teşekkür canımiyi sayılırım bugün şeker testim vardı on yaptırdım bide 2-3 gündür uyuyamıyorum midem ve boğazım yanıyo uykum var uyuyabilirsem tabii yorgunlukta var çıkacam şimdi herkese selam söyle iyigeceler canım dualarımı okudum bide EBRAR kar oynamış inşallah doymuştur SEVTUNUNDA dişi ağrıyomuş aspirin koysun dişine ama coraspirin değil normalinden iyi gelir umarım sende kendine iyi bak iyigeceler canım
ay sorma çamaşırı,bugün topla as,bidaha yıkattır,onuda as,bunaldım.
bunun daha yarını var yıkancaklarla,aman eskiler napıyomuş makinesiz,ben nevresimi yerleştiriken kolum ağrıyo,onu bide nasıl yıkar,nasıl sıkardım:26:
bi kere yanlış alıntıyı almışın,ben bitti yazdıydım kendi ismimin ardına
ikincisi derdimiz çok,canımız sıkkın,kimse kimseyi sormuyo şu günlerde.
üçüncüsü niye merak etmeyelim,seni merak etmesek bile,emreciği ederiz biz:76:
herkese iyi geceler
birsoşum merak etmez olurmuyum hemde inanki çok merak ettim hatta dün gece yattım aklıma düştün nerde bu diye ama bugün okadar kısa girdimki fırsatım olmadı yazmaya ayrıca saol kuzum dua için
derinim naber cano nasılsın msn açılmıyomu?
kardeloşum selam canım nasılsın ivet muradıma erdim sonunda
boncukum nasıl ama kar sizin ora kadar olmasada baya kar oynadım bugün
birsoşum kıyamam yirim senin hormonlarını ayrıca hüseyin emreyidekız kardeloş sonlardan aldım alıntıyı kusura bakma canım yorgunum bide bu hormonlar beni kızdırıyo herşeyi kafaya takıyom neyse kocişten fırça yemeden çıkıyorum sana iyigeceler tabii herkesede
hoşgeldin bebem yok kız gene açılmıyo yaaa..bi kurcalıyım gene dur...digeri açılır belkim..derinim olan açılmıyo.
birsoşum nasıl çıktı şeker yüklemesi sorunyok inşallah kuzum
buarada banum gelmemiş merak ettim iyi çıkmıştır umarım tahlil sonuçları
aa evet banununda vardı yapıracagı bişyler..bakalım yarın ögreniriz artık...
msnler açılmıyo kuzu(
ALLAHTAN o konuda şanslıyım,benim herif her bulduğunu kirli sepetine kor.aman ya aynen valla.çamaşır işi deli ediyo beni...ee bide yatak odanın dagılması.eşim sagolsun çıkardıgını güzelce toplamaz.atar üst üste..bazen hiç ellemiyom bi yıgın oluyo komidinin üstü
ohhh ben sütümü alıp gelesiye ebuşumda yetişti hoşgeldin cnm benim
Tamama canım,sen dinlen,strese girme.kız kardeloş sonlardan aldım alıntıyı kusura bakma canım yorgunum bide bu hormonlar beni kızdırıyo herşeyi kafaya takıyom neyse kocişten fırça yemeden çıkıyorum sana iyigeceler tabii herkesede
inşallah iyi çıkmıştır.birsoşum nasıl çıktı şeker yüklemesi sorunyok inşallah kuzum
buarada banum gelmemiş merak ettim iyi çıkmıştır umarım tahlil sonuçları
galiba zeynep arkadaşımızdan haber alamıycaz ben okunmadıysa diye niyet edip okuyorum onu
ALLAHTAN o konuda şanslıyım,benim herif her bulduğunu kirli sepetine kor.
Tamama canım,sen dinlen,strese girme.
inşallah iyi çıkmıştır.
yarın başlıcam galiba,bugün elimde çıtığ çıtığ yedim.kardelen49um nereye gitti yav..bi ara yazıştık kaybeldi hatun...elektrikmi gitti acep
kardeloşşşşş sen napan kıs...incire başladınmı bakiim..biliyoonmu bikaç gün önce eşime dedim incire başlasammı.alıyım hemen dedi ama vazgeçtimelim kalkmıyo hiçbişeye yaa..
zeynepkaygin mi bu zeynep ebroşum?galiba zeynep arkadaşımızdan haber alamıycaz ben okunmadıysa diye niyet edip okuyorum onu
ohh afiyet olsun cnm.yarın başlıcam galiba,bugün elimde çıtığ çıtığ yedim.
sen incir kullanma,kist yapabilir fazla yumurtladığından dolayı,yada ben öyle düşünmdüm,bilemiyorum canım.
zeynepkaygin mi bu zeynep ebroşum?
sungerdende haber yokya yarın inşallah sorun yaşamayız
bide nolur hepiniz olun ya kalabalık olalım
ötyle yapıcam canotamam cnm oku madem.
ay kısss vücudum ödem olmuş gibi yaaa.şiştim gene(karnımda agrır hep...hele belimi sorma..sökülsemde rahatlasam yaaa...şimdi işin yoksa 15-20 gün daha bekle adet olmayı
yarın başlıcam galiba,bugün elimde çıtığ çıtığ yedim.
sen incir kullanma,kist yapabilir fazla yumurtladığından dolayı,yada ben öyle düşünmdüm,bilemiyorum canım.
zeynepkaygin mi bu zeynep ebroşum?
ohh afiyet olsun cnm.
ne bilim kıss bi ara öyle düşündüm yapsammı diye ama vazgeçtim..ben çok yumurtlamıyom hatta yumurtlayamıyom canım ondan düşündüm zaten.hiç yapmadım daha önce..ama pkodan dolayı diyosan olabilir bende kist yapıyo diye duymuştum.
ah keşke bende olsam yarın(neyse şimdiden Allah kabul etsin diyeyim.
ötyle yapıcam cano
ay cano niye şişiyonki bende geç oluyorum ama hiç şişlik olmuyo çok şükür
test yap istersen ama daha erken gibi yaa
kız zeynep yazdım değilmi yok yeşim yaa zeynep değil özür dilerim
evet canım,pko dan dolayı dedim ben.ohh afiyet olsun cnm.
ne bilim kıss bi ara öyle düşündüm yapsammı diye ama vazgeçtim..ben çok yumurtlamıyom hatta yumurtlayamıyom canım ondan düşündüm zaten.hiç yapmadım daha önce..ama pkodan dolayı diyosan olabilir bende kist yapıyo diye duymuştum.
ah keşke bende olsam yarın(neyse şimdiden Allah kabul etsin diyeyim.
neyse,iyiki sormuşumötyle yapıcam cano
ay cano niye şişiyonki bende geç oluyorum ama hiç şişlik olmuyo çok şükür
test yap istersen ama daha erken gibi yaa
kız zeynep yazdım değilmi yok yeşim yaa zeynep değil özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?