi rüya gördüm rabbim hayırlara cıkarır inş...rüyamda hamileymiş dogum yapma zamanım gelmiş doktora gidiyorum hemşire bakıyo bebek aşşaga düşmüş dogum başlamış diyo o kadar kolay dogım yapıyorumki pırt diye cıkıyo bebek ve ben bunları hep görüyorum göbek bagının kesilmesine kadar sonra hemşire diyoki tebrikler bi kızın oldu ben o kadar cok seviniyorumki kucagıma alıyorum sevincten aglıyorum başka şeylerde gördüm ama hatırlımıyorum ama inanın gercek gibiydi herşey keşke uyanmasaydım rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür rüyalarımız gercekleşir inş

Son düzenleme:

peloşum,rüyan çok güzelmiş maşallah,hayırlara çıksın,gerçeklerini yaşa inşallah,hepimizde yaşayalım.

neyse ben çıkıyorumm... işlerimvar biraz.. akşama görüşürüz inşallah .. öpüyorum sizi...

EVET GARİBİMİM gece calısıyorrr

allah yardimcin olsun canim,uzulme biz sana arkadas oluruz

yok canim henuz daha gelmedi

evet ebrarim yaa,baslayamadim birturlu,bu aralar islerim var disarda,1,2 gun cikmam gerek,onun icin birdaha ki aya kaldi.demek temizligi seviyon heee,bekarken bende severdim,aman evlenince huy degistirdim heralde hic sevmiyorum

canim cok gecmis olsun yaa,verilmis sadakaniz varmis.

canim bu konuda bilgim yok,ama dilerim rabbim umit ettiklerine nail eylesin,yuzunu guldursun..

canim benim,bizimde bebegimizin oldugu gunlerde gelecek elbet allahin izni ile.

"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canim hakkinda hayirlisi olsun,eger ikiz olmasi hayirli ise o olur merak etme,eskiyi dusunme sen allah ne taktir ederse o olur..insallah kesesinide görurusun,kucaginada alirsin tatlim.

canim anneciginede sanada cok gecmis olsun,uzulme umitsiz olma,bu gune kadar olmamasi bundan sonra olmayacagini göstermez,allah dilerse hersey olur banucum,umit et.

ebrarim az sonra okuyacagim dualarimi,sen bitti yazabilirsin canim

canim ruyalarini hayra cikarsin rabbim,insallah gerceginide yasarsin en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…