Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla ben de gülüyorum ardından çaresiz kendim asıyorum bacı şirinlik abidesi kocam işte
evet canım öyle gözüküyodurucum bana msn adresini yollarmısın özelden sakıncası yoksa...
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
öyle bilsin canım bide tül asmakla ugraşma...hadi görüşürüz kendine iyi bak öptum...
sağol sağol tüh tüh

ooo ben hasta olsam her işimi yapar kocişim :90::90::90:

nazar degmesin canım maşallah benim kocişimde yapar ne yalan söyliyim

bunaldım öyle bi boyatayım dedim.. en son bunaldıgımda saçlarım belimdeydi kısacık kestirdimşimdide uzatmaya çalısıyorum ama boyatak aklımda da bakalım...
cnm resmini gördüm senin süeper sacların gözlerin boşver yasıkıyor o saçlar sana

20aydır hiç korunmadık ama olmadı ama cinsel hayatımız düzünli değildi..ovulasyon dönemi nedir burda öğrendim bu ay o dönemde yaptım ama bakalım artık.. aslında erken belkide bebek için ama arkadaşlarımın 2şer tane var ..kim görse neden yapmıyorsunuz diyor ondan kafama takıldı olmuyor da demiyorum kimseye erken daha korunuyoruz diyorum ama sanırım olmuyor..

Allah rahmet etsin.. başın sağolsun...
arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun

bende korkuyorum gece de yatıyorum yanacam bigün diyordum kendi kendime sağol... birdaha cok sıcak koymayım ve onunla yatmayayım...

bende eşime öyle desem yaparmı ki? erkeklerin göreviymiş haditülleri as
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.

Son düzenleme:
neden topiğimiz bomboşşşşş...... altta birileri varda başka topiklerde geziyorlar sanırım....

herkese merabaaaaa
garipcim ..kayram29cum.. kardelen5233cüm.. ebroşum ..elaezelcim ..pelin67cim.. hepinize çok teşekkür ederim dun ugrayıp bakamadım sizlere kızım çok şükr iyleşti :) hepinizide tek tek öpüyo miniş duduşuylaaa rabbim sizlerede nasip etsin inşş
sevtuncum degerin gayet yüksekmiş inş herşey yolunda giderde bebegini saglıkla kucagınada alırsın :) ben hamileliigim boyunca kan sulandırıcı igne vurdum göbekten bide aspirinde kullandım zor geçti ama sonu güzel oldu kızım geldi inş seninde sonu güzel olur :)

neyse ben çıkıyorum şimdilik..dürüyenin güğümlerini izleyimde azcık güleyim bari..öptüm sizi.

burda yazılanları görmesse sorun olmazda,mazallah görürse işim kötü
kandır kız kocanı,sana inanmıcakta kime inacak
ay yerim o nun dududşunu daaa,kukuşunu da,minnoş kız.

kıss dünürr inş hadi bakalım ohohohohh
iiii akşamlar malesef dünür büyümedi yumoşlar cmt tekrar gidecem eğer yine büyümezse artık diğer aya inşallah bakalım kısmet sanırım klomen bana yeterli gelmedi dr ilacı değiştiririz dedi inşallah büyürde gerek kalmaz bi ri 8 biri 9 santimmiş normalde ne kadar olur acep bilen varmıııı
semraozsoy GokceRana23 elixsirr kutaylin hepinize iiii akşamlar keyifler nasıllllll

h.g dünürüm bilmem ki kıss hiç anlamam ama 14 mm die duydum sankiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…