Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm Allah olduracaksa 140 kıloda olsan oluyo 40 kılo olsanda oluyo bende kılo almaya calısıyorum 53 kıloyum alayım 3-5 kılo hamıle kalana kadar dıyorum ama bende ıste cok zor kılo alabılenlerdenım herbırımızın bı turlu Allah bebiş versınde varsın almayalım kılo yada sızde vermeyın nolcak

bende 83 tüm 3 kilo verdiim

neysee işim bitsin gelcemm okeyy:79:

masallah canim yaa,nasil verdin??belli bir diyet mi yapiyorsun??canim dun özel mesjina cevap verdim,gördunmu canim

insallah canim insallah,cok sagolasin canim haber verdigin icin,

canım ya cok tatlısın öpesim geldı senı

kilo benimde derdim benimde vermem lazim ama nerdeeeee
tosti bence cok erken .rumcem 6 haftalikken keseyi
7 haftalikken kalp atisini duydukar simdi sen kac kaftakiksin ki..
insallah olmam kayracim

hepimizin derdi canim,insallah veririsin

aman dövme kizzz karamsarlik yok tamam.vericem insallah sevtuncum,önce rabbimin yardimi sonrada sizin desteginiz ileetamam öncedende citi piti degildim ama,bu kadar kiloluda degildim kiyafetlerimi giyememek beni uzuyor
ama giyecegim insallah yakindaa

haklisin canim,allah dilerse hersey olur

haklisin canim,etkiledigini söyluyor doktorlar..ama suda var ki hersey allahin taktiri canim,haklisin allah nelere kadir,o ol derse hersey olur..
Afiyet olsun canim
Bende kendime bir kahve yapim geliyorum
evet canım aynen ole bence sen kararlı ol gerısı gelır yarın bambaska bır hayata baslıcam gıbı gelıyo bende dıyetım ve sporuma baslıcam ama once sbaha tartılcam bu arada drun ılk laparoskopıden baslaması ne sacma bıde yurt dısını bebek tedavısınde daha ılerı bılırız vay be turk drumun ellerını öpeyım ben
kilo benimde derdim benimde vermem lazim ama nerdeeeee
tosti bence cok erken .rumcem 6 haftalikken keseyi
7 haftalikken kalp atisini duydukar simdi sen kac kaftakiksin ki..
Insallah olmam kayracim
canım olmassa uzulme ama asıla falan denersın olmassa daha tedavının cok basındasın
canım zayıflıktan olen yok yada aclıktan olenler kılodan yada yemekten ölüyo valla bebek olsa da olmsada kılo vermek sart hem bebek olursa daha da alcaz ben cocugum benden utansın ıstemıyorum bole guzel bı annnesı olsu ıstıyorum yanı kendımız ıcın zayıflamalıyız aslında

canım ya cok tatlısın öpesim geldı senı
öp bebekim öp azim vallahi herşey olay kafada bitirmek inanın diyene inanmayım lafıma inanın çünkü panik atak illetini ah bir kafamda bitirsem iyi olcek okadar diyorum git nerde yüzsüz istemiyorum geliyo gene

bak ben ne yaptım biliyomusun gülmek yok ama
ilk önce tartıldım sonra yazdım kagıda vucudunda nekadar yerim varsa ölçtüm eşime dedim bir haftada bir ölç adam bıkmıştı vallahi tartıya her gün çıkma yürüyüş çok önemli bol bol yürü en az 1 sat aletler varsa bin eve geliyodum gene cimlastik yapıyodum sonra duşa yatmadan bir soda yemekleri az ye porsiyonunu azalt 3 beyazdan uzak dur kimseye deme kilo veriyorum diye her yemek yemek istediginde muz incir armut üzüm hariç herşeyi ye benden sana izin hayatından eyi çıkart balık tavuk ye bol yesillik bıcakla salataları dograma ellerinle parçala havuç turbu rendeye çekme sakın küçük küçük dogra agzını yor yani bol bol sakız çigne bir resmini buzdolabına koy ama biraz daha iyi fotokopi çektırdim koydum ben dolaba biraz büyüttük biz kendimi gördükçe eşimin bir pijama takımı vardı inan onun içine girmek ne mümkü okadarda seviyodum dediki ban söz kiloyu ver o senin inanın verdim ben giyiyorum kıyafetlerimi büyük gelenleri yolladım gitti zayıf oldumya neden yaptım lşimdi ona gelelim ben eger yollamasaydım derdimki içimden aman boşver gene giyersin yok ben öyle yapmadım dedim yallah şimdi beni tanıyanlar şaşıpta kalıyo az yedigimden iyiyim çok y,yince rahatsızlanıyo midem bol brokoli havuç yiyorum inan brokoli satanlar beni görünce seviniyo haftada 2 kilo alıyorum amanın verdim kile mikafatımıda alıcam işşallah tutmayın beni aman yandan yandan başardım sizde başarabilirsiniz

ölen yok tabı ama sizde öle obez gıb deılsınız yanı bıraz vermenız gereken kılolar var sadece Allah yardımcınız olsun

ölen yok tabı ama sizde öle obez gıb deılsınız yanı bıraz vermenız gereken kılolar var sadece allah yardımcınız olsun
kuzum ben sana ters olsun dıye solemedım yaaa valla benım kendı adıma artık nefesım kesılıyo bu yasta yururken zayıflık ta zordur tabı ama sen de cok zayıf degılsın tatlım kılo olacaksa da hamılelıkte olsun ınsalşlah
kızlar ben cıkıyorum allaha emanet olun

haklsin canim,ilk laparoskopiden baslamasi bizede cok tuhaf geldi,kabulde etmedik..hadi bakalim kayracim beraber yapalim senle,birakmadan gidersek insallah gidecegiz cok yol katederiz,allahin izni ile..birbirimize destek olalim bu konuda ne dersinnasil bir spor yapmayi dusunuyorsun canim??diyet listen nasil??

garipcim çay kahve kola meyvasuyu içme selülüt yapar kız o kahve neskafe
ah yanımda degilsinki seni nazi kampına sokuyum 41 yakardım vallahi ahanda böle çekiştirimdim seni yemeklerden kızlar ya avatardaki yazıyı degiştiricem nasıl yapıcam bir anlatın bakem :86::86::86:

cok sagolasin canim,guzel tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim,gel seni bir öpim
bende cok severim brokoliyihaftada bir yiyorum bende..ben ekmek yemiyorum canim,yemeklereden 5,6 kasik,salata,yogurt öyle yiyorum..sabahlari diyet icin burda musliler var onu yiyorum..meyva yiyorum iste öyle alistim artik...
insallah yaza kadar baya guzel yol katederim

amanin gunde 1 tane iciyorum kiz neskafe,az sekerli.caya duskun degilim zaten olmasa aramam.ama esim cay kolik olunca 1,2 bardak iciyorum iste gunluk.meyva suyu zaten icmiyorum..maden suyu iciyorum canim...
amaniiin nazii kampimiii:18::18::18::18::18::18:

yazinimi degistireceksin..valla banada tarif etmislerdi kizlar sagolsun,ama unuttum kizz

bu arada boyun kac canim senin???

Son düzenleme:

çorbaları bir kepçe yemekleride 4 yemek kaşıgı koy ben öle yapıyom
makarnayıda yogurytlu yiyorum aferim gel öpen seni ya avatarımın altındaki yazıyı nasıl degiştiriyodum desenize çıkma lazım birazdan kimse beni görmüyomu

1.60 bebekim kilo 93 yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim kız yazıyı degiştiricemde nasol olucek

tamam canim,cok tesekkurler..canim kizlar söylemisti ama bende unuttum..

canım ters anlamadım haklısın belkıde bende anlayamıyorum tabı nasıl bışe cunku hayatım boyunca zayıf olan almaya cabalayan bı tip oldugum ıcın cok sıkıntı gıbı gelmedı kılolu olmak sımdıkı bu kılom bnm yıllardan sonra oldugum en yuksek kılom neyse hayatım sen ve dıgr arkadaşlarda hayırlısıyla sağlıklı bı şkeılde kılo verırsınız ıns kızlar aman dıyım ama dıkkatlı olun dun haberlerde gectı kılo verırken cok dıkkatlı vermek gerekıyomus yoksa Allah muhafaza kotu hastalıga neden oluyomus dıkkatlı olun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…