Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsen,egal hoş geld,iniz bacılar.
iksircim,hayırlı geceler kuzu

hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn

ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyecek saka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr

elixsircim iyigeceler

sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm

waycim kendini üzme bidahaki aya inss

garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm

pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi

bende seni öpüyorum canım nasılsın bakalım

aminnnnnnn binlerce yüzlerce kez amin allahım artık bekletmesin beklediğiniz yeter deyim böbişlerinizi bebiş koysun inşllah önce size sonra bizlere inşllah aminnnn

ebrarcım benim duayı sona al olurmu benim koçiş gelince okunsun ok

kızlar gecmişi okumadım ben okunana kadar sizler gidiyorsunuz sze yetişemedim nasılsınız

hoşgeldin canım nasılsın hüseyin emre napıyo
minik cadıda iyi inşallah

kızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye

gecmiş olsun birsencimmm bye byyyy

meraba kuzummmm evet baya giremedim ya yoğundumbiraz sen neler yaptın varmı bebişşşşşşşşşşş
hayırdır canım neden yoğundun bende bebiş yok daha kuzum sende varmi bebiş

canım çok gecmiş olsun çok üzüldüm allah şifasını versin inşlah

allah şifasını versin birsencim(((iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…