Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben wayı merka ettim yaa ne oldu acaba:26:

Dün az az geliyordu ama bugün genede test yapıcaktı inşlallah iyi sonuç alır.Sen nasılsın elixir

WAYYYY
Kız ne oldu merak ettik varmı nir gelişme.

kızlar sizi merakta bıraktım kusura bakmayın kızlar testi 2 buçukta yaptım ama malesif negatif çıktı şimdi adet olmaya basladım

canım ya bende napıyım sabah başım cok agrıyodu ama şimdi daha iyiyim allaha şükür oh ne güzel yameklerini yapmışsın bende senin gibi yemeklerimi yaptım bi tv bakıyom bide size vakit geciriyorum işte

gecmıs olsun cnm bnmde basımın arka taraflarında bellı belırsız agır var sac dıplerımın agrısı galıba:26: eşim geldı az önce sınır oluyorum ya dun den berı hastayım dıyor ama hasta falan deıl hafıf halsızlıgı varmıs o kdr abartmayı sevıyokı en ufak halsızlıgınde yataklara atıyo kendını dunden berı etrafında donuyorum fıldır fıldır bu aksam arkadaşlarıma gıdıcem 1 saatlıgıne nasıl bırakıp alayım senı dıyor sıkıldım artık amaa bu nazlarından

Sevtuncum hep dua et canım hem bize hem kendine başka sığınacak kimsemiz yok.Kız koş misafirlere ayıp olcak ay yok koşma yavaş git...
temem yavaş giderim merak etme sen bebekimagır çekim olur demi
hamiş garip hamiş garip kız işşallah bebek vardır hayde görüyüm seni bu maçı alıcan başka yolu yok
ah canım inan aynı beni anlatmışsın yazık kız kocişe onlar olmasa bizim halimiz nece olur dövme kız öp öp
kızlar sizi merakta bıraktım kusura bakmayın kızlar testi 2 buçukta yaptım ama malesif negatif çıktı şimdi adet olmaya basladım

canım üzülme yaradanın bildigi vardrı belkim bebekim alahım tez zamanda veriir merak etme olmasaydı benim olmazdı 7 senede bir hamile kalıyodum ben bak yaradan okadar büyükki verince veriyo sen itikadını yitirme yaradanımdan iste bak gör neler oluyo sende şaşar kalırsın ah canım gel bakıyım yanıma

Canım ya üzülme önünde dha çok günler var inşallah olucakkk.

Ah be canım bütün erkekler hep aynı çok severler naz yapmayı napıcan sabret yoksa kavga çıkar.

kabul ettim canım.sende iyisin inş.
kızlarr bende süslendim geldim kocişi bekliyomm.:89:,banu145145,elixsirr,pelin67,kardelen5233+,
nasılsınız kızlarr.

arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun

arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun

başın sağolsun canım ya.mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin inş. bi rahatsızlığı varmıydı babaannenin ?

kızlarr bende süslendim geldim kocişi bekliyomm.:89:,banu145145,elixsirr,pelin67,kardelen5233+,
nasılsınız kızlarr.
İyiyim canım napıyım oturuyorum benimki için daha erken ondan hala eşortmanlarla pinekliyorum.

Canım Başın sağolsun çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.

nasılsınız kızlarr.
iyiyim canım sen nasılsın...

başınız sagolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin...

Bizim biliyorsun düşüktü şimdi ikinci rapor için yapıldı biri 15 diğeri 11 milyon çıktı bakalım rapor işi ne olucak bu rada sana neden aşılama yapmadılar.İnşallah bizide ilaçla göndermezler haftaya çarşamba randevumuz var.

elixsirr

Bacım duana gönülden aminnnnn...
Vakitsiz öten horuzun kafasını keserlermiş tut yakala akşam yemeğiniz diye ver komşunun eline o horozu fıstık :)

Pelin

Canım bir ben bulamadım galiba tül perde asacak koca ..
Bacım geçmiş olsun kocişine Allah korumuş vallahi...
Rüyn hayırlara çıksın inşallah fıstık....

Ebrarcım

Valla benim adamda yapmaz böyle işler tülmüş perdeymiş herkes işini bilsin der çıkar işin içinden

Yeşim
Bacım insan yalnız olmadığını bilince genel olrak kendini iyi hissediyor iyi ki varsınız :)
Canım erkekler hep öyleler pireyi deve yapmaya bayılırlar benim koca da aynı başı ağrısa olay oluyor cilvesinden yanında durulmuyor :)

Way

Örgüyemi başladın :) oh ne güzel ben örgü öremiyorum içim sıkılıyor örmeye kalksam :)
Adet olmuşsun ama üzülme herşey de bir hayır vardır üzülme tatlım...

Elaezel

Canım sen hamile kal biz hesabını kitabını hep birlikte seve seve yaparız.Bebişlerinin durumları için çok üzüldüm inşallah gebe kalır sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın tatlım..
Bacım başınız sağolsun, babaannene Allah'tan rahmet sizlerede sabır diliyorum.

Lagrima

Canım ben o su torbalarından çokk korkuyorum aman dikkatli ol 3 yıl önce annem gripti o torbalardan yaptım verdim meğer ona çok sıcak su konmuyormuş bilemedim baş kısmı bıçak kesmiş gibi patladı anacım 3 ay sol bacağı 3. dereceden yanıkla kötürüm gibi yattı inleye inleye...Aman dikkatli ol

Birsen

Bacım lüzumsuz misafirlerine söyle doğumdan sonra gelsinler.Yormasınlar seni :)

Sevtun

Bacım merak etme bebişin orda bir yerde naz yapıyor bacıcım nazz :)Bebişin hayırlısıyla zamanlı ve sağlıklı olarak gelicek annesine ben inanıyorum..
Eltini de kafana takıp üzülme sen git kayınvalidenin elini öp tatlım..Eltini de alla'a havale et nihayetinde kötü söz sahibinindir,büyüklük sen de kalsın...

Banucum

Annen gripmiş geçmiş olsun bacım acil şifalar dilerim...

Miranda

Canım çok geçmiş olsun grip bu yıl aldı başını gidiyor acil şifalar diliyorum..Dualarımız bebeğin ve seninle sağlıkla dünyaya gelir inşallah...

Uscu

Şeker hoş geldin :) erken yitirmişsin umudunu hiç yakışmıyor böyle umutsuzluk ha gayret bacım daha yeni başlamışsın bismillah :)

Tosti

Canım benim bebişin için üzüldüm.Ama vardır bunda bir hayır.Haşimato bir tür tiroid hastalığı bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla..Hakkında hayırlısı olsun birtanem....

Derdanur

Bacım hatrımızı sormuşsun ben biraz rötarlı takipteyim :) bacı şükür iyiyiz inşallah sen de iyisindir Allah'ın izniyle...

Semraozsoy

Bacım yumurtlama takibine başlıyormuşsun hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah tatlım...

Subade

Hakkında hayırlısı olsun canım demekki kısmet değilmiş bu ay..Üzülme yeniden umutlama zamanı umudunu yitirme....

Kayram
Bacım inşallah gözünü açtığında eşini gördüğün gibi,aynı şekilde bebişinide gördüğün günler gelecek.Hakkında hayırlısını nasip etsin yaradan...

Sunger
Bacım inşallah yumoşların en kaliteli cinsinden büyümüştür dualarım seninle :)

Aygunes

Hoşgeldin bacım hayallerinin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum mevladan..

Patikli

Tatlım daha önce mesajlaşmıştık ama kutulurımı doldurduk nedir :))) tamam tatlım sağlık olsun sebebine bilahare bakarız yeniden

Garipcim
Adet zamanına daha bir hafta var bu kadar erken gelmez sanırım,biz onu hayra yoralım hayır olsun belki de bebiş ben yola çıktım diyordur :) Hayırlısı inşallah ....

Bacılar son iki saattir geçmiş okuyorum yazılarınıza bu şekilde yorum yapmak istedim 50 sayfanın üstünde bir geçmiş olduğu için bir elli sayfada ben yormayayım sizleri geçmişle dedim
Dün bugün kardeşlerim bendelerdi birlikte yedik içtik gezdik öğleden sonra gittiler.Soluğu burada aldım umarım hepiniz iyisinizdir Ben yeteri göremedim günlerdir haberi olan var mı acaba içinizde ???

iyi fikirmişş duruuucuum sağol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…