iyi fikirmişşduruuucuum sağol canımmm
arkadaşlar tedavi için hastane arıyorum hangisini tavsiye adiyorsunuz
elixsirr
Bacım duana gönülden aminnnnn...
Vakitsiz öten horuzun kafasını keserlermiş tut yakala akşam yemeğiniz diye ver komşunun eline o horozu fıstık :)
Pelin
Canım bir ben bulamadım galiba tül perde asacak koca ..
Bacım geçmiş olsun kocişine Allah korumuş vallahi...
Rüyn hayırlara çıksın inşallah fıstık....
Ebrarcım
Valla benim adamda yapmaz böyle işler tülmüş perdeymiş herkes işini bilsin der çıkar işin içinden
Yeşim
Bacım insan yalnız olmadığını bilince genel olrak kendini iyi hissediyor iyi ki varsınız :)
Canım erkekler hep öyleler pireyi deve yapmaya bayılırlar benim koca da aynı başı ağrısa olay oluyor cilvesinden yanında durulmuyor :)
Way
Örgüyemi başladın :) oh ne güzel ben örgü öremiyorum içim sıkılıyor örmeye kalksam :)
Adet olmuşsun ama üzülme herşey de bir hayır vardır üzülme tatlım...
Elaezel
Canım sen hamile kal biz hesabını kitabını hep birlikte seve seve yaparız.Bebişlerinin durumları için çok üzüldüm inşallah gebe kalır sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın tatlım..
Bacım başınız sağolsun, babaannene Allah'tan rahmet sizlerede sabır diliyorum.
Lagrima
Canım ben o su torbalarından çokk korkuyorum aman dikkatli ol 3 yıl önce annem gripti o torbalardan yaptım verdim meğer ona çok sıcak su konmuyormuş bilemedim baş kısmı bıçak kesmiş gibi patladı anacım 3 ay sol bacağı 3. dereceden yanıkla kötürüm gibi yattı inleye inleye...Aman dikkatli ol
Birsen
Bacım lüzumsuz misafirlerine söyle doğumdan sonra gelsinler.Yormasınlar seni :)
Sevtun
Bacım merak etme bebişin orda bir yerde naz yapıyor bacıcım nazz :)Bebişin hayırlısıyla zamanlı ve sağlıklı olarak gelicek annesine ben inanıyorum..
Eltini de kafana takıp üzülme sen git kayınvalidenin elini öp tatlım..Eltini de alla'a havale et nihayetinde kötü söz sahibinindir,büyüklük sen de kalsın...
Banucum
Annen gripmiş geçmiş olsun bacım acil şifalar dilerim...
Miranda
Canım çok geçmiş olsun grip bu yıl aldı başını gidiyor acil şifalar diliyorum..Dualarımız bebeğin ve seninle sağlıkla dünyaya gelir inşallah...
Uscu
Şeker hoş geldin :) erken yitirmişsin umudunu hiç yakışmıyor böyle umutsuzluk ha gayret bacım daha yeni başlamışsın bismillah :)
Tosti
Canım benim bebişin için üzüldüm.Ama vardır bunda bir hayır.Haşimato bir tür tiroid hastalığı bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla..Hakkında hayırlısı olsun birtanem....
Derdanur
Bacım hatrımızı sormuşsun ben biraz rötarlı takipteyim :) bacı şükür iyiyiz inşallah sen de iyisindir Allah'ın izniyle...
Semraozsoy
Bacım yumurtlama takibine başlıyormuşsun hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah tatlım...
Subade
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki kısmet değilmiş bu ay..Üzülme yeniden umutlama zamanı umudunu yitirme....
Kayram
Bacım inşallah gözünü açtığında eşini gördüğün gibi,aynı şekilde bebişinide gördüğün günler gelecek.Hakkında hayırlısını nasip etsin yaradan...
Sunger
Bacım inşallah yumoşların en kaliteli cinsinden büyümüştür dualarım seninle :)
Aygunes
Hoşgeldin bacım hayallerinin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum mevladan..
Patikli
Tatlım daha önce mesajlaşmıştık ama kutulurımı doldurduk nedir :))) tamam tatlım sağlık olsun sebebine bilahare bakarız yeniden
Garipcim
Adet zamanına daha bir hafta var bu kadar erken gelmez sanırım,biz onu hayra yoralım hayır olsun belki de bebiş ben yola çıktım diyordur :) Hayırlısı inşallah ....
Bacılar son iki saattir geçmiş okuyorum yazılarınıza bu şekilde yorum yapmak istedim 50 sayfanın üstünde bir geçmiş olduğu için bir elli sayfada ben yormayayım sizleri geçmişle dedim
Dün bugün kardeşlerim bendelerdi birlikte yedik içtik gezdik öğleden sonra gittiler.Soluğu burada aldım umarım hepiniz iyisinizdirBen yeteri göremedim günlerdir haberi olan var mı acaba içinizde ???
kız duru,ah duru,hani benim için bişey yazmamışın,nolcek
hoş buldum bacım şükür iyiyim ben,benim koca kanmaz anam nerdeee asma kalsın ne güzel dışarıyı görürüz der otururcanım öncelikle hoşgeldin nasılsın...yok kız bende kandırarak astırıyorum kocişime oda evde olursa...cok sagol tatlım...amin inş rüyalarımız gercek olur...
Ahh bacıcım benimm üzdüm mü seni farkında olmadan gel bacım sımsıkı sarılıp öpeyim gönlünü alayım senin oy oy kıyamam üzülme sennn
kız,yavaş,nefes alamıcam şimdi
alırsın kız seviyorum ben seni öldürür müyüm hiçAllah korusun
hoş buldum bacım şükür iyiyim ben,benim koca kanmaz anam nerdeee asma kalsın ne güzel dışarıyı görürüz der otururAminnn tatlım aminnn
oda asmamak icin bahaneler uyduruyo demek ama cok güldüm söyledigi söze
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
bende o işi kocişime yaptırıyorum
iyi valla maşallah diyelim de nazar değmesin bari
sağol sağol tüh tüh
ooo ben hasta olsam her işimi yapar kocişim :90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?