Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bastıırr kıssıım pintimisin yoksam sen

ebrarcım neolsun uğraşıyoruz işte kistin eriyip erimediğini düşünüyorum kara kara
canım erimiştir inşallah çok düşünme

ohh ohh nefistir eminim bende severim hiç yapmadım ama çok yedim
ben kabağı sade yemeyide çok severim
afiyet olsun canım

canım hiç aklımdan çıkmıyosunuzki inanın her namzda isim bilmesmede rumuzla dua ediyorum allahım benim gibi garibi sevindirdin onlarıda sevindir diyorum siz benim canım kanım herşeyim oldunuz sizler sayesinde acımı hafiflettim kimse destek olmadı köstek oldular bende dogum ettim hastaneden geldim sizin yazdılarınızı okudukça dedim eşime ya şunlara bak ne yazmışlar dedim demek dedim kardeşlik böyle birşeymiş abdestli agıs-zla dua ediyorum yaradanım senin lütfunda güzel kahrında ne olur benim gibi garip kulunun yüzünü güldürdün burdakilerinde yüzünü güldür ne olur rabbim benim tatıgım duyguyu tez zamnad kardeşlerimede ver inanın hepinizle tek tek görüşmek isterdim canlı hiç görmedim sadece resim ne olur bir gün toplanalım teker teker sarılıp hasretimi çıkaryım benim şefkatli kollarım herkeze yiter öpücüge bogarım kız sizleri canımsınız siz benim
kız selamın aleyküm deyim bari:86::86::86:
ebrar abla,naneli,kardelenbhr hoşgeldinizz.biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.tıkınıyodum anca cevap verdim.abla ben tatlımı yaptım testte ettim güzel olmuş elime sağlık

kız sen hakkettin bunu kusura bakma şimdiden canım acırsa amanın tutmat-yın beni yettim gariçabuk tarifi ver bakıyım ban hemencik yapayım
kı<z kardelen bahar küzmüyüz hiç pas vermiyon bakem

iyidir güzel anne adayı sen nasılsın
sagol canım benim o senin güzelligin...bende iyiyim sen gözükmüyosun epeydir nerelerdesin bakıyım

bende iyiyim canım sagol bu arada tatlı yapmışsın afiyet olsun benimde canım cektı ya puding yaparım bende artık

canımsın sevtunum saol tatlım ogünler geride kaldı şimdi herşey güzl olucak canım
buna inan ve hep pozitif ol olurmu
rabbim dualarını kabul etsin

peloşum hoşgeldin canım nasılsın şükür kavuşturana bugün rastlaştık

amin canım cümlemizinkini deyim sizde benim için özelsiniz :86::86::86::86:
kıslar kocişim uyandııı 2saat sonra gelireem okiş görüşürüüük

bay bebekim sonra görüşürüz artıgın

hoşbulduk canım ya özlemiştim seni evet şükür kavuşturana... ben iyiyim sen nasılsın tatlım...

veriyom şekerim yaz bakim:)
1 kg kabak doğra büyük büyük
2 su bardağı şeker
yarım su bardağı su bunları kaynat.hemen yapıcağın için suyu yazdım.önceden olursa şekerle bekletince gerek kalmıyo.
yumuşadıktan sora kabakları ayrı bir kaba alıp püre gibi ez.
ayrı bi tencerede muhallebisi:
3 su bard.süt
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı nişasta
muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştır,kaynamaya başlayınca 25gr margarin at içine ocaktan indir.biraz kaynarlığı geçince 1 poşet kremşantiyi dök karıştır.
borcama bisküvileri diz muhallebiden dök tekrar bisküvi diz sonra kabaklı karışımı dök yine bisküvi diz üstüne kalan muhallebiyi dök.hindistan cevizi ve çekilmiş cevizle süsle şekerim.

ebrar abla senden bi davet gelmedi emesende yanlış adrese göndermedin dimi

Bende aranıza yeni katıldım. Eşim varikosel ameliyatı oldu sonuçlar iyi.Artık bekleme zamanı . Stres yapmamak lazım ama mümkün mü? En yakın zamanda bebeiş haberleri verelim inşallah. Ha bir de dua ederken hepimize edelim. Başkasından gelen dua daha makbulmuş. Öpüyorum hepinizi

amin canım cümlemizinkini deyim sizde benim için özelsiniz :86::86::86::86:

bay bebekim sonra görüşürüz artıgın
sende öyle canım herşey gönlünce olsun
hoşbulduk canım ya özlemiştim seni evet şükür kavuşturana... ben iyiyim sen nasılsın tatlım...
bende iyiyim şükür canım azcık evimi temizledim şimdide çayımı alıp oturdum
birazdanda yemek yapıcam

hoşgeldin hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…