Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Üşüyorum içim titrer
Bu çileler bitsin yeter
Ayrılık ölümden beter
Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahım sen bilirsin

kıss dünür inamıyorum

olamazzzzz haala ne yazdımı anlamadın

hiç sorma ya yok böyle bi aptallık anca selamı okuyom içeriğe bakmıyom şimdi anladımda okudum öldüm gülmekten benimki kafayı yedim sanıyo güldüğüme bakıyoda tamam bekle göderiyoooooommm

en uzaklardasin benim boynum bukulu
bir selam gonderip guldurmedin gonlumu
ben bende degilim gormeyeli yuzunu

gel bana gel bana canimin ici
insan sevdiklerine boyle yapmaz ki

seven gonlumuze aci keder dolmadan
hayata kahredip kadehe sarilmadan
ecel gelip zamansiz kapimizi calmadan

gel bana gel bana canimin ici
insan sevdiklerine boyle yapmaz ki

slm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz

banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın
kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk
ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var
kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak
selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini
hosgeldin kardelencim,nasilsin canim??:26:
garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım
sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız
kızlar mrb ben duaları okudum 20 tane
kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi
selam kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum
sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr
aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım
teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam
selam canım iyim ben cok sukur bugun evdeydım mıskınlıgım uzerımde sabahtan berı pineklıyorum tv.bilgisayar aha aksam olmus esım gelcek sımdı neysekı yemek var sen naptın iyimisin
yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız
iyi yapıyosun canım... benimde uykum var ama uyayamıyorum gündüzleri bende seni öpüyorum
pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak
arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım
teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter
neden topiğimiz bomboşşşşş...... altta birileri varda başka topiklerde geziyorlar sanırım....
kız kimler geziyo yakalayalım
yaf bende geliyom geldigimde kimseler olmuyo yazışmıyoda kıslarrrr gelin gayriiiiiiiii
canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım
canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart
semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl

slm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
canım burda 10-15 yıldır bebişi olmayan var sen daha 2 aydır uğraşıyosun kafana takma korunmadığın için vücut kendini 6 ay 1 sene anca toparlar hayırlısı olsun canım
kızlar ben çıkıyorum,eşimin işi varmış pc de,görüşürüz.

hain çıktın bana selam vermedin demi neyse alacağım olsun iyigeceler canım bende çıkıyorum herkes kendine iyi baksın bye

kıslar bende cıkıyorum duada olamıcam tam o saatte doktorda olcam

şimdiden aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum hepinize iyi geceler

öle canım amannn işte bende 1 gün gecikince kaptırdım işte kendimi hamileyim diye ondan benim üzüntüm
Canım ya üzülme önünde dha çok günler var inşallah olucakkk.

Ah be canım bütün erkekler hep aynı çok severler naz yapmayı napıcan sabret yoksa kavga çıkar.
öle inşlahh olacak allahın izniyle
arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
basınız sağolsun canım neden hastalığımı vardı
evet canım örgüye verdim kendimi ama nedense bebek örgüsünden baska birsey örmek istemiyorum
nedense işte kocişe kırka örmek isteddim renk beyenemedim öle işte
canım üzülmüyorum artık tamam az önceye kadar hala ağlıyordum ama gecti sizin desteklerinizi görünce nesem yerine geldi şimdi iiyim
hsg canım aramıza inşallah senınde ve hepimizinde olur

canım öle ama üstüne görmüş olsam bukadar çok gelmez heralde yine bilmiyorum ne kadar geldiğini ama şimdi normal adet gibi geliyo işte

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10bitti
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
YEŞİM.......................10bitti
SUNGER....................10bitti
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8bitti

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15bitti
BANU.......................15bitti
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
YEŞİM......................10bitti
SUNGER...................10bitti
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
EGAL.......................1Obitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8 bitti

Canım sağol şimdi biraz daha iyi çok şükür.Oh ne güzel kardeş gibisi yok dimi durucum.

arkadaşlar tedavi için hastane arıyorum hangisini tavsiye adiyorsunuz
Canım istanbuldaysan umut tüp bebek yada memorial birde medical park bahçelievlerde latif küpelioğlu var süper bir doktor.

kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
Aynen kardelencim benimkide öyle sanıyor

sağol sağol tüh tüh

ooo ben hasta olsam her işimi yapar kocişim :90::90::90:
Maşallah benimkide yapar birde güzel yemek yapar parmaklarını yersin.

Canım 20 mm olması lazım ilacın dozu az gelmiştir.

AAA arada izin versin özleriz seni canım.

Ay insan çok gıcık oluyor ya.

Üşüyorum içim titrer
Bu çileler bitsin yeter
Ayrılık ölümden beter
Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahım sen bilirsin
AMİNNN..

Canım yapıyorum işte bişeyler.Ama çok zor oluyor ya hele kışın dahada zor.

Ebrarcım duada eksik var ne olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…