Canım benim aman hasta olmayın da kocişleriniz de iş yapmasın :)
Ben mutfağa kaçar kızlar kocamann öptüm sizleri
evet canım öyle gözüküyovalla ben de gülüyorum ardından çaresiz kendim asıyorum bacı şirinlik abidesi kocam işte
öyle bilsin canım bide tül asmakla ugraşma...hadi görüşürüz kendine iyi bak öptum...kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
sağol sağol tüh tüh
ooo ben hasta olsam her işimi yapar kocişim :90::90::90:
cnm resmini gördüm senin süeper sacların gözlerin boşver yasıkıyor o saçlar sana
canım ole snı cok ıyı anlıyorum ama dua edıp sabretmek gerekıyor galıba ne zmandır beklıyordun se bebısnı ınsllah dah fazla bekletmez
canımm sacını boyatıyormussun ınsallah ıcıne sıner ve daha da guzelesırsın balım sacını boyatma ıyı gelıyor ınsana ama be uzun zamandır yapmadım yapamyıda dusunmuyorum acıkcası saldım gıdıyorum heheyyyyy
kuzu gecen gu bısy ızledım sunnet olan gunde ıkı ogunyemekmıs ama drum bana gunde 6 ogun az az yıyeceksın dedı pko ıcın yanı e bu nasıl olcek sımdı
canım ınsallah olur hepımız ıcın en kısa zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum
canım bende sana dılıyorum ama daha gelemedım bı yandan kardesımle kamerada konusuyom bı yandan kkyı okuyodum baya gecıktı yanı nasılsın
canım ya cok zor durumumuz hepımız bole seyler yasıyoruz ama bu kadar umutsuz olma ne olur
ısallah bebıs sınyalıdır
canım hos geldım ama daha yenı gelebıldım ve gıtıdyorum yuruyus vaktım geldı
arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
elixsirr
Bacım duana gönülden aminnnnn...
Vakitsiz öten horuzun kafasını keserlermiş tut yakala akşam yemeğiniz diye ver komşunun eline o horozu fıstık :)
Pelin
Canım bir ben bulamadım galiba tül perde asacak koca ..
Bacım geçmiş olsun kocişine Allah korumuş vallahi...
Rüyn hayırlara çıksın inşallah fıstık....
Ebrarcım
Valla benim adamda yapmaz böyle işler tülmüş perdeymiş herkes işini bilsin der çıkar işin içinden
Yeşim
Bacım insan yalnız olmadığını bilince genel olrak kendini iyi hissediyor iyi ki varsınız :)
Canım erkekler hep öyleler pireyi deve yapmaya bayılırlar benim koca da aynı başı ağrısa olay oluyor cilvesinden yanında durulmuyor :)
Way
Örgüyemi başladın :) oh ne güzel ben örgü öremiyorum içim sıkılıyor örmeye kalksam :)
Adet olmuşsun ama üzülme herşey de bir hayır vardır üzülme tatlım...
Elaezel
Canım sen hamile kal biz hesabını kitabını hep birlikte seve seve yaparız.Bebişlerinin durumları için çok üzüldüm inşallah gebe kalır sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın tatlım..
Bacım başınız sağolsun, babaannene Allah'tan rahmet sizlerede sabır diliyorum.
Lagrima
Canım ben o su torbalarından çokk korkuyorum aman dikkatli ol 3 yıl önce annem gripti o torbalardan yaptım verdim meğer ona çok sıcak su konmuyormuş bilemedim baş kısmı bıçak kesmiş gibi patladı anacım 3 ay sol bacağı 3. dereceden yanıkla kötürüm gibi yattı inleye inleye...Aman dikkatli ol
Birsen
Bacım lüzumsuz misafirlerine söyle doğumdan sonra gelsinler.Yormasınlar seni :)
Sevtun
Bacım merak etme bebişin orda bir yerde naz yapıyor bacıcım nazz :)Bebişin hayırlısıyla zamanlı ve sağlıklı olarak gelicek annesine ben inanıyorum..
Eltini de kafana takıp üzülme sen git kayınvalidenin elini öp tatlım..Eltini de alla'a havale et nihayetinde kötü söz sahibinindir,büyüklük sen de kalsın...
Banucum
Annen gripmiş geçmiş olsun bacım acil şifalar dilerim...
Miranda
Canım çok geçmiş olsun grip bu yıl aldı başını gidiyor acil şifalar diliyorum..Dualarımız bebeğin ve seninle sağlıkla dünyaya gelir inşallah...
Uscu
Şeker hoş geldin :) erken yitirmişsin umudunu hiç yakışmıyor böyle umutsuzluk ha gayret bacım daha yeni başlamışsın bismillah :)
Tosti
Canım benim bebişin için üzüldüm.Ama vardır bunda bir hayır.Haşimato bir tür tiroid hastalığı bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla..Hakkında hayırlısı olsun birtanem....
Derdanur
Bacım hatrımızı sormuşsun ben biraz rötarlı takipteyim :) bacı şükür iyiyiz inşallah sen de iyisindir Allah'ın izniyle...
Semraozsoy
Bacım yumurtlama takibine başlıyormuşsun hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah tatlım...
Subade
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki kısmet değilmiş bu ay..Üzülme yeniden umutlama zamanı umudunu yitirme....
Kayram
Bacım inşallah gözünü açtığında eşini gördüğün gibi,aynı şekilde bebişinide gördüğün günler gelecek.Hakkında hayırlısını nasip etsin yaradan...
Sunger
Bacım inşallah yumoşların en kaliteli cinsinden büyümüştür dualarım seninle :)
Aygunes
Hoşgeldin bacım hayallerinin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum mevladan..
Patikli
Tatlım daha önce mesajlaşmıştık ama kutulurımı doldurduk nedir :))) tamam tatlım sağlık olsun sebebine bilahare bakarız yeniden
Garipcim
Adet zamanına daha bir hafta var bu kadar erken gelmez sanırım,biz onu hayra yoralım hayır olsun belki de bebiş ben yola çıktım diyordur :) Hayırlısı inşallah ....
Bacılar son iki saattir geçmiş okuyorum yazılarınıza bu şekilde yorum yapmak istedim 50 sayfanın üstünde bir geçmiş olduğu için bir elli sayfada ben yormayayım sizleri geçmişle dedim
Dün bugün kardeşlerim bendelerdi birlikte yedik içtik gezdik öğleden sonra gittiler.Soluğu burada aldım umarım hepiniz iyisinizdirBen yeteri göremedim günlerdir haberi olan var mı acaba içinizde ???
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
neden topiğimiz bomboşşşşş...... altta birileri varda başka topiklerde geziyorlar sanırım....
bugun sessiz topikimizz
yaf bende geliyom geldigimde kimseler olmuyo yazışmıyoda kıslarrrr gelin gayriiiiiiiii
burda yazılanları görmesse sorun olmazda,mazallah görürse işim kötüevet canım öyle gözüküyodurucum bana msn adresini yollarmısın özelden sakıncası yoksa...
öyle bilsin canım bide tül asmakla ugraşma...hadi görüşürüz kendine iyi bak öptum...
nazar degmesin canım maşallah benim kocişimde yapar ne yalan söyliyim
bunaldım öyle bi boyatayım dedim.. en son bunaldıgımda saçlarım belimdeydi kısacık kestirdimşimdide uzatmaya çalısıyorum ama boyatak aklımda da bakalım...
20aydır hiç korunmadık ama olmadı ama cinsel hayatımız düzünli değildi..ovulasyon dönemi nedir burda öğrendim bu ay o dönemde yaptım ama bakalım artık.. aslında erken belkide bebek için ama arkadaşlarımın 2şer tane var ..kim görse neden yapmıyorsunuz diyor ondan kafama takıldı olmuyor da demiyorum kimseye erken daha korunuyoruz diyorum ama sanırım olmuyor..
Allah rahmet etsin.. başın sağolsun...
bende korkuyorum gece de yatıyorum yanacam bigün diyordum kendi kendime sağol... birdaha cok sıcak koymayım ve onunla yatmayayım...
bende eşime öyle desem yaparmı ki? erkeklerin göreviymiş haditülleri as
ay yerim o nun dududşunu daaa,kukuşunu da,minnoş kız.herkese merabaaaaa
garipcim ..kayram29cum.. kardelen5233cüm.. ebroşum ..elaezelcim ..pelin67cim.. hepinize çok teşekkür ederim dun ugrayıp bakamadım sizlere kızım çok şükr iyleşti :) hepinizide tek tek öpüyo miniş duduşuylaaarabbim sizlerede nasip etsin inşş
sevtuncum degerin gayet yüksekmiş inş herşey yolunda giderde bebegini saglıkla kucagınada alırsın :) ben hamileliigim boyunca kan sulandırıcı igne vurdum göbekten bide aspirinde kullandım zor geçti ama sonu güzel oldu kızım geldi inş seninde sonu güzel olur :)
bizi adamdan saymıyormusun
iiii akşamlar malesef dünür büyümedi yumoşlar cmt tekrar gidecem eğer yine büyümezse artık diğer aya inşallah bakalım kısmet sanırım klomen bana yeterli gelmedi dr ilacı değiştiririz dedi inşallah büyürde gerek kalmaz bi ri 8 biri 9 santimmiş normalde ne kadar olur acep bilen varmııııkıss dünürr inş hadi bakalım ohohohohh
iiii akşamlar malesef dünür büyümedi yumoşlar cmt tekrar gidecem eğer yine büyümezse artık diğer aya inşallah bakalım kısmet sanırım klomen bana yeterli gelmedi dr ilacı değiştiririz dedi inşallah büyürde gerek kalmaz bi ri 8 biri 9 santimmiş normalde ne kadar olur acep bilen varmıııı
semraozsoy GokceRana23 elixsirr kutaylin hepinize iiii akşamlar keyifler nasıllllll
uyyy canım seni nie adamdan saymayım ben bak yazışmıyonuzda yazmıştım datlım
kardelen ablası oda ellerinden öpsün seninn
h.g dünürüm bilmem ki kıss hiç anlamam ama 14 mm die duydum sankiim
hadi yaaaaa desene umut yok bizde bu ay iki günde okadar büyümezzz yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?