Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inş gelmez bebiş gelir garibiiim

pelincim h.g kayrazım sende h.g:92::92::92:

amin canım inş evet birsencim gec olsun ama hayırlısıyla gelsin bi daha beni bırakmasın inş...
canım inş yumoşların büyümüştür güzel haberler verirsin bizlere inş...
kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk
canım hayırlısı olsun ama bi test yap edtin kesilirse üstüne görme olabilir bende de öyle olmuştu canım...
canım benim ya özledim seni epeydir görüşemiyoruz kendine iyi bak bitanem
önemli degil canım benimde sabah başım cok agrıyodu ama şimdi daha iyiyim tatlım...
canım benim nasılsın karşılaşamadık ben gecmişe bakarken cıkmışsın:
merhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana
hayırlısı olsun canım inş iki aydan sonra bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...
kızlar mrb ben duaları okudum 20 tane
canım nerelerdesin sen ya epeydir yoksun iyisindir inş
selam kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum
selam canım gecmişteydim gec yazdım kusura bakma tatlım...
selam canım nasılsın...
Tünaydın kızlar gece oturunca sabahta kalkılmıyor şimdide işler bana bakıyor ben onlara.
evet canım gece gec yatınca sabah erken kalkamıyosun...kolay gelsin banucum...
cok sagol canım amin inş bizde senin güzel haberlerini alırız kendine iyi bak
canım inş bebişin gelmiştirde ondandır bu agrılar

h.b canım nasılsın...
,egal,KAYRAM29+,elixsirr+,yesim1548,
selam kızlar nasılsınız

Son düzenleme:
hayali cok güzel fakat halkın oldugu yerde ağlamakda olunca olmuyor pek güzell...garip garip bakmalar...
canım ole snı cok ıyı anlıyorum ama dua edıp sabretmek gerekıyor galıba ne zmandır beklıyordun se bebısnı ınsllah dah fazla bekletmez
canımm sacını boyatıyormussun ınsallah ıcıne sıner ve daha da guzelesırsın balım sacını boyatma ıyı gelıyor ınsana ama be uzun zamandır yapmadım yapamyıda dusunmuyorum acıkcası saldım gıdıyorum heheyyyyy
kuzu gecen gu bısy ızledım sunnet olan gunde ıkı ogunyemekmıs ama drum bana gunde 6 ogun az az yıyeceksın dedı pko ıcın yanı e bu nasıl olcek sımdı
merhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana
canım ınsallah olur hepımız ıcın en kısa zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum
selam kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum
canım bende sana dılıyorum ama daha gelemedım bı yandan kardesımle kamerada konusuyom bı yandan kkyı okuyodum baya gecıktı yanı nasılsın
canım ya cok zor durumumuz hepımız bole seyler yasıyoruz ama bu kadar umutsuz olma ne olur
ısallah bebıs sınyalıdır

canım hos geldım ama daha yenı gelebıldım ve gıtıdyorum yuruyus vaktım geldı
kızlar hekese cok gusel bır gun dılıyorum ınsallah ınsallah hersey gusel olur hepımız ıcın cıkmalıyım sımdı
ablacım sen tavuk olamassın kı sen benım mıık cıvcıvımsın yerım senı ben kzummmmmmmmmmm
bırsencım nasılsın kuzum ya tekmeler hıssedılıyordur dımı nınnı sole bol bol konus pasayla kızzzz
kardelosum senınle msne grusuyok zatiiiiiiii optum kuzu

garpicim cnmm nassin bence adettin gelecek onun belirtisi nerdennn biliyorumm biliyormusunn benimde 11 mart vee karnimda hafif hafif agri basladi bilee (((( keske adet olmasak ama yapcak biside yokki bi bebisim olsun diee yapmadigimiz kalmadiyaaa ben sözümü geri aldim eger hamileysem adet olmayim hehehe simdi gercektende gider mider bidaha hic gelmezmis bu sefer nie adetim olmuyor die ugrassccaamm dertler bittmiyorr yaa kizlar:44::44::44:

Son düzenleme:

Sevtuncum hep dua et canım hem bize hem kendine başka sığınacak kimsemiz yok.Kız koş misafirlere ayıp olcak ay yok koşma yavaş git...

Kızlar bugün pek sesizsiniz dün yoktum çok konuştunuz geçmişi okuyacam diye gözlerim patladı.
Napıyosunuz bakıyımm

bende sana güzel bir gün diliyorum canım amin...güle güle tatlım görüşmek üzre
selam canım iyim ben cok sukur bugun evdeydım mıskınlıgım uzerımde sabahtan berı pineklıyorum tv.bilgisayar aha aksam olmus esım gelcek sımdı neysekı yemek var sen naptın iyimisin
canım ya bende napıyım sabah başım cok agrıyodu ama şimdi daha iyiyim allaha şükür oh ne güzel yameklerini yapmışsın bende senin gibi yemeklerimi yaptım bi tv bakıyom bide size vakit geciriyorum işte
Kızlar bugün pek sesizsiniz dün yoktum çok konuştunuz geçmişi okuyacam diye gözlerim patladı.
Napıyosunuz bakıyımm

hoşgeldin canım ben şimdi daha iyiyim sabah baş agrısıyla uyanmıştım sen nasılsın banucum...

iyiyim canım sağoll sen nasılsınn

Kızlar valla ben bugünde serildim ama işleimi ve yemeğimi yaptıktan sonra şimdi yatak keyfi yapıyorum büyük ihtimal birazda uyurum öpüyorum sizleri muccckkkk.

Kızlar valla ben bugünde serildim ama işleimi ve yemeğimi yaptıktan sonra şimdi yatak keyfi yapıyorum büyük ihtimal birazda uyurum öpüyorum sizleri muccckkkk.

iyi yapıyosun canım... benimde uykum var ama uyayamıyorum gündüzleri bende seni öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…