Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ah bebekim bu kalori topu maşşallah bende zannettim benim tariften ben bunu yapıp yiyememki kızlar bu arada 1 buçuk kilo vermişim ben ya maşşallahım var allahım nazardan saklasın içimde havuç brokoli çıkarsa şaşmayın:86::86:
hoş geldin aramıza
sevtunum sen nasılsın canım duaların icinde allah razı olsun tatlım...

önemli degil bebekim müminin mümine duası kabul olurmuş beni görenler hep şöyle dua ediyolardı allahım ikiz versinde işşallah kafan yastık yüzü görmesin hemi diye amanın

iyi yapmışsın canım afiyet olsun kolay gelsin şimdiden tatlım...eboşum ya ayetel kürsilere katılamıyorum diye üzülüyorum şimdi bana okunurken haksızlık olcak gibi geliyo ben cogu kişiye okuyamıycam beni listeden cıkar istersen canım...

kız niden haksızlık olsun sen yeterki iste ben hepicigini okurum

aşk olsun canım okuyamadığın yerde bana söyle ben senin yerine okurum canım.eksik bırakmayın sen merak etme

sevtunum belkide ikizin olur degerinde yüksek olsun kız ne güzel ben hep ikizim olsun istiyorum banada öyle dua edinbu arada maşallah sana azimlisin kılo vermek konusunda...

aşk olsun canım okuyamadığın yerde bana söyle ben senin yerine okurum canım.eksik bırakmayız sen merak etme

canım aşkolsun ya bidaha duymayım öyle bişey senin mazeretin var canım
bitince haber verirsin yazarım nidemek ya biz kardeşiz burda

kız niden haksızlık olsun sen yeterki iste ben hepicigini okurum

aşk olsun canım okuyamadığın yerde bana söyle ben senin yerine okurum canım.eksik bırakmayız sen merak etme

sagolun canlarım ben tedavi oldugum icin okumalara katılamıyorum cunku yogun akıntım oluyo o yüzden diyorum... eksik kalmaz ama ben okuyamadıgım icin üzülüyorum haksızlık olmasın diye diyorum ama dualarım hep sizlerle emin olun...

sevtunum belkide ikizin olur degerinde yüksek olsun kız ne güzel ben hep ikizim olsun istiyorum banada öyle dua edinbu arada maşallah sana azimlisin kılo vermek konusunda...

canım aklımda bununsun saqna öyle edirim benim rahim bebek taşımıyo bebekim bir taneyi taşıyamayan ikincisini nasıl taşısın yaradn ne verirse hayırlısını versin saglıklı saatli olsunda daha bir şey istemiyorum yaradanım bunu bana bagışlasın işşallah benim çıkmam lazım benim yavru kızıyo başından kalkta yat diyo biraz allahıma emanetsiniz canlarım :86::86::86::86:

canım akıntı abdesti bozmaz aslında sonuçta 10 günden sonra özür oluyo
tabi yinede sen bilirsin

Yahu beklemek hiç kolay değilmiş. Nasıl bekliycez bi uğraş falan bulalım.Kimileri örgüye başlamış.Dizi falanda yok. Yokluyorum kendimi belirti varmı diye. Sabah yemek yemeden gidiyorum midem bulansın
diye .Abarttım iyice durumu.Yalnız kasıklarımda batma var.Birde midem kazınıyo sürekli.Hadi güzel birşeyler söyleyinde keyfim yerine gelsin.Allah benim durumumda olan herkese sabırlar versin.En yakın zamanda meleklerimiz gelsin inşallah.Hatta diyorumki biz bitane beklerken 2 tane bebiş birden gelirmiş :)) Bir kız bi erkek olsa tek taşta iki kuş güzel olmaz mı:))

canım aşkolsun ya bidaha duymayım öyle bişey senin mazeretin var canım
bitince haber verirsin yazarım nidemek ya biz kardeşiz burda

eboşum sagol canım ya icim hic rahat degildi o yüzden dedim... tabiki hepimiz kardeşiz iyiki varsınız valla sizlerde olmasanız neyapardım ben hepinizden allah razı olsun...bitince hemen söylicem canım hatta cok cok okuycam hepinize...

valla nediyim bilmemki kaç günün var inşallah ümit ettiğin gibi hamişsindir
nezamandır istiyosun bebiş çokmu oldu seninde bizim gibi

:2:
nidemek peloşum yaa sen rahat ol iyi olda gerisi mühim değil

ya kızlar dün tostinin enson mesajını okudm başka biyere yazmış gaiba bugün kürtaj olucakmış allah yardımcısı olsun arkadaşımızın

canım benim inş bu sefer hayırlısıyla saglıklı dogacak bebişin...amin sevtunum hadi git dinlen sen mercimegimize ve kendine iyi bak allaha emanet ol cok öpüyorum görüşmek üzre...
canım akıntı abdesti bozmaz aslında sonuçta 10 günden sonra özür oluyo
tabi yinede sen bilirsin
eboşum oyle akıntı degil canım farklı geliyo şimdi burdan yazamıyorum o yüzdende okunmaz sanırım ya inan ped dayandıramıyorum öyle yani...
evet beklemek zor ama sabırlı olcaz hayırlısıyla gelsinde başka bişey istemiyorum canım...inş bu belirtilerin hamilelik belirtisidir hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur inş...

ay bu smıle niye çıkmış yaa peloşum ben görmeden olmuş yanlış anlama kuzum

valla nediyim bilmemki kaç günün var inşallah ümit ettiğin gibi hamişsindir
nezamandır istiyosun bebiş çokmu oldu seninde bizim gibi

2 yıl korunduk. 2 yılda bekledik olsun diye olmadı hala bekliyoruz.Meğer eşimde varikosel varmış.ameliyat oldu sonuçlar iyi.Ameliyatın üzerinden 3 ay geçti.Hadi hayırlısı beklemedeyiz:)

anladım kuzum tamam sorun değil için rahat olsun canım

sagol canım allah razı olsun...ya bende merak ediyodum tostiyi rabbim sabır versin gercekten cok zor bişey inş en kısa zamanda tekrardan yüzünü güldürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…