cnmben sana cevap yazdım aslında ama garip demişim kafam yerinde değilki kusura bakma
cnmben sana cevap yazdım aslında ama garip demişim kafam yerinde değilki kusura bakma
kayracim,agrilarin nasil oldu tatlim??dikis varmi canim?:26::26:
bende sana gecmiste cevap vermistim canim,sen görmedin sanirim..ama olsun tatlim,su an seni anlayabiliyorum
kusura bakmayın kızlar hayırlısı olsun hakkımızda banada müsade namaz kılıcam herşey haktan rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı eyler bizim elimizden gelen bişey yok allaha emanet olun grş
benım dıkısım yok kuzum normalde oluyormus ama bende yok sezeryanda kullandıgı teknıgı kullanmıs bende yapıstırma dıkıs yanı
bu arada ben bugun dıyetısyene gıttım kesın kararlıyım v mutluyum 40 gunum var denemlere baslmak ıcın en azından 3 4 kılo vereyım
canım az yiyerek 3 sene gibi diyelimcanim en guzelini yaparsin,bence baska bir doktora git..rabbim senin sevindirsin canim,ümit ettiklerine nail eylesin
masallah canim baya vermissin,peki ne kadar surede verdin bu kiloyu???:26::26::26::26:
sende canım işşallah rabim içinceki mucizeyi gerçekleştirir kardeşim bekusura bakmayın kızlar hayırlısı olsun hakkımızda banada müsade namaz kılıcam herşey haktan rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı eyler bizim elimizden gelen bişey yok allaha emanet olun grş
kusura bakmayın kızlar hayırlısı olsun hakkımızda banada müsade namaz kılıcam herşey haktan rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı eyler bizim elimizden gelen bişey yok allaha emanet olun grş
canım az yiyerek 3 sene gibi diyelim
sende canım işşallah rabim içinceki mucizeyi gerçekleştirir kardeşim be
allah kabul etsin canim,rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin,insallah
3 senemi,baya cokmus yaa..benim o kadar vaktim yok,biran önce zayiflamaliyim
kuzu 90 kılo eger obez olmuyorsa evet degılım
ama kararlıyım ınsallah elımde lısteye gore beslenırsem verırım allahın ıznı ıle ya dıeytısyene cok ıhtıyac da yok aslında sen ıradelı ısen kendın d yapabılırsın
ben ırademe sahıp olamadıgın,m ıcın sorumluluk duydugum bırı olsun dıye gıttım
canim,insanin boyuna kilosuna göre degisiyor..ben aslinda bu kadar kilolu degildim,evlenince kilo alanlardanim,esimin beslenmesi sagolsun,gerci benim iradesizligim..
ben diyete baslamadan önce 110 geliyordum tatlim
simdi 107 lerdeyimbende kararliyim verecegim insallah..yaza kadar söyle bir 80 olsam baska birsey istemiyorum..
yoksa beni yiyip bitiriyor,acaba kilomdan dolayimi hamile kalamiyorum dusuncesiiii
canim,insanin boyuna kilosuna göre degisiyor..ben aslinda bu kadar kilolu degildim,evlenince kilo alanlardanim,esimin beslenmesi sagolsun,gerci benim iradesizligim..
ben diyete baslamadan önce 110 geliyordum tatlim
simdi 107 lerdeyimbende kararliyim verecegim insallah..yaza kadar söyle bir 80 olsam baska birsey istemiyorum..
yoksa beni yiyip bitiriyor,acaba kilomdan dolayimi hamile kalamiyorum dusuncesiiii
bence sıkı ama dr kontrolunde bır dıyetle cok kısa zamanda verırsın tatlım drum programını bılırsın 6 ayda 40 kıle verenler falan var gayet saglıklı bır sekılde ve dıkıs konusuna gelınce sende mı laparoskopı olcaksın
dikkat ediyorum canim,ekmegi cikardim hayatimdan,salata,sebze yemekleri,meyva falan yiyerek gecistiriyorum gunlerimi....allahin izni ile verecegim insallah
Ben ilk doktora bebek istegi ile gittigimde,bana laparoskopi yapalim dedi..biz kabul temdik,cunku o zaman ne bana test ne esime hic birsey yapilmamisti...sonrasinda hormon testi,sperm tahlili falan istediii,iste sonrasini biliyorsun tatlim
ya o tabıkı etkılıyor hanı kılo verınce daha cabuk hamıle kalabılme ıhtımalın var en azından bu polıkıstık over ıcın bole canım ama senı bılemıcem ama neler var ya gecen televızyonda uydum 138 kılo bırının dogumunu yaptırmıs dr dusun yanı allah nelere kadır
BEN BI YEMEK YIYIM GELIYOM
3 senemi,baya cokmus yaa..benim o kadar vaktim yok,biran önce zayiflamaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?