kizlar dun aksamdan buyana kasiklarimin altinda agri gibi sanci gibi birseyler var,hafif hafif halada oluyor,sizce neden olabilir:26::26::26::26::26:
acaba adetim mii geliyor diye dusundum ama,adet tarihim 10 mart:26::26::26::26::26:acaba erken mi gelecek:26::26::26::26::26:
inş gelmez bebiş gelir garibiiim
pelincim h.g kayrazım sende h.g:92::92::92:
amin canım inş evet birsencim gec olsun ama hayırlısıyla gelsin bi daha beni bırakmasın inş...hadi bakalım selinacım inşalah hamişsindir güzel haberler verirsin kocişinide fazla üzme kız yazık adama
canım iyisin bugün naptın alışverişini yaptınmı bakım
naber kız hayrola kociş yatalım demeyince yatamıyonmu onu bekliyon
yaw sevtun hamiş olmasan ben seni döverim ha sana söylüyoz habire herşeyi kafana takıyon sen takınca üzülünce eşinde bebişinde üzülür sonuçta hem olacaksa biliyosun olur 2 de olsa 3 de olsa rabbim veriyosa olur sen kendini ferah tut rahatla biraz
canım inşallah rüyan gerçekleşir geç gelsede hayırlısıyla gelsin
ya sonuçta eşini üzmemek için gidecen niye dert ediyon sen kendine dikkat et yeter
ececim inşallah adet olmazsında bebiş vardır koçişinede sürpriz olur
canım biraz bekle bazı hastanelerin ultrasonları eski hemde 8-9 haftada bile kalp atışı olan var o bebişinin döllenmesiyle alakalı benim düşüğümde 11 haftaya kadar bekletmişlerdi Allahtan senin için hayırlısı olsun canım
boncuğum nasılsın mart geldi kediler nerde kaldı bakım
nasılsın diyecem iyi olduğunu okudum kızında iyiymiş inşallah böyle devam eder canım
canım sagol düşünmen yeterli sen kendini yorma yat dinlen senin için hayırlısı neyse o olsun
geliyom artık dövecem seni kafanı bulandırıp durma kimyasal olsa bu kadar yüksek çıkmaz değer haberin olsun
kızlar ya ben yani kusura bakmayın şu kilolardan bahsedip canınızı sıkmayın artık bende kiloluyum düşünüyordum kafama takıyordum sadece dikkat edin yediklerinize bide suyu bol ve yudumlayarak için ve yavaş kilo verin hızlı vermek tehlikeliymiş bende 163 boy 69 kilom var
yeşicim canım sen hele bi hamile kal kilo alırsın ama sağlıklı olda zayıf ol sorunmu yapıyosun
canım bende konuşmak isterdim ama geçmiş olsun çok okuduysan ondan olmuştur kızlara diyoruz ama anlamıyolar habire çene çalıyolar az konuşun bak kızıyom zor okuyoz
canım inş yumoşların büyümüştür güzel haberler verirsin bizlere inş...herkeze iii gececler kalamayacam ama dua ları okudum haber vermek istedim inşallah yarın dr gidecem yumoşlarım büyümüş olurda bu aya dair bi umudum olur dr gelin ce yazarım yine hepinize tekrar iiii akşamlar öptüüüüümmmmmmmmmmm
canım hayırlısı olsun ama bi test yap edtin kesilirse üstüne görme olabilir bende de öyle olmuştu canım...kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk
canım benim ya özledim seni epeydir görüşemiyoruz kendine iyi bak bitanemselam hanımlar baya bir zamandır siteye girmeye çalışıyorum sürekli hata verdi şimdi yazıyorum ama yollarmı bilemiyorum geçmişede bakamadım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum giremedim kkya gerçi msnde muhabbet ediyoruz canım tavuk olmak kim ben kim kuzu
önemli degil canım benimde sabah başım cok agrıyodu ama şimdi daha iyiyim tatlım...canım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.
canım benim nasılsın karşılaşamadık ben gecmişe bakarken cıkmışsın
ne otu kizz ooo:44::44::44:elixsircim,acaba yanlismi ekledin,bekliyorum ama bana hic davet gelmedi:26::44:
degistirmek zor oluyor heralde canim yaa,en basta öyle yazdik öyle kaldiii..simdide iszin icin degistirmek istiyorum ama,nasil yapicagimida bilmiyorum ayrica da zor sanirim
canim cok gecmis olsun,benim bilgim yok,olan arkadaslar cevaplar canim
canim benim,bu kadar uzme kendini,herseyin bir vakti saati var,bebeklerimizde vakti saati gelince olacaklardir insallah
canim uzulme,bir dahaki ay sevinirsin insallah
anliyorum canim,az az yemek daha guzel,yasaklar cok olunca insani cezbediyor,aslinda sunneti seniyye uygulansa hic bir sorunumuz kalmaz,ne diyet yapmamiza gerek kalir,nede kilo fazlaligimizda..insallah yugulayanlardan oluruz
canim sen kilolu falan degilsin kii,neden kendine kilolu dedin onu anlamadim..69 kilo bence cok degil,keske bende 69 olsam yaniiihaklisin yavas yavas vermek önemlii
insallah canim,allah umut ettiklerine seni nail eylesin tatlim
tamam canim geliyorum o tobige,haklisin burda cok bahsetmek uygun olmaz,gerci benim kilomla ilgili sIKintim yine bebegim icin,onun icin zayiflamak istiyorum,ama yineden ayni durumda olmayan arkadaslarimiz vardir..konusmak istemeyebilirler bu konu ile alakalineyse ben bir ugrarim o tobige insallah
canim birdaha ki ay olur insallah uzme kendini
aleykum selam canim,haklisin dun aksam cok yavasti kk,belki ondan hata vermis olabilir:26::26:
hayırlısı olsun canım inş iki aydan sonra bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...merhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana
canım nerelerdesin sen ya epeydir yoksun iyisindir inşkızlar mrb ben duaları okudum 20 tane
selam canım gecmişteydim gec yazdım kusura bakma tatlım...selam kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum
selam canım nasılsın...kızlar gecmişi okudum ama alıntı yapmadım
herkes iyi MAŞALLAH
vaycım leke şeklinde sürüyosa test yaptır belki vardır düşük yapıyosundur ihmal etme
selinacım ben profiline girdim ama arkadaşın listemde yoksun diye fotoları göremedim merak ettim şimdi sana arkadaşlık talebinde bulundum
beyazlar bende de cok var 26 yaşındayım ama irsi bizmde ailede cabuk beyazlar saclar
evet canım gece gec yatınca sabah erken kalkamıyosun...kolay gelsin banucum...Tünaydın kızlar gece oturunca sabahta kalkılmıyor şimdide işler bana bakıyor ben onlara.
cok sagol canım amin inş bizde senin güzel haberlerini alırız kendine iyi bakmeraba arkadaşlar, işyerinde net bağlantımız sınırlı ve de süreli olunca pek gelemez oldum, kısa sürede de geçmişi okuyamayınca da selam verip çıkmak zorunda kalıyorum..
akşamları açarım diye niyetleniyorum ama o da pek mümkün olmuyor, inşallah hepiniz iyisinizdir. yeni hamişler vardır inşaallah
hepinizin de sağlık ve mutluluk haberlerini almak ümidiyle. öpüyorum hepinizi de
not: Ebrarcımmm canımmmm ben duayı okudum. Allah dularımızı kabul eylesin.
canım inş bebişin gelmiştirde ondandır bu agrılarkizlar dun aksamdan buyana kasiklarimin altinda agri gibi sanci gibi birseyler var,hafif hafif halada oluyor,sizce neden olabilir:26::26::26::26::26:
acaba adetim mii geliyor diye dusundum ama,adet tarihim 10 mart:26::26::26::26::26:acaba erken mi gelecek:26::26::26::26::26:
canım ole snı cok ıyı anlıyorum ama dua edıp sabretmek gerekıyor galıba ne zmandır beklıyordun se bebısnı ınsllah dah fazla bekletmezhayali cok güzel fakat halkın oldugu yerde ağlamakda olunca olmuyor pek güzell...garip garip bakmalar...
canımm sacını boyatıyormussun ınsallah ıcıne sıner ve daha da guzelesırsın balım sacını boyatma ıyı gelıyor ınsana ama be uzun zamandır yapmadım yapamyıda dusunmuyorum acıkcası saldım gıdıyorum heheyyyyycanım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.
kuzu gecen gu bısy ızledım sunnet olan gunde ıkı ogunyemekmıs ama drum bana gunde 6 ogun az az yıyeceksın dedı pko ıcın yanı e bu nasıl olcek sımdı
ne otu kizz ooo:44::44::44:elixsircim,acaba yanlismi ekledin,bekliyorum ama bana hic davet gelmedi:26::44:
degistirmek zor oluyor heralde canim yaa,en basta öyle yazdik öyle kaldiii..simdide iszin icin degistirmek istiyorum ama,nasil yapicagimida bilmiyorum ayrica da zor sanirim
canim cok gecmis olsun,benim bilgim yok,olan arkadaslar cevaplar canim
canim benim,bu kadar uzme kendini,herseyin bir vakti saati var,bebeklerimizde vakti saati gelince olacaklardir insallah
canim uzulme,bir dahaki ay sevinirsin insallah
anliyorum canim,az az yemek daha guzel,yasaklar cok olunca insani cezbediyor,aslinda sunneti seniyye uygulansa hic bir sorunumuz kalmaz,ne diyet yapmamiza gerek kalir,nede kilo fazlaligimizda..insallah yugulayanlardan oluruz
canim sen kilolu falan degilsin kii,neden kendine kilolu dedin onu anlamadim..69 kilo bence cok degil,keske bende 69 olsam yaniiihaklisin yavas yavas vermek önemlii
insallah canim,allah umut ettiklerine seni nail eylesin tatlim
tamam canim geliyorum o tobige,haklisin burda cok bahsetmek uygun olmaz,gerci benim kilomla ilgili sIKintim yine bebegim icin,onun icin zayiflamak istiyorum,ama yineden ayni durumda olmayan arkadaslarimiz vardir..konusmak istemeyebilirler bu konu ile alakalineyse ben bir ugrarim o tobige insallah
canim birdaha ki ay olur insallah uzme kendini
aleykum selam canim,haklisin dun aksam cok yavasti kk,belki ondan hata vermis olabilir:26::26:
canım ınsallah olur hepımız ıcın en kısa zmanda hayırlı evlatlar dılıyorummerhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana
canım bende sana dılıyorum ama daha gelemedım bı yandan kardesımle kamerada konusuyom bı yandan kkyı okuyodum baya gecıktı yanı nasılsınselam kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum
canım ya cok zor durumumuz hepımız bole seyler yasıyoruz ama bu kadar umutsuz olma ne olur
amin inşallah versin de hepimizin yüzü gülsün.. önceden bir kız cocugu babasının kucagında otururdu tam da benim karşımda ozamanlar ağlardım inerdim hemen şimdide o halim gitti bu hal geldi...Rabbim hayırlar versin...
ısallah bebıs sınyalıdırkizlar dun aksamdan buyana kasiklarimin altinda agri gibi sanci gibi birseyler var,hafif hafif halada oluyor,sizce neden olabilir:26::26::26::26::26:
herşeyin bir kolaylıgı var derdei rahmetli babam sagol allah razı olsun inanın bende sizlere çok dua ediyorum yaradanım diyorum benim anne yüregimi sevindirdin kardeşleriminkinide seviindir diyorum canımsınız siz benim ya
# yesim1548
# garip+
# kardelen5233+
# banu145145
# naneliseker
kızlar nasılsınız ben geldim heran çıkabilirim benim yavrudan kaçamak girdim namaz kılıyodum daiçerde misafir var ayıp olmasın içerdekilere bir baktım ne var ne yok diye
ben wayı merka ettim yaa ne oldu acaba:26:
selam canım iyim ben cok sukur bugun evdeydım mıskınlıgım uzerımde sabahtan berı pineklıyorum tv.bilgisayar aha aksam olmus esım gelcek sımdı neysekı yemek varegal,KAYRAM29+,elixsirr+,yesim1548,
selam kızlar nasılsınız
Dün az az geliyordu ama bugün genede test yapıcaktı inşlallah iyi sonuç alır.Sen nasılsın elixir
bende sana güzel bir gün diliyorum canım amin...güle güle tatlım görüşmek üzrecanım ole snı cok ıyı anlıyorum ama dua edıp sabretmek gerekıyor galıba ne zmandır beklıyordun se bebısnı ınsllah dah fazla bekletmez
canımm sacını boyatıyormussun ınsallah ıcıne sıner ve daha da guzelesırsın balım sacını boyatma ıyı gelıyor ınsana ama be uzun zamandır yapmadım yapamyıda dusunmuyorum acıkcası saldım gıdıyorum heheyyyyy
kuzu gecen gu bısy ızledım sunnet olan gunde ıkı ogunyemekmıs ama drum bana gunde 6 ogun az az yıyeceksın dedı pko ıcın yanı e bu nasıl olcek sımdı
canım ınsallah olur hepımız ıcın en kısa zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum
canım bende sana dılıyorum ama daha gelemedım bı yandan kardesımle kamerada konusuyom bı yandan kkyı okuyodum baya gecıktı yanı nasılsın
canım ya cok zor durumumuz hepımız bole seyler yasıyoruz ama bu kadar umutsuz olma ne olur
ısallah bebıs sınyalıdır
canım hos geldım ama daha yenı gelebıldım ve gıtıdyorum yuruyus vaktım geldı
kızlar hekese cok gusel bır gun dılıyorum ınsallah ınsallah hersey gusel olur hepımız ıcın cıkmalıyım sımdı
ablacım sen tavuk olamassın kı sen benım mıık cıvcıvımsın yerım senı ben kzummmmmmmmmmm
bırsencım nasılsın kuzum ya tekmeler hıssedılıyordur dımı nınnı sole bol bol konus pasayla kızzzz
kardelosum senınle msne grusuyok zatiiiiiiii optum kuzu
canım ya bende napıyım sabah başım cok agrıyodu ama şimdi daha iyiyim allaha şükür oh ne güzel yameklerini yapmışsın bende senin gibi yemeklerimi yaptım bi tv bakıyom bide size vakit geciriyorum işteselam canım iyim ben cok sukur bugun evdeydım mıskınlıgım uzerımde sabahtan berı pineklıyorum tv.bilgisayar aha aksam olmus esım gelcek sımdı neysekı yemek varsen naptın iyimisin
Kızlar bugün pek sesizsiniz dün yoktum çok konuştunuz geçmişi okuyacam diye gözlerim patladı.
Napıyosunuz bakıyımm
iyiyim canım sağollsen nasılsınn
bende sana güzel bir gün diliyorum canım amin...güle güle tatlım görüşmek üzre
canım ya bende napıyım sabah başım cok agrıyodu ama şimdi daha iyiyim allaha şükür oh ne güzel yameklerini yapmışsın bende senin gibi yemeklerimi yaptım bi tv bakıyom bide size vakit geciriyorum işte
hoşgeldin canım ben şimdi daha iyiyim sabah baş agrısıyla uyanmıştım sen nasılsın banucum...
Kızlar valla ben bugünde serildim ama işleimi ve yemeğimi yaptıktan sonra şimdi yatak keyfi yapıyorum büyük ihtimal birazda uyurum öpüyorum sizleri muccckkkk.
kıss ne uykusu bu maaşallah :90::90::90:
Kızlar valla ben bugünde serildim ama işleimi ve yemeğimi yaptıktan sonra şimdi yatak keyfi yapıyorum büyük ihtimal birazda uyurum öpüyorum sizleri muccckkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?