Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sen güzel canını sıkma hersey yoluna gırcek ınsallah bak verıceksın enkısa zamanda müjdeyı

bende iyiyim daha doğrusu uğraşıyorum çomu yağıyor kar
ebuş ablam orda kar durumu nasıl

hıc durmaksızın waycım

inş.güzel sonuçlar alrsın canm Allah yardımcın olsun.kaç yaşındasın sorabilirmiyim

ah canım ya çok gçmiş olsun allah bi an önce şifa versin inşlah yarın ki sonuçların temiz çıkar inşllah

İnşallah canım inan moralim çok bozuk canım hiçbirşey yapmak istemiyor sanada çok geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç bana iyi gelirdi bir zamanlar şimdi hiçbirşey iyi gelmiyor.

onu yapacaktım bugun ama unuttum sabah yapacağım ablam sen nasılsın ya kardeloş geldimi bugun merak ettim

çok teşekkür ederim :)))) 25.5 yaş :))

valla attımkafese peynir keçiboynuzu turp marul yesinler ellerimle beslicek değilim ya.. DD
canım şunlara keçiboynuzu verme nüfus patlaması olcak haberin ola :))))))))))))
canım yaa kıyamam neçok uğraşmışsın bugün kistleri nasıl boşalttı ilk kez duydum bide o ilaç hangisiymiş ya onuda merak ettim .moralini bozma lütfen allahım büyük ol derse olcak herşey boş inşallah aşılama yla gelicek minişin .
buarada kbb doktoru niye öyle dediki kuzum sn farklı hastasın filan .allahım şifa versin inşallah tez vakitte iyileşirsin
bende iyiyim daha doğrusu uğraşıyorum çomu yağıyor kar
ebuş ablam orda kar durumu nasıl
yok güzelim ya yağıyoda çok değil

ebusum tmm cnm sen meraketme kız saka bıyana ınsallah yagarda tadını cıkartırsın

oyy bunlarda çok datlu ya yerim onları ben
amin inşallah canım

inş.güzel sonuçlar alrsın canm Allah yardımcın olsun.kaç yaşındasın sorabilirmiyim
34 yaşındayım canım bazı şeyleri ertelemeyin benim gibi.

sen güzel canını sıkma hersey yoluna gırcek ınsallah bak verıceksın enkısa zamanda müjdeyı

hıc durmaksızın waycım

İnşalalh canım ama çok moralim bozuldu bugün.

hıc durmaksızın waycım
ah canım keşke buraya da yağsa artık ya hasret kaldım kara
İnşallah canım inan moralim çok bozuk canım hiçbirşey yapmak istemiyor sanada çok geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç bana iyi gelirdi bir zamanlar şimdi hiçbirşey iyi gelmiyor.

sen içini ferah tut inşlh sonuçlar güzel çıkacak canım yarın bi yapayımm bakalım boğazım çok kötü sanki yanıyo gibi

geçmiş olsun cnm..Allah şifa versin.. inş yarın güzel haberlerle gelirsin...

ticarete atılırım ozaman :)) cok cok olurlarsa iide para döndürebilirim

benimde trombofili paneli testi yaptırmam gerekiyo ama randevu alamıyoruz...arnızda yaptıran varmı bu testi

deme canım ya lütfen toparla kendini iyi olucak herşey üzülme
yarın sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah

geçmiş olsun cnm..Allah şifa versin.. inş yarın güzel haberlerle gelirsin...

ticarete atılırım ozaman :)) cok cok olurlarsa iide para döndürebilirim
seni gidi seni dimek ticarete atılcan sen ozaman bizide unutursun
benimde trombofili paneli testi yaptırmam gerekiyo ama randevu alamıyoruz...arnızda yaptıran varmı bu testi

canım pıhtılaşmayla alakalımı ?

Canım kistler dışarda oluşmuş tam detayını bilmiyorum iki tane daha var onlarda sivilce gibi olmuş eğer büyürse onlarıda boşaltırız dedi.Ne biliyim canım ya adam öyle dedi az görülen bir vakkaymışım mono birde adını hatırlamadığım bir test istedi sedim zaten uçmuş valla korktum adını burdan vermiyim ilaç 130 tl miş ama içnde 100 tane varmış her ay 10 tane kullanılıyormuş uzun gider dedi inşallah gerek kalmaz tabi.

ben çıkıyorum sabahtan beri gözlerim ağrıdı artık..iyi geceler kızlar..Allah a emanet olun.. sabah görüşmek üzere.. bıyyyyy bıyyyyyy :)

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

kayracım slm cnm...ben iyiym sagol bi gelşmede yok..bugün adet günümdü ama herzamanki gibi günümde olmaDIM.hayırlısı bakalım.senin niye canın sıkkın?
iyiyim canım ayın 11i adet günüm pazarteside doktora giderim büyük ihtimal bilmiyorumki erimişmidir dua et lütfen
aa cnm kistmi oldu sende..inş gitmiştir yaa..geçmiş olsun...
çok çok geçmişler olsun cnm.annecigine selam bizden.
Merhaba canım hayırlı olsun netin

Bacıcımm söyleye söyleye yağdırdın kar'ı
sagol durucum hoşbuldum..valla baya bi ayrı kaldım ama olsun...artık buralardayım..seninlede tanıştıgıma çok memnun oldum şekerim
sagol canım.Allahın izniyle buralardayım..sen naptın iyisindir inş?
amin garipcim Allah hepimize saglıklı bebişler versin cnm...nevar neyok...
ayyy çok ama çok katılıyorum sana cnm..ekleyecek bişeyde bulsmıyorum duygularıma tercuman oldun...
hb. kızlar teşekkür ederm...
alyacım aramıza hoşgeldin cnm...
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

way,DerinSu+,ugurboncugum+,ebrar_53+,SeLiNa23,alya_26,banu145145,

slm kızlar nasılsınız
sagol taklım sen nassın.

ayy ne çok ugrasmıssın cnm ya.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın..zor işler valla...

kızlar yaa unutulmazı izlerken bi yandan okumaya çalıştım...anca okuyup yazabildim valla.
bide herkese iyiyim deyip duruyorum ama iyiyim demek adettenmiş..karnım bi agrıyoki sormayın yaa.adetten olsa bari..civanperçemli çayımı içesim geliyo ama ebuş kızar şimdi ya bişi varsa içme diye
ben buralardayım gelcem gene kıslar işim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…