Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aa niye uyuyamıyon acep.acaba agırlaştıkça mı oluyo...
dualar içi sagol Allah kabul etsin cnm.yat dinlen..aleykümselam..ebuşta geldi zate bak altta:80:

herkese iyi geceler
birsoşum merak etmez olurmuyum hemde inanki çok merak ettim hatta dün gece yattım aklıma düştün nerde bu diye ama bugün okadar kısa girdimki fırsatım olmadı yazmaya ayrıca saol kuzum dua için
derinim naber cano nasılsın msn açılmıyomu?
kardeloşum selam canım nasılsın ivet muradıma erdim sonunda
boncukum nasıl ama kar sizin ora kadar olmasada baya kar oynadım bugün

kız kardeloş sonlardan aldım alıntıyı kusura bakma canım yorgunum bide bu hormonlar beni kızdırıyo herşeyi kafaya takıyom neyse kocişten fırça yemeden çıkıyorum sana iyigeceler tabii herkesede

hoşgeldin bebem yok kız gene açılmıyo yaaa..bi kurcalıyım gene dur...digeri açılır belkim..derinim olan açılmıyo.

birsoşum nasıl çıktı şeker yüklemesi sorunyok inşallah kuzum
buarada banum gelmemiş merak ettim iyi çıkmıştır umarım tahlil sonuçları

kız kardeloş sonlardan aldım alıntıyı kusura bakma canım yorgunum bide bu hormonlar beni kızdırıyo herşeyi kafaya takıyom neyse kocişten fırça yemeden çıkıyorum sana iyigeceler tabii herkesede
birsoşum kıyamam yirim senin hormonlarını ayrıca hüseyin emreyide
kız nisan sonu ordayım haberin olsun bacım
iyi uykular canım
hoşgeldin bebem yok kız gene açılmıyo yaaa..bi kurcalıyım gene dur...digeri açılır belkim..derinim olan açılmıyo.

hoşbuldum kuzum ya nolduki niye açılmaz benim burda çok yavaş geç geliyo yazdıklarım

kardelen49um nereye gitti yav..bi ara yazıştık kaybeldi hatun...elektrikmi gitti acep

kardeloşşşşş sen napan kıs...incire başladınmı bakiim..biliyoonmu bikaç gün önce eşime dedim incire başlasammı.alıyım hemen dedi ama vazgeçtim elim kalkmıyo hiçbişeye yaa..

aa evet banununda vardı yapıracagı bişyler..bakalım yarın ögreniriz artık...
msnler açılmıyo kuzu(

evet ya önemliydi onun testleride inşallah iyi çıkmıştır
buarada hiç geçmişe bakamadım ya affedin beni bugün
dimek açılmıyo neyse idare ederiz burdan benim geç geliyo artık idare et cano

ALLAHTAN o konuda şanslıyım,benim herif her bulduğunu kirli sepetine kor.
Tamama canım,sen dinlen,strese girme.
birsoşum nasıl çıktı şeker yüklemesi sorunyok inşallah kuzum
buarada banum gelmemiş merak ettim iyi çıkmıştır umarım tahlil sonuçları
inşallah iyi çıkmıştır.

galiba zeynep arkadaşımızdan haber alamıycaz ben okunmadıysa diye niyet edip okuyorum onu

tamam cnm oku madem.
ay kısss vücudum ödem olmuş gibi yaaa.şiştim gene(karnımda agrır hep...hele belimi sorma..sökülsemde rahatlasam yaaa...şimdi işin yoksa 15-20 gün daha bekle adet olmayı

ALLAHTAN o konuda şanslıyım,benim herif her bulduğunu kirli sepetine kor.

Tamama canım,sen dinlen,strese girme.

inşallah iyi çıkmıştır.

anam çorap neyin alıyo atıyo şükürki..biliyo çünkü en sevmedigim şey ortalıkta çorap kirli çamaşır olması...ama işten gelince tüm üstündekileri üst üste diziyo..bi ara katlayıp dolaba koyma konusunda baskı yapıyodum koyuyodu garibim ama bu seferde ne biçim katlamışsın hiç koyma daha iyi diye bagrınıyodum

yarın başlıcam galiba,bugün elimde çıtığ çıtığ yedim.
sen incir kullanma,kist yapabilir fazla yumurtladığından dolayı,yada ben öyle düşünmdüm,bilemiyorum canım.
galiba zeynep arkadaşımızdan haber alamıycaz ben okunmadıysa diye niyet edip okuyorum onu
zeynepkaygin mi bu zeynep ebroşum?

sungerdende haber yokya yarın inşallah sorun yaşamayız
bide nolur hepiniz olun ya kalabalık olalım

ohh afiyet olsun cnm.
ne bilim kıss bi ara öyle düşündüm yapsammı diye ama vazgeçtim..ben çok yumurtlamıyom hatta yumurtlayamıyom canım ondan düşündüm zaten.hiç yapmadım daha önce..ama pkodan dolayı diyosan olabilir bende kist yapıyo diye duymuştum.
sungerdende haber yokya yarın inşallah sorun yaşamayız
bide nolur hepiniz olun ya kalabalık olalım

ah keşke bende olsam yarın(neyse şimdiden Allah kabul etsin diyeyim.

tamam cnm oku madem.
ay kısss vücudum ödem olmuş gibi yaaa.şiştim gene(karnımda agrır hep...hele belimi sorma..sökülsemde rahatlasam yaaa...şimdi işin yoksa 15-20 gün daha bekle adet olmayı
ötyle yapıcam cano
ay cano niye şişiyonki bende geç oluyorum ama hiç şişlik olmuyo çok şükür
test yap istersen ama daha erken gibi yaa

kız zeynep yazdım değilmi yok yeşim yaa zeynep değil özür dilerim

keşke olsa cano ama seni biliyorum dua vakti işyerinde dua ediyosun saol bitanem gönüller bir

ya bilmiyom ebuş böbreklerim bile şiş sanki..heryerim ödem toplamış gibi ..ama dıştan bak çok şiş degilim..sadece ben şişlik hissediyorum...test yapmam heralde kuşum...ben aslında çayı içmek istiyorum ama korkuyorum ya...

evet canım,pko dan dolayı dedim ben.
neyse,iyiki sormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…