sen güzel canını sıkma hersey yoluna gırcek ınsallah bak verıceksın enkısa zamanda müjdeyıKızlar bugün bütün gün hasathanelerdeydim önce çapaya gittik 27 marta tekrar verdiler o zaman herşey belli olucak sonra KBB gittim adam şok oldu sen çok nadir bir hastasın dedi farklı tahliller yapıldı yarın sabah alıcam sedimentasyonum çok yüksek gene bakalım ondan ne çıkıcak sonra kadın doğum doktoruma gittim muayene etti kistçikler oluşmuş onalrı boşalttı biraz canım acıdı antibiyotik verdi aşılamaya hemen geçelim dedi yumurta rezevlerim azalmış onun için bir ilaç verdi adetliyken 5 gün sabah akşam içiliyomuş meme kanseri ilacıymış ama bu işede yarıyomuş adet olunca çapadan raporu beklemeden bir aşılama denenecek bakalım hayırlısı ama tabi bu arada bu kadar vücudda iltihap varken olmaz yarın sonuçları alınca kadınıda arıyıp bilgilendiricem bu arada smearde verdim.İnşallah temiz çıkar.
Buggün bayağa yoruldum birde sinirlerim bozuldu bir türlü iyileşemiyorum yumurta rezevleri azalmış içim daraldı ağladım ağladım hala ağlamak istiyorum ben amma şansızım diyorum herşeyde beni buluyor off inşallah yarınki sonuçlar temiz çıkar ve şu boğaz ağrım sezsizce geldi sezsizce gider inşallahhhh.
bende iyiyim daha doğrusu uğraşıyorum çomu yağıyor kar
ebuş ablam orda kar durumu nasıl
Kızlar bugün bütün gün hasathanelerdeydim önce çapaya gittik 27 marta tekrar verdiler o zaman herşey belli olucak sonra KBB gittim adam şok oldu sen çok nadir bir hastasın dedi farklı tahliller yapıldı yarın sabah alıcam sedimentasyonum çok yüksek gene bakalım ondan ne çıkıcak sonra kadın doğum doktoruma gittim muayene etti kistçikler oluşmuş onalrı boşalttı biraz canım acıdı antibiyotik verdi aşılamaya hemen geçelim dedi yumurta rezevlerim azalmış onun için bir ilaç verdi adetliyken 5 gün sabah akşam içiliyomuş meme kanseri ilacıymış ama bu işede yarıyomuş adet olunca çapadan raporu beklemeden bir aşılama denenecek bakalım hayırlısı ama tabi bu arada bu kadar vücudda iltihap varken olmaz yarın sonuçları alınca kadınıda arıyıp bilgilendiricem bu arada smearde verdim.İnşallah temiz çıkar.
Buggün bayağa yoruldum birde sinirlerim bozuldu bir türlü iyileşemiyorum yumurta rezevleri azalmış içim daraldı ağladım ağladım hala ağlamak istiyorum ben amma şansızım diyorum herşeyde beni buluyor off inşallah yarınki sonuçlar temiz çıkar ve şu boğaz ağrım sezsizce geldi sezsizce gider inşallahhhh.
ah canım ya çok gçmiş olsun allah bi an önce şifa versin inşlah yarın ki sonuçların temiz çıkar inşllah
yok kuzum ya üzülürmüyüm hiç çok hoşuma gitti ve çok güldüm
saol ellerin dert görmesin
canımya kıyamam sirkeli suyla gargara yap yada yapabilirsen sade sirkeyle bana çok iyi geldi
amin canom
canım şunlara keçiboynuzu verme nüfus patlaması olcak haberin ola :))))))))))))çok teşekkür ederim :)))) 25.5 yaş :))
valla attımkafese peynir keçiboynuzu turp marul yesinler ellerimle beslicek değilim ya..DD
canım yaa kıyamam neçok uğraşmışsın bugün kistleri nasıl boşalttı ilk kez duydum bide o ilaç hangisiymiş ya onuda merak ettim .moralini bozma lütfen allahım büyük ol derse olcak herşey boş inşallah aşılama yla gelicek minişin .Kızlar bugün bütün gün hasathanelerdeydim önce çapaya gittik 27 marta tekrar verdiler o zaman herşey belli olucak sonra KBB gittim adam şok oldu sen çok nadir bir hastasın dedi farklı tahliller yapıldı yarın sabah alıcam sedimentasyonum çok yüksek gene bakalım ondan ne çıkıcak sonra kadın doğum doktoruma gittim muayene etti kistçikler oluşmuş onalrı boşalttı biraz canım acıdı antibiyotik verdi aşılamaya hemen geçelim dedi yumurta rezevlerim azalmış onun için bir ilaç verdi adetliyken 5 gün sabah akşam içiliyomuş meme kanseri ilacıymış ama bu işede yarıyomuş adet olunca çapadan raporu beklemeden bir aşılama denenecek bakalım hayırlısı ama tabi bu arada bu kadar vücudda iltihap varken olmaz yarın sonuçları alınca kadınıda arıyıp bilgilendiricem bu arada smearde verdim.İnşallah temiz çıkar.
yok güzelim ya yağıyoda çok değilbende iyiyim daha doğrusu uğraşıyorum çomu yağıyor kar
ebuş ablam orda kar durumu nasıl
ebusum tmm cnm sen meraketme kız saka bıyana ınsallah yagarda tadını cıkartırsın
34 yaşındayım canım bazı şeyleri ertelemeyin benim gibi.inş.güzel sonuçlar alrsın canm Allah yardımcın olsun.kaç yaşındasın sorabilirmiyim
sen güzel canını sıkma hersey yoluna gırcek ınsallah bak verıceksın enkısa zamanda müjdeyı
hıc durmaksızın waycım
ah canım keşke buraya da yağsa artık ya hasret kaldım karasen güzel canını sıkma hersey yoluna gırcek ınsallah bak verıceksın enkısa zamanda müjdeyı
hıc durmaksızın waycım
İnşallah canım inan moralim çok bozuk canım hiçbirşey yapmak istemiyor sanada çok geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç bana iyi gelirdi bir zamanlar şimdi hiçbirşey iyi gelmiyor.
Kızlar bugün bütün gün hasathanelerdeydim önce çapaya gittik 27 marta tekrar verdiler o zaman herşey belli olucak sonra KBB gittim adam şok oldu sen çok nadir bir hastasın dedi farklı tahliller yapıldı yarın sabah alıcam sedimentasyonum çok yüksek gene bakalım ondan ne çıkıcak sonra kadın doğum doktoruma gittim muayene etti kistçikler oluşmuş onalrı boşalttı biraz canım acıdı antibiyotik verdi aşılamaya hemen geçelim dedi yumurta rezevlerim azalmış onun için bir ilaç verdi adetliyken 5 gün sabah akşam içiliyomuş meme kanseri ilacıymış ama bu işede yarıyomuş adet olunca çapadan raporu beklemeden bir aşılama denenecek bakalım hayırlısı ama tabi bu arada bu kadar vücudda iltihap varken olmaz yarın sonuçları alınca kadınıda arıyıp bilgilendiricem bu arada smearde verdim.İnşallah temiz çıkar.
canım şunlara keçiboynuzu verme nüfus patlaması olcak haberin ola :))))))))))))
canım yaa kıyamam neçok uğraşmışsın bugün kistleri nasıl boşalttı ilk kez duydum bide o ilaç hangisiymiş ya onuda merak ettim .moralini bozma lütfen allahım büyük ol derse olcak herşey boş inşallah aşılama yla gelicek minişin .
buarada kbb doktoru niye öyle dediki kuzum sn farklı hastasın filan .allahım şifa versin inşallah tez vakitte iyileşirsin
yok güzelim ya yağıyoda çok değil
oyy bunlarda çok datlu ya yerim onları ben
amin inşallah canım
İnşallah canım inan moralim çok bozuk canım hiçbirşey yapmak istemiyor sanada çok geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç bana iyi gelirdi bir zamanlar şimdi hiçbirşey iyi gelmiyor.
ıyıym sagol cnm sevdıgımden ugrasıyorum kız ebusumlaHoşbulduk uğurboncuğum sen nasılsın canım karlarla bizimi çatlatıyosun en çokta ebrarcımı.
seni gidi seni dimek ticarete atılcan sen ozaman bizide unutursungeçmiş olsun cnm..Allah şifa versin.. inş yarın güzel haberlerle gelirsin...
ticarete atılırım ozaman :)) cok cok olurlarsa iide para döndürebilirim
benimde trombofili paneli testi yaptırmam gerekiyo ama randevu alamıyoruz...arnızda yaptıran varmı bu testi
canım şunlara keçiboynuzu verme nüfus patlaması olcak haberin ola :))))))))))))
canım yaa kıyamam neçok uğraşmışsın bugün kistleri nasıl boşalttı ilk kez duydum bide o ilaç hangisiymiş ya onuda merak ettim .moralini bozma lütfen allahım büyük ol derse olcak herşey boş inşallah aşılama yla gelicek minişin .
buarada kbb doktoru niye öyle dediki kuzum sn farklı hastasın filan .allahım şifa versin inşallah tez vakitte iyileşirsin
yok güzelim ya yağıyoda çok değil
oyy bunlarda çok datlu ya yerim onları ben
amin inşallah canım
34 yaşındayım canım bazı şeyleri ertelemeyin benim gibi.
bozma moreli canımya inş herşey güzel olur...ertelemmek elde değilki olmuyo işte kaç yıllık evlisiniz tüp bebek düşünmüyormusunuz
ben çıkıyorum sabahtan beri gözlerim ağrıdı artık..iyi geceler kızlar..Allah a emanet olun.. sabah görüşmek üzere.. bıyyyyy bıyyyyyy :)
seni gidi seni dimek ticarete atılcan sen ozaman bizide unutursun
canım pıhtılaşmayla alakalımı ?
kayracım slm cnm...ben iyiym sagol bi gelşmede yok..bugün adet günümdü ama herzamanki gibi günümde olmaDIM.hayırlısı bakalım.senin niye canın sıkkın?ee herhalde yanı kuzu ben nıye kararlar alsam da esım kızsada buradan vagecemıyorum
saol kuzum geldım sukur allahım en kısa zamanda ıkı kısı dönmeyı nasıp etsın ulkeme
kuzum hosgeldın kıyamam sana okuyamazsın zaten ama bundan sonra okumassan cezalısın dermısım saka saka nasılsın gelısmeler varmı
canım ınsallah gusel seyler duyarak gelırsın dedıgın gıbı belkı bızde bahar annelerı oluruz
kız ne yapmasın allah senı cok guldum bu arada senı ekledım kuzu herhalngı bır ıletı geldımı
bı bılgım yok arkadasım ınsallah duzelır en kısa zamanda
sekerım dogum gunun kutlu olsun
bende dedım ne ananesı allah bagıslasın ne dıyımdarısı basımıza
geldım canım cok sukrler olsun
bunu senmı yazdın bılmıyorum kuzu ama benı dagıttın resmen kendıme solemeye korktugum gerceklerdı saol bebısım
kuzum ben msn de dedım dıcegımı yorum yapmak ıstemıyorum burda zaten ne hale geldıgımı bılıyosun
aynısı bende de var kuzum bende ole hıssetmıstım ınan bana ama yanlıs hıssetmısım offfffffffff
aa cnm kistmi oldu sende..inş gitmiştir yaa..geçmiş olsun...iyiyim canım ayın 11i adet günüm pazarteside doktora giderim büyük ihtimal bilmiyorumki erimişmidir dua et lütfen
çok çok geçmişler olsun cnm.annecigine selam bizden.canlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler
sagol durucum hoşbuldum..valla baya bi ayrı kaldım ama olsun...artık buralardayım..seninlede tanıştıgıma çok memnun oldum şekerimMerhaba canım hayırlı olsun netin
Bacıcımm söyleye söyleye yağdırdın kar'ı
sagol canım.Allahın izniyle buralardayım..sen naptın iyisindir inş?canım bende iiyim işte biraz hasta oldum 2 gündür gelemiyordum neler yapıyorsun
inş canım olur bu ay takma kafana allah ne yaazdıysa o olur elimizden gelen yok
aaa allah uzun ömür versin canım analı babalı büyütün hayırlısıyla ay amin inşallah allah bizede nasip eder canım
allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş
canım geldiğine çok sevindimbundan sonra burdasın inş demi hoş geldin canım
ayyy iyiki doğdun canım allah bidaki doğum gününde bebişinle birlik te olmayı nasıp etsin inşalah
burdayım canım nasılsın
iyi aksamlar canım nasılsın
amin garipcim Allah hepimize saglıklı bebişler versin cnm...nevar neyok...ne guzel isim böyle,rabbim haayirli evlatlar versin insallah canim
allahta seni guldursun selinacim,gözumden yas geldi gulmekten
canim benim ya,rabbim sifa versin insallah
canim allah yardimcin olsun,iyi haberler ile gel insallah
canim cok fazla bilgim yok,insallah bebis vardir
canim dogum gunun kutlu olsun,dilerim yeni yasina bebeginle girmek nasip olur
demek hamsterlerin var,nasil,besliyorsun onlari evde kizzzhayirli olsun bakalim
sözlerimin kifayesiz kaldigi yer,paylasim icin cok tesekkurler
insallah pelincim insallah
kardelencim hakkinda hayirlisi olsun,insallah birdaha ki ay rabbim yuzunu guldursun,ümit ettiklerine nail eylesin,vardir bir hayir
cok dogru canim,tebrikler paylasim icin
aleykum selam durucum,nasilsin?merak ettik seniii
daha tam toparlanmaya baslamadik durucum ama stresli isler bunlar,diger evin tadilati gerci biz yaptirmiyoruz ama,beynilmeye gidiliyor boya,laminert vs vs..allah razi olsun canim.elinden geliyor ise cok guzel durucum,ama benim elimden gelmez pek,hamarat degilim yanii
demek 2 tane gunun var,benimde var aslinda hic tarzim degil ama maksat gezmek olsun diye gidiyorum,
canim gecmis olsun,önemli birseyin yoktur insallah:26:
ayyy çok ama çok katılıyorum sana cnm..ekleyecek bişeyde bulsmıyorum duygularıma tercuman oldun...Valla ebrarcım ben çok sabırlıyım ama patlayıncada çok edepsiz oluveriyorum..Yahu soran da kadınlar hep kadın kadının düşmanı olmuş sanki...Ben bazı durumlarda bilsemde bilmemezlikten gelirim hani mahçup olmasın insanlar,zaten stresleri kendilerine ağır geliyordur diye...özellikle de toplum içinde sanki sorunca madalya verecekler gibi kırıta kırıta soranlar yokmu.afedersiniz ,insanın ben beceremiyorum gel senlede bir denesin diyesi geliyor... Allahtan son yıllarda daha bir gülüp geçiyor makaraya sarıyorum soruları
alyacım aramıza hoşgeldin cnm...hb. kızlar teşekkür ederm...
sagol taklım sen nassın.Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
way,DerinSu+,ugurboncugum+,ebrar_53+,SeLiNa23,alya_26,banu145145,
slm kızlar nasılsınız
ıyıym sagol cnm sevdıgımden ugrasıyorum kız ebusumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?