hımmmm inşllah gelir oda tatlım
iyim fıstığımmmm bildiğin gibi yawww değişen bişiy yokkk aslıdan ne haber varmı bişiylerrr
valla canım doktora gittim prolaktin yüksekmiş ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım başka bi sorun yok dedi doktorama bilmiyorum
bende aynı canım.yok canım daha bi haber .bilimiyorum yani:)))sen de ne var ne yok
valla canım doktora gittim prolaktin yüksekmiş ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım başka bi sorun yok dedi doktorama bilmiyorum
bende ne olsun kuzum ya ye iç yat kilo aldım göbek yaptım gelen giden ya göbeğime bakıo ya da bebek varmıdio ayyyyyyyyy siniroluommmm :)))))))))))
canım senin kaç çıktı prolaktin.dr bana da salı günü hormon tahlili yaptı benin 17 çıktı çok iyi dedi ilaç bile vermedi kuşummmm
kız valla öle kaynatam bile çaktırmadan göbeğime bakıodu bugün kilo baba kilo dedim
kız valla öle kaynatam bile çaktırmadan göbeğime bakıodu bugün kilo baba kilo dedim
yapma ya zorbe kuzum valla benim kayınnada öle nerdeyse adet günlerimi takip edecek bana doktora gidelim diyo bende dur bakalım şimdi ne doktoru diyorum daha düşük yapalı ne oldu
evet canım ya zor valla benimkaynanada durmadançocukkonuşuodu artık yeter anne bu konuyu kapat beni bunalıma sokucan dedimde sustuazcık((
nihanım ibşallah fayda eder soğan suyu ben yaptım bi ay adetim daha çok gecikti yan etki yaptı zaarr :))))))
evet canım ya zor valla benimkaynanada durmadançocukkonuşuodu artık yeter anne bu konuyu kapat beni bunalıma sokucan dedimde sustuazcık((
nihanım ibşallah fayda eder soğan suyu ben yaptım bi ay adetim daha çok gecikti yan etki yaptı zaarr :))))))
inşallah kuşum ya bi umut işte belki faydasını görürüm soğan suyunu bitirip incir havuç suyunu da yapıcam.ahhh ahhhh çok nazlı bu bebişler çokkkk
yapma ya zorbe kuzum valla benim kayınnada öle nerdeyse adet günlerimi takip edecek bana doktora gidelim diyo bende dur bakalım şimdi ne doktoru diyorum daha düşük yapalı ne oldu
sıpalar ya büyünce anlatacam bana bu çektirdiklerini tabi olursa(((((((((
üzülme way'cım ya olan olmayanın halinden anlamaz valla çok zormuş ya insanlara dert anlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?