canım bekliyoruz gel artık özledikselam kıslarrr..fırsat bulmuşken iki dk girip yazayım dedim...öncelikle hepinizi çok özledigimi söyliyeyim yakında aranızdayım inşallah.
benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.ettiginiz dualar size kat kat dönsün.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
sevtuncum inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ya.hayırlısı olsun inşallah.
ebuşum,kardeloşum,eliksircim altta gördüm sizi.çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın çıkıyorum ben.
hee bu arada ebrarım..benim için 3 kişiye okumak sorun olmaz cano.haberleşiriz yine öptüm
kuzum sendende allah razı olsun gönlündeki nasip etsin ferah kapıları açsın kankaselam kıslarrr..fırsat bulmuşken iki dk girip yazayım dedim...öncelikle hepinizi çok özledigimi söyliyeyim yakında aranızdayım inşallah.
benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.ettiginiz dualar size kat kat dönsün.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
sevtuncum inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ya.hayırlısı olsun inşallah.
ebuşum,kardeloşum,eliksircim altta gördüm sizi.çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın çıkıyorum ben.
hee bu arada ebrarım..benim için 3 kişiye okumak sorun olmaz cano.haberleşiriz yine öptüm
canım bekliyoruz gel artık özledik
sagol canım..vallahi bende sizleri çok özledim..laptop aldık yeni..ama ödenmemiş faturam var ödeyince açılacak maselef..
h.b taklımmmsagolasın.
he yaa özledim sizi laaa delüşlerrr gel öpim senide
evet canom sözümü tuttum bak geldim.ama malesef çıkıyorum.biliyosun:)
öptüm senide kuşum
tamam canlar ben kaçtım.ALLAHA emanet olun..hepinizi tek tek çokk öptüm
ne çabık gittin kııııı,amaaaaaan,görüşemedik dosdoğru.h.b taklımmmsagolasın.
he yaa özledim sizi laaa delüşlerrr gel öpim senide
evet canom sözümü tuttum bak geldim.ama malesef çıkıyorum.biliyosun:)
öptüm senide kuşum
olsun canım,sağlık olsunda gerisi mühim değil.sagol canım..vallahi bende sizleri çok özledim..laptop aldık yeni..ama ödenmemiş faturam var ödeyince açılacak maselef..yani şimdi diceksizin laptop aldın faturayımı ödeyemedin:))ama öyle degil..bizim eski pc yi verip yerine aldık üstüne ödeyecegimiz parayıda daha sonra vericez:))eşimin arkadasından aldık da.
hanimlar duaya gelemedim allah kabul ettsinnn benim bugün kocis evdeydi is güc dalmisim valla neyse baya bi kAynatmisiniz ben bi gecmise dönüyüm birde slm veriyim dedimmn
iyyim valla sen nasilsin is güc kosturuyoz ben evi degistirdim yani odalari esim ve kendimm icin kucuk bi oda yaptim oraya koltuk masa falan bayabi ugraastik yemek odasini büyük odaya aldik anliycann bittimm yorgunluktan ölüyorumm resmennnn öyle istee sen de nevar ne yok..
kıslar ben cıkıyorum uykum geldi erkek kalktım ya hepinizi öpüyorum hayırlı geceler
ya bizim derya nerde bugün,sağolsun kuzu,dr u hatırlattı bana sabah,sonra ses soluk yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?