Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla canım doktora gittim prolaktin yüksekmiş ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım başka bi sorun yok dedi doktorama bilmiyorum

canım senin kaç çıktı prolaktin.dr bana da salı günü hormon tahlili yaptı benin 17 çıktı çok iyi dedi ilaç bile vermedi kuşummmm

kız valla öle kaynatam bile çaktırmadan göbeğime bakıodu bugün kilo baba kilo dedim

yapma ya zorbe kuzum valla benim kayınnada öle nerdeyse adet günlerimi takip edecek bana doktora gidelim diyo bende dur bakalım şimdi ne doktoru diyorum daha düşük yapalı ne oldu

kız valla öle kaynatam bile çaktırmadan göbeğime bakıodu bugün kilo baba kilo dedim

kuzu bende öyleyim ya ye iç yat:)))başka yaptığımız bişey yok hııı ben bide bu ay soğan suyuna başladım hayırlısı bakalım artık olsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yapma ya zorbe kuzum valla benim kayınnada öle nerdeyse adet günlerimi takip edecek bana doktora gidelim diyo bende dur bakalım şimdi ne doktoru diyorum daha düşük yapalı ne oldu

evet canım ya zor valla benimkaynanada durmadançocukkonuşuodu artık yeter anne bu konuyu kapat beni bunalıma sokucan dedimde sustuazcık ((

nihanım ibşallah fayda eder soğan suyu ben yaptım bi ay adetim daha çok gecikti yan etki yaptı zaarr :))))))

inşallah kuşum ya bi umut işte belki faydasını görürüm soğan suyunu bitirip incir havuç suyunu da yapıcam.ahhh ahhhh çok nazlı bu bebişler çokkkk

ya canım allah bize kolaylık versin zor

nihancım inşllah faydası olur canım

üzülme way'cım ya olan olmayanın halinden anlamaz valla çok zormuş ya insanlara dert anlatmak

KUZULAR BEN ÇIKIYORUM HASRETİM KİB DATLUM HİÇBİŞEY İÇİN ÜZME KENDİNİ HERŞEY OLCAĞINA VARIR.EN YAKIN ZAMAN DA GELİR

WAY'CIM GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM KİB ALLAH EMNET OLUN

HEPİNİZE İYİ GECELER HATUNLAR ALLAH RAHATLIK VERSİN

üzülme way'cım ya olan olmayanın halinden anlamaz valla çok zormuş ya insanlara dert anlatmak

çok zor be tatlım onların hemen olmuş bizide öle sanıyorlar ama insanı bazen delirtiyorlar ama bazen hoşuma gidiyo bazi aileler var olmuş olmamış önemsemiyo ilgilenmiyo benimde kaynanamın önemsemesi hoşuma gidiyo öle insanları görünce ama olmayıncada böle yapmaları işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…