Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnmben sana cevap yazdım aslında ama garip demişim kafam yerinde değilki kusura bakma

olemı kusum onemlı degıl balım haklısın bu durumda kafanın yerınde olmaması gayet normal ama murlaka ve mutlaka gıt baska dra hatta baska bırıne daha emın olmadan bısey yapma benım eltıme dedıler kı kalp atısı yok alıcaz ama aska dr var demıstı ve sımdı ıkı yasına gelıyor velet

kayracim,agrilarin nasil oldu tatlim??dikis varmi canim?:26::26:

benım dıkısım yok kuzum normalde oluyormus ama bende yok sezeryanda kullandıgı teknıgı kullanmıs bende yapıstırma dıkıs yanı
bu arada ben bugun dıyetısyene gıttım kesın kararlıyım v mutluyum 40 gunum var denemlere baslmak ıcın en azından 3 4 kılo vereyım

bende sana gecmiste cevap vermistim canim,sen görmedin sanirim..ama olsun tatlim,su an seni anlayabiliyorum

kusura bakmayın kızlar hayırlısı olsun hakkımızda banada müsade namaz kılıcam herşey haktan rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı eyler bizim elimizden gelen bişey yok allaha emanet olun grş

kusura bakmayın kızlar hayırlısı olsun hakkımızda banada müsade namaz kılıcam herşey haktan rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı eyler bizim elimizden gelen bişey yok allaha emanet olun grş

bıse de dua et kuzum sen su an kesınlesmemıs oldugu ıcın hala hamılesın duan kabul olur ınsallah

dikisin olmamasi guzel tatlim,bana dedigi zaman doktor dikis oldugunu söylemistikorkmustum tabii:18::18::18::18:
ne guzel ya bende gitmek istiyorum diyetisyene,ama bir turk diyetirsyen bulamadim burdaalmana gitsem dilim yeterli degil
canim senin benim gibi fazla degildir kilon,ben obez katagorisine giriyorum malesef

canim en guzelini yaparsin,bence baska bir doktora git..rabbim senin sevindirsin canim,ümit ettiklerine nail eylesin

masallah canim baya vermissin,peki ne kadar surede verdin bu kiloyu???:26::26::26::26:
canım az yiyerek 3 sene gibi diyelim
sende canım işşallah rabim içinceki mucizeyi gerçekleştirir kardeşim be

allah kabul etsin canim,rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin,insallah

allah kabul etsin canim,rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin,insallah

kuzu 90 kılo eger obez olmuyorsa evet degılım
ama kararlıyım ınsallah elımde lısteye gore beslenırsem verırım allahın ıznı ıle ya dıeytısyene cok ıhtıyac da yok aslında sen ıradelı ısen kendın d yapabılırsın
ben ırademe sahıp olamadıgın,m ıcın sorumluluk duydugum bırı olsun dıye gıttım

3 senemi,baya cokmus yaa..benim o kadar vaktim yok,biran önce zayiflamaliyim

bence sıkı ama dr kontrolunde bır dıyetle cok kısa zamanda verırsın tatlım drum programını bılırsın 6 ayda 40 kıle verenler falan var gayet saglıklı bır sekılde ve dıkıs konusuna gelınce sende mı laparoskopı olcaksın

Son düzenleme:

canim,insanin boyuna kilosuna göre degisiyor..ben aslinda bu kadar kilolu degildim,evlenince kilo alanlardanim,esimin beslenmesi sagolsun,gerci benim iradesizligim..
ben diyete baslamadan önce 110 geliyordum tatlim
simdi 107 lerdeyimbende kararliyim verecegim insallah..yaza kadar söyle bir 80 olsam baska birsey istemiyorum..
yoksa beni yiyip bitiriyor,acaba kilomdan dolayimi hamile kalamiyorum dusuncesiiii

ya o tabıkı etkılıyor hanı kılo verınce daha cabuk hamıle kalabılme ıhtımalın var en azından bu polıkıstık over ıcın bole canım ama senı bılemıcem ama neler var ya gecen televızyonda uydum 138 kılo bırının dogumunu yaptırmıs dr dusun yanı allah nelere kadır

ya o tabıkı etkılıyor hanı kılo verınce daha cabuk hamıle kalabılme ıhtımalın var en azından bu polıkıstık over ıcın bole canım ama senı bılemıcem ama neler var ya gecen televızyonda uydum 138 kılo bırının dogumunu yaptırmıs dr dusun yanı allah nelere kadır
BEN BI YEMEK YIYIM GELIYOM

dikkat ediyorum canim,ekmegi cikardim hayatimdan,salata,sebze yemekleri,meyva falan yiyerek gecistiriyorum gunlerimi....allahin izni ile verecegim insallah

ben ilk doktora bebek istegi ile gittigimde,bana laparoskopi yapalim dedi..biz kabul temdik,cunku o zaman ne bana test ne esime hic birsey yapilmamisti...sonrasinda hormon testi,sperm tahlili falan istediii,iste sonrasini biliyorsun tatlim

anladım kuzum ınsallah verırsın o zaman nıye veremıceksın kı
ben kacıyorum kuzular yemek yıcem gelırım bırazdan

bu arada ebos pc yavas oldugu ve sıteye gremedıgı ıcın yazamadan cıktı bana da haber vermemı soledı

haklisin canim,etkiledigini söyluyor doktorlar..ama suda var ki hersey allahin taktiri canim,haklisin allah nelere kadir,o ol derse hersey olur..
afiyet olsun canim
bende kendime bir kahve yapim geliyorum

kilo benimde derdim benimde vermem lazim ama nerdeeeee
tosti bence cok erken .rumcem 6 haftalikken keseyi
7 haftalikken kalp atisini duydukar simdi sen kac kaftakiksin ki..
insallah olmam kayracim

3 senemi,baya cokmus yaa..benim o kadar vaktim yok,biran önce zayiflamaliyim

bak gelirsem döverim seni he karamsar olma bakem
bu arada netten düştüm ben kk dan yani acıdı canım ya niden olduki bende kiloya taktım kafamı benim yüzüme doktor dediki ne kadar kilo okadr yumurta dedi inan bana garipcim diyete başladım okadr zor geldiki ilk zamanlar hep acıktım kendimle kavgalar ettim dolaba gidip çok olmuştur odaya geri geldigim yemekleri koyuyodum tabaga önce porsiyonları küçültüm 3 beyazdan uzak dur gerisi geliyo yemin edirim bak aç kaldım diye çok agladım agladım eşim en sonunda dayanamadı dedi aç kalma sen aglam dedi elleriyle besledi beni dedim bu kiloyu ben vermezsem adım sevtun olmasın benim dedi sonra dedim ben kilo vericem bu sayede başardım aklına bebegi yumurtlamayı getir gerisi hemen geliyo ben yapıcam yapabilitrim başarıcam de sonra kilo verdikçe adamın vallahi kendine güveni geliyo dün hastaneye giitk eşimle vallahiş tanıdık gördü beni sen dedi nekadar kilo vermişin öyle dedi bende bir kabarma varmış sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…