valla nediyim bilmemki kaç günün var inşallah ümit ettiğin gibi hamişsindir
nezamandır istiyosun bebiş çokmu oldu seninde bizim gibi
2 yıl korunduk. 2 yılda bekledik olsun diye olmadı hala bekliyoruz.Meğer eşimde varikosel varmış.ameliyat oldu sonuçlar iyi.Ameliyatın üzerinden 3 ay geçti.Hadi hayırlısı beklemedeyiz:)
canım inşallah ameliyat sonucunda düzelmiştir eşinin değerleri daha fazla beklemezsin umarım
allah gönlüne göre versin
amin peloşum inşallah ya allahım kimseyi darda koymasınsagol canım allah razı olsun...ya bende merak ediyodum tostiyi rabbim sabır versin gercekten cok zor bişey inş en kısa zamanda tekrardan yüzünü güldürsün...
sizin ne kdr oldu. Sorun neymiş? Gerçi herşey sebep Rabbim nasip etse hemen olur. O bir ''ol''dese inşallah:)) ama yinede sebepleri merak ettim
kızlar ben çıkıyorum.gözlerim kaydı iyice uyuyayım biraz kociş 7.30 ta gelcekmiş.fırsattan istifade etmem lazım.öptüm hepinizi.
bak bak yedin tatlıyı şimdide uyuycaksın dimek hadi iyi uykular canım öptümkızlar ben çıkıyorum.gözlerim kaydı iyice uyuyayım biraz kociş 7.30 ta gelcekmiş.fırsattan istifade etmem lazım.öptüm hepinizi.
bak yazıyım test sonuçlarını
ameliyat öncesi;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli %0
ameliyat sonrası;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli %54
Çok şükür bayağı düzelmiş.Hayırlısı bekliyoruz bakalım
kızlar ben çıkıyorum.gözlerim kaydı iyice uyuyayım biraz kociş 7.30 ta gelcekmiş.fırsattan istifade etmem lazım.öptüm hepinizi.
katılıyorum sana insan akşamla ikindi arası uyuyunca kötü olurmuş yani ağırlık çökermiş filanseni gidi uykucu şaka bir yana bu saatte uyuma istersen çok sağlıksız çünkü
ebrarcım tostiye neoldu
pekkkkkkkkkk uyayann güselll göüşürüük
kocişi doyurdum kıslar :90:
aferim kuzu tekrardan hoşgeldin
katılıyorum sana insan akşamla ikindi arası uyuyunca kötü olurmuş yani ağırlık çökermiş filan
canım tosti hamileydiya galiba bebiş gelişememiş gözükmedi kürtaj olucak malesef
h.b ablacım cayınıda verdim ezana kadar sizlere bakam dediim
sagol canım benim allah razı olsun...pelincim sen hiç üzülme biz okuruz senin yerinede senin içinde
güle güle canım görüşmek üzrekızlar ben çıkıyorum.gözlerim kaydı iyice uyuyayım biraz kociş 7.30 ta gelcekmiş.fırsattan istifade etmem lazım.öptüm hepinizi.
amin peloşum inşallah ya allahım kimseyi darda koymasın
ben 10 yıldır bekliyorum 3 düşüğüm var bende sorun kanpıhtılaşması ve adet düzensizliği malesef başka sorun yok
bak bak yedin tatlıyı şimdide uyuycaksın dimek hadi iyi uykular canım öptüm
maşallah baya ilerleme var inşallah bekletmez yaradanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?